Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Win tickets voor Blackwave

Op donderdag 14/2 kan je genieten van de nieuwste hiphopsensatie Blackwave in zaal Eldorado in Humbeek (Grimbergen). En twee kijkers kunnen er dankzij RINGtv gratis bijzijn!

Sexy grooves, chille vibes, jazzy keys, zinnige raps en het talent om de hiphopscene helemaal te veroveren. Het Antwerpse hiphopduo, dat bestaat uit producer Willem Ardui en rapper Jaywalker, heeft het allemaal. Geïnspireerd door The Roots en Mos Def valt hun diverse sound direct op dankzij de catchy blazers en jazzy vibes.

Hun single Elusive feat. David Ngyah ging in première op The Independent en haalde ondertussen meer dan 3,5m streams op Spotify. Swangin', hun tweede release in 2018, ging in première op Vice / Noisey en bereikte de nummer 1-plaats op de populaire hitlijst van Hype Machine.

Hun vorige single Whasgood?! werd geprezen door Billboard en is een aanstekelijke zomersingle, met invloeden van Prince, Outkast en Will Smith. Good Enough, de nieuwste release van blackwave., is hun meest uitgesproken single tot nu toe. Met zijn old school 90's hip-hop vibe, toont deze track hun ongelooflijke muzikale en vocale talent.

Zinderende concerten op Rock Werchter, Lokerse Feesten en in een uitverkochte Ancienne Belgique staan al op hun palmares. En op donderdag 14/02 zullen ze ook Eldorado Humbeek helemaal op zijn kop zetten. 

  • Wil je deze voorstelling gratis bijwonen? Like onze Facebookpagina en bezorg ons hieronder jouw gegevens! Veel succes. (info & foto: CC Strombeek)
  • Ter info: persoonlijke gegevens worden enkel in het kader van deze wedstrijd gebruikt en worden verwijderd na de aanduiding van de winnaar.

 

5 + 14 = Maak deze eenvoudige rekensom en tik de uitkomst. (Vb: 1+3, tik 4)

Blackwave

Win tickets voor Blackwave
Eldorado Humbeekdo 14/02