Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Sport

Sport

Kums blijft Buffalo

Sport

Grote namen verlaten RSCA Futsal

Sport

RSCA Futsal schenkt Belleheide in Roosdaal eerste landstitel

Uitzendingen RINGtv-Sport

Alles bekijken
 • SPORT 15/05/2023

  Bekijk hier de sport van maandag 15 mei.
 • SPORT 08/05/2023

  Bekijk hier de sport van maandag 8 mei.
 • SPORT 24/04/2023

  Bekijk hier de sport van maandag 24 april.
 • SPORT 17/04/2023

  Bekijk hier de sport van maandag 17 april.
 • SPORT 03/04/2023

  Bekijk hier de sport van maandag 3 april.
Sport

Zemstse leerlingen krijgen initiatie hockey van Thomas Briels

De GO Basisschool Ter Berken in Hofstade kreeg vanmiddag een Europees, Olympisch én wereldkampioen hockey over de vloer. Niemand minder dan Thomas Briels schotelde het vijfde leerjaar een hockeyinitiatie voor.

 

Sport

Marie Detruyer opnieuw genomineerd voor Profvoetbalster van het Jaar

Voor het tweede jaar op een rij maakt de Dilbeekse Marie Detruyer kans op de trofee van Profvoetbalster van het Jaar. 

Sport

Dames Kester-Gooik winnen interprovinciale eindronde

De dames van KV Kester-Gooik hebben de interprovinciale eindronde gewonnen. In de finale versloegen ze Kontich met 2-4. Dankzij de eindwinst promoveert de ploeg naar de interprovinciale reeksen. Het levert de club eveneens een unieke dubbel op, want eerder werd de tweede damesploeg al kampioen...

Sport

De Valck mag opnieuw naar WK 3X3

Bryan De Valck uit Beigem is opgenomen in de Belgische selectie voor het wereldkampioenschap 3X3 (uitspreken als three-ex-three), dat volgende week dinsdag van start gaat in Wenen, in Oostenrijk.

Sport

Lembekenaar Trésor wint Ebbenhouten Schoen

Lembekenaar Mike Trésor heeft de Ebbenhouten Schoen gewonnen. Dat is de bekroning voor de beste speler met Afrikaanse roots in België van het voorbije voetbalseizoen. Afgelopen weekend kroonde de middenvelder van KRC Genk zich tot assistenkoning allertijden in de Belgische eerste klasse.

Sport

Dames Kester-Gooik naar finale interprovinciale eindronde

De dames van Kester-Gooik hebben zich geplaatst voor de finale van de interprovinciale eindronde. Ze versloegen in een spannende derby Leeuw Brucom met 0-2.

NET GEMIST: Over de TOP

Alles bekijken
 • OVER de TOP: Volleybalclub Lennik en Zellik deel 3

  We vertellen het verhaal van het roemrijke verleden van volleybalclubs VC Zellik en VC Lennik op basis van schitterend archiefmateriaal. Twee dorpsclubs slaan de Belgische volleybalwereld met verstomming. Maar dat sportsprookje blijft helaas niet duren.
 • OVER de TOP: Volleybalclub Lennik en Zellik deel 2

  We vertellen het verhaal van het roemrijke verleden van volleybalclubs VC Zellik en VC Lennik. Twee dorpsclubs die de Belgische volleybalwereld met verstomming doen slaan.
 • OVER de TOP: Volleybalclub Lennik en Zellik

  In 'Over De Top' duiken we zondag de volleybalwereld in. We vertellen het verhaal van het roemrijke verleden van volleybalclubs VC Zellik en VC Lennik op basis van schitterend archiefmateriaal.
 • OVER de TOP: Lustige Balspelers Tollembeek

  In deze laatste aflevering staat kaatsen centraal. Die sport was in de jaren ’80 en ’90 bijzonder populair in onze regio. En dat onder impuls van de knalprestaties van de Lustige Balspelers uit Tollembeek. Zij werden zo maar even 10 keer landskampioen in de hoogste afdeling.
 • OVER de TOP: Liedekerke Lions

  We keren terug naar 1994. In dat jaar wordt de ijshockeyploeg Liedekerke Lions opgericht. In 2001, 2002 en 2003 spelen de Lions drie keer kampioen in de tweede klasse. Het waren onvergetelijke tijden.