Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Win tickets voor Cinema Malfait van Circus Ronaldo

Op donderdag 23 januari kan je op het Gemeenteplein in Strombeek gaan kijken naar Cinema Malfait van Circus Ronaldo. Speciaal voor de vertoning bouwt Circus Ronaldo een oude vrachtwagen om tot een knus cinemazaaltje met 70 zitplaatsen. En de circusdirecteur uit de film wacht je persoonlijk op. Wil je er bij zijn? Dat is goed nieuws want RINGtv heeft enkele zitjes gereserveerd voor de kijkers. Opgelet! De voorstelling is geschikt voor een gemengd publiek en kinderen vanaf 12 jaar!

‘Wees blij dat het regent’ is een poëtisch verhaal over Lucien (Danny Ronaldo) die terecht komt in de circusfamilie Malfait en verliefd wordt op de dochter van circusdirecteur César Malfait (Karel Creemers).

Maar deze César zal je nog vóór de film op het verkeerde been zetten. Toegegeven. Het is even wennen. Filmpersonages die plots naast je staan of de hand drukken. Realiteit en fictie vermengen zich dus. Een mooi, origineel project op de grens tussen circus, film en performance. Dit mag je zeker niet missen.

 

  • Wil je deze voorstelling gratis bijwonen? Like onze Facebookpagina en bezorg ons hieronder jouw gegevens! Veel succes.
  • Ter info: persoonlijke gegevens worden enkel in het kader van deze wedstrijd gebruikt en worden verwijderd na de aanduiding van de winnaar.
  • info & foto: www.ccstrombeek.be
4 + 6 = Maak deze eenvoudige rekensom en tik de uitkomst. (Vb: 1+3, tik 4)

Strombeek 1440

Win tickets voor Cinema Malfait
CC Strombeek23 januari