Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Win tickets voor Xander De Rycke op WERF1853

Op vrijdag 25 september beklimt Xander De Rycke het podium van WERF1853, dat is de bruisende zomerbar van CC Strombeek. Hij brengt een voorsmaakje van zijn nieuwe show 'Bekend & Bescheiden'. Deze voorstelling is uitverkocht. Maar dankzij RINGtv kan je er toch gratis bijzijn. 

WERF1853 is de fijne zomerbar van CC Strombeek, een kleine oase te midden van de werken. Mee genieten kan enkel op reservatie. Elke vrijdagavond van begin juli tot eind september kan je er genieten van een concert, film of voorstelling. Meer hierover op www.ccstrombeek.be/werf1853.

XANDER DE RYCKE
Net voor de coronacrisis speelde Xander De Rycke nog een zinderende try-out van zijn nieuwe show 'Bekend & Bescheiden' in onze schouwburg. Gelukkig houdt hij het tijdens de zomer niet voor bekeken en maakt hij een tijdelijke show 'Uitgerust & Immuun'. Dé gedroomde afsluiter van WERF1853. 

 

UITGERUST & IMMUUN

Vier maanden, enkele coronakilo's en een gigantisch aandachtstekort later is Xander De Rycke weer klaar om zijn gedachten met jullie te delen. In deze tijdelijke comedyshow deelt hij zijn ervaringen over de COVID-19 pandemie en de lockdown in ons land. Te weinig over media om het een conference te noemen, te gedateerd om er lang mee te spelen. Een coronaspecial door Xander De Rycke dus. Wees gewaarschuwd: er is kans dat je gewoon een uurtje door Xander geknuffeld wordt.

 

  • Wil je deze voorstelling gratis bijwonen? Like onze Facebookpagina en bezorg ons hieronder jouw gegevens! Veel succes.
  • Ter info: persoonlijke gegevens worden enkel in het kader van deze wedstrijd gebruikt en worden verwijderd na de aanduiding van de winnaar.
  • info & foto: www.ccstrombeek.be