Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Achter de schermen

Dit weekend vieren we in VIVA! Achter de Schermen de 30-ste verjaardag van Delhaize in Groot-Bijgaarden. We maken van de gelegenheid gebruik om eens rond te neuzen in de winkel en de ateliers. Daarna gaat het richting Halle voor een bezoek aan woonzorgcentrum Zonnig Huis waar ze er een eigen unieke kijk op ‘zorg' op nahouden.

ADS 1440

VIVA! Achter de Schermen
VIVA! trekt dit weekend naar het Zonnig Huis in Halle. Dit woonzorgcentrum zet enorm in op het welbevinden van de bewoners, daarvoor ontwikkelde het een eigen visie en eigentijdse aanpak.
elk weekendop RINGtv

VIVA! Achter de Schermen

VIVA! Achter de Schermen

viva

Achter de Schermen: Delhaize Groot-Bijgaarden & Woonzorgcentrum Zonnig Huis Halle

Dit weekend vieren we in VIVA! Achter de Schermen de 30-ste verjaardag van Delhaize in Groot-Bijgaarden. We maken van de gelegenheid gebruik om eens rond te neuzen in de winkel en de ateliers. Daarna gaat het richting Halle voor een bezoek aan woonzorgcentrum Zonnig Huis waar ze er een eigen...

Achter De Schermen: Gentini's Liedekerke

Gentini’s in Liedekerke staat voor maatwerk en interieurinrichting van jouw volledige woning of project. VIVA! neemt een kijkje in de volledig vernieuwde showroom en ontdekt hoe verscheidene interieurstijlen en keukens samen geïntegreerd worden tot een stijlvol geheel.

VIVA! Achter de schermen: Heetveldemolen Tollembeek

Veel mensen bakken (opnieuw) hun eigen brood. In VIVA! nemen we je daarom mee naar de Heetveldemolen in Tollembeek waar we kennis maken met molenaar Hubert De Weerdt. Loes en Werner uit Bever tonen ons hoe ze in hun eigen traditionele bakoven zuurdesembr

VIVA! Achter de Schermen: Le Creuset

VIVA! neemt ons op sleeptouw in de fabriek van Le Creuset in het Noord-Franse Fresnoy-Le-Grand. Elk gietijzeren product van Le Creuset is uniek en bij het gieten en emailleren van een Le Creuset kookpot of braadpan, komt heel wat handwerk kijken.