Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Beste Souper

Door de coronacrisis is er van sfeervolle soupers of eetfestijnen al lang geen sprake meer. Daarom daagt RINGtv de verenigingen uit 6 verschillende gemeentes uit, om het beste souper te maken. Vanaf 9 april op RINGtv. Uw gastheer is Jeroen De Pauw!

 

Dit weekend kijk je naar de grote finale waarin verenigingen uit zes verschillende gemeenten (Kampenhout - Kapelle-op-den-Bos - Liedekerke - Overijse - Ternat - Wemmel) strijden voor die felbegeerde titel. Brouwerij Palm in Steenhuffel is de prachtige locatie van het gebeuren en onze duo’s werken met de befaamde Oklahoma barbecues. Supporter mee en beleef de wedstrijd van op de eerste rij.

NET GEMIST: De trofee van het beste souper 2021

NET GEMIST: De trofee van het beste souper 2021

Nieuws

Trofee voor het beste souper: de finale

Dit weekend kijk je naar de grote finale waarin verenigingen uit zes verschillende gemeenten (Kampenhout - Kapelle-op-den-Bos - Liedekerke - Overijse - Ternat - Wemmel) strijden voor die felbegeerde titel. Brouwerij Palm in Steenhuffel is de prachtige locatie van het gebeuren en onze duo’s...

Trofee voor het beste souper: Kapelle-op-den-Bos

Roel en Wim van de kookploeg van de Chiro nemen het op tegen Mark en Patrick van de kookploeg van de atletiekwerking Eternit. Hun opdracht: Organiseer een pasta-avond en maak als dessert de beste chocoladetaart. Welk duo gaat als laatste door naar de grote finale?

Trofee voor het beste souper: Ternat

Gino van de Landelijke Gilde en Lieve van Toneel Tijl nemen het op tegen Sabrina van basketclub Asse-Ternat en Kiara van dansgroep Helicon. Hun opdracht? Organiseer een vissouper en maak als dessert een overheerlijke tarte tatin. Wie gaat door naar de grote finale? Je ziet het vanaf...

Trofee voor het beste souper: Wemmel

Kathrin en Pia van GBS De Wondertuin uit Wemmel nemen het op tegen Marc en Carl van de Landelijke Gilde Relegem-Wemmel. Hun opdracht? Organiseer een vegetarische avond en maak als dessert de heerlijkste worteltaart klaar. Wie van hen wint een ticket voor de grote finale?

Beste Souper

Trofee voor het Beste Souper
elk weekendop RINGtv