Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIVA!

 

 

Stem op jouw favoriete duo uit de RINGtv-KOK 2019!

Kijk opnieuw naar RINGtv-KOK 2019

Kijk opnieuw naar RINGtv-KOK 2019

Nieuws

RINGtv-KOK NMBS vs schrijnwerkers

In de tweede aflevering nemen NMBS-medewerkers Sabine Polfliet en Jurgen Geets het op tegen schrijnwerkers Jack Pissens en Marc Vereertbrugghen. Ook benieuwd wie het meest smaakvolle gerecht uit de mouwen schudt?

RINGtv-KOK Presentatoren vs. juristen

Dit weekend start het nieuwe seizoen van RINGtv-kok 2019! In de eerste aflevering nemen Radio 2-presentatoren Lennart Segers en Jeroen Guns het op tegen juristen Tim Herzeel en Tom Bauwens. Welk duo wint als eerste een ticket voor de volgende ronde?

RINGtv-KOK-vooruitblik: Plantentuin Meise & Gemeente Steenokkerzeel

Manon van Hoye en Pieter Franck vormen een koppel en werken samen in de Plantentuin Meise. En Jessie en Stacy Van Den Eynden zijn twee zussen die beiden op de loonlijst staan van de gemeente Steenokkerzeel! Vanaf 9 februari gooien ze zich in de strijd van de RINGtv-kok 2019!

RINGtv-kok-vooruitblik: schrijnwerkers & advocaten

Het aftellen naar 9 februari is begonnen! Dan start de RINGtv-Kok 2019. Dit weekend maken we kennis met de Halse schrijnwerkers Marc Vereertbrugghen en Jack Pissens en notaris Tim Herzeel en advocaat Tom Bauwens uit Aalst. Deze collega’s verlaten hun comfortzone voor een spannende kookwedstrijd!

Kijk opnieuw naar VIVA! Hotspot!

Alles bekijken
  • VIVA! Hotspot Moderna Schepdaal

    VIVA! trekt dit weekend naar Moderna in Schepdaal want de bruidsboetiek werd volledig vernieuwd. Maar ook elke andere vrouw die op zoek is naar een feestelijke outfit vindt hier zeker haar gading.
  • VIVA! Hotspot AS44

VIVA! Achter de Schermen

VIVA! Achter de Schermen

viva

VIVA! Achter de schermen

Voor VIVA! Achter de Schermen mag Liesbeth meekijken en meeplannen bij Botech in Zellik. Dit bedrijf is gespecialiseerd in industriële nieuwbouw. Zij leiden elk project van A tot Z zodat je je als bouwheer geen zorgen hoeft te maken en je kan concentreren op de werking van je bedrijf.

VIVA! Achter de Schermen: Keytsman

In VIVA! Achter de Schermen ontdekken we dit weekend een gloednieuw automerk: de MPM. Samen met Erik Keytsman van garage Keytsman in Ninove mochten we een bezoek brengen aan de fabriek in Frankrijk om zo alles te weten te komen over deze eigenzinnige wagen.

VIVA! Achter de Schermen: circus Pipo

Hoe zou het er aan toe gaan achter de schermen van een écht circus? Kris Vander Gracht neemt je mee op bezoek bij Natacha, zij leeft en woont al heel haar leven bij Circus Pipo. Zaterdag in VIVA!