Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIVA!

VIVA! Lifestyle

Alles bekijken
 • VIVA! Lentespecial: An & Oog, Fashion Forum en Valentino

  In de VIVA! Lentespecial ontdekt Liesbeth de nieuwe Belgische collectie brillen bij An & Oog in Vlezenbeek. De nieuwste modetrends en kleuren probeert ze uit bij Fashion Forum in Denderleeuw. En omdat Pasen eraan komt, gaat ze ook paaseieren proeven bij Valentino in Schepdaal.
 • VIVA! Pergoglass Puurs & Vanhie Meise

  Verleng je terrasplezier in zomer en winter met het kaderloos glasgordijn van Pergoglass in Puurs en ontdek bij Vanhie in Meise alle aspecten van 'Buitengewoon Genieten. Veel kijkplezier!
 • VIVA! Lentespecial: Dr. Morren

  Voor de VIVA! Lentespecial trekt Liesbeth naar dr. Morren in Heverlee. Ze ontdekt hoe je dit voorjaar werk kan maken van een volumebehandeling of een PRP-behandeling. Zo’n PRP-behandeling wordt gebruik om haaruitval te stoppen of om fijne rimpeltjes weg te werken. Je verneemt er alles over in deze VIVA! Lentespecial.
 • VIVA! Lentespecial: Via Scarpa

  De lente ontwaakt binnenkort uit zijn winterslaap en dat betekent ook nieuwe schoenen! Daarvoor moet je natuurlijk bij Via Scarpa in Denderleeuw zijn. Daar kan je kiezen uit maar liefst 200 soorten schoenen voor 3 generaties. Afspraak zaterdag in de Lentespecial op RINGtv.
 • VIVA! Herfstspecial 30/09/2017

  Liesbeth maakt bij Kia in Vilvoorde met de zelfparkerende wagen. Nadien past ze stijlvolle en comfortabele schoenen bij Via Scarpa in Denderleeuw. En tot slot ontdekt ze de nieuwste collecties voor kinderen, heren en dames bij Fashion Forum in Denderleeuw.

VIVA! Achter de Schermen

VIVA! Achter de Schermen

viva

VIVA! Achter de Schermen: Groendekor

De lente draait op volle toeren en dus maakt Groendekor uit Sint-Pieters-Leeuw zich klaar voor iedereen met groene vingers. Liesbeth helpt dit weekend alvast een handje.

VIVA! Achter de schermen 14/04/2018

In 'Van Graan tot (h)eerlijk brood' is Liesbeth te gast bij Werner en Loes in Bever want zij maken hun eigen (h)eerlijk brood in een zelfgebouwde oven in de tuin.​ Maar voor het kneden kan beginnen moet er ook meel zijn en dat vinden ze in de Heetveldemolen in Galmaarden. Bak je mee? Kijk dan...

VIVA! Achter de Schermen Klarafestival

VIVA! neemt ons mee achter de schermen van het Klarafestival, de hoogmis van de klassieke muziek!

Kijk opnieuw naar REGIOKOK

Alles bekijken
 • #REGIOKOK HOTELSCHOOL WEMMEL

 • #REGIOKOK PRIJSUITREIKING

 • #REGIOKOK 2018 (7): de grote finale

  Wie wint de eindstrijd in #REGIOKOK 2018? Zijn het de piloten of de chappisten? Je ziet hen het beste van zichzelf geven in de grote finale van de kookwedstrijd.
 • Biertips Palm en Vicky Geunes #Regiokok afl.7

 • #REGIOKOK 2018 (6): piloten versus verplegers

De gerechten uit #Regiokok 2018

Nieuws

Gerecht: Rundsvlees met champignons en veenbessen (afl.6)

In de tweede halve finale van de #Regiokok 2018 nemen piloten Charlotte Dedeckere en Daphné Daems het op tegen verpleegkundigen Sabrina Petricone en Stefaan De Winter. Thema van het menu in deze tweede halve finale is Zweden. En de gerechtjes van de winnaars willen we jullie zeker niet...

Gerecht: Bereid de ‘duif clamart’ uit #Regiokok2018 (afl.5 )

In de eerste halve finale van #Regiokok2018 brachten de deelnemers een culinaire hommage aan de Franse topchef Paul Bocuse die onlangs op 91-jarige leeftijd is overleden. De man bezat meer dan 50 jaar een restaurant met drie Michelinsterren. De kandidaten werden uitgedaagd om enkele van zijn...

Gerecht: Bereid de Marokkaanse tajine uit #Regiokok 2018 (afl. 4)

In de #Regiokok staat er dit weekend Marokkaanse tajine op het menu. De verpleegkundigen slaagden erin de jury te overtuigen met hun recept van dit vegetarisch gerecht. Wil je het thuis ook eens proberen? Hieronder vind je alvast het recept en serveer met de wijntips van Delhaize.

 

Gerecht: bereid de inktvis op de wijze van Galicië uit #Regiokok 2018 (afl.3)

De professoren Katia Segers en Francis Maes uit Liedekerke overtuigden de jury met hun bereiding van ‘inktvis op de wijze van Galicië met aardappelen’. Zin om het thuis ook eens te proberen? Dat kan met onderstaande REGIOK-kookfiche. En op de koop toe krijg je enkele aangepaste  wijntips van...