Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Cultuur

Nieuws

Uniek: ‘Al de Bruegels’ onder één dak!

Sport

Nieuw sport- en cultuurcentrum voor Koningslo

Nieuws

'Besparingen cultuursector slag in het gezicht van kleine verenigingen'

Nieuws

De Koffiefabriek pas najaar 2020 open

De opening van feestzaal 'De Koffiefabriek in Strombeek-Bever wordt opnieuw uitgesteld. Dat zegt Radio 2. De feestzaal in de voormalige gebouwen van Douwe Egberts moet tijdelijk het Fenikshof vervangen, zal pas in het najaar van 2020 de deuren openen.

Nieuws
update

Toernee Mondi’alle sluit wereldmaand af

In Halle vond vandaag de afsluiter plaats van November Wereldmaand. Toernee Mondi’alle bracht al voor de dertiende keer allerlei activiteiten naar de stad. Een extra smaakmaker dit jaar was het culinaire concept Toernee Invitée.

 

Nieuws

Sint-Pieters-Leeuw installeert zelfuitleenbalie in Vlezenbeek

Het bibliotheekpunt in De Merselborre Vlezenbeek heeft voortaan ook een zelfuitleenbalie. Hierdoor kunnen de leners bijna elke dag boeken uitlenen of inleveren. Het gaat om een primeur in de regio.

Nieuws

Druivenstreek loopt warm voor 'Felix, de musical'

Vanavond vindt in Hoeilaart de première plaats van ‘Felix, de musical’. Het spektakel vertelt het verhaal van Felix Sohie, de man die als grondlegger van de druiventeelt onder glas Hoeilaart en omstreken een grote rijkdom schonk. Opvallend, op de planken staan maar liefst 380 mensen die bijna...

Nieuws

Congo wil deel van collectie AfricaMuseum terug

De kunstschatten uit Congo die in het AfricaMuseum in Tervuren staan, moeten op termijn worden teruggegeven aan Congo. Dat vindt de Congolese president Tshisekedi.

Nieuws

Studie rond nieuwe vrijetijdssite in Zellik

Het gemeentebestuur van Asse laat een studie uitvoeren over de bouw van een nieuw vrijetijdssite in deelgemeente Zellik. Op de site moeten onder meer een feestzaal, een bib en jeugdlokalen een plek krijgen.

KIJK OPNIEUW: Plankenkoorts

Alles bekijken
  • Plankenkoorts: Nieuwe single KOKhER