Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Justitie

 

Nieuws

Huiszoekingen naar drugsbende in Gooik en Galmaarden

Nieuws

Catala-fabriek Drogenbos in trek bij krakers: gemeente sluit site af

Nieuws

Tot 8 dagen rijverbod voor wie tonnagebeperking Grimbergen negeert

Nieuws

Provincie schaft extra coronamaatregelen af

Nu het met de cijfers de goede kant blijft opgaan, worden de specifieke coronamaatregelen die de provincie Vlaams-Brabant begin november had ingevoerd, opgeheven.

Nieuws

Vilvoordse Syriëstrijdster onmiddellijk naar de cel na veroordeling

De Vilvoordse Syriëstrijdster Noura Firoud is op verzet veroordeeld tot 4 jaar cel. Op haar proces vorige maand verklaarde ze dat haar leven in het kalifaat in een hel was geweest, maar de rechtbank hecht geen geloof aan haar verhaal. De jonge vrouw, die op 17-jarige leeftijd van huis wegliep en...

Nieuws

Burgers en politie werken samen in 65 BIN’s

In meer en meer gemeenten worden buurtinformatienetwerken (BIN) opgezet, waarbinnen burgers en politie samenwerken. Halle-Vilvoorde telt intussen al 65 van die BIN’s.

Nieuws
Update

Jongeren gaan op de vuist in centrum Merchtem

In het centrum van Merchtem brak gistermiddag een groot gevecht uit tussen jongeren. Gelukkig was de politie snel ter plaatse om de situatie onder controle te krijgen. Eén persoon werd opgepakt, twee anderen moesten voor verzorging naar het ziekenhuis. De gemeente Merchtem zat vanochtend al...

Nieuws

Parket Halle-Vilvoorde: "Technisch defect in zolderruimte oorzaak van brand in Opwijk"

Het parket van Halle-Vilvoorde heeft het onderzoek naar de brand in een appartementsgebouw in Opwijk afgesloten. De branddeskundige concludeert dat een technisch defect in de zolderruimte aan de oorzaak ligt van de verwoestende brand. 

Nieuws

Installatie cannabisplantage gedumpt aan Boskapel

Op de grindweg tussen de Beekstraat en de Boskapel in Imde bij Wolvertem is een sluikstort van een ontmantelde cannabisplantage ontdekt. De politie werd verwittigd.