Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Justitie

Nieuws

Gemeenteplein Wolvertem krijgt camera’s: “Onze extra paar ogen op straat”

Nieuws

Fraudedossier Gooik: Van Snick voor rechter, Doomst gaat vrijuit

Nieuws

Federatie van cafés over verbod op kansspelen: “Cafés sterven zo langzame dood”

Nieuws

Verdachten plofkraak Zaventem ontkennen betrokkenheid

Twee Nederlanders, die verdacht worden van een plofkraak op het Bpost-filiaal in Zaventem, ontkennen elke betrokkenheid. Het duo verscheen vandaag voor de rechtbank in Brussel. Ze werden opgepakt op basis van DNA-onderzoek.

Nieuws

Verdachte aanrandingen Zoniënwoud meldt zich bij politie

De man die minstens drie vrouwen zou hebben aangerand in het Zoniënwoud in Sint-Genesius-Rode heeft zich gemeld bij de politie. Dat laat het parket van Halle-Vilvoorde weten.

Nieuws

Van Eyken en Boigelot definitief schuldig aan moord

Het hof van beroep in Bergen zal niet oordelen over de schuldvraag in het proces tegen Christian Van Eyken en  Sylvia Boigelot. Het rechtscollege heeft het verzoek van de voormalige burgemeester van Linkebeek en zijn vrouw afgewezen. Daardoor is het koppel definitief schuldig aan de moord op...

Nieuws

Reizigers krijgen celstraffen tot een jaar voor valse PCR-test

Zestien reizigers, die een vals attest van een negatieve PCR-test hadden voorgelegd bij hun vertrek op Brussels Airport, hebben gevangenisstraffen tot een jaar gekregen. In het totaal moeten 160 mensen zich verantwoorden voor de correctionele rechtbank in Brussel voor gelijkaardige feiten.

Nieuws

Politie wil via beelden mensen beboeten die vuurwerk afstaken: "Een minderheid heeft het nog altijd niet gesnapt"

De politiezone KLM, dat zijn de gemeenten Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel en Meise, wil op basis van videobeelden overtreders van het vuurwerkverbod opsporen. Daarvoor rekent ze op de medewerking van de burgers.

Nieuws

Politie zoekt man die fiets achterliet aan kanaal in Vilvoorde

De politie is op zoek naar een man die op nieuwjaarsdag zijn persoonlijke voorwerpen achtergelaten heeft op een staketsel nabij brasserie Canal in Vilvoorde. De politie doet eveneens een oproep naar getuigen.