Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Voetbal

Sport

Hilaerts volgend seizoen trainer van SK Londerzeel

Sport

Kester-Gooik schrijft mooi voetbalverhaal in het Pajottenland

Sport

Voetbalmakelaar uit Zaventem moet 2 jaar de cel in

Sport

Gemeente Gooik en KV Kester-Gooik bouwen samen nieuwe voetbalsite

De gemeente Gooik en KV Kester-Gooik bouwen samen een nieuwe voetbalsite aan de Wolvenstraat in Strijland. Die site ligt in de schaduw van sporthal Koornmolen en de atletiekpiste en moet klaar zijn tegen de zomer van 2018. Naast een kunstgrasveld komt er een ruime parking voor 140 wagens en een...

Sport

Derby tussen Kampenhout en Zaventem eindigt op 0-0

In de derde amateurklasse B stond vanmiddag de derby tussen Kampenhout en Zaventem op het programma. Kampenhout stond twaalfde in de stand, Zaventem was negende, maar het had in de laatste matchen wel 16 op 18 gehaald. De eindstand werd uiteindelijk 0-0.

Sport
Meer vanavond in het sportnieuws

Bittere pil voor Diegem: met 1-3 de boot in tegen Heur-Tongeren

In de derde amateurklasse B van het voetbal heeft Diegem vanmiddag de kans laten liggen om aansluiting te vinden met de kop van het klassement. Diegem speelde tegen Heur-Tongeren, een ploeg die tweede stond in het klassement maar met amper 5 punten meer dan Diegem. Diegem verloor thuis met 1-3. 

Sport

Voetbalstage volgens methode Brein Centraal Leren is succes

Voetbalclub Juve Mollem organiseerde deze week voor de vierde keer een krokusstage voor voetballertjes tussen de zes en de zestien jaar. De spelers leefden een hele week als echte profvoetballers en dat volgens de methode van Brein Centraal Leren.

Sport

Wint Halle-Gooik met de vingers in de neus tegen Hasselt?

De sfeer zit goed bij Futsalploeg Halle-Gooik. Vanavond ontvangt de landskampioen Hasselt. De voorbije jaren was dat een moeilijke klus, nu lijken de Limburgers een hapklare brok voor de Pajotten.

Sport
Meer vanavond in het sportnieuws

Grimbergen doet wat het moet doen: 2-0 tegen Mariekerke

In de derde amateurklasse A heeft Grimbergen een levensbelangrijke match gewonnen tegen Mariekerke: 2-0. Mariekerke stond met één punt één plaats hoger in de stand.

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30