Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Zaventem

Sport

Steven Hilaerts is de nieuwe trainer van Woluwe-Zaventem

Nieuws

Aantal passagiers op Brussels Airport blijft stijgen

Sport

Hayk Milkon ruilt Woluwe-Zaventem voor KFC Turnhout

Nieuws

Vluchtverkeer stilaan weer normaal op Brussels Airport

Op Brussels Airport lijkt de toestand zich in de loop van de voormiddag te verbeteren. De operaties verlopen momenteel normaal. Verwacht wordt dat er minder vluchten zullen moeten worden geannuleerd dan aanvankelijk gevreesd.  Toch moeten reizigers ook vandaag nog rekening houden met...

Nieuws

Politie vindt grote som witwasgeld bij controleactie in Halle-Vilvoorde

De federale en lokale politie hebben tijdens een grootschalige controleactie in Halle-Vilvoorde vrijdag een grote som witwasgeld gevonden in een auto. De twee inzittenden zijn aangehouden.

Nieuws

Geen oplossing voor geluidshinder Brussels Airport vóór 2019

Voor 2019 zal er geen structurele oplossing komen voor de problemen rond de geluidshinder op Brussels Airport. Dat laat minister van Mobiliteit François Bellot weten in een interview met de Franstalige krant l'Echo. Bellot maakt de vergelijking met Schiphol waar het in het verleden ook meer dan...

Nieuws
update

Forse hinder door sneeuw

De sneeuwval veroorzaakt forse hinder in ons land, ook in onze regio. Op de Brusselse ring zijn er flink wat problemen en in heel wat gemeenten is het lang aanschuiven op de weg, omdat vrachtwagens de baan blokkeren. Brussels Airport vraagt reizigers om tot 18u niet naar de luchthaven te komen.

Nieuws

Bijna 7000 extra fruitbomen en stukken haag geplant in Noordwest-Brabant

Tijdens de plantactie van Regionaal Landschap Groene Corridor zijn zaterdag bijna 7000 stuks streekeigen plantgoed geplant. De inwoners van Asse, Grimbergen, Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel, Meise, Merchtem, Opwijk, Steenokkerzeel, Vilvoorde, Wemmel, Zaventem en Zemst legden zo samen 2,3...

Nieuws

Opgelet voor winterse toestanden op de weg

Er wordt vandaag sneeuw voorspeld, ook in het centrum van het land. Op veel plaatsen kan er tot 10 centimeter vallen. Het Agentschap Wegen en Verkeer raadt aan om verplaatsingen uit te stellen.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Dance4Life voor 2 goede doelen in GC Zandloper Wemmel

De Warmste Week van Studio Brussel heeft er met Dance4Life een hartverwarmend evenement bij. In GC De Zandloper in Wemmel organiseren de Benefietvrienden danslessen voor 2 goede doelen: het Olivia Hendrickx Research Fund en het Duchenne Parent Project België. 

Luchthaven blijft beroeren

Luchthaven blijft beroeren

Nieuws

Wereldprimeur voor luchthaven Zaventem

Brussels Airport heeft vanmorgen als eerste luchthaven ter wereld het CEIV Pharma certificaat gekregen.  Dat garandeert farmaceutische bedrijven dat hun producten op een veilige manier vervoerd en afgehandeld worden.