Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Thema's

Nieuws

Daar is Halle Schaatst weer!

Nieuws

Met kwast en verf tegen de leegstand

Nieuws

Uniek: ‘Al de Bruegels’ onder één dak!

Nieuws

Brandweerzones tegen vuurwerk

Netwerk Brandweer, het netwerk van de Vlaamse brandweer- en hulpverleningszones, lanceert vandaag een nieuwe bewustmakingscampagne: #Ikknalzondervuurwerk. Ook de Vlaamse Vereniging voor Steden en Gemeenten en Dierenwelzijn Vlaanderen werken mee.

Nieuws

Wie niet horen wil, krijgt betonblokken

In Dilbeek heeft het gemeentebestuur op het voetpad aan de Ninoofsesteenweg betonblokken laten plaatsen. Sinds er gewerkt wordt in de Roelandsveldstraat, kon de politie het aantal boetes voor foutparkeren op de bewuste plek amper bijhouden.

Nieuws

Duurzamer vervoer naar evenementen

Machelen gebruikt voortaan milieuvriendelijke bussen van Brussels Airport om inwoners naar haar evenementen te brengen. Zaterdag vinden de eerste ritten plaats, voor de jaarlijkse Kerstmarkt.

Nieuws

Taalmaatjes verlengd wegens succes

In Zaventem krijgt 'Taalmaatjes', het project waarbij jongeren anderstalige kinderen Nederlands leren, een verlengstuk vanaf februari. Kleine taalteams leerden en speelden in de eerste sessie van het project 10 woensdagnamiddagen lang om vertrouwd te raken met onze taal. Met goed gevolg!

Nieuws

Sociale onrust bij Canon in Diegem houdt aan

De vakbonden bij Canon in Diegem bij, Machelen, hebben woensdag na het mislukken van een verzoeningsvergadering een stakingsaanzegging ingediend die over twee weken verstrijkt. "Zonder akkoord voor de kerstperiode volgen er syndicale acties", aldus de drie vakbonden in een gezamenlijke mededeling. 

Nieuws

Brussel gaat lage-emissiezone beter aankondigen

Brussel wil de lage emissiezone die zich uitstrekt over het hele gewest beter aankodigen. Het doet dat na tal van klachten bij het Radio 2-programma 'De Insprecteur'. Vorige maand maakte ook RINGtv over een reportage over inwoners die zich niet bewust waren dat ze een LEZ-zone binnenreden.

Nieuwsuitzendingen RINGtv

Nieuwsuitzendingen RINGtv

Nieuws

NIEUWS 12/12/2019

Bekijk hier het nieuws van donderdag 12 december.

NIEUWS 11/12/2019

Bekijk hier het nieuws van woensdag 11 december.

NIEUWS 10/12/2019

Bekijk hier het nieuws van dinsdag 10 december.

NIEUWS 09/12/2019

Bekijk hier het nieuws van maandag 9 december.

Populairste onderwerpen

Lees de Randkrant