Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Overijse

Nieuws

Gemeenten krijgen meer macht om handelszaak zelf te sluiten

Nieuws

Ramkraakbende opgerold die ook in onze regio actief was

Nieuws

Overijse sluit zich aan bij Statiegeldalliantie

Nieuws

CD&V Overijse trekt met vernieuwde lijst naar de kiezer

CD&V Overijse trekt met een eigen lijst naar de kiezer. De christendemocraten trekken daarbij de kaart van “absolute vernieuwing met het oog op een beter bestuur”. Danny De Kock is lijsttrekker en kandidaat-burgemeester.

Nieuws

Nauwere samenwerking tussen RINGtv en RandKrant

RINGtv en RandKrant gaan nauwer samenwerken. Voortaan kan je op de website van RINGtv doorklikken naar de digitale RandKrant en omgekeerd vinden de lezers van Randkrant makkelijk de weg naar de online pagina's van RINGtv. Beide media hebben heel wat raakpunten en het delen en uitwisselen van...

Nieuws

Vlaanderen schorst sportsubsidies provincie Vlaams-Brabant

Het Agentschap Binnenlands Bestuur van minister Homans heeft een reeks sportsubsidies geschorst die de provincieraad eind maart goedkeurde.

Nieuws

Leeuwenaar Gunther Coppens trekt provinciale N-VA-lijst

De N-VA heeft z’n lijst bekend gemaakt voor de provincieraadsverkiezingen in Halle-Vilvoorde. De Leeuwse schepen Gunther Coppens trekt, minister en Beerselnaar Ben Weyts duwt.

Nieuws
update

Leonardtunnel weer open voor verkeer

De Leonardtunnel is sinds kwart over drie weer open voor het verkeer. Experts van het Agentschap Wegen en Verkeer verwijderden er de hele dag stukken beton die mogelijk op de rijweg konden vallen. De tunnel ging gisterenavond dicht voor een geplande controle, waaruit blijkt dat er betonbrokken...

Nieuws

Leonardtunnel vermoedelijk hele dag dicht door betonschade

De Leonardtunnel, bij de Ring rond Brussel en het Zoniënwoud, blijft wellicht nog de hele dag afgesloten voor het verkeer. De tunnel ging vannacht dicht voor een periodieke controle, maar nadat er betonschade is vastgesteld, blijft de tunnel dicht voor bijkomend onderzoek.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Wemmelse schepen Marcel Van Langenhove stopt met politiek

Schepen en voormalig burgemeester van Wemmel Marcel Van Langenhove (74, LB Wemmmel) stapt uit de politiek. Van Langenhove was meer dan dertig jaar politiek actief, maar zet na afloop van deze legislatuur een punt achter zijn politieke carrière. Van Langenhove was vooral bekend als Belgische topscheidsrechter.