Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIVA!

VIVA! Wijnen

Alles bekijken
 • VIVA! Wijnen

  In VIVA! Wijnen steken we de taalgrens over. We gaan naar Namen. Daar zijn we te gast bij de organisatoren van de wijnsalons Saint-Vincent. Het salon in Court-Saint-Etienne lokt ieder jaar duizenden bezoekers
 • VIVA! Wijnen

  In VIVA! Wijnen gaan we dit weekend de Spaanse toer op, want Guy Vankeerberghen van wijnhandel Sacacorchos in Kortenberg verkoopt enkel Spaanse wijnen. Hoe en waarom verneem je dit weekend. En we blikken ook terug op de wijnreis die we in oktober met de kijkers maakten naar Catalonië.
 • VIVA! Wijnen: Wild van Wild 10/11/2018

  In VIVA! Wijnen gaat Dirk op jacht met een groep jagers in Schepdaal en daarna bereidt chef Glenn Verhasselt fazant en haas. Sommelier van het jaar Yanick Dehandschutter zorgt alvast voor enkele verrassende wijnen! Kijk dus zaterdag zeker naar RINGtv!
 • VIVA WIJNEN DELHAIZE

 • VIVA! Wijnen: Châteaux Vini Groot-Bijgaarden

  Yanick Dehandschutter praat dit weekend met Bart Rogiers van Châteaux Vini. En ze hebben heel wat om over te vertellen: de verhuizing naar Groot-Bijgaarden en de overname van Wijnen Cooreman bijvoorbeeld. Maar natuurlijk wordt er ook geproefd en chef Glenn Verhasselt van Sir Kwinten maakt bij Yanicks wijnkeuze 2 passende topgerechtjes.

VIVA! Achter de Schermen

VIVA! Achter de Schermen

viva

VIVA! Achter de schermen

Voor VIVA! Achter de Schermen mag Liesbeth meekijken en meeplannen bij Botech in Zellik. Dit bedrijf is gespecialiseerd in industriële nieuwbouw. Zij leiden elk project van A tot Z zodat je je als bouwheer geen zorgen hoeft te maken en je kan concentreren op de werking van je bedrijf.

VIVA! Achter de Schermen: Keytsman

In VIVA! Achter de Schermen ontdekken we dit weekend een gloednieuw automerk: de MPM. Samen met Erik Keytsman van garage Keytsman in Ninove mochten we een bezoek brengen aan de fabriek in Frankrijk om zo alles te weten te komen over deze eigenzinnige wagen.

VIVA! Achter de Schermen: circus Pipo

Hoe zou het er aan toe gaan achter de schermen van een écht circus? Kris Vander Gracht neemt je mee op bezoek bij Natacha, zij leeft en woont al heel haar leven bij Circus Pipo. Zaterdag in VIVA!

VIVA! Lifestyle

Alles bekijken
 • VIVA! Herfstspecial 29/09/2018

  In onze Herfstspecial testen we de Mercedes Sprinter bij Garage Bogemans in Grimbergen. Daarna toont Nadia ons de nieuwe herfst- en wintercollectie bij Fashion Forum en om het plaatje compleet te maken eindigen we bij Via Scarpa waar Anne ons weer heel wat prachtige damesschoenen presenteert.
 • VIVA ! Herfstspecial 22/09/2018

  In de VIVA! Herfstspecial maken we kennis met de nieuwe Mercedes A-Klasse van bij Bogemans in Grimbergen. Moderna in Schepdaal zorgt al zestig jaar voor topkwaliteit in modieuze vrouwenkledij. Bij slagerij Herremans in Wemmel mogen we even mee het atelier induiken en optiek De Henau in Lennik heeft een nieuwe winkel geopend. Stof genoeg dus, dit weekend in VIVA!
 • VIVA! Herfstspecial 15/09/2018

  VIVA! trekt dit weekend resoluut de kaart van de mode. Beginnen doen we bij kapsalon Hair Mode in Wolvertem. Onze mannen trekken daarna naar De Cock Men in Wolvertem en de vrouwen mogen hun hartje ophalen bij Soho in Grimbergen. Voor het vervoer kunnen we opnieuw beroep doen op garage Bogemans met een Mercedes V-klasse.
 • VIVA! Herfstspecial 08/09/2018

 • VIVA! Tuinfeest 29/06/18

  Het VIVA!-seizoen zit er bijna op. Tien maanden lang werden we verwend met tips op het vlak van ‘leven’ en ‘beleven’. De hoogste tijd dus voor een feestelijke terugblik met alle deelnemers en sponsors. En dat doen we vanuit de vernieuwde rotstuin in het provinciedomein van Huizingen! Nu zaterdag in VIVA! op RINGtv.