Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Justitie

Nieuws

Verdachte steekpartij trein Linkebeek vrij onder voorwaarden

Nieuws

Huiszoeking in Sint-Pieters-Leeuw in onderzoek naar mensensmokkelaars

Nieuws

Parket Halle-Vilvoorde telt 3.500 inbreuken op coronamaatregelen

Nieuws

Drugbende uit Meise, Opwijk en Merchtem opgerold

Bij een reeks huiszoekingen is vorige week een bende opgerold die zich zou bezighouden met cocaïnehandel. Dat is vernomen bij het parket van Halle-Vilvoorde. In totaal werden vijf personen opgepakt.

Nieuws

Parket onderzoekt brandstichting in Buizingen

In Halle, in deelgemeente Buizingen, onderzoekt het parket een brandstichting in het Goudkasteeltje. De brandweer vond twee brandhaarden.

Nieuws

Dries Van Langenhove betrapt op lockdownfeestje

Kamerlid Dries Van Langenhove uit Opwijk is door de politie betrapt op lockdownfeestje. Van Langenhove was donderdag aan het feesten samen met 11 anderen in een huis in Gent.

Nieuws

Politie TARL betrapt twee personen op heterdaad bij drugsdeal

De lokale recherche van de politiezone TARL (Ternat, Affligem, Roosdaal, Liedekerke) arresteerde deze week twee personen toen die op heterdaad betrapt werden tijdens een drugsdeal. Eén van de verdachten probeerde nog te vluchten en veroorzaakte daarbij een aanrijding met een geparkeerd voertuig.

Nieuws

Aantal inbraken fors gedaald door coronacrisis

Het aantal inbraken in onze regio is door de coronacrisis fors gedaald. Dat blijkt uit cijfers die Het Nieuwsblad opvroeg bij verschillende politiezones in de regio. De politie merkte wel op dat daderbendes hun werkterrein verlegden naar de computer. Zo merkte de politiezone Kastze een hoger...

Nieuws

Ex-judoleraar vraagt vrijspraak voor aanranding minderjarige atletes

Voor de rechtbank in Brussel is vanmorgen het proces voortgezet tegen een voormalige judotrainer uit Opwijk. De man staat terecht voor de aanranding van drie van zijn judoka’s. Zelf zegt de man dat het dossier vol leugens staat. Hij vraagt de vrijspraak.