Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Kraainem

Nieuws

We mogen weer sproeien en auto’s wassen

Nieuws

Cocktail praat met directeur vzw De Rand over Gordelfestival

Nieuws

Lijst van de Burgemeester Kraainem is tweetalige lijst

Nieuws

Tussen Pot en Pint in de zes

Op 15 augustus zendt RINGtv een bijzondere aflevering uit van de Cocktail-rubriek Tussen Pot en Pint. In deze speciale uitzending laten we zes nieuwe of bijzondere kandidaten aan het woord uit elk van de faciliteitengemeenten in de Vlaamse Rand. Zij praten over hun drijfveren, hun ambities en...

Nieuws

Verbod op waterverspilling blijft van kracht

Ondanks de regenbuien van de voorbije dagen blijft het verbod op waterverspilling in onze provincie gelden. Door de hittegolf en de droogte van de voorbije weken zijn de waterreserves erg geslonken.

Nieuws

N-VA in Kraainem noodgedwongen alleen naar de kiezer

In Kraainem trekt de N-VA met een eigen lijst naar de kiezer. De Vlaamse eenheidslijst van de voorbije jaren houdt op te bestaan en op de andere lijsten is N-VA-gemeenteraadslid Joost Vanfleteren niet welkom.

Nieuws
Cocktail

Gordelfestival: Triatleet Bruno Clerbout fietst mee met RINGtv

Op zondag 2 september rijden acht pelotons van 125 wielerfanaten de 100 kilometer door de Vlaamse Rand. Een van de meest opvallende deelnemers in het RINGtv-peloton is triatleet Bruno Clerbout uit Kapelle-op-den-Bos.

Nieuws

Ondanks buien geen versoepeling droogtemaatregelen

Ondanks de felle buien en onweders van afgelopen nacht in Vlaams-Brabant overweegt gouverneur Lodewijk De Witte nog geen versoepeling van de droogtemaatregelen. "De regenval was hiertoe onvoldoende", aldus woordvoerder van de provincia Vlaams-Brabant Frank Ilsbroux.

 
Nieuws
Update

Onweer slaat ook in Halle-Vilvoorde toe

De weergoden hebben woord gehouden. Hevige onweersbuien zijn vannacht over de regio getrokken. Die hebben verkoeling gebracht, maar jammer genoeg ook hier en daar wat schade. Al lijkt die voor onze regio mee te vallen.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Wemmelaars oefenen met stemcomputer

Tijdens de jaarmarkt vandaag in Wemmel kunnen inwoners oefenen met de stemcomputer. In de faciliteitengemeente wordt er op 14 oktober voor het eerst digitaal gestemd.