Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIVA!

 

 

VIVA! Auto

Alles bekijken
 • VIVA! Autosalon 2020

  Met onze gasten van de voorbije afleveringen werpen we een blik op de toekomst. Plaats van afspraak: het autosalon in Brussel!
 • VIVA! Auto: Gorgon Motors & Mercedes Bogemans

  In VIVA! Auto gaat Amaryllis Temmerman langs bij Mercedes Bogemans in Grimbergen. Mercedes heeft een volledig gamma elektrische bestelwagens. Daarna rondt ze haar tournee af bij Gorgon Motors in Sint-Pieters-Leeuw met aandacht voor de Clio (Gezinswagen van het Jaar 2020), de elektrische Zoë, en de nieuwe Captur.
 • VIVA! Auto: Volvo Sterckx, Jaguar Land Rover, Audi Heremans, Garage Keytsman

 • VIVA! Auto: Ford Geeraerts & Group Duyck

  Een nieuw jaar, dat betekent een nieuwe Viva! Auto met Amaryllis Temmerman. Marc Geeraerts van Ford Geeraerts in Lennik bijt de spits af en weet ons aangenaam te verrassen. Daarna trekt Amaryllis naar Group Duyck in Herfelingen (Herne) om onder andere een ritje te maken met de nieuwe Nissan Juke.
 • VIVA AUTO 26/01/19

VIVA! Wijnen

VIVA! Wijnen

viva

VIVA! Wijnen: wijnreis met RINGtv naar Piemonte (deel 2)

In deze VIVA! Wijnen gaan we met de RINGtv-kijkers en Best Caviar op wijnreis naar het gerenommeerde wijngebied Piemonte in Italië. Dit is het tweede deel van de reportage.

VIVA! Wijnen: wijnreis met RINGtv naar Piemonte

In deze VIVA! Wijnen gaan we met de RINGtv-kijkers en Best Caviar op wijnreis naar het gerenommeerde wijngebied Piemonte in Italië.

VIVA! Wijnreis 2020

Naar aanleiding van het feestjaar '25 jaar RINGtv', gaan we met onze kijkers op Cruise! Van 19 tot 26 april 2020 varen we de Douro af doorheen deze prachtige Portugese wijnstreek. Een voorsmaakje dit weekend in 'Viva Wijnreis’.

VIVA! Wijnen: Salon Saint Vincent

Dit weekend in de laatste Viva Wijnen van dit seizoen gaat wijnjournaliste en ‘Lady of the Year’ Simonne Wellekens de sfeer opsnuiven op het Salon Saint Vincent du Vin et du Fromage in Floreffe. Tijdens het eerste weekend van december kunnen wijnliefhebbers hier hun hart ophalen op deze befaamde...

VIVA! Achter de Schermen

VIVA! Achter de Schermen

viva

VIVA! Achter de Schermen: de Sint bij Valentino

De Sint is in het land! Bij chocolatier Valentino in Schepdaal proeft de goedheilige man van een chocoladen versie van zichzelf. Maar... zal al dat lekkers wel tijdig klaar zijn? Je komt het te weten in Viva! ADS bij Valentino.

VIVA! Achter de Schermen: EM Security Halle

In VIVA! Achter de Schermen maakt Liesbeth kennis met Stijn van EM Security in Halle. Al meer dan 20 jaar zijn zij gespecialiseerd in inbraakpreventie en branddetectie.

VIVA! Achter de schermen: De Lijn

De Lijn is op zoek naar chauffeurs en technici, maar wat houden deze functies precies in? Kris neemt een kijkje achter de schermen en komt alles te weten over deze boeiende jobs.

Kijk opnieuw naar VIVA! Feest

Alles bekijken
 • VIVA! Feest Valentino, DW Car Center, De Lijn

  Zin in een eindejaarscadeau vol chocolade? Liesbeth bezoekt dit weekend Valentino in Schepdaal. Voorts maakt ze kennis met Kia Niro Hybride bij DW Car Center in Wolvertem en houdt ze halt bij De Lijn die een zoektocht heeft geopend naar nieuwe chauffeurs.
 • VIVA! FEEST 14/12/19

  Dit weekend maakt Liesbeth kennis met de Kia Stonic bij DW Car Center in Wolvertem. In streekproductenwinkel 't Geel Genot in Ternat maken ze niet alleen zélf advocaat en limoncello, je kan hier ook terecht voor heel wat andere lekkernijen. AZ Jan Portaels in Vilvoorde is een regionaal ziekenhuis in volle ontwikkeling dat op zoek is naar nieuw talent. Meer hierover, dit weekend in VIVA!
 • VIVA! FEEST DW Car Center, Topsport, MDH, Flavor Shop

  Bij DW Car Center in Vilvoorde testen we de nieuwE Kia XCeed uit, bij Flavor Shop in Gooik kom je altijd wel naar buiten met een delicatesse om zelf te gebruiken in de keuken of om cadeau te doen. Topsport in Lebbeke is helemaal klaar voor de wintersporten en in de culinaire schatkamer van MDH Food Service in Sint-Pieters-Leeuw vind je alles om je gasten versteld te laten staan bij de feestmaaltijd.
 • VIVA! FEEST 30/11/19

  Bij DW Car Center in Vilvoorde komen we meer te weten over de Kia Niro, Petra van Cups&Co in Ternat vertelt vol passie over lingerie en zoveel meer... Ons voorbereiden op de wintersporten doen we bij Galy Sport in Sint-Agatha-Berchem en ten slotte kiezen we onze kerstversiering op de gigantische én sfeervolle kerstmarkt bij Tuincentrum Botanica in Veltem-Beisem.