Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Thema's

Nieuws

Ondanks sluiting horeca lanceert Steenhuffelse brouwerij nieuw pilsbeer

Nieuws

Na 18 jaar kan herinrichting eerste Wemmelse fietsstraat beginnen

Nieuws

Mama van kleuter Finn pleit voor terugbetaling mucomedicijn : “België blijft achter”

Nieuws

Vilvoordse gemeenteraadsleden moeten inwoners overtuigen van vaccinatie

De stad Vilvoorde wil alle gemeenteraadsleden inschakelen om inwoners te overtuigen om zich te laten vaccineren. Dat moet gebeuren over alle partijgrenzen heen.

Nieuws

Woonwagenbewoners stichten brand uit protest tegen uitzettingsbevel

In de Peeterstraat in Breendonk, vlak bij de grens met Londerzeel, hebben woonwagenbewoners een autowrak in brand gestoken. Ze moeten het terrein, waar ze al tien jaar wonen, tegen eind maart verlaten. De bewoners zijn niet van plan om te vertrekken. Uit protest hebben ze brand gesticht op hun...

Nieuws

Aanleg Nederhempark loopt vertraging op

In Halle zal de aanleg van het Nederhempark langer duren dan voorzien. De bodem is meer vervuild dan oorspronkelijk werd ingeschat. Daarnaast moet ook een betonlaag onder de helft van het toekomstige park verwijderd worden.

Nieuws

Buurtbewoners uiten onvrede over betonblokken: “Bestuurders blijven gaspedaal induwen”

In Opwijk veroorzaken betonblokken in ‘t Eeksken ergernis bij buurtbewoners. De proefopstelling zou het verkeer in de straat moeten afremmen, maar dat beoogde effect blijft uit.

Nieuws

Overijse wil meer inwoners op de fiets krijgen met nieuw fietsplan

De gemeenteraad van Overijse heeft een nieuw fietsplan goedgekeurd. In het centrum van de druivengemeente en de vijf gehuchten zal de fietsinfrastructuur aangepakt worden. Tegen 2025 wil de gemeente tien procent meer fietsers tellen.

Nieuws

Vaccinatiecentra Zennevallei: “Bevestig alsjeblief afspraak”

Net als de vaccinatiecentra in Overijse en Zaventem ervaren ook de vaccinatiecentra in de Zennevallei enkele organisatorische problemen bij de opstart. “De eerste dag gisteren verliep vrij vlot, maar omdat mensen hun afspraak niet bevestigen is het heel moeilijk inschatten wie komt en wie niet”,...

Populairste onderwerpen