Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIVA!

 

 

NET GEMIST: VIVA! Mobiliteit

Alles bekijken
 • VIVA! Mobiliteit Autosalon 28/01/2023

  De voorbije weken kon je in VIVA! Mobiliteit kennismaken met onze kijkers die zelf een wagen mochten uitproberen bij een garage uit onze regio. Tijdens het honderdste autosalon in Brussel spraken we terug af met de concessiehouders om de allernieuwste wagens voor te stellen die nog niet in de showroom te zien zijn. Ook benieuwd?
 • VIVA! Mobiliteit: Sam test bij Group Duyck

  Dit weekend gaan we in Viva Mobiliteit langs bij één van de 4 vestigingen van Group Duyck. RINGtv-kijker Sam Verschueren uit Halle test er de nieuwe Nissan X-Trail e-power en de Hyundai Tucson. Ook benieuwd welke wagen zijn voorkeur geniet?
 • VIVA! Mobiliteit: Gorgon Motors Sint-Pieters-Leeuw

  Voor onze nieuwe reeks zijn het de RINGtv-kijkers die de nieuwste innovatieve wagens testen. Bij Gorgon Motors in Sint-Pieters-Leeuw probeert Guido Geeraerts uit Dworp de nieuwe Renault Austral uit.
 • VIVA! Mobiliteit: Garage Keytsman Aspelare

  Voor onze nieuwe reeks zijn het de RINGtv-kijkers die de nieuwste innovatieve wagens testen. Nina Cuypers is geïnteresseerd in de elektrische Ssanyong Korando van Garage Keytsman in Aspelare.
 • VIVA! Mobiliteit: Jaguar Land Rover Asse

  Voor onze nieuwe reeks zijn het de RINGtv-kijkers die de nieuwste innovatieve wagens testen. Marc Kraghmann uit Vollezele heeft zijn oog laten vallen op de plug-in hybride versie van de Range Rover Sport bij Jaguar Land Rover in Asse.

VIVA! Wijnen

Alles bekijken
 • VIVA! Muzikale cruise op de Donau

  Dit weekend varen we het nieuwe jaar in met een muzikale cruise op de Donau. Onder begeleiding van Rivages du Monde bracht de Donau ons naar plekken met een indrukwekkende geschiedenis, zoals de abdij van Melk en de prachtige hoofdsteden Wenen, Boedapest en Bratislava. Bovendien genoten we van drie unieke concerten en hadden we twee gastsprekers aan boord: Sophie Detremmerie, Festival Manager Stroom bij Gent Festival van Vlaanderen, maakte ons wegwijs in de wereld van de klassieke muziek. Simonne Wellekens, wijnjournaliste en Wine Lady of the Year 2019, zorgde voor twee smaakvolle degustaties.
 • VIVA! Wijnen: Fred Historie Vilvoorde

  We sprokkelen ideeën voor de gepaste wijnen bij ons feestmenu bij Frédéric Jakus van wijn- en tapasbar De Fred Historie in Vilvoorde. Hier kan je trouwens niet alleen wijn degusteren en kopen, maar ook genieten van lekkere huisbereide hapjes.
 • VIVA! Wijnen wijnreis Griekenland deel 2

  Begin oktober reisden we samen met onze RINGtv-kijkers naar Griekenland. Onder de deskundige leiding van Eva en Inge Grootvriendt van wijnhandel Vinea uit Lennik werd het een interessante ontdekkingstocht langs diverse wijndomeinen en de Griekse cultuur en gastronomie. Een uitgebreid reisverslag zie je in VIVA! Wijnen.
 • VIVA! Wijnen wijnreis Griekenland

  Begin oktober reisden we samen met onze RINGtv-kijkers naar Griekenland. Onder de deskundige leiding van Eva en Inge Grootvriendt van wijnhandel Vinea uit Lennik werd het een interessante ontdekkingstocht langs diverse wijndomeinen en de Griekse cultuur en gastronomie. Een uitgebreid reisverslag zie je in VIVA! Wijn.
 • VIVA! Wijnen: Salon Saint-Vincent du Vin et du Fromage

  Tijdens het eerste weekend van december vindt traditiegetrouw het Salon Saint-Vincent du Vin et du Fromage plaats in Court-Saint-Etienne.

VIVA! Lifestyle

VIVA! Lifestyle

viva

VIVA! Lifestyle Topsport Lebbeke

Bij Topsport in Lebbeke wordt elke klant persoonlijk begeleid en vind je voor elke sporttak wat je nodig hebt.

VIVA! Lifestyle Galy Sport 03/12/2022

Galy Sport is vooral bekend bij wintersportfanaten. Maar wist je dat je hier ook een ruim assortiment outfits en originele accessoires kan vinden die perfect kunnen dienen als geschenk?

VIVA! Lifestyle: Kapsalon Cocoon

We volgen Felice Dekens bij haar favoriete kapsalon Cocoon Hairdresser in Meise. Tijdens haar knipbeurt vertelt kapper Stefano Hannon honderduit over zijn grote passie en zijn kapsalon.

VIVA! Lifestyle Cederhuis Grimbergen 05/11/2022

In het Cederhuis in Grimbergen creëren de zussen Krista en Grety Vandevelde sieraden die je nergens anders vindt en die helemaal passen bij jouw persoonlijkheid of die van je geliefde.

NET GEMIST: VIVA! Achter de Schermen

Alles bekijken
 • VIVA! Achter de Schermen: Bakkerij Exotica

  We gaan op bezoek bij Bakkerij Exotica. Zowel in Liedekerke als in Eizeringen staan Mario en Jenny garant voor vers gebakken brood en heel wat lekker gebak.
 • VIVA! Achter de Schermen : AZ Jan Portaels

 • VIVA! Achter de Schermen: Valentino Schepdaal

  Hoog bezoek in VIVA! Achter de Schermen. Want Sinterklaas komt langs bij Valentino in Schepdaal. Hij komt er niet alleen proeven, maar ook checken of al het lekkers op tijd klaar zal zijn voor de grote dag.
 • VIVA! Achter de Schermen: Slagerij Saerens

  We nemen een kijkje achter de schermen bij Slagerij Saerens in Opwijk. Al 4 generaties lang steken ze daar de handen uit de mouwen om kwaliteitsvol vlees en lekkere gerechten voor te schotelen.
 • VIVA! Achter de Schermen: Electro Service Timmermans

  In VIVA! Gaan we langs bij familiezaak Electro Service Timmermans in Herne. Franky, Sandra, Ruth en Johann hebben weer heel wat nieuws in petto. Bovendien houden zij volgend weekend opendeur met enkele leuke verrassingen.