Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Voetbal

Sport

Steven Hilaerts is de nieuwe trainer van Woluwe-Zaventem

Sport

Hayk Milkon ruilt Woluwe-Zaventem voor KFC Turnhout

Sport

Bart Verhaeghe nieuwe eigenaar velden voetbalclub Kapelle-op-den-Bos

Sport

Nieuwe coach Pepingen-Halle: 'nie zjievere, speile'

Zondag speelt Pepingen-Halle in de tweede amateurklasse A een cruciale partij voor het behoud. De ploeg staat nu laatste in de stand met zeven punten en krijgt Torhout, dat voorlaatste staat met acht punten, over de vloer. Het wordt de tweede wedstrijd met de nieuwe coach Jean-Louis Meynaert.

Sport

Yves Buelinckx uit Halle: van voetbal naar marathon

Yves Buelinckx is haarkapper in Halle en voetbalde nog bij Club Brugge, maar ook bij onder meer Halle, Ternat en Leeuw. Hij is nu 45 en stort zich op het marathon lopen.  Tim Moriau, de trainer van toppers als Isaac Kimeli, moet Buelinckx klaarstomen voor 2018 want volgend jaar heeft Buelinckx...

Sport

Eurostadion gekelderd? Uefa wil Brussel niet meer als speelstad voor EK

Een uur eerder dan verwacht, is het vonnis reeds geveld. Brussel wordt geen speelstad voor het Europees Kampioenschap voetbal in 2020. Dat meldt de UEFA. RINGtv bundelde voor u reeds enkele reacties.

Sport

Sam Vermeulen is nieuwe trainer Sporting Kampenhout

Sam Vermeulen is de nieuwe trainer van voetbalclub Sporting Kampenhout. Daar volgt Vermeulen trainer Jo Claes, die op zijn beurt naar voetbalclub Tienen trekt.

Sport

Hugo Broos (Humbeek) niet langer trainer van Kameroen

Hugo Broos uit Humbeek is niet langer trainer van Kameroen. De 65-jarige Broos won met Kameroen begin dit jaar nog de Afrika Cup maar hij wist het land niet te plaatsen voor het WK in Rusland.

Sport

Wolvertem-Merchtem raakt niet voorbij Mariekerke

Wolvertem-Merchtem kreeg vandaag in derde amateurklasse A hekkensluiter Mariekerke op bezoek. De thuisploeg toonde onder leiding van Alan Haydock af en toe mooie flitsen, maar wist die niet in winst om te zetten.

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30