Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Overijse

Nieuws

We mogen weer sproeien en auto’s wassen

Nieuws

Cocktail praat met directeur vzw De Rand over Gordelfestival

Nieuws

Minstens vijf bruggen in onze regio in zorgwekkende toestand

Nieuws

Kamp voor kinderen met autisme in Overijse

In Overijse nemen 20 kinderen van 10 tot 18 jaar deel aan kamp De Hagaard. Speciaal aan dat kamp is dat het specifiek bedoeld is voor jongeren met autisme.

Nieuws

Verbod op waterverspilling blijft van kracht

Ondanks de regenbuien van de voorbije dagen blijft het verbod op waterverspilling in onze provincie gelden. Door de hittegolf en de droogte van de voorbije weken zijn de waterreserves erg geslonken.

Nieuws

Beker van België: alle ploegen uit de regio uitgeschakeld

Het is een zwarte geworden voor de regionale ploegen in de Beker van België. Zeven ploegen stonden dit weekend in de derde ronde, alle zeven werden ze uitgeschakeld.

Nieuws
Cocktail

Gordelfestival: Triatleet Bruno Clerbout fietst mee met RINGtv

Op zondag 2 september rijden acht pelotons van 125 wielerfanaten de 100 kilometer door de Vlaamse Rand. Een van de meest opvallende deelnemers in het RINGtv-peloton is triatleet Bruno Clerbout uit Kapelle-op-den-Bos.

Nieuws

Ben jij de nieuwe druivenambassadeur van Overijse?

Wil je de nieuwe druivenambassadeur van Overijse worden? Haast je dan, want de inschrijvingen lopen nog maar tot volgende week woensdag 15 augustus.

Nieuws

Ondanks buien geen versoepeling droogtemaatregelen

Ondanks de felle buien en onweders van afgelopen nacht in Vlaams-Brabant overweegt gouverneur Lodewijk De Witte nog geen versoepeling van de droogtemaatregelen. "De regenval was hiertoe onvoldoende", aldus woordvoerder van de provincia Vlaams-Brabant Frank Ilsbroux.

 

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Wemmelaars oefenen met stemcomputer

Tijdens de jaarmarkt vandaag in Wemmel kunnen inwoners oefenen met de stemcomputer. In de faciliteitengemeente wordt er op 14 oktober voor het eerst digitaal gestemd.