Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Vilvoorde

Nieuws

Walter Zelderloo Open Vld-lijsttrekker voor provincie

Nieuws

Het College organiseert project voor Dag van het Ondernemen

Nieuws

Grimbergen, Vilvoorde, Wemmel en Asse zien NEO-project op Heizel niet zitten

Nieuws
Nieuwsneuzen

Nieuwsneus op Pokémonjacht in Vilvoorde

Iedereen die Pokémon Go! speelt, weet het: in grote steden zijn er meer dan voldoende Pokémons, maar in kleinere steden is het aanbod een pak minder groot. Hoe zou het zijn in Vilvoorde? Met een smartphone in de hand trok één van onze nieuwsneuzen op onderzoek. 

Nieuws
Nieuwsneuzen

Drugscontrole aan station van Vilvoorde

Woensdagnamiddag voerde de politie een drugscontrole uit aan het station van Vilvoorde. Politieagenten met drugshonden controleerden vooral de bushaltes naast het station. 

Nieuws

LBC-hoofdafgevaardigde Vinçotte blijft ontslagen

Omdat gesprekken met de directie van Vinçotte in Vilvoorde over het ontslag van de LBC-hoofdafgevaardigde niets hebben opgeleverd, proberen de vakbonden nu via druk van externen zijn reïntegratie af te dwingen. Er werden hiertoe al contacten gelegd met de Federale Overheidsdienst...

Nieuws

Watersite Vilvoorde komt in een nieuwe fase

In Vilvoorde belandt het stadsontwikkelingsproject Watersite in een nieuwe fase. Die omvat de aanleg van een nieuw deel van een wandelboulevard langs het Kanaal en ook het Broekplein, dat het kloppend hart van het nieuwe stadsdeel moet worden, krijgt vorm.

Nieuws

Vilvoordse scholieren krijgen de KlimaatKet op bezoek

In Vilvoorde gaat vandaag voor het eerst de KlimaatKet op stap. Die gaat aan kinderen van de derde graad lager onderwijs duidelijk maken wat klimaatverandering betekent en hoe zij kunnen meewerken aan een klimaatneutraal Vilvoorde. Het initatief kadert in 'Vilvoorde Klimaatactief', een campagne...

Nieuws

Open Vld Vilvoorde vraagt brandweerstickers voor huisdieren

In Vilvoorde vraagt Open Vld het gebruik van brandweerstickers voor huisdieren. "Een woningbrand is niet alleen rampzalig voor mensen maar ook voor huisdieren", stelt Didier Cortois, fractieleider van Open Vld.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Hilaerts volgend seizoen trainer van SK Londerzeel

Steven Hilaerts wordt volgend jaar trainer van SK Londerzeel, dat in tweede amateurklasse A speelt. Hij neemt de plaats in van Tim Scheers, die een andere functie krijgt binnen de club.