Machelen wint spektakelstuk op Groot Dilbeek

maa 20 feb 2017

Machelen boekt een belangrijke overwinning. Het wint met 3-4 op Groot Dilbeek en klimt uit de gevarenzone.

De bezoekers beginnen gretig aan de wedstrijd en domineren het spel, maar scoren lukt niet. Bij de eerste thuisaanval scoort Ambrogetti na een mistasten in de verdediging. 1-0. Een paar minuten later hangen de bordjes weer gelijk na een schitterende vrije trap van Hannaert. 1-1. Allemans kan daarna Machelen op voorsprong brengen via een –al dan niet terecht gefloten - onrechtstreekse vrije trap in de kleine rechthoek. 1-2.

De 2de helft verloopt evenwichtig en opnieuw Ambrogetti vindt de netten. 2-2. De bezoekers blijven niet bij de pakken zitten en na mistasten van de thuisverdediging komen ze op voorsprong via Quix. 2-3. Enkele minuten later scoort Mirko Ambrogetti zijn 3de doelpunt van de namiddag. 3-3. Toch is de wedstrijd nog niet gespeeld, in de slotfase scoren de bezoekers de winning goal na opnieuw een dekkingsfout. Groot Dilbeek blijft met lege handen achter. Machelen mag feesten.