Londerzeel grijpt naast de punten in Petegem

maa 2 okt 2017

In tweede amateurklasse A van het voetbal mocht Londerzeel dit weekend op bezoek bij Petegem. SK Londerzeel keerde na een 4-3 nederlaag met lege handen naar huis.

Londerzeel liet in eerste helft gaten vallen in de defensie en daar profiteerde Petegem van via Vanborm. Aan de rust stond het 1-0. Ook na de pauze domineerde Petegem. Joye schoot na 8 minuten in de tweede helft de 0-2 binnen en wat later maakte Crispyn er 3-0 van. Londerzeel herpakte zich nog via Deflem die voor de 3-1 zorgde. De bezoekers kregen wat later nog een strafschop. Van Eyck zette die om in 3-2. Amper een minuut later scoorde Petegem voor de vierde keer. Londerzeel reageert met een knappe vrije trap van Van Eyck : 4-3. In de slotminuut werd het ei zo na nog 4-4, maar de Petegemse doelman hield stand. Londerzeel dus met lege handen naar huis.