Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Overijse

Nieuws

Walter Zelderloo Open Vld-lijsttrekker voor provincie

Nieuws

5 miljoen voor betere mobiliteit in Vlaamse Oostrand

Nieuws

Staking bij Brusselse metro, tram en bus

Nieuws

Verstoord busverkeer door staking bij De Lijn

Door een staking bij de openbare vervoersmaatschappij De Lijn is er vandaag heel wat hinder bij het busverkeer. Niet alle bussen zijn uitgereden en in de regio Grimbergen, Vilvoorde en Londerzeel rijdt zelfs geen enkele bus.

Nieuws

Vzw Voedselhulp Overijse dreigt zelf dakloos te worden

De vzw Voedselhulp Overijse bezorgt wekelijks zowat 750 berooide inwoners van de Druivenstreek droge en diepvriesvoeding, kledij en speelgoed. De vzw zit nu zelf in hoge nood: het pand aan de Drogenberg dat de vereniging sinds 6 jaar gratis mag benutten, wordt afgebroken en de zoektocht naar een...

Nieuws

E411 in Overijse na 3 uur weer open

In Overijse is de E411 richting Namen ter hoogte van Maleizen vanmiddag enkele uren volledig afgesloten geweest na een ongeval met twee vrachtwagens.  Daarbij vielen twee lichtgewonden. De snelweg bleef drie uur lang afgesloten: beide vrachtwagens moesten getakeld worden en de brandweer van...

Nieuws
Meer vanavond in het nieuws op RINGtv

Hondentaks staat ter discussie in Overijse

Overijse overweegt om de hondentaks af te schaffen. Overijse is de laatse gemeente in Vlaanderen waar je een belasting moet betalen voor je hond.

Nieuws

12 extra brandweermannen voor brandweerzone Vlaams-Brabant Oost

Er komen 12 extra beroepsbrandweerlieden bij in de brandweerzone Vlaams-Brabant Oost. Die moeten het tekort aan personeel in de posten van Overijse en Tienen opvangen. 

Nieuws
nieuwsneuzen

Begijntjesbad Overijse sluit voor half jaar de deuren

Eind dit jaar sluit het het Begijntjesbad in Overijse voor een half jaar de deuren. Na 15 jaar is het zwembad aan renovatie toe. Zo moeten de pompen vervangen worden en zullen de kleedkamers heringericht worden.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Hilaerts volgend seizoen trainer van SK Londerzeel

Steven Hilaerts wordt volgend jaar trainer van SK Londerzeel, dat in tweede amateurklasse A speelt. Hij neemt de plaats in van Tim Scheers, die een andere functie krijgt binnen de club.