Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Justitie

Nieuws
Update

Politie doet oproep naar getuigen van ramkraak Nieuwenrode

Nieuws

Londerzeel vernieuwt vaste camera’s

Nieuws

Megaproces tegen bende autodieven gestart

Nieuws
Update

Overvallers rijden bankkantoor binnen met bulldozer

In Kapelle-Op-Den-Bos is afgelopen nacht een spectaculaire ramkraak gepleegd op een bankkantoor. De overvallers reden het gebouw binnen met een bulldozer. De daders zijn momenteel nog op de vlucht.

Nieuws

Negen verdachten in drugsonderzoek Ruisbroek blijven in de cel

De negen verdachten die eind vorige week werden opgepakt bij de ontmanteling van een professionele cannabisplantage in een loods in Ruisbroek blijven in de cel. De Brusselse raadkamer bevestigde vandaag hun aanhouding. De verdachten blijven nog minstens een maand in voorlopige hechtenis, maar...

Nieuws

Peeters werkt met gemeenten en provincie aan plan voor veiligere snelwegparkings

Er moet dringend een gemeenschappelijke en betere aanpak komen voor de transmigrantenproblematiek op de snelwegparkings in Vlaams-Brabant. Dat zegt Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters.

 

Nieuws

Burgemeester Willy Segers (Dilbeek): “Dit feestje krijgt nog een juridisch staartje”

Burgemeester Willy Segers neemt extra maatregelen bij trouwplechtigheden in het gemeentehuis. Aanleiding is een trouwpartij vorige vrijdag waarbij feestvierders de coronamaatregelen aan hun laars lapten, eens ze uit het gemeentehuis waren.

Nieuws

“Ilias en zijn oom probeerden te kamperen in Ter Rijst”

De 12-jarige Ilias en zijn oom wilden zaterdagavond wildkamperen in het park Ter Rijst in Heikruis bij Pepingen. Dat zegt de uitbater van het restaurant in het kasteel van het domein. Zondag werd de jongen in Henegouwen teruggevonden.

Nieuws
Update

9 arrestaties bij ontdekking drugplantage

In Sint-Pieters-Leeuw is de politie van de zone Zennevallei donderdagnacht binnengevallen in een industrieel gebouw. Daar bleek een cannabisplantage in ondergebracht te zijn. Negen mensen werden opgepakt. De onderzoeksrechter heeft de negen verdachten aangehouden.