Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Thema's

Nieuws

Restauratie oude graanmolen in Hondzocht gestart

Nieuws

Coronabarometer en versoepelingen vanaf 28 januari

Nieuws

Hinder op Ring en Woluwelaan door plaatsing fiets- en voetgangersbrug

Nieuws

Brandweer op zoek naar 100 vrijwilligers

De brandweerzone Vlaams-Brabant West is op zoek naar honderd vrijwilligers. Ondanks een uitgebreide informatieronde in de gemeenten kwamen er nog maar een 25-tal sollicitaties binnen.

Sport

Wie scoorde het mooiste doelpunt van 2021? Ontdek het hier!

Wie maakte het mooiste doelpunt van 2021? Die vraag stelde onze sportredactie zich een paar weken geleden? We nomineerden drie kanshebbers en maken nu graag de winnaar bekend.

Nieuws

Geen sneeuwklassen? Dan maar schaatsen op school

In Sint-Stevens-Woluwe zorgt de gemeentelijke basisschool voor schaatsplezier. Omdat de sneeuwklassen niet mogen doorgaan, liet de school een ecologische ijspiste installeren. Nog tot maandag kunnen de leerlingen er mét hun gezinnen genieten van het glijplezier.

Nieuws

Lennikenaren kunnen gratis naar de psycholoog

De gemeente Lennik organiseert voor alle inwoners gratis sessies bij een psycholoog. Door de coronacrisis kampen almaar meer mensen met mentale problemen en om de weg naar hulp toegankelijker te maken, kan elke Lennikenaar tot maximaal tien gratis sessies bij een psycholoog van Welzijnskoepel...

Nieuws

Wemmel zet met jongerenopbouwwerker Younes in op jeugdwerking

De gemeente Wemmel investeert fors in haar jeugdwerking en nam daarom een nieuwe jongerenopbouwwerker in dienst. Hij moet de brug vormen tussen de gemeente en de jongeren. Wemmel kreeg hiervoor subsidies van de Vlaamse overheid en kreeg samen met Dilbeek en Asse ook centen voor een...

Nieuws

Superfan maakt Nicole en Hugo-museum in haar huis

Sonja De Schuyter uit Sint-Amandsberg is fan van Nicole en Hugo, het showbizzduo uit Wemmel. Noem haar gerust een superfan. Om haar idolen te eren, heeft ze de helft van haar huis ingericht als museum voor Nicole en Hugo.

 

Populairste onderwerpen