Raadsleden Zemst geïntimideerd door mail burgemeester

zon 24 jun 2018

In Zemst voelen een aantal gemeenteraadsleden zich geïntimideerd door burgemeester Bart Coopman (CD&V). Coopman is de ophef rond het verkavelingsdossier in de Grensstraat in Hofstade beu en stuurde daarover een mail naar de raadsleden.

Buurtbewoners van de Grensstraat in Hofstade verzetten zich tegen het verkavelingsproject dat er zou komen en daardoor sleept het dossier al lang aan. Dat de kinderen van burgemeester Coopman de eigenaars zijn van twee percelen van het nieuwe project, maakt de zaak er niet makkelijker op.

Coopman is de hele zaak beu, en stuurde daarover een mail naar de gemeenteraad, weet Het Nieuwsblad: “Ik volg nauwgezet alle berichtgeving daarrond in de media en in andere publicaties. Wie desinformatie en malcommunicatie daarover verspreidt, moet weten dat ik mijn rechten en die van mijn familie zal vrijwaren,” mailde Coopman naar de raadsleden.

Intussen willen Coopman en zijn kinderen hun bouwgrond opnieuw verkopen. “Dit dossier maakt mij moe,” zegt Coopman aan Het Nieuwsblad.