Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Win tickets voor Mannen!

RINGtv heeft tickets gereserveerd voor de kijkers voor de voorstelling ‘Mannen’ op 31 mei in CC Westrand in Dilbeek. 'Mannen!' is een interactieve comedyshow over mannen, door vier exquise vertegenwoordigers van het mannelijk geslacht: Jelle Cleymans, Hubert Damen, Coco Jr. en Joost Van Hyfte. ‘Mannen!’ handelt over de absurditeiten en de geheimen van het mannenleven. Een kruising tussen The Rat Pack, Monty Python en Woody Allen!

Vier bekende Vlaamse mannen zullen alvast beginnen met het taboeloos ontsluieren van hun eigen ‘mannencode’, de ongeschreven regels die het mannelijk gedrag sturen. Prangende vragen waar veel vrouwen (en ook sommige mannen) mee zitten, moeten nu eindelijk een antwoord krijgen. Bijvoorbeeld: “Waarom willen mannen altijd naar sport kijken op TV?”; “Wat denken mannen écht als ze naar een vrouw kijken?”; “Wat gaat er door een mannenhoofd tijdens een romantische komedie?”; “Waarom zijn mannen nu écht bang van het huwelijk?”, “Wat denkt een man eigenlijk nadat hij is klaargekomen?”; “Voelen mannen zich minder mannelijk als ze de afwas of de strijk doen?”. De conférences worden ook afgewisseld met een aantal toepasselijke liedjes, die de cast bij elkaar zoekt aan de hand van de behandelde vragen. Wil u zelf een vraag stellen? Surf naar: www.driepees.be/mannen.

In deze voorstelling tonen alvast vier mannen van uiteenlopende leeftijden en achtergrond hoe eerlijk ze kunnen zijn. Zij willen schaamteloos antwoorden op alle vragen van het publiek om zo een stapje dichter te komen bij ‘de waarheid over mannen’ en daardoor bijdragen tot algehele wereldvrede. 

 

  • Zin om in aanmerking te komen? Like onze Facebookpagina en bezorg ons hieronder jouw gegevens!
  • Ter info: persoonlijke gegevens worden enkel in het kader van deze wedstrijd gebruikt en worden verwijderd na de aanduiding van de winnaar.
  • Bron tekst & lay-out: CC Westrand

Hieronder vind je alvast een voorsmaakje!

Wil je weten of je gewonnen hebt? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief. Daar maken we de winnaars eerstdaags bekend. En op de koop toe krijg je het nieuwsoverzicht uit jouw regio!

5 + 3 = Maak deze eenvoudige rekensom en tik de uitkomst. (Vb: 1+3, tik 4)