Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Cultuur

Nieuws

LikART Light laat je wandelen langs lokale kunst

Nieuws

Poppenspeler trekt op culturele bedevaart met hoge bi

Nieuws

Herbestemming Galmaardse kerk goedgekeurd

Nieuws

Leerlingen uit Meise oefenen voor videoclip van Piano Days

Vorig jaar zag in onze regio een nieuw festival het levenslicht: Piano Days. Maar door het coronavirus werd het festival stopgezet. Organisator Cultuur Noordrand bleef niet bij de pakken zitten. Dat was vandaag te horen in Gemeentelijke Basisschool Rode in Meise.

Nieuws

Dag van de Dans in Destelheide: workshop in je living

Over heel Vlaanderen en Brussel vond vandaag de Dag van de Dans plaats. Niet op podia en pleinen, maar wel coronaproof via online sessies. In Destelheide in Dworp kon je deelnemen aan virtuele lessen vanuit hun danszaal.

Nieuws

Scouts Vilvoorde bedenkt met Stroomloop alternatief voor Skoetefest

In Vilvoorde vindt vandaag de eerste editie van Stormloop plaats, een nieuw loopconcept dat Vilvoordse natuurgebieden wil verbinden. Het initiatief komt van Scouts & Gidsen Vilvoorde dat normaal gezien elk jaar Skoetefest organiseert, een bruisend festivalweekend. Door de coronacrisis ging de...

Nieuws

Groot aanbod voor Erfgoeddag

Dit weekend is het Erfgoeddag. Organisatoren leggen je een heel weekend in de watten met zowel fysieke als digitale activiteiten. Een greep uit het riante aanbod.

Nieuws

Acteur Rik Andries (84) overleden

Acteur Rik Andries, onder meer bekend van zijn rol als actieheld in ‘De Kat’ en dokter Walter in ‘Thuis’, is overleden in Dilbeek. Andries werd 84.

Nieuws

RandKrant organiseert fotowedstrijd voor postkaartenreeks

Het tijdschrift RandKrant van vzw ‘de Rand’ organiseert een fotowedstrijd in de Vlaamse Rand. De knapste inzendingen zullen vereeuwigd worden in een postkaartenreeks. Deelnemen kan tot 16 mei.