Adverteren op Ring en ringtv.be

Ring bereikt dagelijks via de verschillende mediakanalen duizenden mensen en is zo sterk verankerd in de regio Halle-Vilvoorde. Ring omvat een televisiezender, website en sociale mediakanalen. De regionale zender is dan ook het geknipte medium om jouw bedrijf, product of diensten te promoten bij een groot publiek. Ring biedt bovendien een sterke prijs-kwaliteitsverhouding. 

De reclameregie van Ring wordt verzorgd door Roularta Media Group (RTR). Contacteer sales director Anne Buysse of accountmanager Herman Verslype om meer te weten over de verschillende advertentiemogelijkheden voor televisie en/of website. Ring biedt een ruime waaier aan mogelijkheden: van een 30"-spot tot een publireportage of een online advertentie. Anne en Herman maken graag een voorstel op jouw maat. 

Voor het eerst mogen politieke partijen op tv adverteren voor de lokale en provinciale verkiezingen. Dat werd in 2020 opgenomen in het Mediadecreet en is sinds de aanpassing van de wet op verkiezingsuitgaven begin januari 2024 van kracht. Alle mogelijkheden ontdek je in bijgevoegd dossier

Contacteer ons: