Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIVA!

 

 

VIVA! Wijnen

Alles bekijken
 • VIVA! Wijnen: Salon Saint-Vincent du Vin et du Fromage

  Tijdens het eerste weekend van december vindt traditiegetrouw het Salon Saint-Vincent du Vin et du Fromage plaats in Court-Saint-Etienne.
 • VIVA! Wijnen: Sacacorchos Kortenberg

  We houden halt bij wijnhandel Sacacorchos in Kortenberg. Al 29 jaar vind je bij Guy Van Keerberghen exclusief Spaanse wijnen van topkwaliteit, ideaal dus om hier een keuze te maken voor bij ons menu van dit weekend. Bovendien nodigt Guy ons uit voor zijn grote eindejaarsproeverij.
 • VIVA! Wijnen: Châteaux Vini

  Wijnhandel Châteaux Vini is teruggekeerd naar zijn roots in Ternat. Dit weekend stelt een trotse Bart Rogiers zijn splinternieuwe winkel voor en maken we kennis met de wijnen van Nicola Biasi, één van de nieuwe aanwinsten bij Châteaux Vini.
 • VIVA! Wijnen Albert Heijn Ternat 05/11/2022

  We zoeken in deze aflevering onze inspiratie voor de wijnen bij ons menu bij grootwarenhuis Albert Heijn in Ternat. Heb je onverwacht bezoek of heb je weinig tijd, dan kan je hier tijdens het winkelen ook een keuze maken uit een bijzonder ruim wijnaanbod. 
 • VIVA! Wijnen: Wijnreis Bordeaux

  Herbeleef de wijnreis met RINGtv naar de wereldberoemde wijnregio Bordeaux .

VIVA! Lifestyle

VIVA! Lifestyle

viva

VIVA! Lifestyle Galy Sport 03/12/2022

Galy Sport is vooral bekend bij wintersportfanaten. Maar wist je dat je hier ook een ruim assortiment outfits en originele accessoires kan vinden die perfect kunnen dienen als geschenk?

VIVA! Lifestyle: Kapsalon Cocoon

We volgen Felice Dekens bij haar favoriete kapsalon Cocoon Hairdresser in Meise. Tijdens haar knipbeurt vertelt kapper Stefano Hannon honderduit over zijn grote passie en zijn kapsalon.

VIVA! Lifestyle Cederhuis Grimbergen 05/11/2022

In het Cederhuis in Grimbergen creëren de zussen Krista en Grety Vandevelde sieraden die je nergens anders vindt en die helemaal passen bij jouw persoonlijkheid of die van je geliefde.

VIVA! Lifestyle Electro Service Opwijk 05/11/2022

We nemen een kijkje bij Electro Service Opwijk, een familiezaak gespecialiseerd in audio, video en domoticasystemen van gerenommeerde merken.

NET GEMIST: VIVA! Mobiliteit

Alles bekijken
 • VIVA! Mobiliteit Carrect Meise 03/12/2022

  We gaan langs bij Carrect in Meise om kennis te maken met de nieuwste versie van de Kia Xceed.  
 • VIVA! Mobiliteit: Sterckx De Smet

  In VIVA! Mobiliteit bezoekt Ilse Demol samen met verschillende werknemers de 5 vestigingen van Sterckx De Smet in de Brusselse Rand. Onderweg stellen ze ons hun favoriete wagen voor.
 • VIVA! Mobiliteit: Bike4Mobility Zellik

  Bij Bike for Mobility in Zellik maken we ook nog kennis met ‘Cake’. Dat zijn klassevolle e-scooters van Zweedse makelij.
 • VIVA! Mobiliteit: Bike4Mobility (Zellik)

  We maken kennis met verschillende topmerken van e-bikes, bij Bike4Mobility in Zellik. Deze onderneming biedt dezelfde professionele ondersteuning en service als bij de automerken die de groep Volvo-Sterckx vertegenwoordigt.
 • VIVA! Herfst Bike for Mobility

  De elektrische steps van Bike for Mobility zijn sneller dan te voet en compacter dan de fiets.

NET GEMIST: VIVA! Herfst

NET GEMIST: VIVA! Herfst

viva

VIVA! Achter de Schermen: Ark Uitvaartzorg Geraardsbergen

Het overlijden van een dierbare is altijd een moeilijke periode en gaat gepaard met heel wat verdriet en emoties. Caroline en Andy van Ark Uitvaartzorg in Geraardsbergen staan je samen met hun team bij om de uitvaart op een waardige manier te organiseren.

VIVA! Herfst: Ideeco

Bij Ideeco in Dilbeek laten we ons weer inspireren door Luc voor een intiem en gezellig interieur.

VIVA! Herfst: Jan Portaelsziekenhuis

We nemen een kijkje achter de schermen van de afdeling pediatrie bij AZ Jan Portaels in Vilvoorde, want daar hebben ze dringend extra mensen nodig.

VIVA! Herfst: Bikelife Lot

Bikelife in Lot is een fietsenwinkel waar goede service en kwaliteit primeren. Op 3 verdiepingen bieden zij een fietsbeleving waar iedereen zich thuis voelt met zowel sportieve als elektrische fietsen, een eigen fietsatelier en alles waar een fietsliefhebber gelukkig van wordt.

NET GEMIST: VIVA! Achter de Schermen

Alles bekijken
 • VIVA! Achter de Schermen: Bakkerij Exotica

  We gaan op bezoek bij Bakkerij Exotica. Zowel in Liedekerke als in Eizeringen staan Mario en Jenny garant voor vers gebakken brood en heel wat lekker gebak.
 • VIVA! Achter de Schermen : AZ Jan Portaels

 • VIVA! Achter de Schermen: Valentino Schepdaal

  Hoog bezoek in VIVA! Achter de Schermen. Want Sinterklaas komt langs bij Valentino in Schepdaal. Hij komt er niet alleen proeven, maar ook checken of al het lekkers op tijd klaar zal zijn voor de grote dag.
 • VIVA! Achter de Schermen: Slagerij Saerens

  We nemen een kijkje achter de schermen bij Slagerij Saerens in Opwijk. Al 4 generaties lang steken ze daar de handen uit de mouwen om kwaliteitsvol vlees en lekkere gerechten voor te schotelen.
 • VIVA! Achter de Schermen: Electro Service Timmermans

  In VIVA! Gaan we langs bij familiezaak Electro Service Timmermans in Herne. Franky, Sandra, Ruth en Johann hebben weer heel wat nieuws in petto. Bovendien houden zij volgend weekend opendeur met enkele leuke verrassingen.