Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Win tickets voor Sommers of 69

Op vrijdag 30 oktober beklimt Willy Sommers het podium van CC Strombeek in Grimbergen met zijn ‘Sommers of ‘69’. Want de Lennikenaar en zijn muzikanten krijgen maar niet genoeg van die zomer uit 1969. En ook jij kan erbij zijn. RINGtv heeft immers een aantal gratis tickets gereserveerd voor zijn grootste fans. En stress is nergens voor nodig! RINGtv en CC Strombeek zorgen voor een coronaveilige omgeving zodat u met volle teugen en zonder zorgen kan genieten van Sommers of 69.

Al een half decennium toert Willy door Vlaanderen met “Het Erfgoed van…”, een live & kicking bloemlezing uit eigen werk. Vandaag scoort hij in de albumcharts met ‘Sommers of ‘69’, zijn nieuwe cd vol nostalgie. Op ‘Sommers of ’69’ grijpt Willy immers terug naar zijn vroegste inspiratiebronnen: de songs die hij in het gezegende jaar 1969 coverde met The Yeats. En dat gevoel en dat repertoire wekt Sommers nu weer tot leven in de theaters. 

Bereid je voor op een throwback naar 'the summer of love'. Uiteraard vergeet Willy zijn eigen halve eeuw aan hits niet.

 

  • Wil je deze voorstelling gratis bijwonen? Like onze Facebookpagina en bezorg ons hieronder jouw gegevens! Veel succes.
  • Ter info: persoonlijke gegevens worden enkel in het kader van deze wedstrijd gebruikt en worden verwijderd na de aanduiding van de winnaar.
  • info & foto: www.ccstrombeek.be

Hieronder kan je reeds genieten van een voorsmaakje uit de Sommers of 69.