Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Justitie

Nieuws

15-jarige legt bekentenis af voor moord op stiefvader

Nieuws

Parket en gemeente Asse willen duidelijkheid over nieuwbouwplannen

Nieuws

Tussenpersoon dubbele moord Kraainem blijft in de cel

Nieuws

Aanslagen 22 maart, zeven jaar later

Het is vandaag precies zeven jaar geleden dat ons land werd opgeschrikt door terroristische aanslagen op de luchthaven van Zaventem en het metrostation Maalbeek.

Nieuws

Voormalig schepen in Lennik Filip Van Ginderdeuren ook in beroep veroordeeld

Voormalig schepen in Lennik Filip Van Ginderdeuren is door het Brusselse hof van beroep veroordeeld voor verduistering, oplichting en valsheid in geschriften. Volgens het hof heeft hij misbruik gemaakt van verschillende beschermelingen voor wie hij aantrad als voorlopig bewindvoerder.

Nieuws

1,7 kilo cannabis gevonden bij inval in appartement in Halle

Bij een inval in een appartement in het centrum van Halle is 1,7 kg cannabis gevonden. De drugs hebben een straatwaarde van 17.000 euro.

Nieuws
update

Man verschanst zich in woning in Relegem

In Asse was het dorpscentrum van Relegem de hele namiddag afgesloten door de politie. Een agressieve man hield zich er schuil in een appartement in de Dorpsstraat.

Nieuws

52 zwartrijders betrapt aan station Halle

De politiezone Zennevallei voerde gisteren een grootscheepse controle-actie uit aan het station van Halle. Meer dan 50 zwartrijders op de bussen van De Lijn liepen tegen de lamp.

Nieuws

Inbrakenplaag in voertuigen: dieven viseren zes auto’s op één nacht

In Diegem is er momenteel sprake van een inbrakenplaag in voertuigen. In de nacht van maandag op dinsdag werd ingebroken in liefst zes verschillende voertuigen. De politiezone Kastze pakte dan weer een fietsendief op.