Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Voetbal

Sport

'Op een stoppelveld kan je niet voetballen'

Sport

Dagen van de waarheid voor SK Pepingen-Halle

Sport

Leo Van Der Elst, held van Mexico ’86: ‘Kleine finale is match te veel’

Sport

Duizenden regiogenoten zien Rode Duivels stranden in halve finale

Een gevoel ergens tussen verdriet, teleurstelling en trots. Heel wat regiogenoten zullen het gevoel wel erkennen nadat gisteren in Sint-Petersburg het laatste fluitsignaal weerklonk in de eerste halve finale van het WK. Frankrijk-België: 1-0. Weg droom, weg finale.

Sport

Duizenden regiogenoten zien Rode Duivels stranden in halve finale WK

Een gevoel ergens tussen verdriet, teleurstelling en trots. Heel wat regiogenoten zullen het gevoel erkennen nadat gisteren in Sint-Petersburg het laatste fluitsignaal in de eerste halve finale op het WK. Frankrijk-België: 1-0. Weg droom, weg finale.

Sport

Braziliaans-Vlaams koppel voor de WK-clash: is voetbal oorlog?

“Voetbal is oorlog”, sprak wijlen Rinus Michels, Nederlands voetballer en bondscoach, ooit . Misschien wordt het dat ook in een huiskamer in Wambeek (Ternat), zo vanaf 20uur vrijdagavond. Het Braziliaans-Vlaamse koppel Fabrizio en Katrien zal dan ondervinden of hun relatie de grote WK-clash...

Sport

Barça én Benfica: gedroomde futsalpoule voor Halle-Gooik

In Zwitserland is vandaag geloot voor de Champions League in het futsal. Eén van de poules van de Main Round wordt in sporthal De Bres in Halle afgewerkt en er kwamen absolute toppers uit de bus. FP Halle-Gooik krijgt zo het bezoek van de topteams waar het stiekem op hoopte...

Sport

Duivels Dilbeek in vuur en vlam

Een waanzinnige voetbalavond was het gisteren. Even leek België het WK te zullen moeten verlaten, maar de Duivels konden de scheve situatie rechtzetten. Dat zagen veel Dilbekenaren gebeuren op het groot scherm van café De Living. 

Sport

Kampenhoutenaar Gano is de nieuwe spits van Genk

Voetballer Zinho Gano uit Kampenhout trekt naar Genk. Gano tekent een contract voor 4 jaar bij de Limburgers. 

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30