Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Justitie

Nieuws

Politiezone Zennevallei klaar voor verhuis

Nieuws

37 chauffeurs riskeren veroordeling omdat ze tonnagebeperking niet naleven

Nieuws

Fietsdiefstallen binnenkort strenger bestraft

Nieuws

Dievenbende trekt door Londerzeel: inbraak in meer dan tien wagens

In Londerzeel heeft een dievenbende de voorbije twee nachten ingebroken in meer dan tien wagens. In de meeste gevallen hebben ze het gemunt om de navigatiesystemen van duurdere wagens. Eerder deze maand waren er gelijkaardige diefstallen in Roosdaal en Ternat.

Nieuws

Tien verdachten aanslagen Brussel en Zaventem naar hof van assisen

De Brusselse Kamer van Inbeschuldigingstelling (KI) heeft alle tien verdachten van de aanslagen in Brussel en Zaventem op 22 maar 2016 doorverwezen naar het hof van assisen. Daarmee volgt de KI de beschikking van de raadkamer. Het federaal parket wilde acht van hen voor het hof van assisen...

Nieuws

Onderzoek naar Parijsreis Van Langenhove afgesloten

Het onderzoek naar de reis die Kamerlid Dries Van Langenhove uit Opwijk in februari maakte, is afgesloten zonder gevolg. Dat weet Het Nieuwsblad. Van Langenhove maakte de reis toen niet-essentiële reizen verboden waren door de coronacrisis. Hij trok toen naar Parijs om deel te nemen aan een...

Nieuws

Halle tekent hoger beroep aan tegen vonnis bufferbekken Sint-Rochus

De stad Halle gaat niet akkoord met het vonnis van de rechter in de zaak rond het bufferbekken onder het Dynastieplein in Sint-Rochus. “De schadevergoeding die het studiebureau moet betalen, is veel te laag”, oordeelt schepen van Openbare Werken Johan Servé, “daarom gaan we in hoger beroep.”

Nieuws

Gewapende overval op Albert Heijn in Zaventem

Er is maandagavond een gewapende overval gepleegd op de Albert Heijn in de Hoogstraat in Zaventem. De politie hield een klopjacht en vroeg omwonenden een tijdlang binnen te blijven. De dader sloeg op de vlucht met een onbepaalde geldsom. 

Nieuws

Politie waarschuwt voor diefstal van middenconsoles

In Roosdaal en Ternat hebben dieven afgelopen week de middenconsole van een voertuig gestolen. De politiezone TARL houdt rekening met nog meerdere diefstallen en wil inwoners daarom waarschuwen.