Hoeilaart krijgt 0-5 om de oren van Diegem

zon 21 jan 2018

In derde amateurklasse B moest Hoeilaart vanmiddag naar Diegem. Een kans voor Diegem om te stijgen in het klassement en die kans greep het ook.

Hoeilaart had dringend punten nodig om weg te geraken uit de degradatiezone. De bezoekers begonnen ook het best aan de wedstrijd, maar kwam niet tot scoren. Na de eerste helft stond het nog altijd 0-0. In de tweede helft kreeg Diegem na nog geen tien minuten een strafschop na een fout van De Mol. Kapitein Jacobs deed wat hij moest doen: 0-1. Hoeilaart vocht terug maar miste afwerking. Wat later schoof Gajanovic voor Diegem de 0-2 binnen.Het ging plots snel: eerst pikte Beugoms z’n goaltje mee, nadien scoorde Gajanovic zijn tweede van de middag: 0-4. Daarna stond er geen maat meer op Diegem. Vlak na de 0-4 legde Gajanovic met z’n derde treffer de 0-5- eindstand vast.