Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIVA!

VIVA! Lifestyle

Alles bekijken
 • VIVA! Lifestyle: Celluforma

  Je lichaam in balans', dat is de slogan van Celluforma in Merchtem. Zij zijn verhuisd naar een nieuwe, mooie, grote, open locatie en dan is VIVA! er natuurlijk als de kippen bij om even de sfeer op te snuiven!
 • VIVA! Lifestyle: Mobility by Olivier

 • VIVA! LEIF 19/05/2018

 • VIVA! Lifestyle: Make-over voor 't gezin & Hairdresser Cocoon (2/2)

  Een make-over voor het hele gezin. Het lijkt een droom, maar dankzij RINGtv overkwam het een gezin uit Merchtem. Dit weekend worden ze helemaal in het nieuw gestopt Bij Fashion Forum in Denderleeuw, Shoeshoe in Lennik en Pim Kids Shoes in Londerzeel. Daarna ontdek je in VIVA! de nieuwste haartrends en -kleuren bij Hairdresser Cocoon in Meise.
 • VIVA! Lifestyle: Make-over voor 't gezin & Hairdresser Cocoon (1/2)

  In VIVA! verwennen we dit weekend een gezin uit Merchtem met een grondige make-over. En we maken ook kennis met het volledig vernieuwd interieur en het topteam van Cocoon Hairdresser uit Meise.

VIVA! Achter de Schermen

VIVA! Achter de Schermen

viva

VIVA! Achter de Schermen Keolis

Deze aflevering trekt VIVA! naar Keolis in Neder-over-Heembeek, een bedrijf dat allerlei soorten busvervoer organiseert. Liesbeth is behoorlijk onder de indruk van het groot aantal autobussen dat hier voortdurend aan- en afrijdt. En natuurlijk is de vraag of ook Liesbeth zich achter het stuur...

VIVA! Achter de schermen: Veterinair Quadrant

In VIVA! Achter de Schermen neemt Liesbeth ons mee naar de nieuwe satellietpraktijk van Veterinair Quadrant in Denderleeuw. Naast een dierenartsenpraktijk kan je hier met je huisdier ook terecht in het fysiotherapiecentrum.

VIVA! Achter de schermen: Provinciedomein Huizingen (3/3)

Deel 3 van de reeks rond het provinciedomein in Huizingen. In de laatste aflevering gaat Liesbeth we op stap met de technische dienst. Onder meer het zwembad wordt hier elke dag opnieuw klaargemaakt zodat bezoekers zich veilig en gezond kunnen ontspannen.

VIVA! Achter de Schermen: Provinciedomein Huizingen (2/3)

Ook dit weekend neemt Liesbeth ons mee Achter de Schermen op het Provinciedomein van Huizingen. Deze keer zijn het de dierenverzorgers die hulp krijgen.

Kijk opnieuw naar REGIOKOK

Alles bekijken
 • #REGIOKOK HOTELSCHOOL WEMMEL

 • #REGIOKOK PRIJSUITREIKING

 • #REGIOKOK 2018 (7): de grote finale

  Wie wint de eindstrijd in #REGIOKOK 2018? Zijn het de piloten of de chappisten? Je ziet hen het beste van zichzelf geven in de grote finale van de kookwedstrijd.
 • Biertips Palm en Vicky Geunes #Regiokok afl.7

 • #REGIOKOK 2018 (6): piloten versus verplegers

De gerechten uit #Regiokok 2018

Nieuws

Gerecht: Rundsvlees met champignons en veenbessen (afl.6)

In de tweede halve finale van de #Regiokok 2018 nemen piloten Charlotte Dedeckere en Daphné Daems het op tegen verpleegkundigen Sabrina Petricone en Stefaan De Winter. Thema van het menu in deze tweede halve finale is Zweden. En de gerechtjes van de winnaars willen we jullie zeker niet...

Gerecht: Bereid de ‘duif clamart’ uit #Regiokok2018 (afl.5 )

In de eerste halve finale van #Regiokok2018 brachten de deelnemers een culinaire hommage aan de Franse topchef Paul Bocuse die onlangs op 91-jarige leeftijd is overleden. De man bezat meer dan 50 jaar een restaurant met drie Michelinsterren. De kandidaten werden uitgedaagd om enkele van zijn...

Gerecht: Bereid de Marokkaanse tajine uit #Regiokok 2018 (afl. 4)

In de #Regiokok staat er dit weekend Marokkaanse tajine op het menu. De verpleegkundigen slaagden erin de jury te overtuigen met hun recept van dit vegetarisch gerecht. Wil je het thuis ook eens proberen? Hieronder vind je alvast het recept en serveer met de wijntips van Delhaize.

 

Gerecht: bereid de inktvis op de wijze van Galicië uit #Regiokok 2018 (afl.3)

De professoren Katia Segers en Francis Maes uit Liedekerke overtuigden de jury met hun bereiding van ‘inktvis op de wijze van Galicië met aardappelen’. Zin om het thuis ook eens te proberen? Dat kan met onderstaande REGIOK-kookfiche. En op de koop toe krijg je enkele aangepaste  wijntips van...