Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIVA!

 

 

VIVA! Auto

Alles bekijken
 • VIVA AUTO 2021: Groep Duyck

  Stijn Deweert brengt een bezoek aan de drie locaties van Groep Duyck.
 • VIVA AUTO 2021: Jaguar Asse

  Stijn Deweert brengt een bezoek aan Jaguar Landrover Asse.
 • VIVA! Auto 2021: Garage Keytsman (Ninove)

  De maand januari staat bij VIVA! in het teken van auto’s. Stijn De Weert bezoekt Garage Keytsman in Aspelare, bij Ninove.
 • VIVA! Auto 2021: Volvo Sterckx - De Smet (Zellik)

  De maand januari staat bij VIVA! in het teken van auto’s. Stijn De weert bezoekt Volvo Sterckx - De Smet in Zellik (Asse).
 • VIVA! Auto 2021: Ford Geeraerts (Eizeringen)

  De maand januari staat bij VIVA! in het teken van auto’s. Stijn De Weert bezoekt Ford Geeraerts in Eizeringen, bij Lennik.

NET GEMIST: VIVA! Achter de Schermen

NET GEMIST: VIVA! Achter de Schermen

viva

VIVA! Achter de Schermen: Pro Skin Clinic

In Viva! Achter de Schermen komen we dit weekend alles te weten over een gezonde en mooie huid bij Pro Skin Clinic in Imde (Meise).

VIVA! Achter de Schermen: Residentie Huiskensveld in Halle

In Viva! Achter de Schermen ontdekken we de gloednieuwe assistentiewoningen Huiskensveld van de zorgcampus van de stad Halle. We krijgen er een rondleiding en ontmoeten er de eerste bewoner Joseph. Hij wordt dankzij de verbindingsbruggen met het woonzorgcentrum opnieuw herenigd wordt met zijn...

VIVA! Achter de Schermen: Galy Sport

Bij Galy Sport in Sint-Agatha-Berchem kan je voor veel meer terecht dan alleen maar wintersportmateriaal!

Achter De Schermen: Botanica Veltem-Beisem

Tuincentrum Botanica in Veltem-Beisem heeft traditioneel een kerstmarkt om u tegen te zeggen. Omwille van corona is er nu enkel een kerstmarkt op de webshop. Lieve Nevens van Botanica leidt ons rond.

VIVA! Wijnen

Alles bekijken
 • VIVA! Wijnen: Huis Vossen

  In de laatste VIVA!! Wijnen van dit seizoen maken we kennis met Dirk De Vos, de gepassioneerde wijnliefhebber die sinds vorig jaar aan het roer staat van wijnhandel Huis Vossen in Lennik. We gaan even langs bij het aanpalende restaurant August waar we praten met gastvrouw Jolien Destrycker en proeven van Gooikse bubbels!
 • VIVA! WIJNEN: The Whisky House

 • VIVA! Wijnen: Vinea Eizeringen

  Wijnhandel Vinea is verhuisd van Gooik naar Eizeringen (Lennik). Inge en Eva Grootvriendt zijn dolenthousiast en laten ons hun spiksplinternieuwe wijnshop ontdekken
 • VIVA! Wijnen: Châteaux Vini

  Châteaux Vini in Groot-Bijgaarden verkoopt Franse en Italiaanse wijnen met een verhaal. De fel gesmaakte wijndegustaties zijn voorlopig dan wel afgeschaft, toch heeft Bart Rogiers goed nieuws! Ook benieuwd? Zeker kijken naar VIVA!
 • VIVA! Wijnen De Keyzer Drinks

  Een maand geleden opende drankenhandel De Keyzer Drinks in Sint-Stevens-Woluwe een gloednieuwe en gezellige 'experience shop'. Wat dat betekent en welke topproducten De Keyzer Drinks allemaal te bieden heeft zie je dit weekend in Viva! Wijnen.

NET GEMIST: RINGtv Feestmenu

Alles bekijken
 • FEESTMENU COMPILATIE

 • Dessert Feestmenu: een kerstbuche

  In het RINGtv Feestmenu zijn we aan het dessert toe. Dat wordt een klassieker van formaat: de kerstbuche. Luc Jenet is leraar aan de Bakkerijafdeling van Campus COOVI in Anderlecht en kent de kneepjes van het vak als geen ander. Succes gegarandeerd dus! Bovendien kan je opnieuw tal van leuke kerstcadeaus winnen.
 • RINGtv Feestmenu: Hoofdgerecht

 • VIVA! Feestmenu: het voorgerecht

  Ook op zoek naar culinaire inspiratie voor het bubbelmenu tijdens de feestdagen? Elk weekend geeft een chef-kok heerlijke en eenvoudige kooktips. Zo bereidt Olivier Dumoulin van ’t Cuisientje in Beersel dit weekend een garnalencocktail 2.0.! Bovendien kan je fijne feestcadeau’s winnen van Le Creuset.

NET GEMIST: VIVA! Feest

Alles bekijken
 • VIVA! Feest: Valentino

  Bij Valentino in Schepdaal is het alle hens aan dek voor de feestdagen. We mogen meekijken hoe de ‘praline van de maand’ gemaakt wordt: De Manon Mokka wordt na 40 jaar terug geproduceerd. Met dank aan Louise die hier al 42 jaar werkt.
 • VIVA! Feest 't Geel Genot Ternat

 • VIVA! Feest: Flavor Shop in Gooik

  Bij Flavor Shop in Gooik kan je steeds terecht om jezelf eens culinair te verwennen of iemand te verrassen met een origineel geschenk. Birger neemt ons mee op ontdekkingstocht.
 • VIVA! Feest: Ideeco in Dilbeek

  In Viva! Feest laten we ons verrassen en inspireren bij Ideeco in Dilbeek. Deze concept store is een bron van vernieuwing en ideeën op vlak van interieur, meubilair, decoratie en verlichting.
 • VIVA! Feest Valentino, DW Car Center, De Lijn

  Zin in een eindejaarscadeau vol chocolade? Liesbeth bezoekt dit weekend Valentino in Schepdaal. Voorts maakt ze kennis met Kia Niro Hybride bij DW Car Center in Wolvertem en houdt ze halt bij De Lijn die een zoektocht heeft geopend naar nieuwe chauffeurs.

NET GEMIST: VIVA! Parken en Kastelen

NET GEMIST: VIVA! Parken en Kastelen

Nieuws

VIVA! Kastelen en Parken: Domein 3 Fonteinen

In de laatste aflevering van Viva! Kastelen en Parken in de Vlaamse Rand trekken we naar Domein 3 Fonteinen in Vilvoorde. De geschiedenis van het kasteel stopte op het einde van de tweede wereldoorlog. Maar het park heeft anno 2020 nog steeds heel wat te bieden.

VIVA! Parken en Kastelen: Kasteel Jourdain Kraainem

In Viva! 'Parken en Kastelen in de Vlaamse Rand' gaan we naar het kasteel Jourdain in Kraainem. Voorts vertelt erfgoedonderzoeker Thomas Pevernagie ons hoe het komt dat er in de Vlaamse Rand zoveel goedbewaarde kasteeldomeinen zijn.

VIVA Parken en Kastelen: Rubenskasteel in Elewijt

In VIVA! gluren we dit weekend binnen bij ‘Het Steen’, beter bekend als het Rubenskasteel in Elewijt (Zemst). Dit was inderdaad het 'buitenverblijf' van niemand minder dan het gezin van P.P. Rubens. Na ons bezoek aan het Rubenskasteel wippen we op onze fiets en doen we de Witloofroute.

VIVA! Parken en Kastelen: Klein-Bijgaarden in Sint-Pieters-Leeuw

We trekken naar het kasteel Klein Bijgaarden in Sint-Pieters-Leeuw. Dit aanvankelijk bescheiden klooster uit 1251 groeide geleidelijk uit tot een indrukwekkend complex met bijbehorende hoeve en watermolen op de Zuunbeek. Maar het werd meerdere malen geplunderd en beschadigd. Tot in 1941 de...