Londerzeel zakt naar de derde plaats in derde nationale

maa 14 maa 2016

Londerzeel, de nummer 2 in derde nationale, speelde dit weekend 2-2 gelijk tegen la Louvière-Centre. Londerzeel zakt daardoor naar de derde plaats.

Londerzeel is titelkandidaat in derde nationale. Maar het moest dit weekend wel een moeilijke verplaatsing afwerken tegen La Louvière. In de eerste helft vielen er geen doelpunten. Maar in de tweede helft trok Londerzeel het laken naar zich toe na doelpunten van De Groodt en Rijmenans: 0-2. Londerzeel kreeg nadien nog enkele mooie  kansen maar zonder resultaat.

Vijf minuten voor tijd liet Christiaens zich echter te makkelijk aftroeven door Gangai: 1-2 En in blessure tijd kopte Onana nog de 2-2 binnen. Een sterk Londerzeel verspeelde dus in blessuretijd twee punten.

In de stand zakt Londerzeel een plaatsje. Het is nu derde met twee punten minder dan leider Hamme en één puntje minder dan de tweede, Dender. Volgende week speelt Londerzeel opnieuw op  verplaatsing.  Het moet dan naar Izegem. De 15de in de rangschikking. Een uitgebreid verslag en reacties krijg je in RINGtv-Sport.