Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIVA! Wijnen

Van 3 tot 5 december vindt in Court-Saint-Etienne opnieuw het Salon Saint-Vincent du Vin et du Fromage plaats. Begin november trokken de kijkers van RINGtv naar een soortgelijke wijnbeurs in Spy. Voorts brengen we een bezoek aan het Domaine Viticole du Chenoy, het levende bewijs dat België vandaag als wijnland helemaal op de kaart staat.

VIVA! Wijnen

VIVA! Wijnen

viva

VIVA! Wijnen: Op wijnuitstap met RINGtv

Van 3 tot 5 december vindt in Court-Saint-Etienne opnieuw het Salon Saint-Vincent du Vin et du Fromage plaats. Begin november trokken de kijkers van RINGtv naar een soortgelijke wijnbeurs in Spy. Voorts brengen we een bezoek aan het Domaine Viticole du Chenoy, het levende bewijs dat België...

VIVA! Wijnen Chateaux Vini

De Italiaanse wijnen staan in deze aflevering centraal. En dus trekken we naar Chateaux Vini in Groot-Bijgaarden want daar is er van 26 tot 28 november een grote degustatie van Italiaanse wijnen. En ook voor ons menu stelt top-chef Bart Rogiers enkele Italiaanse pareltjes voor.

VIVA! Wijnen Sacacorchos Kortenberg

Dit weekend brengen we met Viva! Wijnen een bezoek aan wijnhandel Sacacorchos in Kortenberg. Al 28 jaar verkoopt Guy Vankeerberghen exclusief Spaanse wijnen en cava’s. Bovendien zijn er hier binnenkort opendeurdagen.

VIVA! Wijnen 06/11/2021

VIVA! Wijnen trekt naar een wel heel bijzondere wijnbar in Vilvoorde: de Fred Historie van Frédéric Jakus. Je kan hier ook interessante wijnen proeven in combinatie met lekkere tapas. En alle wijnen op de kaart kan je ook aankopen voor thuis. Mis zeker ook niet de wijntips voor ons weekendmenu!