Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Justitie

Nieuws

Chauffeurs onterecht beboet voor binnenrijden Brusselse lage emissiezone

Nieuws

Slachtoffers aanslagen dagvaarden Belgische staat, Brussels Airport en federale politie

Nieuws

Monsterproces tegen ‘clan Modest’ van start

Nieuws

Parket wil gemeentesecretaris en burgemeester Gooik vervolgen

Het parket vraagt aan de Raadkamer om burgemeester van Gooik Michel Doomst en algemeen directeur Eric Van Snick voor de correctionele rechtbank te brengen. Dat weet Persinfo. Volgens het parket Halle-Vilvoorde hebben ze zich schuldig gemaakt aan belangenneming.

Nieuws

Bestuurder vrijgelaten na dodelijk ongeval in Londerzeel

De 43-jarige man die aan het stuur zat van de wagen die betrokken was bij het dodelijk ongeval met een fietsster in Londerzeel is door de onderzoeksrechter vrijgelaten. Dat is vernomen bij het parket van Halle-Vilvoorde. De man werd niet in verdenking gesteld.

 

Nieuws

60% van gecontroleerde bedrijven overtrad coronamaatregelen

De politie en de sociale inspectiediensten hebben in de laatste drie weken van maart in Vlaams-Brabant 117 handelszaken en bedrijven gecontroleerd op de naleving van de coronamaatregelen. Bij maar liefst 60 procent werden inbreuken vastgesteld.

Nieuws

Drie luchthavenmedewerkers aangehouden voor drugssmokkel

De Brusselse onderzoeksrechter heeft drie luchthavenmedewerkers aangehouden naar aanleiding van een onderzoek naar de invoer van drugs via de luchthaven van Zaventem. Drie andere personen zijn vrijgelaten onder voorwaarden.

Nieuws

Zes verdachten opgepakt in dossier rond invoer van drugs via luchthaven

De federale gerechtelijke politie van Halle-Vilvoorde heeft zes verdachten opgepakt in een onderzoek naar de invoer van drugs via de luchthaven van Zaventem. De politie nam 70 kilogram cocaïne en 200.000 euro cash geld in beslag.

Nieuws

Raveparty met 200 tot 300 feestvierders stilgelegd in Ruisbroek

Op de grens van Drogenbos en Ruisbroek is afgelopen nacht een raveparty stilgelegd. Er waren zo’n 200 tot 300 aanwezige feestvierders. De politie werd bekogeld met glazen flessen, maar geen enkele agent liep verwondingen op. Enkele feestvierders liepen lichte verwondingen toen ze voor de politie...