Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIVA!

 

 

Kijk opnieuw naar VIVA! Feest

Alles bekijken
 • VIVA! FEEST DW Car Center, Topsport, MDH, Flavor Shop

  Bij DW Car Center in Vilvoorde testen we de nieuwE Kia XCeed uit, bij Flavor Shop in Gooik kom je altijd wel naar buiten met een delicatesse om zelf te gebruiken in de keuken of om cadeau te doen. Topsport in Lebbeke is helemaal klaar voor de wintersporten en in de culinaire schatkamer van MDH Food Service in Sint-Pieters-Leeuw vind je alles om je gasten versteld te laten staan bij de feestmaaltijd.
 • VIVA! FEEST 30/11/19

  Bij DW Car Center in Vilvoorde komen we meer te weten over de Kia Niro, Petra van Cups&Co in Ternat vertelt vol passie over lingerie en zoveel meer... Ons voorbereiden op de wintersporten doen we bij Galy Sport in Sint-Agatha-Berchem en ten slotte kiezen we onze kerstversiering op de gigantische én sfeervolle kerstmarkt bij Tuincentrum Botanica in Veltem-Beisem.

VIVA! Wijnen

VIVA! Wijnen

viva

VIVA! Wijnen: Salon Saint Vincent

Dit weekend in de laatste Viva Wijnen van dit seizoen gaat wijnjournaliste en ‘Lady of the Year’ Simonne Wellekens de sfeer opsnuiven op het Salon Saint Vincent du Vin et du Fromage in Floreffe. Tijdens het eerste weekend van december kunnen wijnliefhebbers hier hun hart ophalen op deze befaamde...

VIVA! Wijnen Sacacorchos Kortenberg

Guy Vankeerberghen is gepassioneerd door Spanje. In zijn wijnhandel Sacacorchos in Kortenberg vind je dan ook enkel Spaanse wijnen en cava's. Sommelier van het jaar Yanick Dehandschutter is onder de indruk en ook Beste Jonge Chef van het jaar Glenn Verhasselt het onderste uit de kan om...

VIVA! Wijnen: Met RINGtv op wijncruise op de Douro

Naar aanleiding van het feestjaar '25 jaar RINGtv' maken we met onze kijkers een wijncruise. Zo varen we van 19 tot 26 april 2020 de Douro af doorheen deze prachtige Portugese wijnstreek. Een voorsmaakje krijg je in deze aflevering van VIVA! Wijnen.

VIVA! Vikingbier

Erwin en Jan van brouwerij Vrijstaat Vanmol uit Lennik reisden onlangs naar Noorwegen. RINGtv ging met hen mee en kwam terug met een smakelijk verslag!

VIVA! Achter de Schermen

VIVA! Achter de Schermen

viva

VIVA! Achter de Schermen: de Sint bij Valentino

De Sint is in het land! Bij chocolatier Valentino in Schepdaal proeft de goedheilige man van een chocoladen versie van zichzelf. Maar... zal al dat lekkers wel tijdig klaar zijn? Je komt het te weten in Viva! ADS bij Valentino.

VIVA! Achter de Schermen: EM Security Halle

In VIVA! Achter de Schermen maakt Liesbeth kennis met Stijn van EM Security in Halle. Al meer dan 20 jaar zijn zij gespecialiseerd in inbraakpreventie en branddetectie.

VIVA! Achter de schermen: De Lijn

De Lijn is op zoek naar chauffeurs en technici, maar wat houden deze functies precies in? Kris neemt een kijkje achter de schermen en komt alles te weten over deze boeiende jobs.

VIVA! Achter de schermen: Zorgbedrijf Vilvoorde

Vilvoorde heeft het Zorgbedrijf Vilvoorde opgericht. Op die manier wil de stad betaalbare en kwalitatieve zorg verzekeren voor elke Vilvoordenaar.

VIVA! Herfstspecial

Alles bekijken
 • VIVA! Herfst: Evolve Grimbergen

  In VIVA! Herfst bezoekt Liesbeth Evolve in Grimbergen. Deze boetiek biedt geraffineerde mode aan in de maten 42 tot 54 voor jong voelende en modebewuste vrouwen.
 • VIVA ! Herfstspecial: Go for Cruise

  Onder het motto "Alles kan, niets moet" stelt Present Travel ons hun nieuwe belevingsboek van Go for Cruise voor.
 • VIVA! Herfstspecial Interieur LIN en rouwcentrum Arijs in Wambeek

  In VIVA! Herfst gaan we naar aanleiding van Allerheiligen naar Rouwcentrum Huis Arijs in Wambeek. Stijn van Interieur LIN in Wambeek ons enkele van hun ontwerpen in Affligem en Ternat.
 • VIVA! Herfst: Mannenspecial De Cock - Volvo Sterckx De Smet

  In VIVA! Herfst serveren we dit weekend een heuse mannenspecial. We trekken naar De Cock Men in Wolvertem waar Hendrik de mannen van Volvo Sterckx-De Smet een nieuwe look geeft. Delivento Catering en Events zorgt voor een feestelijke afsluiter.
 • VIVA! Herfstspecial Beleefdag CM Tervuren en bruidsboetiek Pierre-Yves Aalst

  De Christelijke Mutualiteiten wordt een gezondheidsfonds, dat kwamen te weten tijdens een beleefdag van de CM in het Africamuseum in Tervuren. En we maken kennis met Sigrid en Didier van Pierre-Yves in Aalst, al 27 jaar zijn ze trendsetters in bruidskledij. Maar ook voor suitekledij, kostuums voor de bruidegom en feestkledij voor alle gelegenheden kan je hier terecht