bellemans.jpg

Steven Bellemans stapt op bij voetbalclub Liedekerke

din 25 okt 2016

Het droomhuwelijk tussen trainer Bellemans en VK Liedekerke is gisterenavond op de klippen gelopen. Bellemans stapt zelf op en is niet ontslagen. De charismatische coach was 10 jaar actief bij de club. 

De resultaten vielen tegen de afgelopen weken. Liedekerke staat voorlaatste in eerste provinciale met 4 op 24. Daardoor stond een deel van het bestuur niet meer achter Bellemans. Enkel voorzitter Heymans bleef de trainer steunen. Gisterenavond was er een gesprek tussen de voorzitter en de technische staf. Na het gesprek stapte de volledige staf op. Samen met Bellemans verlaten ook assistent Nico Van den Borre en keeperstrainer Kris Du Rang Liedekerke.   

Bellemans schreef deze boodschap op zijn Facebook-pagina:

“Bedankt aan mijn staf Nico Van den Borre, Du Rang Kris en Gerben Maes. Jullie waren top als coach en als mens. Bedankt Hans De Schrijver om met een voetbalkenner en een topmens te kunnen samenwerken en de kans en het vertrouwen aan mij te geven. Eens jij weg was, was het anders in Liedekerke. Bedankt Stijn Lintermans om met jou in het verleden te hebben gewerkt, ben fier op jou dat je nu in Mechelen zit.
Bedankt aan de spelers om samen te werken en 1 ding mogen we zeggen: we hebben Liedekerke toch van 3 de naar 1 ste provinciale gebracht ! 

Het is mooi geweest !

Op naar een nieuw succes !”

Naar aanleiding van de gebeurtenissen zou ook voorzitter Heymans overwegen op te stappen. (bron: Het Laatste Nieuws)