Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Justitie

Nieuws

Gevaarlijke euthanasiemedicijnen van dierenarts gestolen

Nieuws

18 maanden cel met uitstel voor voormalig hoofd technische dienst Meise

Nieuws

Verdachten moord uitbater The Pond voor assisen

Nieuws

Woedende reactie op uitstel drugsproces

In Brussel is weer een groot drugsproces uitgesteld. Dat komt omdat er problemen zijn om de gedetineerden vanuit de gevangenis naar de zittingszaal te brengen. De advocaten reageren woedend.

Nieuws

Verdacht poeder blijkt gewoon talk

Het witte poeder dat vorig week in een envelop aankwam bij het leasingbedrijf Arval in Zaventem blijkt gewoon talkpoeder te zijn.

Nieuws

Zwaardere straf voor crashende mensensmokkelaars

Op het proces in beroep tegen 4 mensensmokkelaars die in april vorig jaar met een busje vol migranten crashten aan het viaduct in Vilvoorde, heeft de bestuurder een zwaardere straf gekregen. De man werd veroordeeld tot 7 jaar cel. De 3 andere verdachten kregen eenzelfde straf als in eerste aanleg.

Nieuws

Man neergestoken in Ternat

In Ternat is dit weekend een 33-jarige man neergestoken. Het slachtoffer kreeg verschillende messteken in z’n rug en buik. Hij verkeert niet in levensgevaar.

Nieuws

Merchtem koopt camera's aan om veiligheid te vergroten

De gemeente Merchtem zal camera’s aankopen om vandalisme en diefstal tegen te gaan en de veiligheid van haar inwoners te vergroten.

Nieuws

Verdachte schietpartij Herne blijft in de cel

De 29-jarige man uit Herne die in februari het vuur opende op vijf mannen, blijft aangehouden. De Brusselse raadkamer verlengde deze week zijn aanhouding voor een periode van twee maanden. Het gerechtelijk onderzoek naar de schietpartij is intussen nog steeds aan de gang.