Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIVA!

 

 

VIVA! Wijnen

VIVA! Wijnen

viva

VIVA! Wijnen Sacacorchos Kortenberg

Guy Vankeerberghen is gepassioneerd door Spanje. In zijn wijnhandel Sacacorchos in Kortenberg vind je dan ook enkel Spaanse wijnen en cava's. Sommelier van het jaar Yanick Dehandschutter is onder de indruk en ook Beste Jonge Chef van het jaar Glenn Verhasselt haalt het onderste uit de kan om...

VIVA! Wijnen: Met RINGtv op wijncruise op de Douro

Naar aanleiding van het feestjaar '25 jaar RINGtv' maken we met onze kijkers een wijncruise. Zo varen we van 19 tot 26 april 2020 de Douro af doorheen deze prachtige Portugese wijnstreek. Een voorsmaakje krijg je in deze aflevering van VIVA! Wijnen.

VIVA! Vikingbier

Erwin en Jan van brouwerij Vrijstaat Vanmol uit Lennik reisden onlangs naar Noorwegen. RINGtv ging met hen mee en kwam terug met een smakelijk verslag!

VIVA! Wijnen: Chateaux Vini

Dit weekend neemt Yanick Dehandschutter ons mee naar wijnhandel Châteaux Vini in Groot-Bijgaarden. Naar aanleiding van zijn herfstdegustatie onder het motto ‘Solo Vini Italiani’ stelt Bart Rogiers ons enkele Italiaanse pareltjes voor. Chef Glenn Verhasselt van Sir Kwinten in Lennik zorgt voor de...

VIVA! Achter de Schermen

VIVA! Achter de Schermen

viva

VIVA! Achter de Schermen: EM Security Halle

In VIVA! Achter de Schermen maakt Liesbeth kennis met Stijn van EM Security in Halle. Al meer dan 20 jaar zijn zij gespecialiseerd in inbraakpreventie en branddetectie.

VIVA! Achter de schermen: De Lijn

De Lijn is op zoek naar chauffeurs en technici, maar wat houden deze functies precies in? Kris neemt een kijkje achter de schermen en komt alles te weten over deze boeiende jobs.

VIVA! Achter de schermen: Zorgbedrijf Vilvoorde

Vilvoorde heeft het Zorgbedrijf Vilvoorde opgericht. Op die manier wil de stad betaalbare en kwalitatieve zorg verzekeren voor elke Vilvoordenaar.

VIVA! Achter de Schermen De Lijn

De Lijn is niet enkel op zoek naar chauffeurs, ook technici zijn hier van harte welkom! We gaan nemen een kijkje achter de schermen in het werkhuis van de stelplaats van De Lijn in Grimbergen.

VIVA! Herfstspecial

Alles bekijken
 • VIVA! Herfst: Evolve Grimbergen

  In VIVA! Herfst bezoekt Liesbeth Evolve in Grimbergen. Deze boetiek biedt geraffineerde mode aan in de maten 42 tot 54 voor jong voelende en modebewuste vrouwen.
 • VIVA ! Herfstspecial: Go for Cruise

  Onder het motto "Alles kan, niets moet" stelt Present Travel ons hun nieuwe belevingsboek van Go for Cruise voor.
 • VIVA! Herfstspecial Interieur LIN en rouwcentrum Arijs in Wambeek

  In VIVA! Herfst gaan we naar aanleiding van Allerheiligen naar Rouwcentrum Huis Arijs in Wambeek. Stijn van Interieur LIN in Wambeek ons enkele van hun ontwerpen in Affligem en Ternat.
 • VIVA! Herfst: Mannenspecial De Cock - Volvo Sterckx De Smet

  In VIVA! Herfst serveren we dit weekend een heuse mannenspecial. We trekken naar De Cock Men in Wolvertem waar Hendrik de mannen van Volvo Sterckx-De Smet een nieuwe look geeft. Delivento Catering en Events zorgt voor een feestelijke afsluiter.
 • VIVA! Herfstspecial Beleefdag CM Tervuren en bruidsboetiek Pierre-Yves Aalst

  De Christelijke Mutualiteiten wordt een gezondheidsfonds, dat kwamen te weten tijdens een beleefdag van de CM in het Africamuseum in Tervuren. En we maken kennis met Sigrid en Didier van Pierre-Yves in Aalst, al 27 jaar zijn ze trendsetters in bruidskledij. Maar ook voor suitekledij, kostuums voor de bruidegom en feestkledij voor alle gelegenheden kan je hier terecht

Zomers Bruegelen in en rond de Vlaamse Rand

Alles bekijken
 • Zomers Bruegelen: de Bruegelwandelzoektocht

  In de laatste aflevering van onze zomerreeks 'Zomers Bruegelen’ Rand' pijnigt Liesbeth haar hersenen tijdens de Bruegelwandelzoektocht in Sint-Anna-Pede in Dilbeek. Uitrusten doet ze vlakbij: in B&B Dujardin van Jettie.
 • Zomers Bruegelen: Bruegeltocht met Kanaaltochten Brabant

 • Zomers Bruegelen: de Bruegeltocht op de Vespa

  Dit weekend trekken we er in ‘Zomers Bruegelen in en rond de Vlaamse Rand’ op uit met de Vespa! Stijn van Pajot Experience in Oetingen laat ons de mooiste plekjes zien tijdens een adembenemende Bruegeltocht. Maar eerst zoeken we nog een mooie uitvalsbasis en dat is deze keer B&B Het Hof van Petronilla in Gooik.
 • Zomers Bruegelen: De molens van Tollembeek

 • Zomers Bruegelen: Bruegeliaanse streken