Win tickets voor CC Westrand

Op donderdag 29 februari kan je in cultuurcentrum Westrand Dilbeek genieten van ‘There never was a box’, een theaterproductie van Femke Van der Steen en Tristan Feyten. Dankzij Ring maak je ook kans op gratis tickets voor dit aanstormend talent. ‘There never was a box’ is een uitnodiging naar wie nieuwsgierig is naar wat gezonde mannelijkheid kan betekenen. Deze jonge makers vatten de voorstelling op als een overgangsritueel van jongen naar man. Als een warme uitnodiging aan mannen om een actieve rol op te nemen aan de inclusiviteitstafel. Want wat betekent ‘gezonde mannelijkheid’ en welke vormen kan dat aannemen? Wat gebeurt er, in tijden van een nakende ecologische crisis, met het patriarchaat? Met het kapitalisme, de zakenman, de miljardair? De astronaut? De vader? Wat zou er gebeuren als hij zich emotioneel betrokken voelt bij de aarde en zich herinnert er deel van te zijn? Hoe kunnen we dat uiteindelijk vieren? There Never Was a Box is het vervolg op Mater van Femke Van der Steen. 

Femke Van der Steen 

Femke Van der Steen (1999) groeide op in Friesland en verhuisde op haar dertiende naar België. Ze is actrice, theatermaakster en schrijfster. In 2022 studeerde ze af als Master Drama aan LUCA School of Arts. Ze is actief in zowel theater als tv en film. Ze maakt voorstellingen onder haar eigen naam en in samenwerking met Runa Robbroeckx, Tristan Feyten en Stan Martens onder collectief OVERHERE.

 

Zin om in aanmerking te komen? 

  • Like onze Facebookpagina en bezorg ons hieronder jouw gegevens! 
  • Ter info: persoonlijke gegevens worden enkel in het kader van deze wedstrijd gebruikt en worden verwijderd na de aanduiding van de winnaar.
  •  Bron tekst: www.westrand.be