Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIVA!

 

 

VIVA! Lente

VIVA! Lente

viva

VIVA! Lente: Immagine en Optiek De Henau Lennik

Dit weekend trekken we voor onze VIVA! Lentespecial naar Lennik, waar we halt houden bij lingeriestyliste Veerle Borremans van Immagine en Optiek De Henau. Beiden tonen ons al hun troeven en de nieuwste trends.

VIVA! Lente: Moderna Schepdaal

Bij Viva! maken we ons op voor de lente! Birgit van Moderna in Schepdaal heeft de nieuwe collectie binnen en die toont ze ons met veel passie. En of je nu binnenkort een communie, lentefeest, huwelijk of tuinfeest beleeft... Birgit en haar team vinden zeker iets wat je doet stralen.

VIVA! Mannenspecial

In onze Viva Mannenspecial maken we kennis met Grigor, de 'private styler' van Intro Fashion Store. In de vestiging van Asse zorgt hij voor een piekfijne outfit voor Marc en Stijn van Garage Geeraerts in Lennik. En daar hebben ze ook een geweldige primeur voor de kijkers van RINGtv: de...

VIVA! Lente: Didier Van Volsem

In VIVA! trekken we volop de kaart van de lente. We bezoeken de prachtige kijktuin van tuinaanlegger Didier Van Volsem. Op zoek naar inspiratie of gewoonweg benieuwd?

Kijk opnieuw naar RINGtv-KOK

Alles bekijken
 • RINGtv-KOK: Bekendmaking

 • RINGtv-KOK 2020: de superfinale

  Eindelijk is het zover: dé grote finale aller finales van onze RINGtv-KOK kookwedstrijd. Leraars Geert en Dirk (winnaars 2016) nemen het op tegen vader en dochter Luk en Lina (winnaars 2015) en… nog een derde duo dat door de jury werd opgevist uit de halve finales! De finalisten krijgen 3 uur om een culinair viergangenmenu te bereiden. Benieuwd?
 • RINGtv-KOK: tweede halve finale

  Wie vergezellen onze leraars Geert en Dirk naar de finale? Worden dat vastgoedmakelaars Sana'a en Bram of vader Luk en dochter Lina? Je komt het vanaf zaterdagmiddag te weten in de spannende tweede halve finale van de RINGtv-KOK kookwedstrijd.
 • RINGtv-KOK 2020: eerste halve finale

  In de eerste halve finale wordt de culinaire spanning nog wat verder opgedreven. Daarin strijden professoren Katia en Francis en leraars Geert en Dirk voor een finaleticket. Op het menu: een voor- en een hoofdgerecht en uiteraard een lekker dessert...
 • RINGtv-KOK 2020: vierde voorronde

  In de vierde en laatste voorronde van onze kookwedstrijd RINGtv KOK 2020 nemen de leraars (en broers) Geert en Dirk het op tegen boekhandelaars Peter en Joris. Deze keer gaan we de Italiaanse toer op en uiteraard mag onze feesttaart voor de award van beste bakker niet ontbreken.

sponsors ringtv kok

De gerechten uit de wedstrijd 10 jaar RINGtv-KOK!

Nieuws

10 jaar RINGtv-KOK: kaastaart (medewerkers Plantentuin)

De winnaars van 10 RINGtv-KOK zijn bekend! Dit jaar was het een kookwedstrijd op het scherpst van de snee. En dat merk je ook aan het culinaire niveau van de gerechten. Zo waagden de medewerkers van de Plantentuin in Meise zich aan een heerlijke kaastaart. Wil je het zelf ook eens proberen?...

10 jaar RINGtv-KOK: rode bietentaart voor 25 jaar RINGtv (boekhandelaars)

Dubbel feest dit jaar op jouw zender: RINGtv viert dit jaar haar 25ste verjaardag én er is de jubileumeditie van 10 jaar RINGtv-KOK. Lang moesten we niet nadenken vooraleer we besloten om alle kookduo’s in de voorrondes een feesttaart voor RINGtv te laten maken. De boekhandelaars zetten in op...

10 jaar RINGtv-KOK: taart van de Beste Bakkers voor 25 jaar RINGtv (juristen)

Dubbel feest dit jaar op jouw zender: RINGtv viert dit jaar haar 25ste verjaardag én er is de jubileumeditie van 10 jaar RINGtv-KOK. Lang moesten we niet nadenken vooraleer we besloten om alle kookduo’s in de voorrondes een feesttaart voor RINGtv te laten maken. De mooiste en vooral lekkerste...

10 jaar RINGtv-KOK: hespenrolletjes (vastgoedmakelaars)

De vastgoedmakelaars kregen in hun halve finale de opdracht om hespenrolletjes te maken. Een uitdaging voor Sana’a, die thuis vooral heel veel groenten en gezond kookt. Gelukkig is Bram ook van de partij, want hij kookt thuis al eens vaker hespenrolletjes. Al blijft het een uitdaging om tijdens...

Kijk opnieuw naar VIVA! Hotspot!

Alles bekijken
 • VIVA! Hotspot: AEG

  De kandidaten aan onze RINGtv-KOK kookwedstrijd konden ook dit jaar een beroep doen op de keukentoestellen van AEG. En dat AEG innovatief blijft, konden we enkele weken geleden zelf vaststellen op Batibouw: dé grote nieuwigheid heet 'connectivity'. Meer hierover dit weekend op RINGtv!
 • VIVA! Hotspot Plato, het lerend netwerk van VOKA

  In VIVA! Hotspot maken we kennis met ‘Plato’, het lerend netwerk van VOKA waar kennisoverdracht, ervaringsuitwisseling en netwerking centraal staan. We bezoeken drie enthousiaste ondernemers die zowel een korte, intensieve als lange ervaring hebben met Plato.
 • VIVA! Hotspot Moderna Schepdaal

  VIVA! trekt dit weekend naar Moderna in Schepdaal want de bruidsboetiek werd volledig vernieuwd. Maar ook elke andere vrouw die op zoek is naar een feestelijke outfit vindt hier zeker haar gading.
 • VIVA! Hotspot AS44

VIVA! Achter de Schermen

VIVA! Achter de Schermen

viva

VIVA! Achter de Schermen: Thielemans & co

Bij Thielemans & Co Aluminiumconstructies in Brussegem kan je terecht voor ramen en deuren, maar ze hebben nog zoveel meer te bieden. VIVA! neemt een kijkje in de showroom en trekt er dan op uit om enkele praktische voorbeelden te bekijken. Dit weekend op RINGtv.

VIVA! Achter de Schermen: de Sint bij Valentino

De Sint is in het land! Bij chocolatier Valentino in Schepdaal proeft de goedheilige man van een chocoladen versie van zichzelf. Maar... zal al dat lekkers wel tijdig klaar zijn? Je komt het te weten in Viva! ADS bij Valentino.

VIVA! Achter de Schermen: EM Security Halle

In VIVA! Achter de Schermen maakt Liesbeth kennis met Stijn van EM Security in Halle. Al meer dan 20 jaar zijn zij gespecialiseerd in inbraakpreventie en branddetectie.