Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Sport

Sport

Supporters Rode Duivels verzamelen in Vilvoordse Kruitfabriek

Sport

Evenepoel wint ook prestigieuze Vélo d’Or

Sport

Remco Evenepoel aan de start van de Ronde van Italië

Uitzendingen RINGtv-Sport

Alles bekijken
 • SPORT 28/11/2022

  Bekijk hier de sport van maandag 28 november.
 • SPORT 21/11/2022

  Bekijk hier het sportnieuws van maandag 21 november.
 • SPORT 14/11/2022

  Bekijk hier de sport van maandag 14 november.
 • SPORT 07/11/2022

  Bekijk hier het sport van maandag 7 november.
 • SPORT 31/10/2022

  Bekijk hier de sport van maandag 31 oktober.
Sport

Pajot verliest in het rugby van Soignies

In derde divisie van het rugby kreeg Pajot vandaag het bezoek van nummer twee in de stand Soignies. De Pajotten stonden op een knappe vierde plaats.

 

Sport

Historisch: RSCA Futsal naar Final Four van Champions League

RSCA Futsal, dat z’n thuishaven in Roosdaal heeft, schreef gisteravond geschiedenis. Voor het eerst plaatst het zaalvoetbalteam zich voor de Final Four van de Champions League en dat ten koste van Europees kampioen Barcelona.

Sport

RSCA Futsal houdt Barcelona in bedwang: 5-5 tegen beste ploeg van Europa

In de eliteronde van de Champions League heeft RSCA Futsal na een thriller 5-5 gelijk gespeeld tegen Barcelona. Na een uur spelen stonden de Spanjaarden 2-5 voor, maar paarswit kwam nog op gelijke hoogte na doelpunten van Gréllo, Reschia en Fits.

Sport

Wolvertem schreeuwt Rode Duivels naar de overwinning

Het was met de hakken over de sloot, maar België heeft z'n eerste wedstrijd op het WK in Qatar met 1-0 gewonnen tegen Canada. In de Meisese deelgemeente Wolvertem schreeuwde een volle tent enthousiaste supporters de Rode Duivels mee naar de overwinning. Een sfeerverslag zie je vanavond in ons...

Sport

Eerste opdracht volbracht voor RSCA Futsal

RSCA Futsal, dat z’n thuisbasis in het Belleheidecomplex in Roosdaal heeft, klopte gisteravond het Kroatische Pula in de Elite Ronde van de Futsal Champions League. Vanavond wacht de nummer één van Europa: FC Barcelona.

Sport

Halle is in 2024 startplaats van het WK Gravel

De stad Halle wordt in 2024 de startplaats van het wereldkampioenschap gravel. Die discipline combineert wegwielrennen met veldrijden. Het parcours bestaat voor een groot deel uit grindwegen, zoals je die misschien kent van de Italiaanse wedstrijd Strade Bianche. Tijdens het WK Gravel zal het...

NET GEMIST: Over de TOP

Alles bekijken
 • OVER de TOP: Volleybalclub Lennik en Zellik deel 3

  We vertellen het verhaal van het roemrijke verleden van volleybalclubs VC Zellik en VC Lennik op basis van schitterend archiefmateriaal. Twee dorpsclubs slaan de Belgische volleybalwereld met verstomming. Maar dat sportsprookje blijft helaas niet duren.
 • OVER de TOP: Volleybalclub Lennik en Zellik deel 2

  We vertellen het verhaal van het roemrijke verleden van volleybalclubs VC Zellik en VC Lennik. Twee dorpsclubs die de Belgische volleybalwereld met verstomming doen slaan.
 • OVER de TOP: Volleybalclub Lennik en Zellik

  In 'Over De Top' duiken we zondag de volleybalwereld in. We vertellen het verhaal van het roemrijke verleden van volleybalclubs VC Zellik en VC Lennik op basis van schitterend archiefmateriaal.
 • OVER de TOP: Lustige Balspelers Tollembeek

  In deze laatste aflevering staat kaatsen centraal. Die sport was in de jaren ’80 en ’90 bijzonder populair in onze regio. En dat onder impuls van de knalprestaties van de Lustige Balspelers uit Tollembeek. Zij werden zo maar even 10 keer landskampioen in de hoogste afdeling.
 • OVER de TOP: Liedekerke Lions

  We keren terug naar 1994. In dat jaar wordt de ijshockeyploeg Liedekerke Lions opgericht. In 2001, 2002 en 2003 spelen de Lions drie keer kampioen in de tweede klasse. Het waren onvergetelijke tijden.