Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIVA!

Kijk opnieuw naar REGIOKOK

Alles bekijken
  • #Regiokok 2018 (3): bedrijfsauditoren vs professoren

  • Wijntips Sacacorchos #REGIOKOK afl.3

  • Regiokok 2018 (2): piloten vs cafébazinnen

    In de tweede aflevering van de regiokok kookwedstrijd nemen twee uitsluitend vrouwelijke teams het tegen elkaar op: piloten Daphné en Charlotte tegen cafébazinnen Valérie en Katrien. Het themaland is Viëtnam en op het menu staan Viëtnamese nems en brochetjes van kip met pindasaus.
  • Wijntips Vinea #REGIOKOK afl.2

  • #Regiokok 2018 (1): vloerspecialisten vs bankbedienden

    In de eerste aflevering van de regiokok kookwedstrijd nemen 2 bankiers het op tegen 2 chappisten. Ze moeten een populair gerecht uit de Italiaanse keuken maken: ossobuco.

VIVA! Wonen

VIVA! Wonen

viva

VIVA! Wonen: Belgium Art & Design & wonen op schip Jan De Nul

In VIVA! Wonen blikken we terug op 'BAD' Belgium Art & Design in Gent. En we ontdekken hoe architectuur en design het wonen en werken op een schip uit de vloot van Jan De Nul positief beïnvloeden.

VIVA! Wonen Sociale Huisvesting

Sociale huisvesting is heel belangrijk voor de provincie Vlaams-Brabant. Ook moet er volop geïnvesteerd worden om de lange wachtlijsten zo snel mogelijk weg te werken. Daarom trekt Liesbeth naar Liedekerke. Daar werd 3 jaar geleden een gloednieuw project met 45 wooneenheden geopend. Het verhaal...

VIVA! Wonen: Kleinschalig wonen

De provincie Vlaams-Brabant denkt nu al aan morgen en zet daarom in op kleinschalig en energiezuinig wonen. Maar hoe 'klein' is kleinschalig? We trokken voor de vierde aflevering van Viva! Wonen naar Kurt die in Zichem best 'ruim' kleinschalig woont.

VIVA! Wonen: Aangepast wonen

Wie bouwt of verbouwt komt heel vaak in aanmerking voor premies van de provincie. Onder meer 65-plussers die aanpassingswerken laten uitvoeren in hun woning of inwoners die hun huis energiezuinig maken, kunnen rekenen op steun van Vlaams-Brabant. Hoe de provincie je kan helpen, ontdek je in...

VIVA! Achter de Schermen

VIVA! Achter de Schermen

viva

VIVA! Achter de Schermen: Rollvolet Vilvoorde en Moderna Fashion Schepdaal

In Viva Achter de Schermen steekt Liesbeth opnieuw de handen uit de mouwen want bij Rollvolet in Vilvoorde mag ze zelf een industrieel rolluik in elkaar steken. En daarna ontdekt ze de nieuwe kleurtjes en trends bij Brigit en haar enthousiaste team van Moderna Fashion in Schedpaal.

VIVA! Achter de Schermen DeNeef

In Achter de Schermen stroopt Liesbeth dit weekend de mouwen bij Interieurbouw Deneef in Schepdaal. Ze duikt de ontwerpstudio in en daarna gaat ze aan de slag in het atelier.

Viva! Achter de Schermen: Interieur Van Overstraeten

Bij Interieurinrichting Van Overstraeten in Vlezenbeek ontwerpen ze niet alleen een interieur, ze voeren ook het hele plan uit van a tot z. Het familiebedrijf is bovendien al jaren hofleverancier. Dus misschien komt Liesbeth wel de nieuwe tafel van onze koning tegen...

VIVA! Achter de schermen: Docks Brussel

In Viva! Achter de schermen trekt Liesbeth naar Docks Brussel. Het winkelcentrum bestaat precies een jaar en dat wordt de hele maand oktober lang gevierd.