Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Kraainem

Nieuws

Homans fluit Europa terug rond benoeming burgemeesters faciliteitengemeenten

Nieuws

Herinrichting Woluwedal: Wegen en Verkeer stelt andere aannemer aan

Nieuws

Fonds van 500.000 euro per jaar voor faciliteitengemeenten

Nieuws

Nieuwe wegmarkeringen op E40 Kraainem zorgen voor vlotter verkeer

Wegen en Verkeer past maandag 16 oktober de markeringen aan de E40 in Kraainem aan.  Aan de verbinding van de E40 Brussel-Leuven met de buitenring veranderen enkele markeringen. Het verkeer kan er dan veiliger en vlotter rijden. 

Nieuws

Vzw 'de Rand' viert 20ste verjaardag met een boek

Vzw ‘de Rand’ bestaat 20 jaar. Naar aanleiding daarvan verscheen zopas het boek ’20 jaar 'de Rand'. Koppelteken voor een regio’. Daarin schreef journaliste Tina Deneyer (RINGtv & RandKrant) op een bevattelijke manier de geschiedenis van vzw ‘de Rand’ in een evoluerende maatschappelijke context...

Nieuws

Werken Woluwedal hervatten allicht begin volgende week

Op de werf in het Woluwedal in Zaventem en Kraainem ligt het werk sinds enkele dagen stil. Complicaties bij de aanleg van een koker onder de Leuvensesteenweg veroorzaken vermoedelijk een week extra vertraging.

Nieuws

Een gloednieuwe RINGtv.be

Sinds dinsdagavond zit RINGtv.be in een gloednieuw jasje. Door een vereenvoudigd navigatiesysteem, vindt de digitale kijker voortaan sneller zijn weg naar de laatste nieuwsupdates en de uitzendingen van RINGtv. Het geheel oogt ook zeer fris en eigentijds.

Nieuws

Staking: treinverkeer en Brussels openbaar vervoer verstoord

Door de staking van het socialistische ACOD ondervinden ook het treinverkeer en het Brussels openbaar vervoer de nodige hinder. 

Nieuws

Staking: hinder bij De Lijn - update 6.00u

Het ACOD, de socialistische overheidsvakbond, houdt vandaag een stakingsdag in de openbare diensten. Vooral voor het trein- en het busverkeer zullen er grote gevolgen zijn. Wat de bussen van De Lijn betreft: hier de stand van zaken om 6.00u. 

 

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Dag van de Armoede centraal in Huis van het Kind Beersel

'Meer doen met minder'. Dat was het thema van een workshop in het Huis van het Kind in Beersel naar aanleiding van de Dag van de Armoede, gisteren. Een hele namiddag lang konden ouders en kinderen ontdekken hoe leuke speeltjes te maken met dingen die je altijd in huis hebt.