Liedekerke haalt het van leider Eppegem met 2-0

maa 14 maa 2016

In eerste provinciale heeft Liedekerke met 2-0 gewonnen van leider Eppegem.

Bij de aanvang maakte Eppegem meteen duidelijk waarom het leider is in eerste provinciale. Na 7 minuten kon Eppegem al op voorsprong komen na een strafschop maar dat was buiten de Liedekerkse doelman Aerts gerekend. In de eerste helft volgden nog enkele kansen voor Eppegem maar die bleven onbenut.

In de tweede helft kon Liedekerke meer dreigen. Na 6 minuten belandde de bal bij de Saegher, die bleef rustig  en zag Mumba vrij staan met een 1-0 als gevolg. Tien minuten later trapte Allonsius op doel, Bouckaert plukte de bal.  Liedekerke was er van overtuigd dat de bal achter de lijn was beland maar de scheidsrechter liet rustig doorspelen. Tot die op aangeven van zijn assistent toch een doelpunt gaf: 2-0 voor Liedekerke. Eppegem reageerde uiteraard  furieus.

Nadien was opnieuw Eppegem de betere ploeg maar dat resulteerde niet in doelpunten. 2-0 was dus de einduitslag. Een uitgebreid verslag en reacties krijg je straks in RINGtv-Sport.