Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Cultuur

Nieuws

Kampenhout, Steenokkerzeel en Zemst annuleren alle gemeentelijke evenementen tot 31 juli

Nieuws

Kasteel van Gaasbeek opent laatste keer voor grondige restauratie

Nieuws

Personeel Lijsterbes laat zichzelf boeken

Nieuws

FeliXart Museum gaat voor rustige heropstart

Komende maandag  mogen de musea in ons land weer open na acht weken coronakuur. Dat heeft de Nationale Veiligheidsraad gisteren beslist. Wie graag eens een bezoekje wil brengen aan het FeliXart Museum in Drogenbos zal wel nog wat geduld moeten oefenen, want pas op 13 juni zal daar een nieuwe...

Nieuws

Twee nieuwe films voor Fallah en El Arbi

Diegemnaar Bilall Fallah en zijn maatje Adil El Arbi worden de regisseurs van de films Bad Boys 4 en Beverly Hills Cop 4. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Nieuws

Geen Hopduvelfeesten dit jaar

Na de Druivenfeesten in Overijse worden nog andere grote dorpsfeesten afgelast. In Asse heeft de organisatie van de Hopduvelfeesten beslist om de editie dit jaar te annuleren. Ook elders in de regio slaan dorpsfeesten en festivals een jaartje over.

Nieuws

Balkonconcerten en beweegsessies voor Vilvoordse woonzorgcentra

De jazzband Peter & Zout treedt deze week op voor de Vilvoordse woonzorgcentra Rietdijk, Filfurdo, De Stichel en Beaulieu. Het gaat om een initiatief van de stad Vilvoorde. Met balkonconcerten en beweegsessies willen ze de medewerkers en bewoners een hart onder de riem steken.

Nieuws

Overijse schrapt Druivenfeesten van kalender

De gemeente Overijse schrapt de Druivenfeesten van de kalender door het coronaviris. De Nationale Veiligheidsraad verbood eerder al grote evenementen en festivals tot en met 1 september. Het moest wel nog definiëren wat wel nog kon doorgaan. Daar wacht Overijse niet op. "Het wordt voor iedereen...

Nieuws

Ballerino-dansers dansen vanuit hun kot

Ook voor de vele dansers en de leerkrachten van de Ballerino Dansstudio's in Lembeek en Pepingen is het door de coronacrisis niet meer mogelijk om samen te dansen. En dus geven de docenten nu online lessen zodat iedereen van thuis uit verder kan blijven dansen. 

KIJK OPNIEUW: Plankenkoorts

Alles bekijken
  • Plankenkoorts: Romeo & Julia door RC Dilbeek

  • Plankenkoorts: Nieuwe single KOKhER