Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Ternat

Nieuws

Walter Zelderloo Open Vld-lijsttrekker voor provincie

Nieuws

Asse dient bezwaar in tegen bioscoopplannen in Ternat

Nieuws

Ternatse jongeren veroveren het podium

Nieuws

Zwarte kruispunten in Ternat en Sint-Pieters-Leeuw worden versneld weggewerkt

Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts maakt 20 miljoen euro extra vrij om de laatste zogenoemde zwarte kruispunten versneld weg te werken. Twee daarvan zijn in onze regio: één in Ternat en één in Sint-Pieters-Leeuw. Van de historische lijst met 800 bijzonder gevaarlijke kruispunten in...

Nieuws

Politiezone TARL vernieuwt wagenpark

De politiezone TARL (Ternat, Affligem, Roosdaal en Liedekerke) gaat voort met de vernieuwing van haar wagenpark. Deze keer werd een nieuwe dienstwagen in gebruik genomen ter waarde van 57.176 euro.

Nieuws

Uitbreidingsplannen retailpark Ternat stuiten op njet van inwoners

In Ternat hebben de inwoners duidelijk 'nee' gezegd tegen de uitbreidingsplannen van Redevco voor het retailpark op de voormalige site van Ikea. Vooral het geplande bioscoopcomplex kon niet door de beugel. Dat bleek tijdens een infovergadering van bouwheer Redevco, gisterenavond in het...

Nieuws

Voortaan betalen voor stationsparking Ternat

Wie wil parkeren aan het station van Ternat moet daar sinds vandaag voor betalen. Ook de inwoners van Ternat kunnen er niet meer gratis parkeren.

 
Nieuws

Groen Pajottenland wil 20% meer bos

Het Pajottenland beschikt over de helft minder bos dan het Vlaams gemiddelde, dat blijkt uit de recente bebossingscijfers. Streekpartij Groen Pajottenland stelde daarom een nieuw bosplan voor. Doel is om in de toekomst de bossen in het Pajottenland met een vijfde uit te breiden.

Nieuws

Staking bij Brusselse metro, tram en bus

Vandaag staakt een deel van het personeel van de Brusselse vervoermaatschappij MIVB. Daardoor rijden er erg weinig bussen en trams.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Hilaerts volgend seizoen trainer van SK Londerzeel

Steven Hilaerts wordt volgend jaar trainer van SK Londerzeel, dat in tweede amateurklasse A speelt. Hij neemt de plaats in van Tim Scheers, die een andere functie krijgt binnen de club.