Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Sport

Sport

Arne Marit verlaat Sport-Vlaanderen Baloise

Sport

Beker van België: vier ploegen stoten door naar derde ronde

Sport

Nieuwe futsaltempel in Roosdaal bijna klaar

Uitzendingen RINGtv-Sport

Alles bekijken
 • SPORT 09/05/2022

  Bekijk hier het sportnieuws van maandag 9 mei.
 • SPORT 02/05/2022

  Bekijk hier de sport van maandag 2 mei.
 • SPORT 25/04/2022

  Bekijk hier het sportnieuws van maandag 25 april.
 • SPORT 11/04/2022

  Bekijk hier de sport van maandag 11 april.
 • SPORT 04/04/2022

  Bekijk hier de sport van maandag 4 april.
Sport

Evenepoel wint Clasica San Sebastian voor de tweede keer

Remco Evenepoel heeft z’n tweede zege beet in de Clasica San Sebastian. De Schepdaalnaar kwam na een indrukwekkende solo alleen over de meet.

Sport

KVW Zaventem mag dan toch blijven voetballen

Goed nieuws voor de ruim 300 voetbalspelers van KVW Zaventem. Woensdag kondigde Voetbal Vlaanderen nog aan dat de voetbalclub geschrapt werd, maar die beslissing is nu teruggedraaid, omdat alle openstaande schulden bij de federatie intussen betaald zijn. De club reageert opgelucht.

Sport

Gooikenaar Aldo Tailleu pakt Belgische titel in U17 mountainbike

Onze regio is een Belgisch kampioen rijker. De 16-jarige Aldo Tailleu uit Gooik kroonde zich afgelopen zaterdag in Houffalize tot Belgisch kampioen Mountainbike in de U17-categorie na een zeer spannende sprint.

 

Sport

Sacoor loodst Belgian Tornados mee naar WK-finale

De Belgian Tornados lopen vannacht de finale van de 4x400 meter op het WK in het Amerikaanse Eugene. De Tornados plaatsen zich in de tweede reeks vlotjes, mede dankzij Beerselnaar Jonathan Sacoor.

Sport

Thomas Foket en Will Still oefenen met Stade Reims in Begijnhofstadion

In het Begijnhofstadion in Overijse vond gisterenavond een speciale oefenwedstrijd plaats. Niet van het lokale Tempo Overijse, maar één tussen de Franse eersteklasser Stade Reims en het Limburgse SK Lommel. Bij Stade Reims vinden we regiogenoot en speler Thomas Foket terug en assistent-trainer...

Sport

Topdoelman Roncaglio tekent bij RSCA Futsal

De transferhonger van RSCA Futsal raakt maar niet gestild. Voor de derde keer in een week tijd pakt de landskampioen in het futsal uit met een toptransfer. De club neemt de 33-jarige doelman Diego Roncaglio over van het Portugese Benfica.

NET GEMIST: Over de TOP

Alles bekijken
 • OVER de TOP: Volleybalclub Lennik en Zellik deel 3

  We vertellen het verhaal van het roemrijke verleden van volleybalclubs VC Zellik en VC Lennik op basis van schitterend archiefmateriaal. Twee dorpsclubs slaan de Belgische volleybalwereld met verstomming. Maar dat sportsprookje blijft helaas niet duren.
 • OVER de TOP: Volleybalclub Lennik en Zellik deel 2

  We vertellen het verhaal van het roemrijke verleden van volleybalclubs VC Zellik en VC Lennik. Twee dorpsclubs die de Belgische volleybalwereld met verstomming doen slaan.
 • OVER de TOP: Volleybalclub Lennik en Zellik

  In 'Over De Top' duiken we zondag de volleybalwereld in. We vertellen het verhaal van het roemrijke verleden van volleybalclubs VC Zellik en VC Lennik op basis van schitterend archiefmateriaal.
 • OVER de TOP: Lustige Balspelers Tollembeek

  In deze laatste aflevering staat kaatsen centraal. Die sport was in de jaren ’80 en ’90 bijzonder populair in onze regio. En dat onder impuls van de knalprestaties van de Lustige Balspelers uit Tollembeek. Zij werden zo maar even 10 keer landskampioen in de hoogste afdeling.
 • OVER de TOP: Liedekerke Lions

  We keren terug naar 1994. In dat jaar wordt de ijshockeyploeg Liedekerke Lions opgericht. In 2001, 2002 en 2003 spelen de Lions drie keer kampioen in de tweede klasse. Het waren onvergetelijke tijden.