Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Sport

Sport

Toptalent Mika Godts naar Ajax Amsterdam

Sport

Marleen schrijft boek over sportende dochters: “Competitie bracht mij en mijn kinderen vaak uit balans”

Sport

Asse-Zellik en Hoeilaart verdelen de buit

Uitzendingen RINGtv-Sport

Alles bekijken
 • SPORT 30/01/2023

  Bekijk hier de sport van maandag 30 januari.
 • SPORT 23/01/2023

  Bekijk hier de sport van maandag 23 januari.
 • SPORT 16/01/2023

  Bekijk hier het sportnieuws van maandag 16 januari.
 • SPORT 09/01/2023

  Bekijk hier de sport van maandag 9 januari.
 • SPORT 19/12/2022

  Bekijk hier het sportnieuws van maandag 19 december.
Sport

Tempo Overijse neemt vlot de maat van Eppegem

In de derde nationale A kreeg de laatste in de stand KFC Eppegem het bezoek van Tempo Overijse, dat tweede staat.

 

Sport

RSCA Futsal verstevigt koppositie na zege tegen Antwerpen

In de hoogste klasse van het futsal heeft leider Anderlecht gisterenavond de topper tegen dichtste achtervolger FT Antwerpen naar z'n hand gezet. In een uitverkochte Alfasun Indoor Arena in Roosdaal overklaste de landskampioen de Antwerpenaren met 5-1.

Sport

Sint-Pieters-Leeuw positief over plannen Union-stadion in Vorst

Begin deze week heeft voetbalclub Union zijn plannen voor een nieuw stadion gepresenteerd aan fans en omwonenden. De Bemptsite in Vorst, vlak naast de Brusselse Ring dicht bij Drogenbos en Sint-Pieters-Leeuw, is volgens de club de beste locatie. Die laatste twee gemeenten hadden zo hun twijfels...

Sport

Topruiter Gilles Thomas uit Meise verkozen tot ‘Rookie of the Year’

De Belgische paardenwereld heeft Gilles Thomas verkozen tot ‘Rookie van het Jaar’. De kers op de taart voor de 24-jarige topruiter uit Meise. Hij beleefde dit jaar zijn grote doorbraak bij de profs in de ruitersport.

Sport

Jonge Belgian Bullet Dora uit Pepingen haalt brons op wereldkampioenschap bobslee

Dora De Haseleer (22) uit Pepingen heeft samen met haar kompaan Kelly Van Petegem brons behaald op het wereldkampioenschap bobslee U23 in het Duitse Winterbeg. Met die prestatie hoopt het team sponsors aan te trekken om in 2026 de Olympische Winterspelen in Milaan te halen.

Sport

Jelske Van Assche krijgt prijs voor mooiste doelpunt van 2022

Vorige week maakte onze redactie van RINGtv Sport bekend dat Jelske Van Assche het mooiste doelpunt van 2022 maakte. Vrijdagavond kreeg de speelster van Wolvertem-Merchtem haar prijs overhandigd.

NET GEMIST: Over de TOP

Alles bekijken
 • OVER de TOP: Volleybalclub Lennik en Zellik deel 3

  We vertellen het verhaal van het roemrijke verleden van volleybalclubs VC Zellik en VC Lennik op basis van schitterend archiefmateriaal. Twee dorpsclubs slaan de Belgische volleybalwereld met verstomming. Maar dat sportsprookje blijft helaas niet duren.
 • OVER de TOP: Volleybalclub Lennik en Zellik deel 2

  We vertellen het verhaal van het roemrijke verleden van volleybalclubs VC Zellik en VC Lennik. Twee dorpsclubs die de Belgische volleybalwereld met verstomming doen slaan.
 • OVER de TOP: Volleybalclub Lennik en Zellik

  In 'Over De Top' duiken we zondag de volleybalwereld in. We vertellen het verhaal van het roemrijke verleden van volleybalclubs VC Zellik en VC Lennik op basis van schitterend archiefmateriaal.
 • OVER de TOP: Lustige Balspelers Tollembeek

  In deze laatste aflevering staat kaatsen centraal. Die sport was in de jaren ’80 en ’90 bijzonder populair in onze regio. En dat onder impuls van de knalprestaties van de Lustige Balspelers uit Tollembeek. Zij werden zo maar even 10 keer landskampioen in de hoogste afdeling.
 • OVER de TOP: Liedekerke Lions

  We keren terug naar 1994. In dat jaar wordt de ijshockeyploeg Liedekerke Lions opgericht. In 2001, 2002 en 2003 spelen de Lions drie keer kampioen in de tweede klasse. Het waren onvergetelijke tijden.