supporters_rd_2606.jpg

Duivelse overwinning zorgt voor dol feest in Vlaams-Brabant

maa 27 jun 2016

De Rode Duivels hebben in Toulouse brandhout gemaakt van Hongarije. 0-4, de grootste zege tot dusver op dit EK, zorgde voor een uitbundig sfeertje in de straten en op de pleinen in onze regio.

Waar er in Halle-Vilvoorde een groot scherm stond, de opkomst was er overal massaal. Wellicht ook het gevolg van het einde van de examens waardoor ook de jongeren eindelijk met volle teugen konden genieten van dit voetbalfeest. En het werd een feest na goals van Toby Alderweireld, invaller Michy Batshuayi, man van de match Eden Hazard en Yannick Carrasco. Sfeerbeelden krijg je vanavond in het nieuws op RINGtv.

Sfeerbeelden uit Halle

Sfeerbeelden uit Lennik (Persinfo)

 

Wie is de strafste reporter

In Cocktail serveerden we de voorbije dagen een portret van 3 straffe Rode Duivelssupporters. Hun tricolore liefde en hun geloof in onze nationale ploeg is grenzeloos. (De reportages kan je onderaan deze pagina opnieuw bekijken) Maar wie is nu de strafste reporter? Dat bepaal jij! Stem via ons webformulier op een van de drie kandidaten. De strafste supporter krijgt van ons een waardebon van 700 euro voor een fiets naar keuze.

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"48117","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"342","width":"610"}}]]