Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Sport

Sport

Halle-Gooik trapt seizoen op gang

Sport

Ronde van Burgos is binnen voor Evenepoel

Sport

Gouverneur schept duidelijkheid: “Antwerpse sportclubs mogen niet uitwijken naar Vlaams-Brabant”

NET GEMIST: Over de TOP

Alles bekijken
 • OVER de TOP: Lustige Balspelers Tollembeek

  We blikken terug op de gloriejaren van De Lustige Balspelers uit Tollembeek. In de jaren ’80 en ’90 slaagden ze er in om tien keer een titel te pakken binnen de kaatssport. Een nieuw Vlaams decreet maakte daarna echter snel een einde aan de topperiode voor de ploeg. In 1999 verdween de club uit de kaatssport.
 • OVER de TOP: Liedekerke Lions

 • OVER de TOP: Eendracht Hekelgem (2)

 • OVER de TOP: Eendracht Hekelgem

 • OVER de TOP: BAVI Vilvoorde (2)

Sport

Kinderjumping in Dilbeek

De nieuwe opgelegde beperkingen van de Nationale Veiligheidsraad hebbe, ook een effect op sportgebied. Enkele jumpingwedstrijden in de paardensport bijvoorbeeld zijn afgelast of gaan door met verstrengde aanpassingen. In Dilbeek kon afgelopen weekend het regionaal jeugdkampioenschap van...

Sport

Flanders Cup Huizingen afgelast

Slecht nieuws uit de atletiekwereld. De Flanders Cup in Huizingen van 1 augustus is afgelast. Organisator Olympic Essenbeek Halle neemt die beslissing wegens de stijging van de coronacijfers.

Sport

Opnieuw strengere maatregelen in de sport

Vanaf morgen mogen sportactiviteiten en -wedstrijden enkel nog achter gesloten deuren plaatsvinden. Noch in de professionele noch in de amateursectoren van de sport mag er nog publiek aanwezig zijn. Dat heeft Vlaams minister van Sport Ben Weyts (N-VA) beslist in overleg met de sporfederaties.

Sport

Geen Stephex Masters dit jaar

Er komt geen Stephex Masters dit jaar. Dat meldt de organisatie. De jumpingwedstrijd in Meuzegem, een dorp in Meise, stond gepland van 26 augustus tot en met 30 augustus.

Sport

Atleten na lange coronapauze op hoogtestage in Sankt Moritz

Atleten van het Runners Lab Athletics Team verblijven sinds 4 juli op hoogtestage in Sankt Moritz. Na een lange periode zonder competitie en individueel trainen, kunnen ze dat nu eindelijk samen in groep doen. De atleten bereiden in Sankt Moritz de rest van het atletiekjaar voor. RINGtv sprak...

Sport

Amateurvoetbal woedend over wedstrijduren eerste klasse

Volgend seizoen speelt de eerste klasse van het voetbal vaker in de namiddag. Alle wedstrijden zullen op een ander tijdstip gespeeld worden, zodat er geen overlap meer is. Dat zet kwaad bloed bij het amateurvoetbal. Zij ijveren al jaren om minder namiddagvoetbal, straks wordt dat er veel meer.

over de top

Uitzendingen RINGtv-Sport

Alles bekijken
 • OVER de TOP: Liedekerke Lions

 • OVER de TOP: Eendracht Hekelgem (2)

 • OVER de TOP: Eendracht Hekelgem

 • OVER de TOP: BAVI Vilvoorde (2)

 • OVER de TOP: BAVI Vilvoorde

  Een documentairereeks die sportclubs uit onze regio belicht die ooit hoogdagen beleefden maar intussen ‘Over de Top’ zijn. In deze eerste aflevering blikken we – met enkele hoofdrolspelers van toen - teug op de rijke sportgeschiedenis van BAVI Vilvoorde.