Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIVA!

VIVA! Wonen

VIVA! Wonen

viva

VIVA! Wonen Sociale Huisvesting

Sociale huisvesting is heel belangrijk voor de provincie Vlaams-Brabant. Ook moet er volop geïnvesteerd worden om de lange wachtlijsten zo snel mogelijk weg te werken. Daarom trekt Liesbeth naar Liedekerke. Daar werd 3 jaar geleden een gloednieuw project met 45 wooneenheden geopend. Het verhaal...

VIVA! Wonen: Kleinschalig wonen

De provincie Vlaams-Brabant denkt nu al aan morgen en zet daarom in op kleinschalig en energiezuinig wonen. Maar hoe 'klein' is kleinschalig? We trokken voor de vierde aflevering van Viva! Wonen naar Kurt die in Zichem best 'ruim' kleinschalig woont.

VIVA! Wonen: Aangepast wonen

Wie bouwt of verbouwt komt heel vaak in aanmerking voor premies van de provincie. Onder meer 65-plussers die aanpassingswerken laten uitvoeren in hun woning of inwoners die hun huis energiezuinig maken, kunnen rekenen op steun van Vlaams-Brabant. Hoe de provincie je kan helpen, ontdek je in...

VIVA! Wonen: Vlabinvest

Je eigen woning bouwen, kopen of huren in de Vlaamse Rand rond Brussel. Dat is geen sinecure want de prijzen swingen er de pan uit. Gelukkig is er onder meer Vlabinvest, het Agentschap voor Grond- en Woonbeleid in Vlaams-Brabant.
In Oostende was er deze week de jaarlijkse conferentie van de AEHT, dat de Europese hotel- en toerismescholen verenigt. De hotelscholen van bij ons stonden in voor een vlekkeloze organisatie!

VIVA! Wijnen

VIVA! Wijnen

viva

VIVA! Wijnen: Beurs Court-Saint-Etienne

In de laatste VIVA! Wijnen van dit seizoen gaat Dirk naar Court-Saint-Etienne, want daar staat zoals ieder jaar een wijnsalon op het programma. Dirk praat met de organisatie over de vaste waarden en de nieuwigheden op deze succesvolle wijnbeurs.

VIVA! Wijnen: Wijnsalon Court-Saint-Etienne

In de laatste VIVA! Wijnen van dit seizoen gaat Dirk naar Court-Saint-Etienne, want daar staat zoals ieder jaar een wijnsalon op het programma. Dirk praat met de organisatie over de vaste waarden en over de nieuwigheden op deze succesvolle wijnbeurs.

Viva Wijnen! 18/11/2017

VIVA!Wijnen houdt halt in Ternat, bij Châteaux Vini. Dat is één van de beste referenties op het vlak van Italiaanse wijnen. Zaakvoerder Bart Rogiers kent Italië en de Italiaanse wijnen als zijn broekzak.

VIVA! Wijnen op bezoek bij Sting

VIVA! Wijnen brengt een bezoek aan Il Palagio, het wijndomein van popidool Sting in de heuvels van Toscane. RINGtv was daar vorige maand, samen met een aantal kijkers en Bart Rogiers van Châteaux Vini in Ternat.

VIVA! Achter de Schermen

VIVA! Achter de Schermen

viva

Viva! Achter de Schermen: Interieur Van Overstraeten

Bij Interieurinrichting Van Overstraeten in Vlezenbeek ontwerpen ze niet alleen een interieur, ze voeren ook het hele plan uit van a tot z. Het familiebedrijf is bovendien al jaren hofleverancier. Dus misschien komt Liesbeth wel de nieuwe tafel van onze koning tegen...

VIVA! Achter de schermen: Docks Brussel

In Viva! Achter de schermen trekt Liesbeth naar Docks Brussel. Het winkelcentrum bestaat precies een jaar en dat wordt de hele maand oktober lang gevierd.

VIVA! Achter de schermen: De Heeren in Machelen

Zin in een nieuw interieur of nood aan een op maat gemaakte kast? In Viva! Achter de schermen gaat Liesbeth een kijkje nemen bij De Heeren in Machelen.

VIVA! Achter de Schermen: Eco-Project Baardegem

In Achter de Schermen stroopt Liesbeth dit weekend de mouwen bij Eco-Project in Baardegem, al jaren installateur van zonnepanelen. Wil je alles te weten komen over de vele voordelen van zonnepanelen, maar ook over laadpunten voor bijvoorbeeld elektrische wagens?

VIVA! Lifestyle

Alles bekijken
 • VIVA! Herfstspecial 30/09/2017

  Liesbeth maakt bij Kia in Vilvoorde met de zelfparkerende wagen. Nadien past ze stijlvolle en comfortabele schoenen bij Via Scarpa in Denderleeuw. En tot slot ontdekt ze de nieuwste collecties voor kinderen, heren en dames bij Fashion Forum in Denderleeuw.
 • VIVA! Lifestyle 23/09/17

  In VIVA! Lifestyle ontdekt Liesbeth de Kia Sportage in de gloednieuwe Kia-garage in Vilvoorde. Bij De Cock Herenkleding in Wolvertem kleden ze elke modische man, Liesbeth is dan ook benieuwd naar de trends voor dit najaar. Daarna gaat het richting Grimbergen want wil je gezonder leven of zelfs afslanken, dan krijg je bij Infraligne sport- en voedingsadvies op maat. En we eindigen bij slagerij Vastenavondt in Ternat. Het herfstaanbod ligt in de toonbank en Liesbeth duikt samen met Steven de keuken in voor een heerlijk herfstig gerecht.
 • VIVA! Herfstspecial 16/09/2017

  In VIVA! Lifestyle gaat Liesbeth op zoek naar de modetrends voor dit najaar bij Moderna in Schepdaal (Dilbeek). Voor haar vervoer mag ze opnieuw gebruik maken van een van de jongste modellen van Kia Motors in Meise
 • VIVA! Make-over Vaderdag

  In VIVA! LIFESTYLE ondergaan 2 vaders een metamorfose voor Vaderdag. Eerst genieten ze uitgebreid van een gelaatsverzorging en een kappersbeurt bij Hair&BeautyPoint in Londerzeel. Nadien worden ze in een gloednieuw maatpak gestopt bij Tailleur Saint Guidon in Anderlecht. En de gedaanteverandering wordt afgewerkt met een paar nieuwe schoenen van Fashion Forum.
 • VIVA! Make-Over 13/05/2017

  Vorige week kon je in VIVA! Make-Over zien hoe Sonia en Hilde, de winnaressen van onze moederdagactie, in de watten gelegd werden bij de CM, Hairdresser Cocoon en Ici Paris XL. Dit weekend is het tijd voor de kers op de taart: een nieuwe outfit. Daarvoor zijn we te gast bij modezaak Di Loco in Lichtaart en de schoenen komen van bij ShoeShoe in Lennik. Ook benieuwd hoe onze dames er uit zien na hun make over? Kijk dan naar deze aflevering van VIVA! Make-Over