Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Zaventem

Nieuws

We mogen weer sproeien en auto’s wassen

Nieuws

Brussels Airport renoveert dak Sky Hall

Nieuws

Cocktail praat met directeur vzw De Rand over Gordelfestival

Nieuws

Zaventem zet politiehonden in tegen overlast

De politie van Zaventem heeft op een aantal plaatsen in de gemeente controleacties gehouden tegen overlast veroorzaakt door jongeren. Daarbij werden patrouillehonden ingezet.

Nieuws

Screening vliegtuigpassagiers leidt naar databank politie

Door screening van de gegevens van vliegtuigpassagiers is de politie de afgelopen maanden al 834 personen op het spoor gekomen die geseind staan in de databank van de politie. Het nieuws staat te lezen in de krant De Tijd. 

Nieuws

Opnieuw tweeduizend bezoekers voor Pop@Park

In het Gemeentelijk Park van Zaventem vond gisteren de zevende editie van Pop[at]Park plaats. De hoofdact dit jaar was Bart Peeters. Het gratis openluchtfestival geeft ook ieder jaar een kans aan een jonge band om zich te tonen aan het grote publiek. Dit keer was dat Bucklefish uit Gooik. 

Nieuws

Minstens vijf bruggen in onze regio in zorgwekkende toestand

In Vlaanderen staan 28 bruggen onder extra toezicht, omdat ze in zorgwekkende toestand verkeren. Dat schrijven een aantal kranten naar aanleiding van de ramp op de Morandi-brug in Genua. In onze regio zijn er minstens vijf zorgwekkende bruggen. Volgens experts is er geen reden tot paniek.

 

Nieuws

Extra controles in Zaventem na overlast door jongeren

In Zaventem houdt de politie dezer dagen extra controles op een aantal plekken in de gemeente. Buurtbewoners klagen over overlast van jongeren.

Nieuws

Verbod op waterverspilling blijft van kracht

Ondanks de regenbuien van de voorbije dagen blijft het verbod op waterverspilling in onze provincie gelden. Door de hittegolf en de droogte van de voorbije weken zijn de waterreserves erg geslonken.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Wemmelaars oefenen met stemcomputer

Tijdens de jaarmarkt vandaag in Wemmel kunnen inwoners oefenen met de stemcomputer. In de faciliteitengemeente wordt er op 14 oktober voor het eerst digitaal gestemd.

Luchthaven blijft beroeren

Luchthaven blijft beroeren

Nieuws

Wereldprimeur voor luchthaven Zaventem

Brussels Airport heeft vanmorgen als eerste luchthaven ter wereld het CEIV Pharma certificaat gekregen.  Dat garandeert farmaceutische bedrijven dat hun producten op een veilige manier vervoerd en afgehandeld worden.