Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Justitie

Nieuws

Verdacht poeder bij Vlaams Belang-politica blijkt bakmeel te zijn

Nieuws

Jessika Soors ontvangt massa haatberichten: “Grens zwaar overschreden”

Nieuws

Kamerlid Katleen Bury krijgt poederbrief in de bus

Nieuws

Opnieuw illegale raveparty stopgezet in Sint-Pieters-Leeuw

De politiezone Zennevallei heeft opnieuw een illegale party stopgezet. De jongeren waren aan het feesten in de Broekweg in Sint-Pieters-Leeuw. Twee weken geleden vond er in Sint-Pieters-Leeuw ook al een illegale party plaats.

Nieuws

Moordproces tegen Van Eyken start begin volgend jaar

Het proces tegen voormalig Vlaams parlementslid en oud-burgemeester van Linkebeek Christian Van Eyken en zijn echtgenote Sylvia zal in januari volgend jaar plaatsvinden. De twee worden vervolgd voor de moord op Marc Dellea, de eerste echtgenoot van Sylvia.

Nieuws

Politieagenten dodelijke schietpartij niet vervolgd

De raadkamer in Mechelen heeft vier politieagenten van de politiezone Mechelen-Willebroek buiten vervolging voor de dodelijke schietpartij op de grens van Zemst en Mechelen. Bij de schietpartij werd een man doodgeschoten door de politie. Het parket oordeelde eerder al dat het ging om wettelijke...

Nieuws

Politie verspreidt robotfoto van verdachte home-invasion in Dilbeek

Parket en politie zijn op zoek naar twee verdachten van een home-invasion in Dilbeek in oktober van vorig jaar. Ze verspreiden daarom een opsporingsbericht.

Nieuws

Tot 5 jaar cel voor kluizenkrakers in 'Big Mac'-dossier

Dertien leden van een bende kluizenkrakers zijn veroordeeld tot straffen die oplopen tot 5 jaar cel. De beklaagden specialiseerden zich in diefstallen door muren of daken te slopen en op die manier aan de haal te gaan met brandkasten.

Nieuws

Minderjarige Hallenaar opgepakt voor rellen in Anderlecht

De voorbije dagen zijn elf mensen opgepakt die betrokken zouden geweest zijn bij de rellen op 10 en 11 april in Anderlecht. Een van hen is een minderjarige uit Halle.