Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIVA!

VIVA! Auto

Alles bekijken
 • VIVA! AUTO Eurostar 2000 Halle

  Het familiebedrijf Eurostar 2000 uit Halle is de specialist in de verkoop van zowel Mercedes-Benz als Mercedes-AMG wagens.
 • VIVA! Mobiliteit: Bike 4 Mobility Zellik

  Sterckx – De Smet is meer dan Volvo alleen. Dit weekend lichten zij een aantal van hun mobiliteitsoplossingen toe in Viva! Daarvoor trekken we naar hun nieuwe Bike 4 Mobility in Zellik.
 • VIVA! Auto 2021: Gorgon Motors

  Er beweegt wat bij Gorgon Motors in Sint-Pieters-Leeuw. Naast het verkopen en verhuren van wagens wil dit familiebedrijf ook inzetten op mobiliteit in het algemeen.
 • VIVA! AUTO 2021: Garage Bogemans

  Bij Garage Bogemans in Grimbergen komen we meer te weten over de elektrische bestelwagens van Mercedes.
 • VIVA! AUTO 2021: Brussels Auto Group

  Onder de noemer Brussels Auto Group bundelen 3 gevestigde waarden in onze regio hun krachten: Garage Don Bosco in Buizingen, Audi Bruynseels in Dilbeek en Overijse Automotive..

 

 

NET GEMIST: VIVA! Achter de Schermen

NET GEMIST: VIVA! Achter de Schermen

viva

VIVA! Achter de Schermen: Animali

Dit weekend nemen we een kijkje achter de schermen van dierenartsenpraktijk Animali in Halle. Zij zijn net verhuisd en besteden heel veel aandacht aan een stressvrije inrichting voor dier en mens.

VIVA! Achter de Schermen: Tuincentrum Botanica

Bij tuincentrum Botanica in Herent kan iedereen die houdt van tuinieren, uren rondkuieren op zoek naar verrassende kruiden, groenten, de mooiste bloemen en planten.

VIVA! Achter de Schermen: 't Geel Genot

Wie nog op zoek is naar een origineel cadeau voor vaderdag, moet zeker eens langs gaan bij ’t Geel Genot in Ternat. Ze stellen in VIVA! ook een primeur voor: de nieuwe Crazy Aplaca Gin.

VIVA! Achter De Schermen: Stokerij Zennezonde

Deze opvallende flessen komen je wellicht niet onbekend voor. Het zijn de Materia Gins van Johan Pevernagie van Stokerij Zennezonde. Johan heeft nu ook een nieuwigheid: de Grand Agrum, een botanical Spirit. Over zijn gins, de Grand Agrum en coktails hebben we het dit weekend in Viva! op RINGtv....

NET GEMIST: VIVA! Hotspot!

Alles bekijken
 • VIVA! Hotspot: Innovatie en ondernemerschap in Vlaams-Brabant

  Innovatie en ondernemerschap zijn topprioriteiten in het economisch beleid van de provincie Vlaams-Brabant. Het provinciebestuur ondersteunt daarom door middel van subsidies heel wat samenwerkingen tussen bedrijven en onder meer universiteiten om vernieuwende projecten op te zetten in de regio.
 • VIVA! Hotspot: Cultuurpal(l)et Grimbergen

  In Viva! Hotspot kom je alles te weten over Cultuurpal(l)et, een gloednieuw evenement in Grimbergen dat lokale kunstenaars en ambachtslieden in de kijker zet. Dit aan de hand van verrassende expo’s en workshops.
 • VIVA! Hotspot Art Center Horus Thierry Van Vreckem

  In Viva! Hotspot trekken we naar het atelier van kunstenaar Thierry Van Vreckem. “Zijn werken ademen vooral rust uit”, aldus Niña van Art Center Horus die zich helemaal onderdompelt in het werk van deze Beverse kunstenaar.
 • VIVA! Hotspot Art Center Horus

  In Viva! Hotspot nodigt Niña Van den Bosch van Art Center Horus ons uit om een kijkje te nemen in het atelier van de Chinese kunstenares Luo Li Rong, een heel bijzondere artieste met ook een heel eigen stijl. Ze maakt zeer elegante beelden die bijna tot leven komen door de vele bewegingen en transparantie.
 • Viva Hotspot - Floxy

  In VIVA! Hotspot maken we kennis met de de floxy, een uitvinding van Sandra Hupez uit Tollembeek om het dragen van een mondmasker aangenamer te maken. Ook praten en ademen wordt een stuk eenvoudiger.

NET GEMIST: VIVA! Wonen

NET GEMIST: VIVA! Wonen

viva

VIVA! Wonen: Vergeten Verlichting

Steeds op zoek naar het tijdloze blaast Miguel Algoet van ‘Vergeten Verlichting’ (Machelen-aan-de-Leie) nieuw leven in oude verlichtingsonderdelen.

VIVA! Wonen - Kleur in je interieur

Welke kleuren gaan in 2021 ons interieur domineren? Wij vragen het aan trendwatcher en kleurenexpert Hilde Francq.

VIVA! Wonen: A2S-architecten Groot-Bijgaarden

Landelijk wonen zit in de lift en dit weekend mogen we in Viva Wonen binnenkijken in een prachtige renovatie door Sarah Schouppe van A2S-architecten in Groot-Bijgaarden

VIVA! Wonen: architect Adriaan De Beenhouwer

Dit weekend gaan we in VIVA! Wonen langs bij architect Adriaan De Beenhouwer. Hij leidt ons rond in zijn eigen woning in Beersel waar ook zijn kantoor gevestigd is. Op een moeilijk perceel in het centrum van het dorp slaagde hij er toch in om een architecturaal juweeltje te bouwen. (heruitzending)

NET GEMIST: VIVA! Parken en Kastelen

NET GEMIST: VIVA! Parken en Kastelen

Nieuws

VIVA! Parken en Kastelen: Batenborch Peutie

Dit weekend gaan we met Viva! naar het vroegere kastelendorp Peutie en mogen we een kijkje nemen voorbij de kasteelpoorten van Kasteel Batenborch. Voor de onafhankelijkheid was dit kasteel in handen van de familie de Baudequin, nu huisvest het Batenborch International, het headhuntersbureau van...

VIVA! Parken en Kastelen: Kasteel van Boechout in Meise

In deze aflevering nemen we je mee naar Plantentuin Meise. We ontdekken er enkele geheime plekjes in het Kasteel van Bouchout en vinden nog verwijzingen naar het Kasteel van Meise dat op het einde van WOII volledig afbrandde. Ons bezoek combineren we met d’Hoogvorstwandeling.

VIVA! Parken en Kastelen: Kasteel de Robiano in Tervuren

In onze reeks ‘Kastelen en parken in de Vlaamse Rand’ kijkt Viva! dit weekend voorbij de poort van Kasteel de Robiano in Tervuren. Vandaag is het kasteel de thuisbasis van softwarebedrijf SAS, maar ooit was het in het bezit van ronkende namen in onze geschiedenis.

VIVA! Kastelen en parken: Kasteel van Bever

In de Vlaamse Rand liggen talloze pareltjes van kastelen en parken, vaak verscholen achter een kasteelpoort of -muur. Maar speciaal voor VIVA! worden deze zomer de kasteelpoorten geopend. We starten onze reeks in het Kasteel van Bever in Grimbergen