Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Kraainem

Nieuws

Erfgoeddag vandaag: kiezen voor onze geschiedenis

Sport

Kraainem oververdiend kampioen

Nieuws
Update

Brand in appartementsgebouw Kraainem: tiental mensen naar ziekenhuis overgebracht

Nieuws

Geen rode stickers meer op pmd-zakken Interza

Intercommunale Interza beslist om voortaan geen rode stickers meer te plakken op fout gesorteerde pmd-zakken. Bedoeling is om die te vervangen door een 'sorry'-sticker.

Nieuws

Mulitmediaal spektakel De Passie vanavond op RINGtv

Vanavond vanaf 18u zendt RINGtv De Passie uit, een multimediaal spektakel over het passieverhaal.

Sport

Lijsterbes in Kraainem in teken van Ronde

Wie de Ronde van Vlaanderen vandaag op een bijzondere manier wil beleven, moet zich reppen naar gemeenschapscentrum De Lijsterbes in Kraainem. Daar staat vandaag alles in het teken van de befaamde koers. En ook wie niet zo gek is op wielrennen, komt aan z’n trekken.

Nieuws

Ontdek Pajot Zenne deelt 50.000 gratis postkaarten uit

 De komende maanden verdeelt Ontdek Pajot Zenne 50.000 gratis postkaarten met daarop prachtige plekjes in de regio Pajottenland en Zennevallei. Van elke gemeente staat er een mooie landschap of monument op.

Nieuws

Onderzoek naar fijn stof in de Rand

"Fijn stof in de Rand". Dat is de naam van een initiatief van geëngageerde burgers die zich zorgen maken over de luchtkwaliteit in de brede rand rond Brussel. Eén van de initiatiefnemers is Sarah Sneyers, provincieraadslid voor Groen.

Nieuws

Interrand en EcoWerf vervoeren huishoudelijk afval per boot

Na een proefperiode zijn de afvalintercommunales EcoWerf en Interrand maandag effectief gestart met het vervoer over het water van hun huishoudelijk afval naar de verbrandingsinstallatie van Indaver in Beveren. Op jaarbasis zal voortaan zo'n 30.000 ton op die manier vervoerd worden. Het gaat om...

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Ternat plaatst zich op de kaart als Groene Halte

De vereniging TreinTramBus, de NMBS en De Lijn zetten Ternat op de toeristische kaart als Groene Halte. In samenwerking met het gemeentebestuur werd een groene wandeling uitgewerkt van het station van Ternat tot de treinhalte van Essene-Lombeek of het station van Liedekerke.