Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIVA!

 

 

Zomers Bruegelen in en rond de Vlaamse Rand

Alles bekijken
 • Zomers Bruegelen: Bruegeltocht met Kanaaltochten Brabant

 • Zomers Bruegelen: de Bruegeltocht op de Vespa

  Dit weekend trekken we er in ‘Zomers Bruegelen in en rond de Vlaamse Rand’ op uit met de Vespa! Stijn van Pajot Experience in Oetingen laat ons de mooiste plekjes zien tijdens een adembenemende Bruegeltocht. Maar eerst zoeken we nog een mooie uitvalsbasis en dat is deze keer B&B Het Hof van Petronilla in Gooik.
 • Zomers Bruegelen: De molens van Tollembeek

 • Zomers Bruegelen: Bruegeliaanse streken

 • Zomers Bruegelen: Herne

  In deze aflevering van Zomers Bruegelen trekken we naar Herne. Uitvalsbasis is B&B Wisteria in het centrum van Herne en daarna wandelen we de kubusroute. Het uitzicht in zo'n kubus is als een verloren schilderij van Bruegel.

VIVA! Achter de Schermen

VIVA! Achter de Schermen

viva

VIVA! Achter de schermen: Volvo Sterckx

Liesbeth neemt een kijkje achter de schermen bij Volvo Sterckx in Halle en krijgt er een primeur van formaat! Volvo Sterckx vormt namelijk één grote groep met Volvo De Smet en heet voortaan Volvo Sterckx - De Smet. Tekst en uitleg krijg je in VIVA! Achter de Schermen.

VIVA! Achter de Schermen: De Zuiderdam

Samen met enkele RINGtv-fans kijken we achter de schermen van een heus cruiseschip. Didier Broothaers van Present Travel in Vilvoorde leidt ons rond aan boord van de ‘Zuiderdam’ van Holland America Line. Een indrukwekkende kennismaking met alle aspecten van een echte cruise.

VIVA! Achter de schermen: BATO

Dit weekend vinden we Liesbeth op een werf, want ze maakt kennis met BATO. BATO staat voor het ontwerpen, bouwen en verkopen van projecten. Een totaalconcept dus. Ook benieuwd? Kijk dit weekend naar VIVA!

VIVA! Achter de Schermen: LEIF 2019

In VIVA! krijg je een verslap van 'Topchefs voor LEIF', het LevensEinde InformatieForum van professor Distelmans. 5 Topchefs zetten samen met de leerlingen van COOVI hun beste beentje in het Krekelhof in Gooik. Ook dit jaar bracht deze benefietavond een aardig bedrag op.

De Vlaamse Rand: DOORSPEKT met DIALECT

Alles bekijken
 • Doorspekt met dialect: Asse

  Voor de laatste aflevering in onze reeks 'De Vlaamse Rand Doorspekt met Dialect' gaat Tom te rade bij onze hoofdredacteur Dirk De Weert uit Asse. Na rijp overleg spreken ze samen af bij Dries Van Mileghem van restaurant ‘In den IJzerwinkel’ op de Hopmarkt. Verorberen zij dit weekend de slimste Assenaar?
 • Doorspekt met dialect: Vilvoorde

  Tom trekt naar Vilvoorde waar ze sinds mensenheugenis gek zijn op paardenvlees. Maar weet jij wat 'schep' is? Je komt er alles over te weten bij de mannen van de Vilvoordse kookclub.
 • Doorspekt met dialect: Merchtem

  In 'De Vlaamse Rand doorspekt met Dialect' trekt Tom naar Merchtem, sinds mensenheugenis een gemeente van kippenkwekers. En dat heeft zo zijn sporen nagelaten in de lokale gastronomie. Onze gastheer is voormalig burgemeester Eddie De Block. Samen met Mariette toveren zij een ware delicatesse uit de pan...
 • Doorspekt met dialect: Beersel

  Vier weken lang doorkruist Tom Serkeyn de Vlaamse Rand op zoek naar streekgerechten uit grootmoeders keuken én op smaak gebracht met een pittig dialect. Dit weekend is Beersel aan de beurt. En daar bereidt Olivier Dumoulin: konijn met geuze!