Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Win tickets voor Mary Poppins Returns

Op zaterdag 21 december kan je in CC Westrand genieten van de magische kerstfilm 'Mary Poppins Return'. En RINGtv heeft voor de filmliefhebbers uit de regio enkele GRATIS tickets klaarliggen.  

Londen ten tijde van de depressie. De inmiddels volwassen geworden Jane en Michael Banks hebben samen drie kinderen. Na een persoonlijk verlies krijgen ze bezoek van de raadselachtige Mary Poppins, de perfecte super nanny die van elke taak een onvergetelijk avontuur maakt. Door haar unieke magische vaardigheden en met de hulp van haar vriend Jack, helpt ze de familie om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven.

Mary Poppins keert terug in de betoverende en compleet nieuwe film Mary Poppins Returns . Emily Blunt (stem van Noortje Herlaar) schittert als Mary Poppins. Lin-Manuel Miranda (stem van Stefan de Kogel), vertolkt haar vriend Jack, een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt. Beleef een magische kerst met de hele familie en zing en dans mee met Mary Poppins in deze vrolijke en nostalgische musical....

Op de thee met Mary Poppins

Bijna Kerstmis, kadootjestijd! Vanaf 10u30 kan je bij ons terecht. De Standaard Boekhandel zal er zijn met een boekenstandje. Na de film serveren we Britse boterhammen met een twist, Engelse thee, kan je met Mary Poppins op de foto, en kan je zelfs een kadootje kopen. Wij helpen bij ‘t inpakken en klaar! Een supermooi kerstkado om te geven of lekker voor jezelf te houden.

  • Zin om in aanmerking te komen? Like onze Facebookpagina en bezorg ons hieronder jouw gegevens!
  • Ter info: persoonlijke gegevens worden enkel in het kader van deze wedstrijd gebruikt en worden verwijderd na de aanduiding van de winnaar.
  • Bron tekst & foto: www.westrand.be

 

Wil je weten of je ook gewonnen hebt? Schrijf je in op onze nieuwsbrief! Op die manier blijf je ook op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.

9 + 5 = Maak deze eenvoudige rekensom en tik de uitkomst. (Vb: 1+3, tik 4)

Westrand 1440

Win tickets voor Mary Poppins Returns
CC Westrandza 21/12