Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Win tickets voor CC Westrand

Het leven gaat snel, de vergrijzing nog sneller. We kunnen ons dus maar beter voorbereiden. De Spielerei blikt in deze voorstelling vooruit op de toekomst. Geen futuristische ruimtereizen of Star Wars-taferelen. Maar de realiteit. We spoelen in deze voorstelling deze even door naar 2050. Gemiddelde leeftijd van de Spielerei: 70 jaar. Haaruitval, steunkousen en stoma’s. Geniet dankzij RINGtv gratis van deze heerlijke voorstelling op zaterdag 18 maart in CC Westrand in Dilbeek.

 

Krijgen we daar wel iets om te drinken? 
Kunnen we met valse tanden nog wel op een saxofoon blazen? 
Waar gaat de wereld naartoe? 
En hoe zetten we de toekomst naar onze hand?

Allemaal vragen waarop De Spielerei probeert een antwoord te formuleren. Het is beter om er nu al over na te denken en er ons reeds in te wentelen. Want elke dag, is een dag dichter bij de koffietafel.   

Die Verdammte wie?

Die Verdammte Spielerei trad al meer dan 500 keer op in binnen- en buitenland, op gerenommeerde straattheaterfestivals en op festivals zoals Pukkelpop, Lowlands, Dranouter, Gentse Feesten, Lokerse Feesten, … Vergis je niet, achter de façade van de marcellekes schuilen afgestudeerde conservatoriumstudenten, aan de slag bij gerespecteerde instellingen zoals de Koninklijke Muziekkapel van de Belgische Marine, het Brusselse Philharmonic en het muziekcollectief Bl!ndman.

Zin om in aanmerking te komen? 

 

  • Like onze Facebookpagina en bezorg ons hieronder jouw gegevens!
  • Ter info: persoonlijke gegevens worden enkel in het kader van deze wedstrijd gebruikt en worden verwijderd na de aanduiding van de winnaar.
  • Bron tekst: www.westrand.be
  • foto's: Pieter Verhaege

Wil je weten of je ook gewonnen hebt? Schrijf je in op onze nieuwsbrief! Op die manier blijf je ook op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.