Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Vilvoorde

Nieuws

Alle hens aan dek voor strooidiensten

Nieuws

Politie vindt grote som witwasgeld bij controleactie in Halle-Vilvoorde

Nieuws

Geen oplossing voor geluidshinder Brussels Airport vóór 2019

Nieuws
update

Forse hinder door sneeuw

De sneeuwval veroorzaakt forse hinder in ons land, ook in onze regio. Op de Brusselse ring zijn er flink wat problemen en in heel wat gemeenten is het lang aanschuiven op de weg, omdat vrachtwagens de baan blokkeren. Brussels Airport vraagt reizigers om tot 18u niet naar de luchthaven te komen.

Nieuws

Bijna 7000 extra fruitbomen en stukken haag geplant in Noordwest-Brabant

Tijdens de plantactie van Regionaal Landschap Groene Corridor zijn zaterdag bijna 7000 stuks streekeigen plantgoed geplant. De inwoners van Asse, Grimbergen, Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel, Meise, Merchtem, Opwijk, Steenokkerzeel, Vilvoorde, Wemmel, Zaventem en Zemst legden zo samen 2,3...

Nieuws

Opgelet voor winterse toestanden op de weg

Er wordt vandaag sneeuw voorspeld, ook in het centrum van het land. Op veel plaatsen kan er tot 10 centimeter vallen. Het Agentschap Wegen en Verkeer raadt aan om verplaatsingen uit te stellen.

Nieuws

Schade door storm, kerstmarkt Grimbergen vervroegd dicht

Door het stormweer in onze regio gisteravond stond de telefoon bij de brandweer roodgloeiend, onder andere voor meldingen van omgewaaide bomen, losgerukte panelen, dakpannen, lokale overstromingen van de wegen en water- en andere stormschade. In Grimbergen werd de kerstmarkt vroegtijdig stopgezet.

Nieuws

Zander Meykens uit Eppegem gelauwerd op Kortfilmfestival Leuven

Op de slotavond van het Internationaal Kortfilmfestival in Leuven zijn zaterdagavond voor de 13e keer de VAF Wildcards uitgereikt, dat zijn de jaarlijkse prijzen voor aanstormend filmtalent. Zander Meykens uit Eppegem bij Zemst was laureaat in de categorie Animate. Tot de winnaars van de vorige...

Nieuws
Update - Meer hierover in het nieuws

'Uplace met derde verkleinen om dossier uit slop te trekken'

Er ligt een ultiem plan klaar om het winkelcomplex Uplace in Machelen te redden van de ondergang. Dat schrijft de Tijd vandaag. Na maanden van geheim topoverleg moet een afgeslankte versie van het winkelcomplex het Uplace-dossier uit het slop trekken.