Win tickets voor Kodo

Op dinsdag 20 en woensdag 21 februari (20u) kan je in het Koninklijk Circus Brussel genieten van Kodo. Laat je verwonderen door hun precisie, complexiteit, dynamiek, esthetiek, samenspel en hun uithoudingsvermogen. Want dat is wat de Japanse cultformatie Kodo zo uniek maakt. En dankzij RINGtv kan je er gratis bijzijn. 

Laat je ziel dansen op het ritme van het leven 

In het Japans heeft het woord ‘Kodo’ een dubbele betekenis. Het kan worden vertaald als 'hartslag', de oerbron van alle ritme. Maar de naam van de groep wordt geschreven met verschillende karakters waardoor het zoveel betekent als 'trommel' en 'kind'. Dit weerspiegelt de wens van Kodo om te drummen met het simpele hart van een kind. 

40 jaar op de planken 

Kodo viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. In hun nieuwste productie ‘Warabe’ blikt Kodo dan ook terug op zijn klassieke repertoire en de esthetiek uit de begindagen van het ensemble. Kom en ervaar het opwindende ritme van het leven.

 

Zin om in aanmerking te komen? 

  • Wil je deze voorstelling gratis bijwonen? Like onze Facebookpagina en bezorg ons hieronder jouw gegevens. Veel succes. 
  • Ter info: persoonlijke gegevens worden enkel in het kader van deze wedstrijd gebruikt en worden verwijderd na de aanduiding van de winnaar. 
  • Meer info: Koninklijk Circus Brussel