Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Sport

Sport

Halle-Gooik kan tot en met oktober niet in De Bres terecht

Sport

U8 BOKA United haalt alles uit de kast om Senne te overtuigen trainer te blijven

Sport

Remco Evenepoel: “Al weken niet meer op een fiets gezeten”

NET GEMIST: Over de TOP

Alles bekijken
 • OVER de TOP: Lustige Balspelers Tollembeek

  In deze laatste aflevering staat kaatsen centraal. Die sport was in de jaren ’80 en ’90 bijzonder populair in onze regio. En dat onder impuls van de knalprestaties van de Lustige Balspelers uit Tollembeek. Zij werden zo maar even 10 keer landskampioen in de hoogste afdeling.
 • OVER de TOP: Liedekerke Lions

  We keren terug naar 1994. In dat jaar wordt de ijshockeyploeg Liedekerke Lions opgericht. In 2001, 2002 en 2003 spelen de Lions drie keer kampioen in de tweede klasse. Het waren onvergetelijke tijden.
 • OVER de TOP: Eendracht Hekelgem deel 2

  Dit is het tweede deel van het verhaal van Eendracht Hekelgem, een voetbalclub die in de jaren '90 opklimt van derde provinciale naar tweede nationale. Een totaal nieuwe wereld waarin het moeilijk is te overleven.
 • OVER de TOP: Eendracht Hekelgem deel 1

 • OVER de TOP: Bavi deel 2

Sport

Wambekenaar Jos Donvil wordt nieuwe CEO van RSC Anderlecht

Jos Donvil, voorzitter van fusieclub Wambeek-Ternat, wordt vanaf 1 april de nieuwe CEO van RSC Anderlecht. De Wambekenaar neemt het roer over van Karel Van Eetvelt.

 

Sport

Golfsport boomt door coronacrisis

Golf is al enkele jaren aan een stevige opmars bezig in Vlaanderen. Die groei wordt nog meer versneld door de coronacrisis. Dat blijkt uit statistieken van Golf Vlaanderen. “Tot vorig jaar speelde een golfer gemiddeld één keer per maand. In 2020 was er een piek tot één keer per week”, aldus Golf...

Sport

Dilbekenaar Frank Vercauteren nieuwe trainer Antwerp

Dilbekenaar Frank Vercauteren is de nieuwe trainer van Antwerp. Vercauteren tekent op de Bosuil een contract tot het einde van dit seizoen.

Sport

Robin Hendrix op zucht van Europees record 5 km op de weg

Atleet Robin Hendrix uit Kapelle-op-den-Bos sluit dit jaar af met een topprestatie. In de BoClassic in Italië liep hij vanmiddag 1 seconde boven het Europese record op de weg op de 5 kilometer.

Sport

Voetbalclub Londerzeel Sint-Jozef schrapt individuele premies

Ook voor sportclubs is 2020 een jaar om snel te vergeten. Zes maanden lang moesten de kantines dicht en heel wat wedstrijden werden geannuleerd. Met als resultaat vele lege clubkassa's. Derdeprovincialer Londerzeel Sint-Jozef gooit daarom het roer helemaal om. Als een van de eerste voetbalclubs...

Sport

Patrick Asselman wordt assistent-trainer bij Standard

Patrick Asselman uit Liedekerke wordt assistent-trainer bij voetbalclub Standard Liège. Hij zal Mbaye Leye bijstaan, die vandaag aangesteld was als hoofdcoach.

Uitzendingen RINGtv-Sport

Alles bekijken
 • OVER de TOP: Liedekerke Lions

  We keren terug naar 1994. In dat jaar wordt de ijshockeyploeg Liedekerke Lions opgericht. In 2001, 2002 en 2003 spelen de Lions drie keer kampioen in de tweede klasse. Het waren onvergetelijke tijden.
 • SPORT 27/12/2020

  Bekijk hier het sportnieuws van zondag 27 december.
 • SPORT 29/11/2020

  Bekijk hier het sportnieuws van zondag 29 november.
 • SPORT 20/11/2020

  Bekijk hier de sport van zondag 20 november.
 • SPORT 13/11/2020

  Bekijk hier de sport van zondag 13 november.