Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Achter de schermen

Deze aflevering trekt VIVA! naar Keolis in Neder-over-Heembeek, een bedrijf dat allerlei soorten busvervoer organiseert. Liesbeth is behoorlijk onder de indruk van het groot aantal autobussen dat hier voortdurend aan- en afrijdt. En natuurlijk is de vraag of ook Liesbeth zich achter het stuur waagt van een of andere bus.

VIVA! Achter de Schermen

VIVA! Achter de Schermen

viva

VIVA! Achter de Schermen Keolis

Deze aflevering trekt VIVA! naar Keolis in Neder-over-Heembeek, een bedrijf dat allerlei soorten busvervoer organiseert. Liesbeth is behoorlijk onder de indruk van het groot aantal autobussen dat hier voortdurend aan- en afrijdt. En natuurlijk is de vraag of ook Liesbeth zich achter het stuur...

VIVA! Achter de schermen: Veterinair Quadrant

In VIVA! Achter de Schermen neemt Liesbeth ons mee naar de nieuwe satellietpraktijk van Veterinair Quadrant in Denderleeuw. Naast een dierenartsenpraktijk kan je hier met je huisdier ook terecht in het fysiotherapiecentrum.

VIVA! Achter de schermen: Provinciedomein Huizingen (3/3)

Deel 3 van de reeks rond het provinciedomein in Huizingen. In de laatste aflevering gaat Liesbeth we op stap met de technische dienst. Onder meer het zwembad wordt hier elke dag opnieuw klaargemaakt zodat bezoekers zich veilig en gezond kunnen ontspannen.

VIVA! Achter de Schermen: Provinciedomein Huizingen (2/3)

Ook dit weekend neemt Liesbeth ons mee Achter de Schermen op het Provinciedomein van Huizingen. Deze keer zijn het de dierenverzorgers die hulp krijgen.