Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Justitie

Nieuws

Verdachten roofoverval Steenokkerzeel blijven in de cel

Nieuws

Overijsenaar krijgt acht jaar cel voor kindermisbruik

Nieuws

Broers uit Liedekerke aangehouden voor dodelijke vechtpartij in Aalst

Nieuws

Dementerende man schiet echtgenote neer en berooft zichzelf van het leven

In Sint-Pieters-Leeuw vond gisterenavond een schietincident plaats waarbij een dementerende man overleed. Zijn echtgenote is overgebracht naar het ziekenhuis.

Nieuws

Volkswagen Caddy in trek bij autoschuimers

In Zemst is er afgelopen nacht zes keer ingebroken in voertuigen. Opvallend: in vijf van de zes gevallen werd een Volkswagen Caddy geviseerd. De dieven gingen met brute kracht tekeer om met de middenconsole met gps- en radiosysteem aan de haal te gaan. Het onderzoek loopt.

Nieuws

Zwaargewonde bij homejacking in Affligem

Vier of vijf verdachten hebben vanochtend een villa aan de Brusselbaan in Affligem overvallen. Een koppel werd er aangevallen, vastgebonden en bedreigd. Eén van de slachtoffers raakte daarbij zwaargewond. De daders sloegen met hun buit op de vlucht.

Nieuws

Drie agenten gewond na vechtpartij met verwarde man

Bij een schermutseling met een verwarde man langs de Haachtsesteenweg in Kampenhout zijn maandagavond drie agenten van de politiezone Kastze gewond geraakt.

Nieuws

Meer dan 800 mensen betrapt met valse PCR-test op luchthaven Zaventem

De afgelopen maanden werden 820 personen betrapt op de luchthaven van Zaventem met een vervalste PCR-test, dat meldt het parket van Halle-Vilvoorde. Zo’n 160 van hen weigerden een minnelijke schikking van 750 euro te betalen en zullen zich vanaf morgen voor de correctionele rechtbank moeten...

Nieuws

Man uit Rode riskeert 20 jaar cel voor kindermisbruik

Een 62-jarige man uit Sint-Genesius-Rode heeft gisteren toegegeven dat hij bijna twee decennia lang minstens zeven minderjarige meisjes seksueel heeft misbruikt. De man slaagde er telkens in om een vertrouwensrol te krijgen binnen het gezin van de slachtoffers, waarna hij de kinderen jarenlang...