Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Zaventem

Nieuws

Erfgoeddag vandaag: kiezen voor onze geschiedenis

Nieuws

Brussels Airport en De Lijn starten proefproject met zelfrijdende bus

Nieuws

Nieuwe instapbruggen op luchthaven: meer comfort, meer tijdswinst

Nieuws

Minister Bellot ontkent dat hij niets doet om probleem vlieglawaai Zaventem op te lossen

Minister van Mobiliteit François Bellot ontkent dat hij niets zou doen om het probleem van het vlieglawaai rond de luchthaven van Zaventem op te lossen. De minister wijst met een beschuldigende vinger naar CD&V en Open Vld. "De voorzitters van die 2 partijen nemen nooit hun telefoon op", aldus...

Nieuws

Heerlijk ravotten op zonovergoten Buitenspeeldag

Vanmiddag gingen de televisies en iPads bij duizenden kinderen in Vlaanderen even uit. Ook zwoegen op die toets of taak moest niet, want speciaal voor buitenspeeldag gaven de leerkrachten geen huiswerk mee. RINGtv trok naar Park D'Exaerde in Steenokkerzeel dat voor de gelegenheid omgetoverd was...

Nieuws

Politie ontdekt cannabisplantage in Nossegem

De politie heeft een cannabisplantage met 500 planten ontdekt in Nossegem. Ook op twee plaatsen in Brussel zijn plantages blootgelegd. Drie verdachten zijn aangehouden. In totaal zijn zo’n 20 kilogram aan cannabisbloemen in beslag genomen.

Nieuws

Spottersplatformen in Zaventem en Steenokkerzeel voorgesteld

Brussels Airport heeft vandaag haar spottersplatformen officieel voorgesteld. Een eerste spottersplek komt aan de start- en landingsbaan 01/19 in het Vliegbos in Zaventem. De andere spottersplek komt aan het transitcentrum in Steenokkerzeel en geeft je een mooi zicht op start- en landingsbaan...

Nieuws

Woluwedal Sint-Stevens-Woluwe open tot begin 2019

Sinds dit weekend is het kruispunt Woluwedal in Sint-Stevens-Woluwe weer open. De eerste fase van de werken aan het kruispunt zijn afgerond. Begin volgend jaar start de tweede fase.

 

Nieuws

1,2 Miljoen euro voor meer en betere natuur

De provincie Vlaams-Brabant geeft 166.502 euro subsidies aan 14 natuurprojecten in Vlaams-Brabant. Sinds 2013 kregen al 136 gemeentelijke natuurprojecten financiële steun van de provincie, goed voor een totaalbedrag van 1 miljoen 245.000 euro.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Ternat plaatst zich op de kaart als Groene Halte

De vereniging TreinTramBus, de NMBS en De Lijn zetten Ternat op de toeristische kaart als Groene Halte. In samenwerking met het gemeentebestuur werd een groene wandeling uitgewerkt van het station van Ternat tot de treinhalte van Essene-Lombeek of het station van Liedekerke.

Luchthaven blijft beroeren

Luchthaven blijft beroeren

Nieuws

Wereldprimeur voor luchthaven Zaventem

Brussels Airport heeft vanmorgen als eerste luchthaven ter wereld het CEIV Pharma certificaat gekregen.  Dat garandeert farmaceutische bedrijven dat hun producten op een veilige manier vervoerd en afgehandeld worden.