Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIVA!

 

 

VIVA! Lente

VIVA! Lente

viva

VIVA! Lente: Green Zebra

We houden grote schoonmaak met Green Zebra, een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het verwijderen van groene aanslag op daken.

VIVA! Lente: Namgrass

En wil je ook graag het hele jaar door genieten van een frisgroen en feilloos gazon? Dan stellen we je graag Namgrass voor, een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in kunstgras. Laat dit weekend dus de lente en de zon in je hart.

Viva! Lente: Valentino

In Viva! Lente zijn de paasklokken in aantocht, we gaan langs bij Valentino chocolatier in Schepdaal voor opnieuw een primeur, heerlijke chocolade en veel paaseitjes.

VIVA! Lente: Bloemschikken

In Viva! Lente ontdek je zien welk bijzonder mooi bloemstuk onze winnaars van de workshop bloemschikken gecreëerd hebben bij Davy Fredrix van bloemenzaak Puur Passie in Tollembeek.

VIVA! Lifestyle

Alles bekijken
 • VIVA! Lifestyle: Roccoville Dilbeek

  We gaan op zoek naar het mooiste en origineelste geschenk voor Moederdag! En daarvoor gaan we langs bij Roccoville in Dilbeek. Valérie heeft ongetwijfeld voor iedereen wel een gepast geschenk, dat bovendien ook nog eerlijk en duurzaam is.
 • VIVA! Lifestyle: Belle Lou

 • VIVA! Lifestyle: De Proost Shoes And Fashion

 • VIVA! Lifestyle: Ideeco

  Ideeco in Dilbeek is dé referentie in onze streek voor interieur en decoratie. VIVA! ontdekt in primeur de nieuwe lentecollectie.
 • VIVA! Lifestyle: Via Scarpa

  De perfecte match tussen stijl en comfort, die vinden we bij schoenenwinkel Via Scarpa in Denderleeuw. Sinds vorig jaar is Anne de exclusieve verdeler van het Amerikaanse merk Vionic. Ze is dan ook bijzonder trots om haar nieuwe dames- én herencollectie voor te stellen. Tijd om onze voeten te verwennen!

NET GEMIST: VIVA! Wonen

Alles bekijken
 • VIVA! Wonen: Vergeten Verlichting

  Steeds op zoek naar het tijdloze blaast Miguel Algoet van Vergeten Verlichting nieuw leven in oude verlichtingsonderdelen. In VIVA! Wonen gaan we bij hem langs in Machelen-aan-de-Leie en maken we ook kennis met zijn vakmanschap in Kasteel Diepensteyn in Steenhuffel.
 • VIVA! Wonen: Stijlvol renoveren

  Landelijk wonen zit in de lift en dit weekend mogen we samen met architecte Sarah Schouppe van A2S Aarchitecten uit Groot-Bijgaarden mee binnenkijken in deze stijlvol gerenoveerde woning. Opnieuw een straf stukje architectuur dit weekend in VIVA! Wonen.
 • Viva! Wonen: Leven in een watertoren

  Dit weekend gluren we binnen in een bijzonder gebouw op de grens tussen Tubeke en Halle. Samen met Tobias Vandenbosch van renovatiebedrijf Conversion Works ontdekken we de vele mogelijkheden die deze watertoren te bieden heeft. Komen gerust meegluren, zaterdag in VIVA! Wonen
 • VIVA! Wonen: Dromen over een retro nieuwbouwwoning

  In Viva! Wonen trekken we dit weekend naar hartje Pajottenland waar we dit pareltje ontdekken. Op het eerste gezicht zou je denken dat het over een renovatie gaat, maar schijn bedriegt. Dit is wel degelijk een nieuwbouwwoning! Droom je met ons mee?
 • VIVA! Wonen: Vergeten Verlichting

  Steeds op zoek naar het tijdloze blaast Miguel Algoet van ‘Vergeten Verlichting’ (Machelen-aan-de-Leie) nieuw leven in oude verlichtingsonderdelen.

NET GEMIST: VIVA! Achter de Schermen

NET GEMIST: VIVA! Achter de Schermen

viva

VIVA! Achter de Schermen ModuleHome Halle

We gaan langs bij ModuleHome in Halle. Zij produceren hoogkwalitatieve modulaire woningen op maat en verzorgen alle service van a tot z.

Achter de Schermen: Politiezone Zennevallei

Op zoek naar een uitdagende job boordenvol variatie en heel wat doorgroeimogelijkheden? Dan is een baan bij Politiezone Zennevallei misschien wel iets voor jou.

VIVA! Achter de Schermen: CoMarkt Humbeek

We gaan winkelen in de CoMarkt in Humbeek, een inspirerend grootwarenhuis waar iedereen wel z’n gading vindt.

VIVA! achter de schermen: Bruyerre

Liefhebbers van brood, gebak, chocolade en ijs: zet jullie schrap! Want in Achter de Schermen ontdekken we in Zaventem de eerste winkel in Vlaanderen van Bruyerre: de hemel op aarde voor iedereen die graag zelf de handen uit de mouwen steekt in de keuken!