Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Sport

Sport

Druivencross Overijse opener van Wereldbeker veldrijden

Sport

Rocky Bushiri naar KV Mechelen

Sport

Beerselnaar Saelemaekers definitief naar AC Milan

Over de TOP

Alles bekijken
 • OVER de TOP: Lustige Balspelers Tollembeek

  We blikken terug op de gloriejaren van De Lustige Balspelers uit Tollembeek. In de jaren ’80 en ’90 slaagden ze er in om tien keer een titel te pakken binnen de kaatssport. Een nieuw Vlaams decreet maakte daarna echter snel een einde aan de topperiode voor de ploeg. In 1999 verdween de club uit de kaatssport.
 • OVER de TOP: Liedekerke Lions

 • OVER de TOP: Eendracht Hekelgem (2)

 • OVER de TOP: Eendracht Hekelgem

 • OVER de TOP: BAVI Vilvoorde (2)

Sport

Wissel van de wacht bij SK Pepingen-Halle

Voorzitter van SK Pepingen-Halle Roger De Ridder geeft op 1 juli de fakkel door. Zijn opvolger bij de tweede amateurklasser wordt Hans Vanderheyden. Die is al 26 jaar verbonden aan de club en is vandaag hoofd van de jeugdopleidingen van Pepingen-Halle.

Sport

Geen IWT in Oetingen? Daar denken Arne Marit en Jens Du Four anders over

Normaal was het een hoogdag voor het wielrennen vandaag in Oetingen. In het Pajottenland zou normaal de Internationale Wielertrofee Jong maar Moedig gereden worden, maar het coronavirus gooide roet in het eten. Twee renners uit de regio wilden de dag niet ongemerkt laten voorbijgaan. Arne Marit...

Sport

Verbroedering Beersel-Drogenbos mag kantine weer openen

Bij voetbalclub Verbroedering Beersel-Drogenbos halen na de spelers nu ook de ouders opgelucht adem. Dat komt omdat ze sinds vorige week weer welkom zijn op de club. Om te kijken naar een wedstrijd van hun jonge voetballers of om gewoon een glas te drinken in de kantine.

Sport

Eddy Merckx blaast 75 kaarsjes uit

Wielericoon Eddy Merckx wordt vandaag 75. RINGtv ging langs bij Merckx in Sint-Brixius-Rode bij Meise. Hoe beleeft hij zijn verjaardag in deze bizarre corona-tijden? Dat vroegen we samen met heel wat andere vragen aan De Kannibaal.

Sport

FP Halle-Gooik strikt Italiaanse sterspeler

In het futsal versterkt Halle-Gooik zich met Jonas Pinto Junior, of kortweg Jonas. De Italiaanse sterspeler tekende voor drie seizoenen.

Sport

Grimbergse jeugd opnieuw aan het trainen

Verschillende sportclubs zijn na een lange periode in lockdown opnieuw aan het trainen. De organisatie daarvan vraagt wel veel van de clubs. RINGtv ging langs bij Grimbergen.

over de top

Uitzendingen RINGtv-Sport

Alles bekijken
 • OVER de TOP: Liedekerke Lions

 • OVER de TOP: Eendracht Hekelgem (2)

 • OVER de TOP: Eendracht Hekelgem

 • OVER de TOP: BAVI Vilvoorde (2)

 • OVER de TOP: BAVI Vilvoorde

  Een documentairereeks die sportclubs uit onze regio belicht die ooit hoogdagen beleefden maar intussen ‘Over de Top’ zijn. In deze eerste aflevering blikken we – met enkele hoofdrolspelers van toen - teug op de rijke sportgeschiedenis van BAVI Vilvoorde.