Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Doe mee aan de RINGquiz 2023!

Zin in een avond vol spanning, vriendschap en een reeks uitdagende quizvragen! Dan had de grote RINGquiz op vrijdag 24 november in de Montil in Affligem een geknipte uitdaging voor je geweest. Helaas zijn zijn alle beschikbare plaatsen reeds gereserveerd. 

Gezocht: toffe teams van 4 personen

Met een team van vier personen ga je de strijd aan tegen andere quizfanaten. Verwacht je aan een breed scala aan onderwerpen met heel veel beeld en geluidsfragmenten. Van algemene kennis tot popcultuur, over sport, showbizz of geschiedenis tot media en wetenschap. En natuurlijk is er af en toe een link met onze regio. Het wordt dus een avond vol uitdagende vragen en spannende wendingen terwijl jij en jouw team zich een weg banen naar de titel van RINGquiz-kampioen 2023.

Praktisch

  • Plaats van afspraak: De Montil in Affligem
  • Inschrijvingsgeld: 25 euro/ploeg. 
  • Onze deuren openen om 19u en om 20u trappen we de quiz officieel af. Zorg ervoor dat je op tijd bent. Zo kunnen we je vooraf de nodige informatie bezorgen en kan jij het met jouw team al wat gezellig maken bij een hapje en een drankje.
  • Hoe inschrijven? Helaas zijn zijn alle beschikbare plaatsen reeds gereserveerd. Ploegen die nu nog inschrijven belanden op een reservelijst.