Sterrebeek wint nipt van Halle met 1-0

maa 16 nov 2015

In vierde klasse B van het voetbal heeft Sterrebeek met 1-0 gewonnen van Halle.

Net als bij heel wat andere regioploegen startte de wedstrijd met een minuut stilte voor de slachtoffers van de aanslagen in Parijs.

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"38172","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"457","width":"610"}}]]

Halle probeerde in de eerste helft mee te voetballen, maar geraakte moeilijk aan uitgespeelde kansen. Sterrebeek slaagde daar wel in en kwam via Erdogan op voorsprong. Ook in de tweede helft controleerde Sterrebeek de wedstrijd en was het net iets gevaarlijker. Maar aan de stand veranderde er niets meer. Een uitgebreid verslag en reacties krijg je maandagavond in RINGtv-Sport.