Pepingen B speelt 2-2 gelijk tegen Holleken

zon 19 feb 2017

In de vierde provinciale reeks ontving F.C. Pepingen vandaag K. Holleken V.C. Linkebeek. De wedstrijd eindigde in een 2-2 eindstand. Het verslag is van de nieuwsneuzen van HH&C Halle.

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"56691","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"457","width":"610"}}]]

Na een kalme eerste helft gingen beide ploegen rusten met een tussenstand van 1-0. Pieter Pierreux maakte het openingsdoelpunt.

In de 53ste minuut scoort Felix Hermans de 2-0. Na de gele kaart van R. Strube, in de 59ste minuut scoorde J. Mathieu de 2-1. In de 71ste minuut scoorde Linkebeek een penalty na een rode kaart van Joren Dedobbeleer, waardoor er veel ophef ontstond bij de Pepingse supporters. Daarna volgde nog een gele kaart voor Maxime Pierquin en Steven Emmerechts.

De eindstand was 2-2. Hierdoor verandert er niets in de onderlinge tussenstand.