Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIVA!

 

 

NET GEMIST: VIVA! Feest

NET GEMIST: VIVA! Feest

viva

VIVA! Feest Flavor Shop 04/12/2021

Birger van Flavor Shop in Gooik laat ons weer watertanden. Bloemen en decoratie recht uit het hart: daarvoor moet je bij Davy van bloemenzaak Puur Passie in Tollembeek zi

VIVA! Feest Galy Sport 04/12/2021

Wintersportfanaten kunnen terecht bij Galy Sport in Sint-Agatha-Berchem.

VIVA! Feest Cups en Co 03/12/2021

We gaan we langs bij Petra van lingeriespeciaalzaak Cups en Co in Ternat.

VIVA! Feest Puur Passie 03/12/2021

Bloemen en decoratie recht uit het hart: daarvoor moet je bij Davy van bloemenzaak Puur Passie in Tollembeek zijn.

VIVA! Wijnen

VIVA! Wijnen

viva

VIVA! Wijnen: Op wijnuitstap met RINGtv

Van 3 tot 5 december vindt in Court-Saint-Etienne opnieuw het Salon Saint-Vincent du Vin et du Fromage plaats. Begin november trokken de kijkers van RINGtv naar een soortgelijke wijnbeurs in Spy. Voorts brengen we een bezoek aan het Domaine Viticole du Chenoy, het levende bewijs dat België...

VIVA! Wijnen Chateaux Vini

De Italiaanse wijnen staan in deze aflevering centraal. En dus trekken we naar Chateaux Vini in Groot-Bijgaarden want daar is er van 26 tot 28 november een grote degustatie van Italiaanse wijnen. En ook voor ons menu stelt top-chef Bart Rogiers enkele Italiaanse pareltjes voor.

VIVA! Wijnen Sacacorchos Kortenberg

Dit weekend brengen we met Viva! Wijnen een bezoek aan wijnhandel Sacacorchos in Kortenberg. Al 28 jaar verkoopt Guy Vankeerberghen exclusief Spaanse wijnen en cava’s. Bovendien zijn er hier binnenkort opendeurdagen.

VIVA! Wijnen 06/11/2021

VIVA! Wijnen trekt naar een wel heel bijzondere wijnbar in Vilvoorde: de Fred Historie van Frédéric Jakus. Je kan hier ook interessante wijnen proeven in combinatie met lekkere tapas. En alle wijnen op de kaart kan je ook aankopen voor thuis. Mis zeker ook niet de wijntips voor ons weekendmenu!

VIVA! Auto

Alles bekijken
 • VIVA! Auto DW Car Center 04/12/2021

  In VIVA! Auto maken we kennis met de volledig elektrische Kia EV6 bij DW Car Center in Vilvoorde.
 • VIVA! Auto: Sterckx - De Smet

  Twee primeurs bij Sterckx - De Smet: de nieuwe showroom van Lotus Brussels in Zellik met de rasechte sportwagen Lotus Emira en LEVC Brussels met een elektrische taxi en bestelwagen.
 • VIVA! Auto: Kia Sterckx-De Smet

  Sterckx-De Smet pakt uit met een primeur en stelt de volledig elektrische Kia EV6 voor.
 • VIVA! Auto: Mercedes Bogemans Grimbergen

  Voor een degelijke bestelwagen met de beste dienstverlening moet je bij Mercedes Bogemans in Grimbergen zijn. Daar pakken ze uit met de volledig vernieuwde Citan-reeks.
 • VIVA! Auto: Polestar

  De Polestar 2 is vernieuwd en daar weten ze alles over in de Polestar Space in Brussel.

NET GEMIST: VIVA! Herfst

NET GEMIST: VIVA! Herfst

viva

VIVA! Herfst: Ideeco

Bij Ideeco in Dilbeek laten we ons weer inspireren door Luc voor een intiem en gezellig interieur.

VIVA! Herfst: Jan Portaelsziekenhuis

We nemen een kijkje achter de schermen van de afdeling pediatrie bij AZ Jan Portaels in Vilvoorde, want daar hebben ze dringend extra mensen nodig.

VIVA! Herfst: Bikelife Lot

Bikelife in Lot is een fietsenwinkel waar goede service en kwaliteit primeren. Op 3 verdiepingen bieden zij een fietsbeleving waar iedereen zich thuis voelt met zowel sportieve als elektrische fietsen, een eigen fietsatelier en alles waar een fietsliefhebber gelukkig van wordt.

VIVA! Herfst: Begrafenissen Luypaert

Begrafenissen Luypaert is dankzij haar decennialange ervaring een gevestigde waarde in de uitvaartzorg in Herne en het Pajottenland.

NET GEMIST: VIVA! Parken en Kastelen

NET GEMIST: VIVA! Parken en Kastelen

Nieuws

VIVA! Kastelen en Parken: Domein 3 Fonteinen

In de laatste aflevering van Viva! Kastelen en Parken in de Vlaamse Rand trekken we naar Domein 3 Fonteinen in Vilvoorde. De geschiedenis van het kasteel stopte op het einde van de tweede wereldoorlog. Maar het park heeft anno 2020 nog steeds heel wat te bieden.

VIVA Parken en Kastelen: Kasteel Jourdain Kraainem

In Viva! 'Parken en Kastelen in de Vlaamse Rand' gaan we naar het kasteel Jourdain in Kraainem. In Drogenbos vertelt erfgoedonderzoeker Thomas Pevernagie ons hoe het komt dat er in de Vlaamse Rand zoveel goedbewaarde kasteeldomeinen zijn.

VIVA Parken en Kastelen: Rubenskasteel in Elewijt

In VIVA! gluren we binnen bij ‘Het Steen’, beter bekend als het Rubenskasteel in Elewijt (Zemst). Dit was inderdaad het 'buitenverblijf' van niemand minder dan het gezin van P.P. Rubens. Na ons bezoek aan het Rubenskasteel wippen we op onze fiets en doen we de Witloofroute.

VIVA! Parken en Kastelen: Klein-Bijgaarden in Sint-Pieters-Leeuw

We trekken naar het kasteel Klein Bijgaarden in Sint-Pieters-Leeuw. Dit aanvankelijk bescheiden klooster uit 1251 groeide geleidelijk uit tot een indrukwekkend complex met bijbehorende hoeve en watermolen op de Zuunbeek. Maar het werd meerdere malen geplunderd en beschadigd. Tot in 1941 de...