Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIVA!

 

 

VIVA! Lentespecial

Alles bekijken
 • VIVA! Lentespecial 13/04/2019

  In VIVA! maken we ons dit weekend samen met Valentino klaar voor Pasen. We bezoeken de Valentinowinkel in Dilbeek en werpen een blik achter de schermen van het chocolade-atelier in Schepdaal! Dit weekend dus een aflevering om duimen en vingers bij af te likken, zaterdag op RINGtv!
 • VIVA! Lentespecial 06/04/19

  In VIVA! Lentespecial kiest Liesbeth keramische terrastegels bij Serry tegels-natuursteen-parket in Boortmeerbeek en dompelt ze zich onder in het lentegroen van Groendekor in Sint-Pieters-Leeuw.
 • VIVA! Lentespecial 30/03/19

  Optiek Trap in Itterbeek heeft 400 zonnebrillen in stock. Liesbeth gaat in de VIVA! Lentespecial op zoek naar haar favoriete exemplaren. Voor een lentefris kapsel houdt ze halt bij Cocoon Hairdresser in Meise en tot slot koopt ze ook wat ‘lente’ bij Planten en Potterie Van Doorslaer in Wolvertem.
 • VIVA! Lentespecial 23/03/19

  Liesbeth zoekt dit weekend in VIVA! Lentespecial een lentefrisse bril bij An & Oog in Vlezenbeek. Ze ontdekt het ruime keukenaanbod van Fabelec-Selexion in Sint-Pieters-Leeuw. Op Batibouw houdt ze halt bij de stand van AEG en intussen test ze ook een nieuwe wagen van Toyota Trullemans in Schepdaal.
 • VIVA! Lentespecial 16/03/19

  Liesbeth proeft van de nieuwste modetrends bij Fashion Forum in Denderleeuw. Wat de lente betekent voor je haarkleur en kapsel ontdekt ze bij Cocoon Hairdresser in Meise. Voorts probeert ze een nagelnieuwe wagen uit bij Toyota Trullemans in Schepdaal. En naar aanleiding van de ‘Week van de Zorg’ houdt Liesbeth halt bij vzw De Poel in Sint-Genesius-Rode.

Kijk opnieuw naar RINGtv-KOK 2019

Kijk opnieuw naar RINGtv-KOK 2019

Nieuws

RINGtv-KOK Prijsuitreiking

In de hotelschool van Campus Wemmel had donderdagavond het slotevent plaats van de RINGtv-kok kookwedstrijd. Juristen Tim Herzeel en Tom Bauwens kwamen als overwinnaars uit de bus. Een uitgebreid verslag van de avond, met reacties van alle betrokkenen.

RINGtv-kok: de finale

Spanning en een onwaarschijnlijk hoog niveau in de finale van RINGtvKOK 2019! Wie wordt het? Manon van Hoye en Pieter Franck (Plantentuin Meise) nemen het daarin op tegen Tom Bauwens en Tim Herzeel (juristen). Of gaat er alsnog een derde duo aan de haal met de felbegeerde award?

RINGtv-kok tweede halve finale

De spanning is te snijden in de laatste halve finale van de RINGtvKOK 2019! Marc Vereertbrugghen en Jack Pissens (schrijnwerkers) nemen het op tegen Manon van Hoye en Pieter Franck (Plantentuin Meise).

RINGtv-KOK Eerste halve finale

Dit weekend is het zover: de eerste halve finale! Daarin nemen Tim Herzeel en Tom Bauwens (juristen) het op tegen Evie Cosyns en Eline Ermens (vastgoedmakelaars). Wie wint het felbegeerde finaleticket?

Kijk opnieuw naar VIVA! Hotspot!

Alles bekijken
 • VIVA! Hotspot Moderna Schepdaal

  VIVA! trekt dit weekend naar Moderna in Schepdaal want de bruidsboetiek werd volledig vernieuwd. Maar ook elke andere vrouw die op zoek is naar een feestelijke outfit vindt hier zeker haar gading.
 • VIVA! Hotspot AS44

VIVA! Achter de Schermen

VIVA! Achter de Schermen

viva

VIVA! Achter de schermen

Liesbeth neemt een kijkje achter de schermen bij Volvo Sterckx in Halle en krijgt er een primeur van formaat! Volvo Sterckx vormt namelijk één grote groep met Volvo De Smet en heet voortaan Volvo Sterckx - De Smet. Tekst en uitleg krijg je in VIVA! Achter de Schermen.

VIVA! Achter de schermen

Voor VIVA! Achter de Schermen mag Liesbeth meekijken en meeplannen bij Botech in Zellik. Dit bedrijf is gespecialiseerd in industriële nieuwbouw. Zij leiden elk project van A tot Z zodat je je als bouwheer geen zorgen hoeft te maken en je kan concentreren op de werking van je bedrijf.

VIVA! Achter de Schermen: Keytsman

In VIVA! Achter de Schermen ontdekken we dit weekend een gloednieuw automerk: de MPM. Samen met Erik Keytsman van garage Keytsman in Ninove mochten we een bezoek brengen aan de fabriek in Frankrijk om zo alles te weten te komen over deze eigenzinnige wagen.