Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Ternat

Nieuws

Politie vindt grote som witwasgeld bij controleactie in Halle-Vilvoorde

Nieuws

Opnieuw Open Vld-lijst in Ternat

Nieuws

Geen oplossing voor geluidshinder Brussels Airport vóór 2019

Nieuws
update

Forse hinder door sneeuw

De sneeuwval veroorzaakt forse hinder in ons land, ook in onze regio. Op de Brusselse ring zijn er flink wat problemen en in heel wat gemeenten is het lang aanschuiven op de weg, omdat vrachtwagens de baan blokkeren. Brussels Airport vraagt reizigers om tot 18u niet naar de luchthaven te komen.

Nieuws

Opgelet voor winterse toestanden op de weg

Er wordt vandaag sneeuw voorspeld, ook in het centrum van het land. Op veel plaatsen kan er tot 10 centimeter vallen. Het Agentschap Wegen en Verkeer raadt aan om verplaatsingen uit te stellen.

Nieuws

Schade door storm, kerstmarkt Grimbergen vervroegd dicht

Door het stormweer in onze regio gisteravond stond de telefoon bij de brandweer roodgloeiend, onder andere voor meldingen van omgewaaide bomen, losgerukte panelen, dakpannen, lokale overstromingen van de wegen en water- en andere stormschade. In Grimbergen werd de kerstmarkt vroegtijdig stopgezet.

Nieuws

Kerstboom van Monique prijkt op marktplein in Ternat

Op het marktplein in Ternat prijkt sinds deze week een reusachtige kerstboom. Die komt, zoals dat op de meeste andere plaatsen wel het geval is, niet uit de Ardennen. De kerstboom komt uit de tuin van Monique De Baerdemaeker. Die woont op amper 5 minuutjes van het marktplein...

Nieuws

Transportbedrijf Vanderhasselt en Accent organiseren succesvolle jobdag in Ternat

Bij transportfirma Vanderhasselt aan de Industrielaan in Ternat was er zaterdag een succesvolle jobdag in samenwerking met Accent. In de sector is er grote nood aan goede chauffeurs.

Nieuws

Kerstboom op Markt Ternat is eerste boom van Monique

Arbeiders van de gemeente Ternat plaatsten deze week een grote kerstboom op het Marktplein. De boom lijkt zo weggeplukt te zijn uit een bos in de Ardennen, maar niks is minder waar.