Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Justitie

Nieuws

783.000 euro boete en 4 jaar cel voor oud-bankdirecteur

Nieuws

Osteopaat uit Beersel riskeert 2 jaar cel

Nieuws

Proces Grimbergse ex-schepen uitgesteld

Nieuws

8 jaar geëist tegen hoofdverdachte diamantroof

In Brussel is het proces gestart tegen de hoofdverdachte van de diamantroof op de luchthaven van Zaventem in februari 2013. De openbare aanklager eist 8 jaar cel tegen de man. 

Nieuws

Verdachte broedermoord in beroep

Olivier De Bock, de man die ervan verdacht wordt in 2014 zijn broer Yves De Bock te hebben vermoord in de Beerselse deelgemeente Lot, heeft beroep aangetekend tegen zijn celstraf. Vorige maand werd hij veroordeeld tot een celstraf van 17 jaar.

Nieuws

Spaanse politie klist verdachte brutale homejacking

De Spaanse politie heeft een 28-jarige man opgepakt die verdacht wordt van een bijzonder brutale homejacking in Dworp in 2015. De man en zijn huishoudhulp raakten gewond bij de homejacking. Het parket Halle-Vilvoorde vraagt zijn uitlevering.

Nieuws

Parket eist strengere straffen voor puddingmoord

Voor het Brusselse hof van beroep is dinsdagnamiddag de zaak behandeld rond de puddingmoord op een 89-jarige man in Pepingen in 2013. In eerste aanleg kregen de verdachten 7 en 10 jaar cel, maar het parket Halle-Vilvoorde ging tegen die uitspraak in beroep. In beroep eist het nu 12 en 15 jaar cel.

Nieuws

Parket eist milde straffen voor drugsbende

In Brussel is het proces gestart tegen negen verdachten die ervan verdacht worden in de regio Opwijk cannabis gekweekt en verkocht te hebben. Het parket Halle-Vilvoorde eist celstraffen tussen de 10 en 30 maanden.

Nieuws

Fietsdieven viseren station Liedekerke

De politiezone TARL gaat pendelaars die met de fiets naar het station van Liedekerke komen tips geven om fietsdiefstallen tegen te gaan. Dit jaar werden er al 28 fietsen gestolen. Al ligt dat cijfer mogelijk nog hoger omdat niet elke diefstal aangegeven wordt.