Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Voetbal

Sport

Lot van derde amateurklasser Sterrebeek is bezegeld

Sport

Doelman Jarno De Smet uit Asse tekent bij eersteklasser Kortrijk

Sport

Gerard Desanghere uit Borchtlombeek overleden

Sport

Bouwt Anderlecht nieuw stadion op grens met Dilbeek en Sint-Pieters-Leeuw?

Anderlechtvoorzitter Marc Coucke wil een nieuw stadion bouwen in Neerpede, naast de oefenterreinen van de club. Dat heeft hij gezegd in een reportage van ‘Pano’, die morgen op één wordt uitgezonden. Het mogelijke nieuwe stadion zou op enkele honderden meters van de grens met Dilbeek en...

Sport

Diegem laat kans liggen: 3-3 tegen Wellen

In de derde amateurklasse B is Diegem er niet in geslaagd te winnen van Wellen. Het werd 3-3 en dat is een beetje spijtig, want zo laat Diegem de kans liggen om leider te worden.

Sport

Sporting Kampenhout doet wat moet: 4-2 tegen Ternesse

In de derde amateurklasse A heeft Sporting Kampenhout gedaan wat het moest doen: winnen om zich te verzekeren van het behoud. In een doelpuntenrijke match tegen het twee plaatsen hoger geklasseerde Ternesse werd het 4-2.

Sport

Diegem gelooft stilaan in de titel in derde amateurklasse B

Zondag speelt Diegem thuis in de derde amateurklasse B tegen leider Wellen. Diegem staat nu op de tweede plaats in het klassement. Bij winst springt het naar de eerste plaats.

Sport

Halle-Gooik bereidt zich voor op finale Beker van België zaalvoetbal

Zondag speelt Halle-Gooik in Aalst de finale van de Beker van België in het zaalvoetbal. Na de supercup willen de Pajotten hun tweede prijs van het seizoen pakken. Vorig jaar verloor Halle-Gooik de finale met 5-4 van Hasselt. Revanche pakken tegen Proost Lierse is dit jaar het doel.

Sport

Kraainem oververdiend kampioen

In derde provinciale C kon Kraainem vanmiddag kampioen worden zonder dit seizoen één keer te verliezen. Winnen op het veld van Wezembeek-Oppem, voorlaatste in de stand, en de titel was binnen.

 

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30