Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Zaventem

Nieuws

250 extra banen op Brussels Airport door komst twee vrachtmaatschappijen

Nieuws

Herinrichting Woluwedal: Wegen en Verkeer stelt andere aannemer aan

Sport

Sterrebeek geeft overwinning nog uit handen tegen Diest: 3-3

Nieuws

Met malaria besmette stewardess uit Zemst vecht voor haar leven

Ellen Vermeulen, een 29-jarige stewardess van Brussels Airlines uit Zemst, vecht voor haar leven in een ziekenhuis in New York. Bij een tussenstop in Afrika raakte ze wellicht besmet met malaria. 

Sport

Het tij moet dringend keren voor voetbalclub Sterrebeek

Voetbalclub Sterrebeek is niet goed aan het seizoen begonnen. Na zes speeldagen staat het (samen met Hoeilaart) laatste. Daar hadden de club en zeker ook de nieuwe coach Sven Eeraerts niet op gerekend. Zondag moet het tij keren tegen Diest. 

Nieuws

Vzw 'de Rand' viert 20ste verjaardag met een boek

Vzw ‘de Rand’ bestaat 20 jaar. Naar aanleiding daarvan verscheen zopas het boek ’20 jaar 'de Rand'. Koppelteken voor een regio’. Daarin schreef journaliste Tina Deneyer (RINGtv & RandKrant) op een bevattelijke manier de geschiedenis van vzw ‘de Rand’ in een evoluerende maatschappelijke context...

Nieuws

Koning Filip bezoekt luchthaven Zaventem

Koning Filip bracht vandaag een bezoek aan de luchthaven van Zaventem. Hij werd er rondgeleid in de gedigitaliseerde bagagezaal, in het Airport Operation Center en in de Sky Hall, de voormalige vertrekhal uit 1958. 

Nieuws

Werken Woluwedal hervatten allicht begin volgende week

Op de werf in het Woluwedal in Zaventem en Kraainem ligt het werk sinds enkele dagen stil. Complicaties bij de aanleg van een koker onder de Leuvensesteenweg veroorzaken vermoedelijk een week extra vertraging.

Nieuws

Aanslagen 22 maart: 39-jarige man aangehouden

In het raam van het onderzoek naar de aanslagen in Brussel en Zaventem van maart 2016 is Brahim T. aangehouden. Dat meldt het federaal parket. De 39-jarige man wordt verdacht van medeplichtigheid aan terrorisme. Wat zijn rol precies zou zijn in het dossier is niet gecommuniceerd.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Subsidie voor Wemmelaars die investeren in inbraakpreventie

De gemeente Wemmel tekende, na Dilbeek, als tweede gemeente in Halle-Vilvoorde het certificaat 'Inbraakveilig Wonen'. Wemmel koppelt er wel een gemeentelijke subsidie aan, en dat is nieuw in de hele regio.

 

Luchthaven blijft beroeren

Luchthaven blijft beroeren

Nieuws

Wereldprimeur voor luchthaven Zaventem

Brussels Airport heeft vanmorgen als eerste luchthaven ter wereld het CEIV Pharma certificaat gekregen.  Dat garandeert farmaceutische bedrijven dat hun producten op een veilige manier vervoerd en afgehandeld worden.