Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Ternat

Nieuws

Ternat plaatst zich op de kaart als Groene Halte

Nieuws

Erfgoeddag vandaag: kiezen voor onze geschiedenis

Nieuws

Openbaar onderzoek naar mogelijkheden Sun Chemicalsite

Sport

Kruikenburg Ternat staat voor match van de waarheid

Zaterdag speelt Kruikenburg Ternat een belangrijke volleybalmatch. Wint de ploeg de laatste wedstrijd van het seizoen van nummer 2 Roeselare, dan zijn ze kampioen als leider Kortrijk tenminste verliest.

Nieuws

Centrum van Ternat zit zonder water

Inwoners van het centrum van Ternat zitten sinds 10 u zonder water. Een graafmachine raakte er vanmorgen de hoofdwaterleiding.

Nieuws

Heerlijk ravotten op zonovergoten Buitenspeeldag

Vanmiddag gingen de televisies en iPads bij duizenden kinderen in Vlaanderen even uit. Ook zwoegen op die toets of taak moest niet, want speciaal voor buitenspeeldag gaven de leerkrachten geen huiswerk mee. RINGtv trok naar Park D'Exaerde in Steenokkerzeel dat voor de gelegenheid omgetoverd was...

Nieuws

Welke winkelketens komen er in The Leaf in Ternat?

Gisteren raakte bekend dat de Nederlandse winkelketen Albert Heijn een nieuwe vestiging opent in The Leaf in Ternat. Vandaag maakt Redevco, de investeringsmaatschappij achter het shoppingcomplex, ook de namen van de andere ketens bekend. In totaal gaat het om 11 ketens, gaande van elektronica en...

Nieuws

Albert Heijn opent nieuwe winkel in Ternat

Albert Heijn opent dit jaar nog een nieuwe vestiging in Ternat. Het is daarom op zoek naar een 50-tal nieuwe werknemers. De Albert Heijn-winkel in Ternat wordt de derde in onze regio, na die in Wemmel en Zaventem.

Nieuws

20 jaar dans met Helicon Ternat

Dansgroep Helicon uit Ternat bestaat 20 jaar en dus was de tweejaarlijkse dansshow van afgelopen weekend extra speciaal. Op het podium van CC De Ploter stonden 140 dansers, van 4 jaar tot 65.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Ternat plaatst zich op de kaart als Groene Halte

De vereniging TreinTramBus, de NMBS en De Lijn zetten Ternat op de toeristische kaart als Groene Halte. In samenwerking met het gemeentebestuur werd een groene wandeling uitgewerkt van het station van Ternat tot de treinhalte van Essene-Lombeek of het station van Liedekerke.