Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Sport

Sport

Schepdaal kleurt roze

Sport

Hugo Broos wordt bondscoach van Zuid-Afrika

Sport

Van Wilder knap vierde in slottijdrit Romandië

NET GEMIST: Over de TOP

Alles bekijken
 • OVER de TOP: Lustige Balspelers Tollembeek

  In deze laatste aflevering staat kaatsen centraal. Die sport was in de jaren ’80 en ’90 bijzonder populair in onze regio. En dat onder impuls van de knalprestaties van de Lustige Balspelers uit Tollembeek. Zij werden zo maar even 10 keer landskampioen in de hoogste afdeling.
 • OVER de TOP: Liedekerke Lions

  We keren terug naar 1994. In dat jaar wordt de ijshockeyploeg Liedekerke Lions opgericht. In 2001, 2002 en 2003 spelen de Lions drie keer kampioen in de tweede klasse. Het waren onvergetelijke tijden.
 • OVER de TOP: Eendracht Hekelgem deel 2

  Dit is het tweede deel van het verhaal van Eendracht Hekelgem, een voetbalclub die in de jaren '90 opklimt van derde provinciale naar tweede nationale. Een totaal nieuwe wereld waarin het moeilijk is te overleven.
 • OVER de TOP: Eendracht Hekelgem deel 1

 • OVER de TOP: Bavi deel 2

Sport
update

Laatste plaats voor Tornados op World Relays

Beerselnaar Jonathan Sacoor is met de Belgian Tornados laatste geëindigd in de finale op van de 4x400 meter op de World Relays in Polen. 

Sport

Asse verwent lopers met twee nieuwe parcours

Wie graag zijn loopschoenen aantrekt, maar eens wil afwisselen van parcours, kan vanaf nu terecht in Asse. Tot nog toe moesten lopers in de gemeente zelf hun omloop uitstippelen. Met twee nieuwe, bewegwijzerde routes komt daar verandering in.

 

Sport

Sacoor op ramkoers met Amerikaanse universiteit

Jonathan Sacoor ligt op ramkoers met de Universiteit van Tennessee. De universiteit waar de Beerselnaar traint, wil niet dat hij afreist naar het WK estafette in Polen. Toch stapt Sacoor mogelijk vandaag nog het vliegtuig op richting België.

Sport

Hockeyclub ISCA vertegenwoordigt Hoeilaart in RINGtv-kookwedstrijd

De komende maanden zullen er testevenementen georganiseerd worden in de cultuur- en sportsector. Die moeten onder meer duidelijkheid brengen over hoe wedstrijden kunnen plaatsvinden met toeschouwers. Ook bij Hockey- en tennisclub ISCA in Hoeilaart missen ze de vertrouwde sfeer rond de velden.

Sport

Vier regiogenoten bekroond tijdens Volleyproms

Gisteren zijn de Volleyproms uitgereikt. Die awards bekronen de beste spelers en coaches van het voorbije Belgische volleybalseizoen. Vier regiogenoten vielen in de prijzen: coaches Kris Vansnick en Frank Depestele en spelers Britt Rampelberg en Seppe Baetens.

Sport

Halle-Gooik-aanvoerder Teixeira zet punt achter carrière

Rafael Teixeira zet een punt achter zijn carrière. Met de 37-jarige Teixeira verliest futsalclub Halle-Gooik een boegbeeld. De Braziliaans-Italiaanse Belg verdedigde maar liefst acht seizoenen de kleuren van de Halse club.

Uitzendingen RINGtv-Sport

Alles bekijken
 • OVER de TOP: Liedekerke Lions

  We keren terug naar 1994. In dat jaar wordt de ijshockeyploeg Liedekerke Lions opgericht. In 2001, 2002 en 2003 spelen de Lions drie keer kampioen in de tweede klasse. Het waren onvergetelijke tijden.
 • SPORT 27/12/2020

  Bekijk hier het sportnieuws van zondag 27 december.
 • SPORT 29/11/2020

  Bekijk hier het sportnieuws van zondag 29 november.
 • SPORT 20/11/2020

  Bekijk hier de sport van zondag 20 november.
 • SPORT 13/11/2020

  Bekijk hier de sport van zondag 13 november.