Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIVA! Wijnen

VIVA! Wijnen

VIVA! Wijnen

viva

VIVA! Wijnen Sacacorchos Kortenberg

Guy Vankeerberghen is gepassioneerd door Spanje. In zijn wijnhandel Sacacorchos in Kortenberg vind je dan ook enkel Spaanse wijnen en cava's. Sommelier van het jaar Yanick Dehandschutter is onder de indruk en ook Beste Jonge Chef van het jaar Glenn Verhasselt het onderste uit de kan om...

VIVA! Wijnen: Met RINGtv op wijncruise op de Douro

Naar aanleiding van het feestjaar '25 jaar RINGtv' maken we met onze kijkers een wijncruise. Zo varen we van 19 tot 26 april 2020 de Douro af doorheen deze prachtige Portugese wijnstreek. Een voorsmaakje krijg je in deze aflevering van VIVA! Wijnen.

VIVA! Vikingbier

Erwin en Jan van brouwerij Vrijstaat Vanmol uit Lennik reisden onlangs naar Noorwegen. RINGtv ging met hen mee en kwam terug met een smakelijk verslag!

VIVA! Wijnen: Chateaux Vini

Dit weekend neemt Yanick Dehandschutter ons mee naar wijnhandel Châteaux Vini in Groot-Bijgaarden. Naar aanleiding van zijn herfstdegustatie onder het motto ‘Solo Vini Italiani’ stelt Bart Rogiers ons enkele Italiaanse pareltjes voor. Chef Glenn Verhasselt van Sir Kwinten in Lennik zorgt voor de...
Guy Vankeerberghen is gepassioneerd door Spanje. In zijn wijnhandel Sacacorchos in Kortenberg vind je dan ook enkel Spaanse wijnen en cava's. Sommelier van het jaar Yanick Dehandschutter is onder de indruk en ook Beste Jonge Chef van het jaar Glenn Verhasselt het onderste uit de kan om bijpassende gerechten te bereiden.

Wijnen 1400

VIVA! Wijnen: Salon Saint Vincent du Vin in Floreffe
DIT WEEKEND: in de laatste VIVA! Wijnen gaat wijnjournaliste en ‘Lady of the Year’ Simonne Wellekens de sfeer opsnuiven op het Salon Saint Vincent du Vin et du Fromage in Floreffe.
VIVA!elk weekend