Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Justitie

Sport

Ex-manager RSCA Van Holsbeeck vrij onder voorwaarden

Nieuws

Verdachte steekpartij Zaventem in jeugdinstelling

Sport

Van Holsbeeck opgepakt in fraudezaak voetbal

Nieuws

Gsm'en aan stuur? Meteen dagvaarding

Een gewaarschuwd bestuurder is er twee waard: tijdens de actieweek rond ‘Killers achter het stuur’ zal het parket van Halle-Vilvoorde elke overtreder meteen dagvaarden. Al wie de gsm aan het stuur gebruikt of te veel gedronken heeft, moet zich verantwoorden voor de politierechtbank.

Sport

Genk-aanvaller Ndongala beschuldigd van winkeldiefstal in Vilvoorde

KRC Genk-aanvaller Dieumerci Ndongala is gisteren onterecht beschuldigd geweest van winkeldiefstal in de H&M in Vilvoorde. Dat maakte de voetballer zelf bekend op zijn Instagramaccount. H&M heeft zich intussen al verontschuldigd, maar de spits denkt er aan om een klacht in te dienen.

Nieuws

Verdachte opgepakt voor steekpartij Zaventem

Er is een verdachte opgepakt voor de steekpartij in Zaventem afgelopen vrijdag. Een tiener kreeg toen een messteek in de nek, maar overleefde het incident.

Nieuws

Acht bestuurlijke aanhoudingen bij grootschalige politieactie

Vorige week donderdag werd verspreid over het hele arrondissement Halle-Vilvoorde de grootschalige politieactie 'Exit' gehouden. In totaal werden acht personen bestuurlijk aangehouden. Verder werden er ook processen-verbaal opgesteld voor drugsbezit en rijden onder invloed.

Nieuws

Monsterfactuur voor aanslagen 22 maart stuit op kritiek

Heel wat magistraten zijn niet te spreken over de geraamde kostprijs voor het proces over de terreuraanslagen van 22 maart 2016. Dat moet in 2020 of 2021 starten in het voormalige NAVO-hoofdkwartier. Om de gebouwen in Evere klaar te stomen voor het proces is zo'n 17 miljoen euro nodig....

Nieuws

Kris Leaerts legt eed af

Kris Leaerts, burgemeester van Kampenhout, legde vanmiddag de eed af als burgemeester van Kampenhout.