Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIVA!

 

 

NET GEMIST: VIVA! Feest

NET GEMIST: VIVA! Feest

viva

VIVA! Feest Het Geel Genot 18/12/21

in Ternat staan Anne en Christophe van ’t Geel Genot klaar om ons opnieuw te inspireren voor lekkere en originele geschenken.

VIVA! Feest Thermae Grimbergen 18/12/2021

Ben je toe aan wat ontspanning of wil je er gewoon even tussenuit? Dan kunnen we je een bezoekje aan Thermae Grimbergen warm aanbevelen.

VIVA! Feest: Happy Food Company Asse

Deze week gaan we langs bij Mieke en Henk van Happy Food Company in Asse. Want zij hebben een winkel vol lekkers dat meteen onder de kerstboom kan. Of misschien wil je gewoon jezelf of je collega’s wel eens verwennen?

VIVA! Feest Flavor Shop 04/12/2021

Birger van Flavor Shop in Gooik laat ons weer watertanden. Bloemen en decoratie recht uit het hart: daarvoor moet je bij Davy van bloemenzaak Puur Passie in Tollembeek zi

VIVA! Wijnen

VIVA! Wijnen

viva

VIVA! Douro-reis deel 2

We cruisen verder door het steeds verrassende landschap langs de Douro in Portugal en brengen een bezoek aan een niet alledaags wijndomein. Verder staat een bezoek aan Porto en de kleine maar fijne steden Braga en Guimaraes op het programma. Tot slot raken we helemaal in de ban van meeslepende...

VIVA! Douro-reis deel 1

In oktober maakten we samen met onze RINGtv-kijkers een onvergetelijke cruise op de Douro-rivier in Portugal. Het eerste deel van dit reisverslag, inclusief de prachtige natuur, de boeiende uitstappen en de heerlijke proeverijen, krijg je te zien alsof je er zelf bij was.

VIVA! Wijnen: Gusto Vlezenbeek

We maken kennis met de nieuwe delicatessenzaak Gusto by Best Caviar in Vlezenbeek. Roger Mignolet en zijn zoon Lars zijn bijzonder trots op hun nieuwe winkel boordevol lekkers en geven ook wijntips bij ons menu.

VIVA! Wijnen: Op wijnuitstap met RINGtv

Van 3 tot 5 december vindt in Court-Saint-Etienne opnieuw het Salon Saint-Vincent du Vin et du Fromage plaats. Begin november trokken de kijkers van RINGtv naar een soortgelijke wijnbeurs in Spy. Voorts brengen we een bezoek aan het Domaine Viticole du Chenoy, het levende bewijs dat België...

VIVA! Auto

Alles bekijken
  • VIVA! Auto: Brussels Auto Group

    In onze laatste autospecial gaan we op pad met Brussels Auto Group. Zij bundelen 3 gevestigde waarden op verschillende locaties in en rond Brussel. Zo gaan we langs bij Overijse Automotive voor het merk Skoda. Voor Volkswagen bezoeken we Bruynseels in Anderlecht en bij Don Bosco in Halle komen we meer te weten over Audi.
  • VIVA! Auto Gorgon Motors 15/01/2022

  • VIVA! Auto Landrover Jaguar Asse 15/01/2022

  • VIVA! Auto Mercedes-Benz Garage Bogemans 15/01/2022

  • VIVA! Auto Garage Duyck 15/01/2022

NET GEMIST: VIVA! Achter de Schermen

NET GEMIST: VIVA! Achter de Schermen

viva

VIVA! Achter de Schermen: Anicura

We gaan langs bij de nieuwe vestiging van AniCura Dierenkliniek De Molenhoek in Ninove waar we het hebben over preventieve dierengeneeskundige zorgen.

VIVA! Achter de Schermen Pro Skin Clinic 18/12/21

Bij Pro Skin Clinic in Meise komen we te weten welke huidverzorging nu optimaal is als je tegen de zomer wil stralen.

VIVA! Achter de Schermen: Animali

Dit weekend nemen we een kijkje achter de schermen van dierenartsenpraktijk Animali in Halle. Zij zijn net verhuisd en besteden heel veel aandacht aan een stressvrije inrichting voor dier en mens.

VIVA! Achter de Schermen: Tuincentrum Botanica

Bij tuincentrum Botanica in Herent kan iedereen die houdt van tuinieren, uren rondkuieren op zoek naar verrassende kruiden, groenten, de mooiste bloemen en planten.

NET GEMIST: VIVA! Herfst

NET GEMIST: VIVA! Herfst

viva

VIVA! Herfst: Ideeco

Bij Ideeco in Dilbeek laten we ons weer inspireren door Luc voor een intiem en gezellig interieur.

VIVA! Herfst: Jan Portaelsziekenhuis

We nemen een kijkje achter de schermen van de afdeling pediatrie bij AZ Jan Portaels in Vilvoorde, want daar hebben ze dringend extra mensen nodig.

VIVA! Herfst: Bikelife Lot

Bikelife in Lot is een fietsenwinkel waar goede service en kwaliteit primeren. Op 3 verdiepingen bieden zij een fietsbeleving waar iedereen zich thuis voelt met zowel sportieve als elektrische fietsen, een eigen fietsatelier en alles waar een fietsliefhebber gelukkig van wordt.

VIVA! Herfst: Begrafenissen Luypaert

Begrafenissen Luypaert is dankzij haar decennialange ervaring een gevestigde waarde in de uitvaartzorg in Herne en het Pajottenland.

NET GEMIST: VIVA! Parken en Kastelen

NET GEMIST: VIVA! Parken en Kastelen

Nieuws

VIVA! Kastelen en Parken: Domein 3 Fonteinen

In de laatste aflevering van Viva! Kastelen en Parken in de Vlaamse Rand trekken we naar Domein 3 Fonteinen in Vilvoorde. De geschiedenis van het kasteel stopte op het einde van de tweede wereldoorlog. Maar het park heeft anno 2020 nog steeds heel wat te bieden.

VIVA Parken en Kastelen: Kasteel Jourdain Kraainem

In Viva! 'Parken en Kastelen in de Vlaamse Rand' gaan we naar het kasteel Jourdain in Kraainem. In Drogenbos vertelt erfgoedonderzoeker Thomas Pevernagie ons hoe het komt dat er in de Vlaamse Rand zoveel goedbewaarde kasteeldomeinen zijn.

VIVA Parken en Kastelen: Rubenskasteel in Elewijt

In VIVA! gluren we binnen bij ‘Het Steen’, beter bekend als het Rubenskasteel in Elewijt (Zemst). Dit was inderdaad het 'buitenverblijf' van niemand minder dan het gezin van P.P. Rubens. Na ons bezoek aan het Rubenskasteel wippen we op onze fiets en doen we de Witloofroute.

VIVA! Parken en Kastelen: Klein-Bijgaarden in Sint-Pieters-Leeuw

We trekken naar het kasteel Klein Bijgaarden in Sint-Pieters-Leeuw. Dit aanvankelijk bescheiden klooster uit 1251 groeide geleidelijk uit tot een indrukwekkend complex met bijbehorende hoeve en watermolen op de Zuunbeek. Maar het werd meerdere malen geplunderd en beschadigd. Tot in 1941 de...