Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIVA!

 

 

NET GEMIST: VIVA! Herfst

NET GEMIST: VIVA! Herfst

viva

VIVA! Herfst: Brukomtegel

Bij Brukomtegel in Sint-Pieters-Leeuw maken we kennis met de mogelijkheden van parket, laminaat en vinyl en ontdekken we de voordelen van de grote tegelplaten.

VIVA! Hotspot: Markt Opwijk

De markt in Opwijk bestaat 25 jaar.

VIVA! Herfst: Moderna

Feesten mag weer! Bij Moderna Fashion in Schepdaal zien ze de toekomst positief met nieuwe collecties in de bruid-, suite- en casual-afdeling.

VIVA! Herfst: Livwell Londerzeel

Hybride-werken, een mix van kantoor- en thuiswerk, is voor velen de nieuwe norm. Voor een optimale en vooral ergonomische werkomgeving thuis kan je terecht bij Livwell in Londerzeel.

VIVA! Auto

Alles bekijken
 • VIVA! Auto: Kia Sterckx-De Smet

  Sterckx-De Smet pakt uit met een primeur en stelt de volledig elektrische Kia EV6 voor.
 • VIVA! Auto: Mercedes Bogemans Grimbergen

  Voor een degelijke bestelwagen met de beste dienstverlening moet je bij Mercedes Bogemans in Grimbergen zijn. Daar pakken ze uit met de volledig vernieuwde Citan-reeks.
 • VIVA! Auto: Polestar

  De Polestar 2 is vernieuwd en daar weten ze alles over in de Polestar Space in Brussel.
 • VIVA! Herfst Bike for Mobility

  De elektrische steps van Bike for Mobility zijn sneller dan te voet en compacter dan de fiets.
 • VIVA! Auto: Volvo Sterckx – De Smet

  In Viva! Auto maakt Stijn bij Volvo Sterckx – De Smet kennis met de Volvo XC40 Recharge full electric, een volledig elektrische compacte SUV gebouwd in België.

NET GEMIST: VIVA! Achter de Schermen

NET GEMIST: VIVA! Achter de Schermen

viva

VIVA! Achter de Schermen: Animali

Dit weekend nemen we een kijkje achter de schermen van dierenartsenpraktijk Animali in Halle. Zij zijn net verhuisd en besteden heel veel aandacht aan een stressvrije inrichting voor dier en mens.

VIVA! Achter de Schermen: Tuincentrum Botanica

Bij tuincentrum Botanica in Herent kan iedereen die houdt van tuinieren, uren rondkuieren op zoek naar verrassende kruiden, groenten, de mooiste bloemen en planten.

VIVA! Achter de Schermen: 't Geel Genot

Wie nog op zoek is naar een origineel cadeau voor vaderdag, moet zeker eens langs gaan bij ’t Geel Genot in Ternat. Ze stellen in VIVA! ook een primeur voor: de nieuwe Crazy Aplaca Gin.

VIVA! Achter De Schermen: Stokerij Zennezonde

Deze opvallende flessen komen je wellicht niet onbekend voor. Het zijn de Materia Gins van Johan Pevernagie van Stokerij Zennezonde. Johan heeft nu ook een nieuwigheid: de Grand Agrum, een botanical Spirit. Over zijn gins, de Grand Agrum en coktails hebben we het dit weekend in Viva! op RINGtv....

NET GEMIST: VIVA! Parken en Kastelen

NET GEMIST: VIVA! Parken en Kastelen

Nieuws

VIVA! Kastelen en Parken: Domein 3 Fonteinen

In de laatste aflevering van Viva! Kastelen en Parken in de Vlaamse Rand trekken we naar Domein 3 Fonteinen in Vilvoorde. De geschiedenis van het kasteel stopte op het einde van de tweede wereldoorlog. Maar het park heeft anno 2020 nog steeds heel wat te bieden.

VIVA Parken en Kastelen: Kasteel Jourdain Kraainem

In Viva! 'Parken en Kastelen in de Vlaamse Rand' gaan we naar het kasteel Jourdain in Kraainem. In Drogenbos vertelt erfgoedonderzoeker Thomas Pevernagie ons hoe het komt dat er in de Vlaamse Rand zoveel goedbewaarde kasteeldomeinen zijn.

VIVA Parken en Kastelen: Rubenskasteel in Elewijt

In VIVA! gluren we binnen bij ‘Het Steen’, beter bekend als het Rubenskasteel in Elewijt (Zemst). Dit was inderdaad het 'buitenverblijf' van niemand minder dan het gezin van P.P. Rubens. Na ons bezoek aan het Rubenskasteel wippen we op onze fiets en doen we de Witloofroute.

VIVA! Parken en Kastelen: Klein-Bijgaarden in Sint-Pieters-Leeuw

We trekken naar het kasteel Klein Bijgaarden in Sint-Pieters-Leeuw. Dit aanvankelijk bescheiden klooster uit 1251 groeide geleidelijk uit tot een indrukwekkend complex met bijbehorende hoeve en watermolen op de Zuunbeek. Maar het werd meerdere malen geplunderd en beschadigd. Tot in 1941 de...