Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Justitie

Nieuws

Vrouw uit Opwijk krijgt vijf jaar voor aandeel in garagemoord

Nieuws

Dilbeek: “Opnieuw toenemende activiteit aan snelwegparking”

Nieuws

Vrouw aangerand in Zoniënwoud

Nieuws

Proces aanslagen moet starten in 2020

Het proces van de aanslagen op de luchthaven van Zaventem en op het metrostation Maalbeek moet starten in 2020. Dat heeft het federaal parket gezegd. Het wordt één van de grootste processen in de geschiedenis van ons land.

Nieuws

Tientallen inbreuken bij grote verkeersactie

Afgelopen weekend hebben de politiezones Dilbeek, AMOW en TARL een gemeenschappelijke verkeersactie georganiseerd op de Ninoofsesteenweg in Roosdaal en Dilbeek. Daarbij werden tientallen verkeersinbreuken vastgesteld.

Nieuws

Vandalisme en gewapende overvallen: handelaars vragen camera's

Vandalen hebben afgelopen weekend schade aangericht aan etalages van winkels in het centrum van Linkebeek. Voor de handelaars is de maat vol, zij vragen camera's en meer politiepatrouilles. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Nieuws

17 jaar cel voor homejackings in Vlaamse Rand

Een 21-jarige crimineel is veroordeeld tot 17 jaar cel voor een reeks brutale homejackings. De man sloeg onder meer toe in Beersel, Lembeek en Kraainem en schuwde daarbij het geweld niet.

 
Nieuws

Ine Van Wymersch nieuwe procureur des Konings Halle-Vilvoorde

Ine Van Wymersch start vandaag met haar nieuwe job als procureur des Konings van het parket Halle-Vilvoorde. De topmagistrate uit Overijse pleit onder meer voor een eigen veiligheidsplan voor de luchthaven van Zaventem.

Nieuws

Extra toezicht aan moskee Vilvoorde

De stad Vilvoorde neemt na de aanslagen in Nieuw-Zeeland van vorige week maatregelen aan de moskee. Het gaat onder meer om extra politietoezicht en controles.