Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Beste Souper

Ook dit jaar gaan verenigingen uit 6 gemeenten uit onze regio de strijd aan voor de Trofee voor het Beste Souper! Dit jaar zijn het Asse, Beersel, Herne, Vilvoorde, Zaventem en Zemst die alles uit de (keuken)kast halen.

NET GEMIST: Beste Souper

NET GEMIST: Beste Souper

Nieuws

Trofee voor het beste souper: de finale seizoen 2022

Dit weekend kijk je naar de grote finale waarin verenigingen uit zes verschillende gemeenten (Kampenhout - Kapelle-op-den-Bos - Liedekerke - Overijse - Ternat - Wemmel) strijden voor die felbegeerde titel. Brouwerij Palm in Steenhuffel is de prachtige locatie van het gebeuren en onze duo’s...

Trofee voor het beste souper: Kapelle-op-den-Bos

Roel en Wim van de kookploeg van de Chiro nemen het op tegen Mark en Patrick van de kookploeg van de atletiekwerking Eternit. Hun opdracht: Organiseer een pasta-avond en maak als dessert de beste chocoladetaart. Welk duo gaat als laatste door naar de grote finale?

Trofee voor het beste souper: Ternat

Gino van de Landelijke Gilde en Lieve van Toneel Tijl nemen het op tegen Sabrina van basketclub Asse-Ternat en Kiara van dansgroep Helicon. Hun opdracht? Organiseer een vissouper en maak als dessert een overheerlijke tarte tatin. Wie gaat door naar de grote finale? Je ziet het vanaf...

Trofee voor het beste souper: Wemmel

Kathrin en Pia van GBS De Wondertuin uit Wemmel nemen het op tegen Marc en Carl van de Landelijke Gilde Relegem-Wemmel. Hun opdracht? Organiseer een vegetarische avond en maak als dessert de heerlijkste worteltaart klaar. Wie van hen wint een ticket voor de grote finale?