Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Win tickets voor een heerlijke bubbelwandeling in de Plantentuin Meise

Nu ons sociale en openbare leven door de coronacrisis op een laag pitje staat, kiezen mensen massaal voor wandelingen in parken en natuurgebieden.  En dat is goed. Want wandelen helpt je om de lockdownspanning die je van binnen voelt, even los te laten. Een absolute aanrader voor zo’n heerlijke herfst- of winterwandeling is de Plantentuin van Meise.

De Plantentuin van Meise heeft een indrukwekkende collectie van meer dan 18.000 verschillende soorten bloemen en planten. De binnenlocaties (Plantenpaleis, HOUTlab, het kasteel en de oranjerie) zijn omwille van de coronacrisis gesloten. Maar buiten blijft het - zomer, winter, herfst of lente – genieten van de 92 hectare grote groene oase.

Helaas kan je er omwille van de coronamaatregelen niet zomaar binnenwandelen, enkel op vertoon van een vooraf gereserveerd e-ticket. Op die manier wil de Plantentuin voorkomen dat er teveel bezoekers op hetzelfde ogenblik in het park vertoeven.

RINGtv heeft alvast verschillende toegangtickets klaarliggen voor jouw bubbel (maximum 4 personen).

 

  • Wat moet je doen om in aanmerking te komen? Like onze Facebookpagina en bezorg ons hieronder jouw gegevens.

  • Ter info: persoonlijke gegevens worden enkel in het kader van deze wedstrijd gebruikt en worden verwijderd na de aanduiding van de winnaar.

 

Wil je weten of je ook gewonnen hebt? Schrijf je in op onze nieuwsbrief! Op die manier blijf je ook op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.