Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Wielrennen

Sport

Tim Wellens sterkste in Brabantse Pijl

Sport

Marta Bastianelli wint Brabantse Pijl bij de vrouwen

Sport

Wielrennen boven in Halle-Vilvoorde vandaag

Sport

Lijsterbes in Kraainem in teken van Ronde

Wie de Ronde van Vlaanderen vandaag op een bijzondere manier wil beleven, moet zich reppen naar gemeenschapscentrum De Lijsterbes in Kraainem. Daar staat vandaag alles in het teken van de befaamde koers. En ook wie niet zo gek is op wielrennen, komt aan z’n trekken.

Sport

Eerste medaille op de piste voor paracyclist Kris Bosmans

Paracyclist Kris Bosmans uit Overijse heeft op het WK baanwielrennen in Brazilië de bronzen medaille gepakt op de tijdrit van één kilometer. Voor Kris Bosmans is het de eerste medaille op de piste.

Sport

Jürgen Roelandts klaar voor wielerklassiekers

Jürgen Roelandts staat voor de weken van de waarheid want de Vlaamse klassiekers staan voor de deur. Vandaag start de Vilvoordenaar in de E3 Harelbeke. Zondag staat hij aan de start van Gent-Wevelgem. Hoe zit het met de vorm van Roelandts en welke rol mag hij spelen bij zijn nieuwe ploeg BMC?...

Sport

Rodenaar Dehaes wint GP Denain

Kenny Dehaes van WB Aqua Protect heeft de GP Denain op z’n naam geschreven. De Rodenaar kwam na een koers in barre weersomstandigheden als eerste over de meet in een sprint met drie.

 
Sport

Dilbekenaar Vanderhaeghe schrijft biografie van VDB

Morgen wordt in Ploegsteert de biografie van wielrenner Frank Vandenbroucke voorgesteld. Het boek is geschreven door Dilbekenaar Stijn Vanderhaeghe. Over VDB is al bijzonder veel geschreven, toch geeft dit boek een nieuwe inkijk in wie hij was. Het is namelijk de eerste keer is dat Chantal en...

Sport

Ilan Van Wilder (Opwijk) wint Nokere koerse voor junioren

Ivan De Wilder uit Opwijk heeft Nokerse Koerse bij de junioren gewonnen. Hij liet op de laatste beklimming van de Nokereberg zijn medevluchter Marcus Hansen achter zich.

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30

Uitzendingen RINGtv-Sport

Uitzendingen RINGtv-Sport

Nieuws

SPORT 22/04/2018

Bekijk hier het sportnieuws van zondag 22 april.

SPORT 08/04/2018

Bekijk hier de sport van 8 april.

SPORT 25/03/2018

Bekijk hier de sport van zondag 25 maart.