Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIVA!

 

 

NET GEMIST: VIVA! Achter de Schermen

NET GEMIST: VIVA! Achter de Schermen

Nieuws

VIVA! Achter De Schermen: Vishandel Boel Asse

Bij Lien en Sam van Vishandel Boel Asse is het aanbod ronduit indrukwekkend. Naast de dagverse vis verwennen zij hun klanten met tal van vers bereide lekkernijen om duimen en vingers af te likken.

VIVA! Achter de Schermen: COOVI Anderlecht

We nemen een kijkje achter de schermen van de slagerij-afdeling van COOVI in Anderlecht, de enige school in de regio die deze opleiding in het aanbod heeft. Word jij de toekomstige slager waar de sector zo’n nood aan heeft?

VIVA! Achter de Schermen: Van de Velde Beton Mazenzele

Familiebedrijf Van de Velde Beton in Mazenzele produceert zelf stoeptegels, betonnen klinkers en afsluitingen en verdeelt tal van andere betonproducten voor particulieren en professionelen.

Achter de Schermen: Politiezone Zennevallei

Op zoek naar een uitdagende job boordenvol variatie en heel wat doorgroeimogelijkheden? Dan is een baan bij Politiezone Zennevallei misschien wel iets voor jou.

NET GEMIST: VIVA! Slaapadvies

Alles bekijken
 • VIVA! De Slaapadviseur (4/4): Het betere dekbed

  Wendy toont ons verschillende soorten dekbedden en kent het antwoord op de eeuwige vraag: leg je op een tweepersoonsbed 1 groot of toch beter 2 aparte dekbedden?
 • VIVA! Slaapadvies (3/4): Zorg voor een goed hoofdkussen

  In deze aflevering heeft Wendy het over het belang van een goed hoofdkussen. Ook voor iedereen die binnenkort op vakantie vertrekt heeft ze een interessante tip.
 • Viva! Slaapadvies (2/4): Een goede matras voor de beste nachtrust

  Vier weken lang krijgen we slaapadvies van De Slaapadviseur. Want goed slapen is cruciaal voor een goede gezondheid. Deze keer verduidelijkt De Slaapadviseur waar we best op letten bij de aankoop van een nieuwe matras.
 • VIVA! Slaapadvies (1/4) - Een lattenbodem of een boxspring?

  Vier weken lang krijgen we slaapadvies van De Slaapadviseur. Want goed slapen is cruciaal voor een goede gezondheid. In de eerste aflevering gaan we naar de basis van ons bed en legt Lennart ons het verschil uit tussen een lattenbodem en een boxspring.

VIVA! Lente

VIVA! Lente

viva

VIVA! Lente Botanica 04/06/2022

Bij Tuincentrum Botanica in Veltem-Beisem is er keuze in overvloed, met handige weetjes voor de tuin of het terras.

VIVA! Lente 't Geel Genot 04/06/2022

In deze aflevering heel wat tips voor Vaderdag! We gaan langs bij streekproductenwinkel ’t Geel Genot in Ternat waar we overstelpt worden met bijzondere en leuke ideetjes.

VIVA! Lente: Vanhie

Outdoor living is meer dan een modetrend, het is een levensstijl. We ontdekken hoe Vanhie in Meise samen met jou een warme, sfeervolle buitenbeleving creëert om jouw leven rijker, mooier en aangenamer te maken. Buitengewoon genieten dus.

VIVA! Lente: Green Zebra

We houden grote schoonmaak met Green Zebra, een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het verwijderen van groene aanslag op daken.

VIVA! Lifestyle

Alles bekijken
 • VIVA! Lifestyle: Roccoville Dilbeek

  We gaan op zoek naar het mooiste en origineelste geschenk voor Moederdag! En daarvoor gaan we langs bij Roccoville in Dilbeek. Valérie heeft ongetwijfeld voor iedereen wel een gepast geschenk, dat bovendien ook nog eerlijk en duurzaam is.
 • VIVA! Lifestyle: Belle Lou

 • VIVA! Lifestyle: De Proost Shoes And Fashion

 • VIVA! Lifestyle: Ideeco

  Ideeco in Dilbeek is dé referentie in onze streek voor interieur en decoratie. VIVA! ontdekt in primeur de nieuwe lentecollectie.
 • VIVA! Lifestyle: Via Scarpa

  De perfecte match tussen stijl en comfort, die vinden we bij schoenenwinkel Via Scarpa in Denderleeuw. Sinds vorig jaar is Anne de exclusieve verdeler van het Amerikaanse merk Vionic. Ze is dan ook bijzonder trots om haar nieuwe dames- én herencollectie voor te stellen. Tijd om onze voeten te verwennen!

NET GEMIST: VIVA! Wonen

Alles bekijken
 • VIVA! Wonen: Vergeten Verlichting

  Steeds op zoek naar het tijdloze blaast Miguel Algoet van Vergeten Verlichting nieuw leven in oude verlichtingsonderdelen. In VIVA! Wonen gaan we bij hem langs in Machelen-aan-de-Leie en maken we ook kennis met zijn vakmanschap in Kasteel Diepensteyn in Steenhuffel.
 • VIVA! Wonen: Stijlvol renoveren

  Landelijk wonen zit in de lift en dit weekend mogen we samen met architecte Sarah Schouppe van A2S Aarchitecten uit Groot-Bijgaarden mee binnenkijken in deze stijlvol gerenoveerde woning. Opnieuw een straf stukje architectuur dit weekend in VIVA! Wonen.
 • Viva! Wonen: Leven in een watertoren

  Dit weekend gluren we binnen in een bijzonder gebouw op de grens tussen Tubeke en Halle. Samen met Tobias Vandenbosch van renovatiebedrijf Conversion Works ontdekken we de vele mogelijkheden die deze watertoren te bieden heeft. Komen gerust meegluren, zaterdag in VIVA! Wonen
 • VIVA! Wonen: Dromen over een retro nieuwbouwwoning

  In Viva! Wonen trekken we dit weekend naar hartje Pajottenland waar we dit pareltje ontdekken. Op het eerste gezicht zou je denken dat het over een renovatie gaat, maar schijn bedriegt. Dit is wel degelijk een nieuwbouwwoning! Droom je met ons mee?
 • VIVA! Wonen: Vergeten Verlichting

  Steeds op zoek naar het tijdloze blaast Miguel Algoet van ‘Vergeten Verlichting’ (Machelen-aan-de-Leie) nieuw leven in oude verlichtingsonderdelen.