Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Justitie

Nieuws

Politie Dilbeek neemt 4.500 pakjes illegale sigaretten in beslag

Nieuws

Tien verdachten opgepakt in onderzoek naar bende autodieven

Nieuws

Brandweer rukt uit voor brandend afval: GAS-boete voor eigenaar

Nieuws

Uitbaters Zanzibar: “Van de hemel naar de hel en terug”

Vanavond al opent de pop-up Zanzibar in Merchtem opnieuw de deuren. Dat kan, nu de gemeente Merchtem hen na de schorsing door de Raad van State opnieuw een vergunning verleent.

Nieuws

Verdachte brandstichting Roosdaal naar gesloten instelling, Sint-Franciscus start met hulpactie

De 17-jarige jongen die verdacht wordt van de brandstichting in de zorgboerderij van het Medisch Pedagogisch Centrum Sint-Franciscus in Roosdaal, is voorlopig geplaatst in de gesloten jeugdinstelling van Everberg. De tiener verbleef zelf in het MPC Sint-Franciscus. Intussen is het centrum...

Nieuws

Bijna kwart van bestuurders rijdt te snel in politiezone KLM: "Een triest record"

Zowat een kwart van de bestuurders reed in de politiezone Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel, Meise (KLM) in juli te snel. Er zijn 23 rijbewijzen ingetrokken in die periode. 

Nieuws

5 jaar cel voor dronken schietpartij in snackbar in Asse

Een twintiger uit Asse is door de correctionele rechtbank van Brussel veroordeeld tot vijf jaar voor poging tot doodslag. Eind vorig jaar loste hij in een dronken bui een schot in een snackbar in Asse. Zijn naam duikt ook op in het dossier van een dodelijke politieachtervolging. De man moet...

Nieuws

Tot 36 maanden cel voor cannabiskwekers in Heikruis

Twee Oost-Europeanen zijn veroordeeld tot celstraffen van 20 en 36 maanden voor hun betrokkenheid bij het uitbaten van een cannabisplantage in Heikruis. In het leegstaande pand, waar vroeger de horecazaken Marcello’s en Gemelli gevestigd waren, werden zo’n vijfhonderd cannabisplanten gekweekt.

 

Nieuws

Burgemeester Moons: “Sluiting Zanzibar is goed nieuws voor Londerzeel”

Burgemeester van Londerzeel Conny Moons (LWD) vindt de sluiting van de pop-up Zanzibar in Merchtem een goede zaak voor haar gemeente. “De pop-up was concurrentie voor onze horeca en er bleven klachten over geluidsoverlast komen uit Steenhuffel.”