Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIVA! Mobiliteit

De voorbije weken kon je in VIVA! Mobiliteit kennismaken met onze kijkers die zelf een wagen mochten uitproberen bij een garage uit onze regio. Tijdens het honderdste autosalon in Brussel spraken we terug af met de concessiehouders om de allernieuwste wagens voor te stellen die nog niet in de showroom te zien zijn. Ook benieuwd?

NET GEMIST: VIVA! Mobiliteit

NET GEMIST: VIVA! Mobiliteit

viva

VIVA! Mobiliteit Autosalon 28/01/2023

De voorbije weken kon je in VIVA! Mobiliteit kennismaken met onze kijkers die zelf een wagen mochten uitproberen bij een garage uit onze regio. Tijdens het honderdste autosalon in Brussel spraken we terug af met de concessiehouders om de allernieuwste wagens voor te stellen die nog niet in de...

VIVA! Mobiliteit: Sam test bij Group Duyck

Dit weekend gaan we in Viva Mobiliteit langs bij één van de 4 vestigingen van Group Duyck. RINGtv-kijker Sam Verschueren uit Halle test er de nieuwe Nissan X-Trail e-power en de Hyundai Tucson. Ook benieuwd welke wagen zijn voorkeur geniet?

VIVA! Mobiliteit: Garage Keytsman Aspelare

Voor onze nieuwe reeks zijn het de RINGtv-kijkers die de nieuwste innovatieve wagens testen. Nina Cuypers is geïnteresseerd in de elektrische Ssanyong Korando van Garage Keytsman in Aspelare.

VIVA! Mobiliteit: Jaguar Land Rover Asse

Voor onze nieuwe reeks zijn het de RINGtv-kijkers die de nieuwste innovatieve wagens testen. Marc Kraghmann uit Vollezele heeft zijn oog laten vallen op de plug-in hybride versie van de Range Rover Sport bij Jaguar Land Rover in Asse.