Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Sport

Sport

Halle-Gooik-aanvoerder Teixeira zet punt achter carrière

Sport

Pajots trio kroont zich tot landskampioen in het vrouwenvolleybal

Sport

Wambeek-Ternat heeft eigen techniekschool

NET GEMIST: Over de TOP

Alles bekijken
 • OVER de TOP: Lustige Balspelers Tollembeek

  In deze laatste aflevering staat kaatsen centraal. Die sport was in de jaren ’80 en ’90 bijzonder populair in onze regio. En dat onder impuls van de knalprestaties van de Lustige Balspelers uit Tollembeek. Zij werden zo maar even 10 keer landskampioen in de hoogste afdeling.
 • OVER de TOP: Liedekerke Lions

  We keren terug naar 1994. In dat jaar wordt de ijshockeyploeg Liedekerke Lions opgericht. In 2001, 2002 en 2003 spelen de Lions drie keer kampioen in de tweede klasse. Het waren onvergetelijke tijden.
 • OVER de TOP: Eendracht Hekelgem deel 2

  Dit is het tweede deel van het verhaal van Eendracht Hekelgem, een voetbalclub die in de jaren '90 opklimt van derde provinciale naar tweede nationale. Een totaal nieuwe wereld waarin het moeilijk is te overleven.
 • OVER de TOP: Eendracht Hekelgem deel 1

 • OVER de TOP: Bavi deel 2

Sport

Twee nieuwe padelvelden in Itterbeek

In de Dilbeekse deelgemeente Itterbeek, zijn twee padelvelden officieel geopend. Die liggen langs de Keperenbergstraat, op de terreinen van Tennisclub SDI.

 

Sport

Organisatie Brabantse Pijl: “Een derde editie zonder publiek wordt moeilijk”

Morgen vindt de Brabantse Pijl plaats, die de overgang vormt tussen de Vlaamse voorjaarsklassiekers en de Ardennenklassiekers. Jammer genoeg zal die net als vorig jaar zonder supporters doorgaan. Het verlies aan inkomsten begint financieel door te wegen voor de organisatie die bovendien ook moet...

Sport

Ook dit jaar geen Mosselkoers in Houtem

Voor het tweede jaar op rij wordt de Mosselkoers in het Vilvoordse gehucht Houtem geannuleerd. Dat laat de organiserende wielerclub ‘Sport voor Allen’ weten. De Mosselkoers stond gepland op 13 juli.

Sport

Luc Deleu krijgt zetel in Raad van Bestuur RSC Anderlecht

De Dilbeekse schepen Luc Deleu treedt toe tot de Raad van Bestuur van RSC Anderlecht. Dat meldt de Brusselse voetbalclub in een persbericht. Deleu is geen onbekende voor paars-wit, want hij trad in het verleden vaak op als raadsman voor de club.

Sport

Manfred Aebi overleden, bedenker van bekend Rodania-deuntje

Manfred Aebi is overleden. Vanaf 1951 leidde de man - eerst vanuit Brussel, daarna vanuit Wemmel - de Belgische tak van het horlogemerk Rodania. Aebi is de man achter het in Vlaanderen wereldbekende deuntje dat decennialang te horen was tijdens wielerwedstrijden. Aebi is 88 jaar geworden.

Sport

Remco Evenepoel nog 5 (!) jaar bij Deceuninck-Quick Step

Wielrenner Remco Evenepoel uit Schepdaal verlengt zijn contract bij het team van Patrick Lefevere. Evenepoel tekent voor maar liefst 5 jaar bij.

 

Uitzendingen RINGtv-Sport

Alles bekijken
 • OVER de TOP: Liedekerke Lions

  We keren terug naar 1994. In dat jaar wordt de ijshockeyploeg Liedekerke Lions opgericht. In 2001, 2002 en 2003 spelen de Lions drie keer kampioen in de tweede klasse. Het waren onvergetelijke tijden.
 • SPORT 27/12/2020

  Bekijk hier het sportnieuws van zondag 27 december.
 • SPORT 29/11/2020

  Bekijk hier het sportnieuws van zondag 29 november.
 • SPORT 20/11/2020

  Bekijk hier de sport van zondag 20 november.
 • SPORT 13/11/2020

  Bekijk hier de sport van zondag 13 november.