Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Thema's

Nieuws

Brede waaier aan activiteiten op Dag van het Zoniënwoud

Nieuws

Parket nuanceert 'stopzetting' moordonderzoek drogist Kampenhout

Sport

SK Vlezenbeek is de coolste sportclub van Vlaanderen

Nieuws

Onderzoek naar moord op drogist afgesloten

Het onderzoek naar de moord op drogist Johan Verhaeghe uit Kampenhout is afgesloten. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Drie jaar nadat de man met een nekschot werd afgemaakt op zijn oprit, lopen alle sporen naar mogelijke verdachten dood. Het is weinig waarschijnlijk dat er nog een proces komt.

Nieuws

Econocom: 'geen verband tussen ontslag en syndicaal mandaat'

Bij Econocom in Zaventem zijn nieuwe syndicale acties aangekondigd tegen het ontslag van de vakbondsafgevaardigde die in juli is ontslagen. Volgens de directie is die arbeidsovereenkomst beëindigd ‘buiten redenen in het kader van zijn syndicaal mandaat’.

Nieuws

Jobdag stelplaats Grimbergen moet De Lijn nieuwe chauffeurs opleveren

De openbare vervoersmaatschappij De Lijn Vlaams-Brabant is dringend op zoek naar chauffeurs. Al jaren is chauffeur een knelpuntberoep. Daarom vindt vandaag in de stelplaats van Grimbergen een jobdag plaats.

Nieuws

Futsal Project Halle-Gooik kent tegenstanders Elite Round

Futsalploeg Halle-Gooik kent zijn tegenstanders in de Elite Round van de Futsal Champions League. De Pajotten trekken naar Moskou, de minst aantrekkelijke locatie.

Walter De Donder
Nieuws
Update

Zowel burgemeester Walter De Donder als jongerenvoorzitter Sammy Mahdi kandidaat-voorzitter CD&V

Vandaag geraakte bekend dat twee politici uit onze regio zich kandidaat stellen voor het voorzitterschap van CD&V. Zowel burgemeester van Affligem Walter De Donder als Vilvoordenaar en jongerenvoorzitter van CD&V Sammy Mahdi ambiëren de partij te leiden. Dat brengt het totale aantal...

Sport

Nieuwe trainer SK Londerzeel speelt eerste match tegen leider tweede amateurklasse B

In de tweede amateurklasse B bengelt Londerzeel met 4 op 21 achteraan het klassement. De slechte seizoenstart en de bijbehorende veertiende plaats kostte trainer Steven Hilaerts deze week de kop. Jean-Pierre Vande Velde neemt het roer over. Met de nieuwe coach wil Londerzeel zo snel mogelijk...

Populairste onderwerpen

Waar vind je RINGtv? Bij Proximus op 180, bij Telenet op 8

Lees de Randkrant