Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Zaventem

Nieuws

Walter Zelderloo Open Vld-lijsttrekker voor provincie

Sport

Hilaerts volgend seizoen trainer van SK Londerzeel

Nieuws

Compensatie voor omwonenden luchthaven bij mogelijke uitbreiding

Nieuws
Nieuwsneuzen

Zeenbos Sterrebeek deels gekapt

In Sterrebeek, deelgemeente van Zaventem, vond dinsdagnamiddag een grote kapactie plaats. Het kappen van de bomen was nodig om de veiligheid van bewoners en weggebruikers te garanderen. Er werden meer bomen gekapt dan voorzien.  

Nieuws

200 extra jobs op Brussels Airport door nieuwe hub DHL

Tien jaar nadat koerierbedrijf DHL zijn sorteercentrum of ‘hub’ uit Zaventem weghaalde, neemt het bedrijf vandaag een nieuwe ultramoderne hub in gebruik op de luchthaven. Het bedrijf heeft daarvoor 200 extra arbeidskrachten aangeworven.

Sport

Voetbalmakelaar uit Zaventem moet 2 jaar de cel in

Een malafide voetbalmakelaar uit Zaventem is door de Brusselse correctionele rechtbank veroordeeld tot een effectieve gevangenisstraf van 2 jaar. Hij lichtte profvoetballers en -trainers op die op zoek waren naar een nieuwe club. Onder zijn slachtoffers zijn enkele bekende namen, zoals trainer...

Nieuws

Groen Zaventem hekelt kappingen Zeenbos in Sterrebeek

Groen en Leef! Zaventem protesteren tegen de uitgebreide boomkappingen die het gemeentebestuur de voorbije dagen liet uitvoeren in het Zeenbos in Sterrebeek. Beide partijen eisen een stopzetting van de ‘totale kaalslag’ tot de biodiversiteit in het bos bestudeerd wordt. In een reactie wijst...

Nieuws

Staking bij Brusselse metro, tram en bus

Vandaag staakt een deel van het personeel van de Brusselse vervoermaatschappij MIVB. Daardoor rijden er erg weinig bussen en trams.

Nieuws

Staat verloor 60 miljoen euro aan verkoop Brussels Airlines

De federale overheid verloor bij de verkoop van Brussels Airlines 60 miljoen euro. Dat staat te lezen in de krant La Libre Belgique.

Nieuws uit jouw regio

Nieuws

Hilaerts volgend seizoen trainer van SK Londerzeel

Steven Hilaerts wordt volgend jaar trainer van SK Londerzeel, dat in tweede amateurklasse A speelt. Hij neemt de plaats in van Tim Scheers, die een andere functie krijgt binnen de club.

Luchthaven blijft beroeren

Luchthaven blijft beroeren

Nieuws

Wereldprimeur voor luchthaven Zaventem

Brussels Airport heeft vanmorgen als eerste luchthaven ter wereld het CEIV Pharma certificaat gekregen.  Dat garandeert farmaceutische bedrijven dat hun producten op een veilige manier vervoerd en afgehandeld worden.