Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

VIVA! Wijnen

We cruisen verder door het steeds verrassende landschap langs de Douro in Portugal en brengen een bezoek aan een niet alledaags wijndomein. Verder staat een bezoek aan Porto en de kleine maar fijne steden Braga en Guimaraes op het programma. Tot slot raken we helemaal in de ban van meeslepende fado-muziek. Geniet mee van het reisverslag van onze Douro-wijnreis op de eerste dag van het nieuwe jaar.

VIVA! Wijnen

VIVA! Wijnen

viva

VIVA! Douro-reis deel 2

We cruisen verder door het steeds verrassende landschap langs de Douro in Portugal en brengen een bezoek aan een niet alledaags wijndomein. Verder staat een bezoek aan Porto en de kleine maar fijne steden Braga en Guimaraes op het programma. Tot slot raken we helemaal in de ban van meeslepende...

VIVA! Douro-reis deel 1

In oktober maakten we samen met onze RINGtv-kijkers een onvergetelijke cruise op de Douro-rivier in Portugal. Het eerste deel van dit reisverslag, inclusief de prachtige natuur, de boeiende uitstappen en de heerlijke proeverijen, krijg je te zien alsof je er zelf bij was.

VIVA! Wijnen: Gusto Vlezenbeek

We maken kennis met de nieuwe delicatessenzaak Gusto by Best Caviar in Vlezenbeek. Roger Mignolet en zijn zoon Lars zijn bijzonder trots op hun nieuwe winkel boordevol lekkers en geven ook wijntips bij ons menu.

VIVA! Wijnen: Op wijnuitstap met RINGtv

Van 3 tot 5 december vindt in Court-Saint-Etienne opnieuw het Salon Saint-Vincent du Vin et du Fromage plaats. Begin november trokken de kijkers van RINGtv naar een soortgelijke wijnbeurs in Spy. Voorts brengen we een bezoek aan het Domaine Viticole du Chenoy, het levende bewijs dat Belgiƫ...