Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIVA!

 

 

Kijk opnieuw naar RINGtv-KOK

Alles bekijken
 • RINGtv-KOK 2020: tweede voorronde

  In de tweede voorronde nemen vastgoedmakelaars Sana'a en Bea (die Bram vervangt) het op tegen de medewerkers van Plantentuin Meise Manon en Pieter. Na een voor- en hoofdgerecht staat er ook deze keer weer een feesttaart op het menu, dit naar aanleiding van 25 jaar RINGtv. Benieuwd wie van deze superfinalisten de volgende rond haalt?
 • RINGtv-KOK 2020: eerste voorronde

  In de eerste voorronde van RINGtv-KOK 2020 nemen juristen Filip en Joost (finalisten uit 2016) het op tegen professoren Katia en Francis (winnaars in 2018). Zijn onze kandidaten er klaar voor? Want naast een voor- en een hoofdgerecht bakken ze ook nog een feesttaart naar aanleiding van 25 jaar RINGtv.
 • RINGtv-KOK 2020: Kennismaking kandidaten

  De RINGtv-kookwedstrijd start dit weekend zijn tiende seizoen. Daarin nemen de beste finalisten uit de vorige reeksen het tegen elkaar op. Dat belooft dus extra culinair vuurwerk en heel veel spanning.
 • RINGtv-KOK 2019 Prijsuitreiking

  In 2019 de finale gemist? Bekijk hier opnieuw de prijsuitreiking.
 • RINGtv-kok: de finale

  Spanning en een onwaarschijnlijk hoog niveau in de finale van RINGtvKOK 2019! Wie wordt het? Manon van Hoye en Pieter Franck (Plantentuin Meise) nemen het daarin op tegen Tom Bauwens en Tim Herzeel (juristen). Of gaat er alsnog een derde duo aan de haal met de felbegeerde award?

sponsors ringtv kok

 

 

 

VIVA! Lente

VIVA! Lente

viva

VIVA! Lente: Moderna Schepdaal

Bij Viva! maken we ons op voor de lente! Birgit van Moderna in Schepdaal heeft de nieuwe collectie binnen en die toont ze ons met veel passie. En of je nu binnenkort een communie, lentefeest, huwelijk of tuinfeest beleeft... Birgit en haar team vinden zeker iets wat je doet stralen.

VIVA! Mannenspecial

In onze Viva Mannenspecial maken we kennis met Grigor, de 'private styler' van Intro Fashion Store. In de vestiging van Asse zorgt hij voor een piekfijne outfit voor Marc en Stijn van Garage Geeraerts in Lennik. En daar hebben ze ook een geweldige primeur voor de kijkers van RINGtv: de...

VIVA! Lente: Didier Van Volsem

In VIVA! trekken we volop de kaart van de lente. We bezoeken de prachtige kijktuin van tuinaanlegger Didier Van Volsem. Op zoek naar inspiratie of gewoonweg benieuwd?

VIVA! Make-over deel 2

Nadat Ken, Katrijn en Senne vorige week al een gelaatsverzorging, kappersbeurt en make-up kregen aangeboden, is het dit weekend tijd voor een gloednieuwe outfit. Bij Fashion Forum in Denderleeuw worden ze volledig in het nieuw gestopt. Katrijn past vervolgens nieuwe schoenen bij Via Scarpa in...

VIVA! Auto

Alles bekijken
 • VIVA! Autosalon 2020

  Met onze gasten van de voorbije afleveringen werpen we een blik op de toekomst. Plaats van afspraak: het autosalon in Brussel!
 • VIVA! Auto: Gorgon Motors & Mercedes Bogemans

  In VIVA! Auto gaat Amaryllis Temmerman langs bij Mercedes Bogemans in Grimbergen. Mercedes heeft een volledig gamma elektrische bestelwagens. Daarna rondt ze haar tournee af bij Gorgon Motors in Sint-Pieters-Leeuw met aandacht voor de Clio (Gezinswagen van het Jaar 2020), de elektrische Zoë, en de nieuwe Captur.
 • VIVA! Auto: Volvo Sterckx, Jaguar Land Rover, Audi Heremans, Garage Keytsman

 • VIVA! Auto: Ford Geeraerts & Group Duyck

  Een nieuw jaar, dat betekent een nieuwe Viva! Auto met Amaryllis Temmerman. Marc Geeraerts van Ford Geeraerts in Lennik bijt de spits af en weet ons aangenaam te verrassen. Daarna trekt Amaryllis naar Group Duyck in Herfelingen (Herne) om onder andere een ritje te maken met de nieuwe Nissan Juke.
 • VIVA AUTO 26/01/19

VIVA! Achter de Schermen

VIVA! Achter de Schermen

viva

VIVA! Achter de Schermen: de Sint bij Valentino

De Sint is in het land! Bij chocolatier Valentino in Schepdaal proeft de goedheilige man van een chocoladen versie van zichzelf. Maar... zal al dat lekkers wel tijdig klaar zijn? Je komt het te weten in Viva! ADS bij Valentino.

VIVA! Achter de Schermen: EM Security Halle

In VIVA! Achter de Schermen maakt Liesbeth kennis met Stijn van EM Security in Halle. Al meer dan 20 jaar zijn zij gespecialiseerd in inbraakpreventie en branddetectie.

VIVA! Achter de schermen: De Lijn

De Lijn is op zoek naar chauffeurs en technici, maar wat houden deze functies precies in? Kris neemt een kijkje achter de schermen en komt alles te weten over deze boeiende jobs.