Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIVA!

 

 

VIVA! Wijnen

VIVA! Wijnen

viva

VIVA! Wijnen: Best Caviar en wijnreis Piëmonte

In Viva Wijnen praten we met Roger Mignolet van Best Caviar in Sint-Martens-Bodegem. Decor is onze wijnreis in Piëmonte samen met onze RINGtv-kijkers waar Roger onze gids was.

VIVA! Achter de Schermen

VIVA! Achter de Schermen

viva

VIVA! Achter de Schermen: Debondt Verandas en Hoorcentrum Aerts

In Achter de Schermen krijgen we een rondleiding bij Verandas Debondt in Herne en bij Hoorcentrum Aerts in Merchtem ondergaat Liesbeth enkele innovatieve tests. Dit weekend op RINGtv.

VIVA! Achter de Schermen Smarthome en De Montil

In Viva Achter de Schermen ontdekken we de vele troeven van projectontwikkelaar Smarthome in Vilvoorde. De Montil is Essene (Affligem) is al 40 jaar een icoon in onze regio. Liesbeth mag er een kijkje nemen achter de schermen en steekt zelfs een handje toe in de keuken.

VIVA! Achter de Schermen: Modulehome

Op zoek naar een kwaliteitsvolle en bijzonder flexibele oplossing voor al uw behoeften aan extra woon-, werk- en ontspanruimte? Ga dan zeker eens langs bij Modulehome in Buizingen. VIVA serveert dit weekend alvast een blik achter de schermen!

VIVA! Achter de Schermen: Mobility by Olivier

In deze aflevering maken we kennis met elektrische voertuigen voor professioneel gebruik bij Mobility by Olivier in Liedekerke.

VIVA! Herfstspecial

Alles bekijken
 • VIVA! Herfst: Mannenspecial De Cock - Volvo Sterckx De Smet

  In VIVA! Herfst serveren we dit weekend een heuse mannenspecial. We trekken naar De Cock Men in Wolvertem waar Hendrik de mannen van Volvo Sterckx-De Smet een nieuwe look geeft. Delivento Catering en Events zorgt voor een feestelijke afsluiter.
 • VIVA! Herfstspecial Beleefdag CM Tervuren en bruidsboetiek Pierre-Yves Aalst

  De Christelijke Mutualiteiten wordt een gezondheidsfonds, dat kwamen te weten tijdens een beleefdag van de CM in het Africamuseum in Tervuren. En we maken kennis met Sigrid en Didier van Pierre-Yves in Aalst, al 27 jaar zijn ze trendsetters in bruidskledij. Maar ook voor suitekledij, kostuums voor de bruidegom en feestkledij voor alle gelegenheden kan je hier terecht
 • VIVA! Herfstspecial Volvo Selekt, Fashion Forum, Via Scarpa en Hairmode

  Met welke wagen rij je het best de herfst en de winter tegemoet? Wat zijn de modetrends voor dit najaar? En welke snit past het best bij de tijd van het jaar? De antwoorden krijg je dit weekend van achtereenvolgens Volvo Selekt in Zellik, Fashion Forum en Viva Scarpa in Denderleeuw en hair Mode in Wolvertem.
 • VIVA! Herfstspecial Moderna Fashion en Volvo Sterckx-De Smet

  Volvo is al jaren pionier in veiligheid en innovatie. Kristin van Volvo Sterckx - De Smet vertelt er ons meer over. En bij Moderna Fashion in Schepdaal is de nieuwe collectie aangekomen.
 • VIVA! Herfstspecial: De hybride wereld van Volvo Sterckx - De Smet

  Het gamma aan hybrideauto’s is aan een stevige opmars bezig. Voor wie die door de bomen het bos niet meer ziet, zet Kristin van Volvo Sterckx - De Smet dit weekend alles eens op een rij in onze VIVA! Herfstspecial.

Zomers Bruegelen in en rond de Vlaamse Rand

Alles bekijken
 • Zomers Bruegelen: de Bruegelwandelzoektocht

  In de laatste aflevering van onze zomerreeks 'Zomers Bruegelen’ Rand' pijnigt Liesbeth haar hersenen tijdens de Bruegelwandelzoektocht in Sint-Anna-Pede in Dilbeek. Uitrusten doet ze vlakbij: in B&B Dujardin van Jettie.
 • Zomers Bruegelen: Bruegeltocht met Kanaaltochten Brabant

 • Zomers Bruegelen: de Bruegeltocht op de Vespa

  Dit weekend trekken we er in ‘Zomers Bruegelen in en rond de Vlaamse Rand’ op uit met de Vespa! Stijn van Pajot Experience in Oetingen laat ons de mooiste plekjes zien tijdens een adembenemende Bruegeltocht. Maar eerst zoeken we nog een mooie uitvalsbasis en dat is deze keer B&B Het Hof van Petronilla in Gooik.
 • Zomers Bruegelen: De molens van Tollembeek

 • Zomers Bruegelen: Bruegeliaanse streken