Kraainem stoot door naar de finale van de Beker van Vlaams-Brabant

zon 31 maa

Voetbalclub Kraainem klopt Linden met 2-1 en mag naar de finale van de Beker van Vlaams-Brabant. Zowel Kraainem als Linden spelen in eerste provinciale.

Kraainem begint sterk aan de partij, de eerste kans levert meteen een doelpunt op. Gabrielli kopt van dichtbij binnen. De thuisploeg blijft ook na het openingsdoelpunt de gevaarlijkste ploeg, maar de score verdubbelen lukt niet. Op slag van rust komen de bezoekers opzetten, Kraainem krijgt een vrije trap niet weg en Loockx is er als de kippen bij om de gelijkmaker te scoren. 1-1 is de ruststand.

Na de pauze gaat de thuisploeg op zoek naar het winnende doelpunt. 20 minuten voor tijd vindt Kraainem die goal. Het is Gabrielli die foutje in de defensie van Linden afstraft. Linden probeert nog een tweede keer terug te komen, maar dat lukt niet. Kraainem wint met 2-1 en mag zich opmaken voor de finale van de beker van Vlaams-Brabant. Een primeur in de geschiedenis van de club.

In de finale treft Kraainem Tervuren-Duisburg dat Huldenberg uitschakelde.