Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Sport

Sport

Van Uytvanck uitgeschakeld op Australian Open na driesetter

Sport

Stadion Diegem Sport krijgt grondige opknapbeurt

Sport

VUB-studie: “Financiën en sociale rol van amateurclub in het gedrang door pandemie”

Uitzendingen RINGtv-Sport

Alles bekijken
 • SPORT 17/01/2022

  Bekijk hier de sport van maandag 17 januari.
 • SPORT 20/12/2021

  Bekijk hier de sport van maandag 20 december.
 • SPORT 13/12/2021

  Bekijk hier het sportnieuws van maandag 13 december.
 • SPORT 06/12/2021

  Bekijk hier de sport van maandag 6 december.
 • SPORT 29/11/2021

  Bekijk hier de sport van maandag 29 november.
Sport

FC Sint-Jozef en KFC Malderen fuseren tot Londerzeel United

De Londerzeelse voetbalclubs FC Sint-Jozef en KFC Malderen smelten samen tot Londerzeel United. Dat is het resultaat van een traject dat de gemeente opzette samen met alle Londerzeelse clubs.

Sport

Rocky Bushiri op huurbasis naar Hibernian

Opwijkenaar Rocky Bushiri ruilt Norwich City voor Hibernian. De Schotse eersteklasser huurt de verdediger voor een half seizoen en bedong ook een aankoopoptie.

Sport

Brussel-Opwijk afgelast

Opnieuw geen wielerwedstrijd Brussel-Opwijk dit jaar. De organisatie heeft beslist om de wedstrijd te annuleren. Ook vorig jaar werd Brussel-Opwijk geschrapt.

Sport

Bouwt Union nieuw stadion in Drogenbos?

Union Saint-Gilloise, de verrassende leider in de hoogste voetbalklasse, bekijkt of het een nieuw stadion kan bouwen in Drogenbos. Dat schrijft La Dernière Heure. Het huidige stadion, het Jospeh Marienstadion in Vorst, voldoet al een tijdje niet meer aan de eisen van de ambitieuze Brusselaars.

Sport

Overijsenaar Dion Cools op huurbasis naar Zulte-Waregem

Dion Cools speelt tot het einde van dit seizoen voor Zulte-Waregem. De Maleisische verdediger met Belgische roots uit Overijse wordt gehuurd van het Deense Midtjylland.

Sport

Provinciale clubs: ‘Stilleggen competities is paniekvoetbal’

Niet alle voetbalclubs tonen begrip voor de beslissing van Voetbal Vlaanderen om de wedstrijden vanaf tweede nationale tot en met vierde provinciale op te schorten tot eind januari. “Dit is paniekvoetbal”, oordeelt Vista!, een platform dat de belangen van lokale clubs wil verdedigen.

NET GEMIST: Over de TOP

Alles bekijken
 • OVER de TOP: Volleybalclub Lennik en Zellik deel 3

  We vertellen het verhaal van het roemrijke verleden van volleybalclubs VC Zellik en VC Lennik op basis van schitterend archiefmateriaal. Twee dorpsclubs slaan de Belgische volleybalwereld met verstomming. Maar dat sportsprookje blijft helaas niet duren.
 • OVER de TOP: Volleybalclub Lennik en Zellik deel 2

  We vertellen het verhaal van het roemrijke verleden van volleybalclubs VC Zellik en VC Lennik. Twee dorpsclubs die de Belgische volleybalwereld met verstomming doen slaan.
 • OVER de TOP: Volleybalclub Lennik en Zellik

  In 'Over De Top' duiken we zondag de volleybalwereld in. We vertellen het verhaal van het roemrijke verleden van volleybalclubs VC Zellik en VC Lennik op basis van schitterend archiefmateriaal.
 • OVER de TOP: Lustige Balspelers Tollembeek

  In deze laatste aflevering staat kaatsen centraal. Die sport was in de jaren ’80 en ’90 bijzonder populair in onze regio. En dat onder impuls van de knalprestaties van de Lustige Balspelers uit Tollembeek. Zij werden zo maar even 10 keer landskampioen in de hoogste afdeling.
 • OVER de TOP: Liedekerke Lions

  We keren terug naar 1994. In dat jaar wordt de ijshockeyploeg Liedekerke Lions opgericht. In 2001, 2002 en 2003 spelen de Lions drie keer kampioen in de tweede klasse. Het waren onvergetelijke tijden.