Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Justitie

Nieuws

Cannabisplantage opgerold in Wolvertem

Nieuws

Verdachten dodelijke vechtpartij Zaventem blijven in de cel

Nieuws

Politie pakt verdachte op van brutale home invasion in Grimbergen

Nieuws

Politie neemt meer dan 500 flessen lachgas in beslag in Sint-Pieters-Leeuw

Bij een grootschalige controleactie van verschillende handelszaken in de Zennevallei, werd bij een zaak in Sint-Pieters-Leeuw meer dan 500 flessen lachgas in beslag genomen. De actie vond eind vorige maand plaats, maar het nieuws raakt nu pas bekend.

Nieuws

Jongeman krijgt geen celstraf voor aanrijding inbreker

Een 21-jarige man uit Beersel krijgt geen celstraf voor de aanrijding van een inbreker. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Twee jaar geleden zette hij de achtervolging in op drie mannen die hadden ingebroken in de bestelwagen van zijn buurman. Daarbij reed hij één van de verdachten aan.

Nieuws

Brandstichter Overijse langer onder elektronisch toezicht

De 46-jarige man uit Kortenberg die vorige week woensdag brand stichtte in de garage van een woning in Overijse, blijft in voorlopige hechtenis. Hij zit die thuis uit onder elektronisch toezicht. De Brusselse raadkamer heeft die aanhouding nu verlengd. 

Nieuws

Parket gaat terugkerende reizigers en luchtvaartmaatschappijen strenger controleren

Het parket Halle-Vilvoorde gaat luchtvaartmaatschappijen en terugkerende reizigers op de luchthaven van Zaventem strenger controleren.  Reizigers die niet in orde zijn met hun documenten, moeten onmiddellijk 250 euro betalen. Maatschappijen die hun reizigers niet controleren, riskeren boetes tot...

Nieuws

Kanaalplan: Meer dan 10.000 controles in Vilvoorde

In Vilvoorde vonden de afgelopen drie jaar 10.460 controles plaats naar aanleiding van het Kanaalplan. Dat mondde uit in het voorstel om 702 personen uit het bevolkingsregister te schrappen. Dat blijkt uit cijfers die kamerlid Kristien Van Vaerenbergh (N-VA) opvroeg bij minister van Binnenlandse...

Nieuws

Handtassendief trekt mes in centrum Overijse

In het centrum van Overijse probeerde woensdagmiddag een man met geweld een handtas te stelen. Toen een passant het slachtoffer te hulp snelde, trok de dader zelfs een mes. Hij moest uiteindelijk vluchten zonder buit. De politie kon de man even later inrekenen.