Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Sport

Sport

Avondcross Diegem krijgt groen licht, feesttent niet

Sport

Halle-Gooik eindigt derde in Champions League

Sport

Slechte start voor FP Halle-Gooik in Champions League

Uitzendingen RINGtv-Sport

Alles bekijken
 • SPORT 06/12/2021

  Bekijk hier de sport van maandag 6 december.
 • SPORT 29/11/2021

  Bekijk hier de sport van maandag 29 november.
 • SPORT 22/11/2021

  Bekijk hier de sport van maandag 22 november.
 • SPORT 15/11/2021

  Bekijk hier de sport van maandag 15 november.
 • SPORT 08/11/2021

  Bekijk hier de sport van maandag 8 november.
Sport

Kampenhout ongenaakbaar in 1ste provinciale

Sporting Kampenhout heeft een uitstekende zaak gedaan in 1ste provinciale. Het won de topper tegen VK Linden met 4-0. Kampenhout blijft daarmee autoritair aan de leiding in de hoogste provinciale reeks in Vlaams-Brabant.

Sport

Hofstade Zemst wint derby tegen Kapelle-op-den-Bos

In de derde nationale B van het volleybal namen Kapelle-op-den-Bos en Hofstade Zemst het afgelopen weekend tegen elkaar op. De bezoekers wonnen met 1-3.

Sport

Diegem pakt volle buit op veld van Londerzeel

In tweede nationale B stond vandaag de streekderby tussen Londerzeel en Diegem op het menu. Londerzeel stond voor de wedstrijd op een knappe vierde plaats in het klassement terwijl Diegem het moet stellen met een twaalfde plek. Toch waren het de bezoekers die verrassend genoeg de volle buit mee...

Sport

500 sporters joggen door de mooiste gebouwen van Dilbeek

De tweede editie van 11 Trail Dilbeek loodste meer dan 500 sportievelingen door openbare gebouwen en bedrijven in het centrum van Dilbeek. De opbrengst gaat naar 11.11.11.

Sport

12-jarige Esmée uit Opwijk wint brons op WK Tumbling voor jongeren

De 12-jarige turnster Esmée Van den Steen uit Opwijk heeft hoge ogen gegooid op het World Age Group Competition in Baku, de hoofdstad van Azerbeidjan.  Ze pakte de bronzen medaille.

Sport

Kimeli en Debognies willen EK-kwalificatie afdwingen tijdens Crosscup Roeselare

Isaac Kimeli en Simon Debognies willen dit weekend een ticket voor het Europees kampioenschap veldlopen in Dublin bemachtigen. De ploegmaten bij Runners’ lab Athletics Team moeten daarvoor bij de eerste vier eindigen op de Crosscup in Roeselare.

NET GEMIST: Over de TOP

Alles bekijken
 • OVER de TOP: Lustige Balspelers Tollembeek

  In deze laatste aflevering staat kaatsen centraal. Die sport was in de jaren ’80 en ’90 bijzonder populair in onze regio. En dat onder impuls van de knalprestaties van de Lustige Balspelers uit Tollembeek. Zij werden zo maar even 10 keer landskampioen in de hoogste afdeling.
 • OVER de TOP: Liedekerke Lions

  We keren terug naar 1994. In dat jaar wordt de ijshockeyploeg Liedekerke Lions opgericht. In 2001, 2002 en 2003 spelen de Lions drie keer kampioen in de tweede klasse. Het waren onvergetelijke tijden.
 • OVER de TOP: Eendracht Hekelgem deel 2

  Dit is het tweede deel van het verhaal van Eendracht Hekelgem, een voetbalclub die in de jaren '90 opklimt van derde provinciale naar tweede nationale. Een totaal nieuwe wereld waarin het moeilijk is te overleven.
 • OVER de TOP: Eendracht Hekelgem deel 1

 • OVER de TOP: Bavi deel 2