Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Sport

Sport

Pepingse supporters schreeuwen Rode Duivels mee naar overwinning

Sport

Noor Vidts toont Olympische vorm met nieuw persoonlijk record

Sport

Evenepoel pakt eindzege in Baloise Belgium Tour

 

NET GEMIST: Over de TOP

Alles bekijken
 • OVER de TOP: Lustige Balspelers Tollembeek

  In deze laatste aflevering staat kaatsen centraal. Die sport was in de jaren ’80 en ’90 bijzonder populair in onze regio. En dat onder impuls van de knalprestaties van de Lustige Balspelers uit Tollembeek. Zij werden zo maar even 10 keer landskampioen in de hoogste afdeling.
 • OVER de TOP: Liedekerke Lions

  We keren terug naar 1994. In dat jaar wordt de ijshockeyploeg Liedekerke Lions opgericht. In 2001, 2002 en 2003 spelen de Lions drie keer kampioen in de tweede klasse. Het waren onvergetelijke tijden.
 • OVER de TOP: Eendracht Hekelgem deel 2

  Dit is het tweede deel van het verhaal van Eendracht Hekelgem, een voetbalclub die in de jaren '90 opklimt van derde provinciale naar tweede nationale. Een totaal nieuwe wereld waarin het moeilijk is te overleven.
 • OVER de TOP: Eendracht Hekelgem deel 1

 • OVER de TOP: Bavi deel 2

Sport

Evenepoel wint tijdrit in Baloise Belgium Tour

Remco Evenepoel heeft de tweede etappe van de Baloise Belgium Tour op z’n naam geschreven. De renner uit Schepdaal was in de tijdrit twee seconden sneller dan zijn ploegmaat Yves Lampaert.

Sport

Thermae Sports in Merchtem maakt zich klaar voor heropening

Vanaf morgen staan we weer een stapje dichter bij de vrijheid. Dan mogen horecazaken binnen mensen ontvangen en ook fitnesscentra openen de deuren. Bij Thermae Sports in Merchtem waren de sportcoaches vandaag in de weer om alles in orde te brengen. Sportievelingen zullen er met open armen...

Sport

Hallenaar Debognies verbetert PR op 5.000 meter

In het Zweedse Göteborg kon atleet Simon Debognies uit Halle zijn persoonlijk record op de 5.000 meter verbeteren. Hij zette er gisteravond een tijd van 13.33.29 neer. 

Sport
update

Geen grote schermen in Halle en Vilvoorde tijdens EK voetbal

In Halle zal je deze zomer geen duizenden mensen zien juichen, zingen en springen op de Grote Markt tijdens wedstrijden van de Rode Duivels. Omdat er te veel richtlijnen zijn, kiezen ze er in Halle voor om geen grote schermen te plaatsen. Het stadsbestuur laat de keuze aan de horeca om kleine of...

Sport

EK-voetbaldorp in Lennik verhuist naar dekenijtuin

Enkele cafébazen in Lennik organiseren opnieuw een EK-voetbaldorp. Maar de wedstrijden van de Rode Duivels zullen niet uitgezonden worden vanop de Grote Markt, want door de coronamaatregelen verhuist het dorp naar de dekenijtuin aan het Masiusplein. 

Sport

Van Uytvanck en Minnen uitgeschakeld op Roland Garros

Roland Garros zit er na de eerste ronde op voor Alison Van Uytvanck. Ze verloor in drie sets van de Italiaanse Martina Trevisan, vorig jaar nog kwartfinaliste in Parijs. Van Uytvancks vriendin Greet Minnen kon dan weer net niet stunten tegen de Tsjechische Petra Kvitova, het nummer 12 van de wereld.

Uitzendingen RINGtv-Sport

Alles bekijken
 • OVER de TOP: Liedekerke Lions

  We keren terug naar 1994. In dat jaar wordt de ijshockeyploeg Liedekerke Lions opgericht. In 2001, 2002 en 2003 spelen de Lions drie keer kampioen in de tweede klasse. Het waren onvergetelijke tijden.
 • SPORT 27/12/2020

  Bekijk hier het sportnieuws van zondag 27 december.
 • SPORT 29/11/2020

  Bekijk hier het sportnieuws van zondag 29 november.
 • SPORT 20/11/2020

  Bekijk hier de sport van zondag 20 november.
 • SPORT 13/11/2020

  Bekijk hier de sport van zondag 13 november.