Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Beste Souper

Ook dit jaar gaan verenigingen uit 6 gemeenten uit onze regio de strijd aan voor de Trofee voor het Beste Souper! Dit jaar zijn het Asse, Beersel, Herne, Vilvoorde, Zaventem en Zemst die alles uit de (keuken)kast halen.
Dit weekend strijden de finalisten uit Asse, Beersel, Herne, Vilvoorde, Zaventem en Zemst voor de felbegeerde ‘Trofee van het Beste Souper’. In het decor van Brouwerij Palm in Steenhuffel koken onze duo’s op de befaamde Oklahoma-barbecues. Supporter mee en beleef de wedstrijd vanop de eerste rij op RINGtv!

De recepten uit Beste Souper

Nieuws

Beste souper: de recepten van Weredi

Agnetha en Kenzo van Weredi kregen de opdracht met hun eigen streekproducten aan de slag te aan. Wie in de gemeente Beersel woont, dankt dan meteen aan mandjeskaas en geuze? Hieronder vind je de recepten terug zodat ook jij thuis aan de slag kan. Agnetha heeft trouwens Kenzo werkelijk meegesleurd om mee te doen aan de Trofee voor het Beste Souper. Zou ze het er met een andere partner even goed van afgebracht hebben?

 

NET GEMIST: Beste Souper

NET GEMIST: Beste Souper

Nieuws

Finale Beste Souper

Dit weekend strijden de finalisten uit Asse, Beersel, Herne, Vilvoorde, Zaventem en Zemst voor de felbegeerde ‘Trofee van het Beste Souper’. In het decor van Brouwerij Palm in Steenhuffel koken onze duo’s op de befaamde Oklahoma-barbecues. Supporter mee en beleef de wedstrijd vanop de eerste rij...

Trofee voor het beste souper: Beersel

Dit weekend treden de Beerselse verenigingen in de culinaire arena. Agneta en Kenzo van KT Weredi Lot nemen het op tegen Kris en Kjell van FC Dworp. Hun opdracht: een lentestoofpotje met Beerselse geuze of kriek en als dessert cheesecake met mandjeskaas uit Beersel.

Trofee voor het Beste Souper (5): Zaventem

In het Beste Souper nemen Erik en Marijke van voetbalclub KVW Zaventem het op tegen Dany en Daniël van carnavalsgroep De Varkenskoppen. Op het menu: het witte goud uit de streek: witloof.

Trofee voor het Beste Souper (4): Zemst

In het Beste Souper nemen Monique en Jean-Pierre van S-Plus Hofstade het op tegen Karolien en Nik van de Koninklijke Fanfare Willen is kunnen. Op het menu: scampi’s en een dessert met het witte goud uit de streek: witloof.