Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Thema's

Nieuws

Dierickx beste in jumpingwedstrijd in Dilbeek

Sport

Alison Van Uytvanck stunt op Olympische Spelen

Nieuws

Kwart minder inbraken in Halle-Vilvoorde door corona

Sport

BK Nieuwelingen in Liedekerke

In en rond Liedekerke werd gisteren het Belgisch Kampioenschap voor Nieuwelingen gereden. Hieronder vind je alle uitslagen.

Nieuws
Update

Vlaams-Brabant weigert vergunning gascentrale Vilvoorde

De provincie Vlaams-Brabant weigert een vergunning toe te kennen voor de bouw van een nieuwe gascentrale in de stad Vilvoorde. Onder meer het stadsbestuur van Vilvoorde en de eigen administratie van de provincie Vlaams-Brabant gaf eerder een positief advies. De partij Groen ziet de beslissing...

Nieuws

Venetiaanse maskers keren terug in domeinen van Groenenberg en Gaasbeek

Vandaag kon je in Gaasbeek bij Lennik genieten van een optocht van gemaskerde personages, die waren uitgedost in de prachtigste Venetiaanse kostuums. Het evenement is sinds een paar jaar een traditie.

Sport

Van Uytvanck naar tweede ronde in Tokio

Alison Van Uytvanck mag naar de tweede ronde in het tennistornooi op de Olympische Spelen. De Vilvoordse klopte de Servische Ivana Jorovic.

Nieuws

Kamp van Steenokkerzeelse scouts ontruimd in Saint-Aubain

De scouts van Sint-Lutgardis van Steenokkerzeel hebben gisteren in Saint-Aubain in de provincie Namen in allerijl hun kamp moeten ontruimen. Iedereen is ongedeerd maar de 40 kinderen en leiders zagen hun kampterrein door de hevige regenval compleet overspoeld worden.

Nieuws

Tafeldruifseizoen op gang getrapt in Druivenstreek

In Huldenberg is vanmiddag het startschot gegeven van het nieuwe toeristische tafeldruifseizoen. Dat gebeurde met de lancering van een nieuwe campagne rond het bekende streekproduct uit de Druivenstreek.

Populairste onderwerpen