Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Ternat

Nieuws

Week van het Bos: Hertighem–Liedekerkebos ontvangt 1200 leerlingen

Nieuws

Een gloednieuwe RINGtv.be

Nieuws

Staking: treinverkeer en Brussels openbaar vervoer verstoord

Nieuws

Staking: hinder bij De Lijn - update 6.00u

Het ACOD, de socialistische overheidsvakbond, houdt vandaag een stakingsdag in de openbare diensten. Vooral voor het trein- en het busverkeer zullen er grote gevolgen zijn. Wat de bussen van De Lijn betreft: hier de stand van zaken om 6.00u. 

 

Nieuws

Opnieuw meer leerlingen in Vlaamse Rand spreken thuis geen Nederlands

Het aantal leerlingen in de Vlaamse Rand dat als thuistaal niet het Nederlands heeft, is opnieuw gestegen. Dat blijkt uit cijfers die Vlaams volksvertegenwoordiger Willy Segers opvroeg bij Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits.

 

Nieuws

Morgen zwaar verstoord trein- en busverkeer door staking

Het ACOD, de socialistische overheidsvakbond, houdt dinsdag een stakingsdag in de openbare diensten. Vooral voor het trein- en het busverkeer zullen er grote gevolgen zijn.

Nieuws

Zware verkeershinder voor pendelaars naar Brussel

Door de sluiting van het viaduct Herrmann-Debroux in Brussel staan er extra lange files richting hoofdstad. Vooral pendelaars die via de E411 de stad willen binnenrijden, krijgen af te rekenen met veel verkeershinder.

Sport

Asse-Ternat verliest van leider Hansbeke met 67-92

In 1ste landelijke heren van het basketbal heeft Asse-Ternat met 67-92 verloren van leider Hansbeke.

Nieuws

Gemeenten investeren minder ondanks verkiezingskoorts

De Vlaamse gemeenten investeren nog steeds voorzichtig. Ook ontbreekt de klassieke eindsprint aan investeringen net voor de gemeenteraadsverkiezingen. Dat blijkt uit data van de Vlaamse overheid, Belfius en de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten waar de Tijd over schrijft.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Subsidie voor Wemmelaars die investeren in inbraakpreventie

De gemeente Wemmel tekende, na Dilbeek, als tweede gemeente in Halle-Vilvoorde het certificaat 'Inbraakveilig Wonen'. Wemmel koppelt er wel een gemeentelijke subsidie aan, en dat is nieuw in de hele regio.