Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Sport

Sport

Grimbergse jeugd opnieuw aan het trainen

Sport

Halle-Gooik fusioneert met Aalsterse tweedeklasser

Sport

UCI maakt data van wielerwedstrijden in de regio bekend

Over de TOP

Alles bekijken
 • OVER de TOP: Lustige Balspelers Tollembeek

  We blikken terug op de gloriejaren van De Lustige Balspelers uit Tollembeek. In de jaren ’80 en ’90 slaagden ze er in om tien keer een titel te pakken binnen de kaatssport. Een nieuw Vlaams decreet maakte daarna echter snel een einde aan de topperiode voor de ploeg. In 1999 verdween de club uit de kaatssport.
 • OVER de TOP: Liedekerke Lions

 • OVER de TOP: Eendracht Hekelgem (2)

 • OVER de TOP: Eendracht Hekelgem

 • OVER de TOP: BAVI Vilvoorde (2)

Sport

Fusie tussen SK Leeuw en Brucom Sport is een feit

De fusie tussen de Leeuwse voetbalclubs SK Leeuw en Brucom Sport is een feit. De nieuwe naam van de club wordt Leeuw Brucom. Afgaand op het nieuwe logo - waar een leeuw een prominente plaats krijgt - worden de clubkleuren rood-geel. 

Sport

Sporting Kampenhout: "Opnieuw trainen is onhaalbaar en onverantwoord"

Vanaf vandaag kunnen, na de corona-onderbreking, voetbalclubs opnieuw starten en training geven aan de jeugdspelers. 'Kunnen', want veel clubs zetten de stap niet. Uit een enquête van Voetbal Vlaanderen blijkt dat amper 1 club op de 7 opnieuw training geeft deze week. Ook bij eersteprovincialer...

Sport

Geen BK wielrennen in augustus

Het BK wielrennen wordt uitgesteld door de coronacrisis. Dat zegt Tom Van Damme, de voorzitter van de Belgische wielerbond. Het BK zou normaal op 23 augustus gestart zijn in de stad Halle en aankomen in het West-Vlaamse Anzegem.

Sport

Zondag in Over de Top: de opmars van voetbalclub Eendracht Hekelgem

Zondag is er een nieuwe aflevering van Over de Top, onze documentairereeks die in het verleden duikt va sportclubs die ooit de top bereikten, maar vervolgens bezweken onder het succes. Dit weekend zie je de eerste aflevering van het verhaal van voetbalclub Eendracht Hekelgem.

Sport

Straffer dan Evenepoel! Regiogenoten trotseren 100 keer Muur van Geraardsbergen

Wat Remco Evenepoel kan, kunnen wij beter. Dat dachten Bart Van Driessche uit Baardegem, bij Aalst, en Michel Meysman uit Hekelgem. De twee leden van het Opwijkse Team De Fietser begonnen vandaag aan een sportieve uitdaging: 100 keer de Muur van Geraardsbergen beklimmen.

Sport

Benfica-doelman Cristiano Marques naar Halle-Gooik

In het zaalvoetbal heeft FP Halle-Gooik de Portugese doelman Cristiano Marques (23) gestrikt. Marques ruilt topclub Benfica in voor Halle-Gooik.

 

over de top

Uitzendingen RINGtv-Sport

Alles bekijken
 • OVER de TOP: Liedekerke Lions

 • OVER de TOP: Eendracht Hekelgem (2)

 • OVER de TOP: Eendracht Hekelgem

 • OVER de TOP: BAVI Vilvoorde (2)

 • OVER de TOP: BAVI Vilvoorde

  Een documentairereeks die sportclubs uit onze regio belicht die ooit hoogdagen beleefden maar intussen ‘Over de Top’ zijn. In deze eerste aflevering blikken we – met enkele hoofdrolspelers van toen - teug op de rijke sportgeschiedenis van BAVI Vilvoorde.