Geen doelpunten in Wambeek - Meise

maa 27 maa 2017

De strijd om de tweede plaats levert geen winnaar op. 0-0 is de eindstand. Wambeek blijft tweede met 53 punten, Meise is derde met een puntje minder.

In de tweede minuut is er een kans voor Wambeek. Vereertbrugghen stuurt Arijs mooi in het straatje, diens voorzet bereikt Thiebaut, maar op zijn eerst poging heeft de bezoekende doelman een goede redding in huis en de rebound trapt Thiebaut over.

Op het kwartier komen de bezoekers uit Meise opzetten. Vanzeebroeck moet goed plat om een schot onschadelijk te maken en de herneming wordt op de paal getrapt. Dan volgt het kantelmoment van de wedstrijd. Thuisdoelman Vanzeebroeck gaat in duel met een aanvaller van Meise op de rand van het strafschopgebied en belet de aanvaller de doorgang. Die gaat slim neer met een rode kaart tot gevolg. Reservedoelman Van Vaerenbergh kan de vrijschop onschadelijk maken en ook op het half uur kan hij een gevaarlijke schot van onder de deklat keren. 0-0 aan de rust.

In het begin van de tweede helft zijn er kansen langs beide kanten. Zo moet Van Vaerenbergh redding brengen met de voet en aan de andere kant komt Thiebaut net iets te kort op een voorzet van Wauters. Arijs kan ook nog nipt met het hoofd een bal van de lijn keren na een hoekschop van Meise. De bezoekers hebben geen geluk als een schot opnieuw op de doelpaal strandt.

In de laatste minuten zet Meise nog eens alles op alles, maar verder dan een discutabele strafschopfase en een terecht afgekeurd doelpunt komt het niet. Na affluiten is er nog even tumult met de fel ontgoochelde bezoekers, maar gelukkig zonder escaleren. 0-0 is de eindstand.