Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Win tickets voor de ontbijtfilm De Fabeltjeskrant

Win tickets voor een ontbijtfilm in CC Westrand op zondag 2 februari. Dus voor jullie genieten van de Fabeltjeskrant serveren we een heerlijk ontbijt. Daarna nemen we jullie mee in drie verhalen uit het Grote Dierenbos. Een aanrader voor de allerkleinsten én hun ouders en grootouders, de kijkbuiskinderen van weleer.

In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven en Meneer de Uil staat opnieuw paraat om uitgebreid verslag uit te brengen. De picknick van Juffrouw Ooievaar dreigt in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen. Daarenboven verdwalen de andere dieren in het Enge Bos.

En Stoffel heeft één grote droom. Hij wil namelijk leren vliegen. Op zijn verjaardag zorgen Ed en Willem Bever dat zijn droom werkelijkheid wordt. Als dat maar goed afloopt…!
Maar Meneer de Uil vertelt ook over de opening van de jaarlijkse Grote Dierenbos-spelen. In deze spannende competitie nemen Team Zwart van Meneer de Raaf, en Team Wit van Juffrouw Ooievaar, het tegen elkaar op. Welk team zal dit jaar winnen?

 

  • Zin om in aanmerking te komen? Like onze Facebookpagina en bezorg ons hieronder jouw gegevens!
  • Ter info: persoonlijke gegevens worden enkel in het kader van deze wedstrijd gebruikt en worden verwijderd na de aanduiding van de winnaar.
  • Bron tekst & foto: www.westrand.be

Hieronder serveren we alvast een klein voorsmaakje!

 

Wil je weten of je ook gewonnen hebt? Schrijf je in op onze nieuwsbrief! Op die manier blijf je ook op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.

7 + 1 = Maak deze eenvoudige rekensom en tik de uitkomst. (Vb: 1+3, tik 4)

Westrand 1440

Win tickets voor Mary Poppins Returns
CC Westrandza 21/12