Videoreportage kopen?

Heb je een reportage of een uitzending gezien die je graag wil kopen? Dat kan door onderstaand webformulier met je persoonlijke gegevens in te vullen. Van zodra je dat gedaan hebt, ontvang je van ons een e-mail met daarin alle informatie over de betaling- en leveringsprocedure. 

Voor een reportage uit het Nieuws, Ring-Sport of een ander magazine betaal je als kijker 50 euro (incl. BTW). 

Opgelet: De reportage wordt digitaal aangeleverd, dus niet op dvd of een andere drager. Het geleverde item is enkel bestemd voor persoonlijk gebruik in private kring. De beelden blijven dus te allen tijden eigendom van de vzw RTVB en mogen dus niet gebruikt of bewerkt worden voor commerciële of andere doeleinden. Hiervoor moet steeds een schriftelijke toestemming gevraagd worden. Bij elke vastgestelde inbreuk, kan Ring een schadevergoeding vragen wegens het schenden van auteursrecht. Wanneer een overeenkomst werd bereikt om het beeldmateriaal voor andere doelen te gebruiken, is een bronvermelding voor het beeldmateriaal verplicht. 

Voor organisaties, openbare besturen of bedrijven hanteren we een ander tarief voor de aankoop van beeldmateriaal. Hier bestaat wel de mogelijkheid om het beeldmateriaal voor commerciële of andere doeleinden te gebruiken. (Tarieven op aanvraag)

Ik vertegenwoordig