appelmans.jpg

Nieuwe oproep naar getuigen over verdwijning Georges Appelmans

9 jaar geleden
Gerecht en politie lanceren een nieuwe oproep naar getuigen in de zaak rond de verdwijning van George Appelmans, een man uit Ninove die zes weken geleden verdween tijdens z'n wekelijkse ochtendwandeling tussen Ninove en Gooik. Vlakbij de plek waar George Appelmans verdween, verdween drie jaar geleden ook top-volleybalspeler Stephen Shittu.
 
 
 
 
 

George Appelmans, een man van 61 uit Ninove, verdween op 8 februari 2015 tijdens een wandeling tussen Ninove en Gooik. Na meer dan zes weken zoeken, vreest de familie van de man het ergste. De onderzoekers sluiten niet uit dat er de avond voor de verdwijning iets is gebeurd. Vast staat dat de man nog thuis heeft gegeten.
 
Het is vreemd genoeg niet de eerste keer dat iemand in deze omgeving verdwijnt.. Drie jaar geleden verdween top-volleybalspeler Stephen Shittu in Oetingen, op nauwelijks twee kilometer van de woonplaats van George Appelmans. Dat onderzoek zit nog altijd volledig vast en ook daarover hopen politie en gerecht nog tips te krijgen. 
 
Heeft u meer informatie over de verdwijning van George Appelmans of die van Stephen Shittu, neem dan contact op via het gratis nummer 0800 30 30 0 of via e-mail naar opsporingen@politie.be.