Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Ternat

Nieuws

Infano en De Poel Ternat werken samen

Nieuws

We mogen weer sproeien en auto’s wassen

Nieuws

65 nieuwe Lijnbussen voor Pajottenland en Zuidrand

Nieuws

Verbod op waterverspilling blijft van kracht

Ondanks de regenbuien van de voorbije dagen blijft het verbod op waterverspilling in onze provincie gelden. Door de hittegolf en de droogte van de voorbije weken zijn de waterreserves erg geslonken.

Sport

12de plaats in Zolder voor De Breucker

Op de 24 uur van Zolder dit weekend eindigde Jimmy De Breucker van het WCB-Racing Team uit Ternat op de 12de plaats, op een totaal van 44 wagens.

Nieuws

Vernieuwd sportcomplex in Ternat opent op 1 september

In Ternat gaat het sportcomplex aan de Van Cauwelaertstraat op 1 september weer open. Op de heropening van het zwembad is het nog wachten tot begin volgend jaar.

Nieuws
Cocktail

Gordelfestival: Triatleet Bruno Clerbout fietst mee met RINGtv

Op zondag 2 september rijden acht pelotons van 125 wielerfanaten de 100 kilometer door de Vlaamse Rand. Een van de meest opvallende deelnemers in het RINGtv-peloton is triatleet Bruno Clerbout uit Kapelle-op-den-Bos.

Nieuws

Ondanks buien geen versoepeling droogtemaatregelen

Ondanks de felle buien en onweders van afgelopen nacht in Vlaams-Brabant overweegt gouverneur Lodewijk De Witte nog geen versoepeling van de droogtemaatregelen. "De regenval was hiertoe onvoldoende", aldus woordvoerder van de provincia Vlaams-Brabant Frank Ilsbroux.

 
Nieuws
Update

Onweer slaat ook in Halle-Vilvoorde toe

De weergoden hebben woord gehouden. Hevige onweersbuien zijn vannacht over de regio getrokken. Die hebben verkoeling gebracht, maar jammer genoeg ook hier en daar wat schade. Al lijkt die voor onze regio mee te vallen.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Wemmelaars oefenen met stemcomputer

Tijdens de jaarmarkt vandaag in Wemmel kunnen inwoners oefenen met de stemcomputer. In de faciliteitengemeente wordt er op 14 oktober voor het eerst digitaal gestemd.