Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Overijse

Nieuws

Politie vindt grote som witwasgeld bij controleactie in Halle-Vilvoorde

Nieuws

Geen oplossing voor geluidshinder Brussels Airport vóór 2019

Nieuws
update

Forse hinder door sneeuw

Nieuws

Opgelet voor winterse toestanden op de weg

Er wordt vandaag sneeuw voorspeld, ook in het centrum van het land. Op veel plaatsen kan er tot 10 centimeter vallen. Het Agentschap Wegen en Verkeer raadt aan om verplaatsingen uit te stellen.

Nieuws

Schade door storm, kerstmarkt Grimbergen vervroegd dicht

Door het stormweer in onze regio gisteravond stond de telefoon bij de brandweer roodgloeiend, onder andere voor meldingen van omgewaaide bomen, losgerukte panelen, dakpannen, lokale overstromingen van de wegen en water- en andere stormschade. In Grimbergen werd de kerstmarkt vroegtijdig stopgezet.

Sport

Van der Poel sterkste in Druivencross Overijse

Mathieu Van der Poel heeft met gemak de 81ste editie van de Druivencross in Overijse gewonnen. De Nederlander ging er halfweg de eerste ronde vandoor en niemand kon hem nog bijbenen.

Sport

Moeder der veldritten rijdt zondag weer door Overijse

Overijse maakt zich op voor de moeder der veldritten: de Druivencross. De 81ste editie vindt zondag plaats en wordt ondanks de afwezigheid van Wout Van Aert een editie om naar uit te kijken, vertelt de organisator ons.

Nieuws

Aantal verkeersdoden in Vlaams-Brabant gedaald

Volgens de laatste verkeersveiligheidsbarometer van Vias institute waren er 10 verkeersdoden minder in Vlaams-Brabant in de eerste 9 maanden van dit jaar ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Nooit eerder vielen er in deze periode minder verkeersdoden in de provincie. Het aantal...

Nieuws

Milieuproject SilvaTerra in de bres voor Zoniënwoud

Milieuproject SilvaTerra, naar de Latijnse woorden voor ‘bos’ en ‘aarde’, verenigt een aantal gemeentebesturen en burgemeesters uit de regio rond het Zoniënwoud. De essentie van het initiatief: het versnipperde beukenwoud opnieuw verbinden.