Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIVA! Wijnen

We vieren de bijzondere verjaardag van wijnhandel Sacacorchos in Kortenberg. 30 jaar geleden startte Guy Van Keerberghen hier zijn speciaalzaak met een focus op Spaanse wijnen. We krijgen meer uitleg bij een bijzondere cava en wijnmeester Rudi Jans stelt ons enkele nieuwigheden voor. Tot slot nodigt Guy ons uit voor zijn grote openflesdagen.

VIVA! Wijnen

VIVA! Wijnen

viva

VIVA! Wijnen - Salon du vin et du fromage de Floreffe

Het ‘Salon du vin et du fromage de Floreffe’ blaast dit jaar 25 kaarsjes uit. In Viva! Wijnen praten we met Xavier Walraedt, oprichter van deze 3 wijnbeurzen in Wallonië. Tijdens het eerste weekend van december strijken wijnproducenten uit verschillende landen neer in Court-Saint-Etienne.

VIVA! Wijnen 30 jaar Sacacorchos

We vieren de bijzondere verjaardag van wijnhandel Sacacorchos in Kortenberg. 30 jaar geleden startte Guy Van Keerberghen hier zijn speciaalzaak met een focus op Spaanse wijnen. We krijgen meer uitleg bij een bijzondere cava en wijnmeester Rudi Jans stelt ons enkele nieuwigheden voor. Tot slot...

VIVA! Wijnen - Albert Heijn

We zoeken onze inspiratie voor de wijnen bij ons menu bij grootwarenhuis Albert Heijn in Ternat. Heb je onverwacht bezoek of weinig tijd, dan doe je hier je boodschappen en maak je je keuze uit een ruim wijnaanbod in een moeite.

VIVA! Wijnen - Special Zuid-Afrika

We nemen je mee voor een adembenemend wijnavontuur in Zuid-Afrika. In samenwerking met wijnimporteur Frederick Goeminne van Minnegoed Wines en Wouter De Nul van wijnhandel Château Brillant ontdekken we dat Zuid-Afrikaanse wijnen niet meer in de schaduw hoeven te staan van andere grote wijnlanden.