Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Jeugd

Nieuws

Gezocht: leerkrachten… en veel is niet genoeg

Nieuws

Jonge Maikel verliest de strijd

Nieuws
Cocktail

Weekend vol verwondering in Plantentuin Meise

Nieuws

Opvangcentrum zoekt school- en babyspullen

Het opvangcentrum voor vluchtelingen in Alsemberg bij Beersel doet via z’n nieuwsbrief een oproep. Met het nieuwe schooljaar voor de deur is het centrum op zoek naar onder meer schoolmateriaal.

Nieuws

Lokalen KSA Grimbergen worden afgebroken

De jeugdbeweging KSA in Grimbergen moet op zoek naar nieuwe lokalen. De huidige lokalen in de voormalige gemeenteschool in het centrum van de gemeente, worden namelijk afgebroken.

Nieuws
Cocktail

Avonturenkamp voor kinderen met autisme

In het Sport Vlaanderen-domein vindt deze week voor het eerst een G-sportkamp plaats voor kinderen met autisme. De kinderen verblijven er vier dagen in een tentenkamp. Cocktail ging een kijkje nemen.

Nieuws

Opwijkenaar haalt brons op Internationale Geografiewedstrijd

Carsten Geeurickx uit Opwijk heeft brons behaald op de iGeo-Olympiade in Hongkong. De student van Sint-Angela in Ternat was één van de 166 deelnemende studenten uit 44 landen. Het avontuur zal Carsten zich nog lang herinneren. Na de wedstrijd kwamen ze door een betoging vast te zitten op de...

Nieuws

Camera moet vandalen Kruikenburgpark ontmoedigen en ontmaskeren

In Ternat komt er een mobiele bewakingscamera in het Kruikenburgpark. Dat besliste het gemeentebestuur, schrijft Het Laatste Nieuws. De camera moet vandalen ontmoedigen en ontmaskeren. De jongste tijd is er heel wat overlast in het park.

Nieuws

Buiten spelen in Colomapark

Medewerkers van de bibliotheek organiseerden vandaag een pop-up buitenspelletjesdag in het Colomadomein in Sint-Pieters-Leeuw. Tijdens het schooljaar werden ook al zo’n namiddagen georganiseerd, maar in de vakantie is buiten spelen natuurlijk veel leuker.