Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIVA!

VIVA! Achter de Schermen

VIVA! Achter de Schermen

Alles bekijken

VIVA! Achter de schermen

In Viva! Achter de schermen trekt Liesbeth naar Docks Brussel. Het winkelcentrum bestaat precies een jaar en dat wordt de hele maand oktober lang gevierd.

VIVA! Achter de schermen 14/10/2017

Zin in een nieuw interieur of nood aan een op maat gemaakte kast? In Viva! Achter de schermen gaat Liesbeth een kijkje nemen bij De Heeren in Machelen.

VIVA! Achter de Schermen: Eco-Project Baardegem

In Achter de Schermen stroopt Liesbeth dit weekend de mouwen bij Eco-Project in Baardegem, al jaren installateur van zonnepanelen. Wil je alles te weten komen over de vele voordelen van zonnepanelen, maar ook over laadpunten voor bijvoorbeeld elektrische wagens?

VIVA! Achter de Schermen: CM Haren

Deze keer is Liesbeth te gast op het hoofdkwartier van CM in Haren. Daar bemant ze onder meer de Zorglijn. En met maatschappelijk werker Sandra gaat ze op huisbezoek bij mantelzorger Georges.

VIVA! Wijnen

Alles bekijken
 • VIVA! Wijnen 14/10/2017

  In de tweede aflevering van Viva!Wijnen gaat Dirk praten en proeven bij Huis Vossen / Wijnbar August in Lennik
 • VIVA! WIJNEN: Wijnen Cooreman Groot-Bijgaarden

  Ludwig Cooreman van Wijnen Cooreman opent de nieuwe Viva Wijnen-reeks van dit seizoen. Cooreman deelt al meer dan 50 jaar zijn passie voor wijn en is exclusief verdeler voor België van een groot aantal wijnkastelen en topproducenten, zowel van Franse, Italiaanse en nieuwe wereldwijnen.​ Dirk De Mesmaeker zoekt Ludwig op in zijn wijnhandel in Groot-Bijgaarden.
 • Als God in Frankrijk (afl.2)

  We beginnen de 2de aflevering in het prestigieuze wijndomein ‘Angelus’. Daarna volgt er een treinrit door de glooiende wijngaarden rond Saint-Emilion en een bezoek aan de middeleeuwse stad. We bezoeken ook Belgische wijnmakers in Bordeaux. Onze gids Kris Couvent nodigt ons uit op het prestigieuze Château Pabus in Sadirac en bij Bernard Sirot van Château Closiot in Barsac proeven we heerlijke Sauternewijnen. We eindigen onze reis in stijl met een bezoek en een diner op Château Lamothe de Haux in de Côtes de Bordeaux. Presentatie: Dirk Demesmaeker
 • Als God in Frankrijk (afl.1)

  Begin oktober nam RINGtv zijn kijkers op sleeptouw voor een boeiende en smaakvolle trip naar de wereldberoemde wijnstreek Bordeaux. Deze trip werd begeleid door gereputeerd wijnkenner Kris Couvent van Huis Vossen in Lennik. Uiteraard stond de wijn centraal maar af en toe werd er ook aandacht besteed aan de plaatselijke gastronomie en cultuur. En ook u kan in deze VIVA meegenieten van onze Bordeauxtrip
 • VIVA! Wijnen 26/11/2016

VIVA! Wonen

VIVA! Wonen

Alles bekijken

VIVA! Wonen: Vlabinvest

Je eigen woning bouwen, kopen of huren in de Vlaamse Rand rond Brussel. Dat is geen sinecure want de prijzen swingen er de pan uit. Gelukkig is er onder meer Vlabinvest, het Agentschap voor Grond- en Woonbeleid in Vlaams-Brabant.

VIVA! WONEN: cohousing-project De Okelaar in Wolvertem

De volgende 5 weken bezoekt Liesbeth verschillende woonvormen die gesteund worden door de provincie Vlaams-Brabant. Haar eerste halte is het cohousing-project ‘De Okelaar’ in Wolvertem.

Villa Van Buuren 26/08/2017

David en Alice Van Buuren namen in de roaring twenties alle tijd om hun ideale huis te ontwerpen. In de tweede aflevering nemen we je mee naar de salons van deze art-decoparel. Hier passen vloerkleden bij schilderijen en heeft zelfs de hond zijn eigen sofa. Laat je verrassen door uitbundige...

VILLA VAN BUUREN 19/08/2017

David en Alice Van Buuren namen in de roaring twenties alle tijd om hun ideale huis te ontwerpen. Laat je verleiden door het weelderige interieur van dit bijzondere art-decopareltje.

VIVA! Lifestyle

Alles bekijken
 • VIVA! Herfstspecial 30/09/2017

  Liesbeth maakt bij Kia in Vilvoorde met de zelfparkerende wagen. Nadien past ze stijlvolle en comfortabele schoenen bij Via Scarpa in Denderleeuw. En tot slot ontdekt ze de nieuwste collecties voor kinderen, heren en dames bij Fashion Forum in Denderleeuw.
 • VIVA! Lifestyle 23/09/17

  In VIVA! Lifestyle ontdekt Liesbeth de Kia Sportage in de gloednieuwe Kia-garage in Vilvoorde. Bij De Cock Herenkleding in Wolvertem kleden ze elke modische man, Liesbeth is dan ook benieuwd naar de trends voor dit najaar. Daarna gaat het richting Grimbergen want wil je gezonder leven of zelfs afslanken, dan krijg je bij Infraligne sport- en voedingsadvies op maat. En we eindigen bij slagerij Vastenavondt in Ternat. Het herfstaanbod ligt in de toonbank en Liesbeth duikt samen met Steven de keuken in voor een heerlijk herfstig gerecht.
 • VIVA! Herfstspecial 16/09/2017

  In VIVA! Lifestyle gaat Liesbeth op zoek naar de modetrends voor dit najaar bij Moderna in Schepdaal (Dilbeek). Voor haar vervoer mag ze opnieuw gebruik maken van een van de jongste modellen van Kia Motors in Meise
 • VIVA! Make-over Vaderdag

  In VIVA! LIFESTYLE ondergaan 2 vaders een metamorfose voor Vaderdag. Eerst genieten ze uitgebreid van een gelaatsverzorging en een kappersbeurt bij Hair&BeautyPoint in Londerzeel. Nadien worden ze in een gloednieuw maatpak gestopt bij Tailleur Saint Guidon in Anderlecht. En de gedaanteverandering wordt afgewerkt met een paar nieuwe schoenen van Fashion Forum.
 • VIVA! Make-Over 13/05/2017

  Vorige week kon je in VIVA! Make-Over zien hoe Sonia en Hilde, de winnaressen van onze moederdagactie, in de watten gelegd werden bij de CM, Hairdresser Cocoon en Ici Paris XL. Dit weekend is het tijd voor de kers op de taart: een nieuwe outfit. Daarvoor zijn we te gast bij modezaak Di Loco in Lichtaart en de schoenen komen van bij ShoeShoe in Lennik. Ook benieuwd hoe onze dames er uit zien na hun make over? Kijk dan naar deze aflevering van VIVA! Make-Over