Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Jeugd

Nieuws

Vilvoorde ontvangt de Sint

Sport

Uniek project: jonge voetballers krijgen judotraining

Nieuws

Boek 'Kiki en Olaf' wil anderstalige kinderen én hun ouders taalprikkels geven

Nieuws

Dankzij 'Helm op, fluo top' veiliger naar school

Vanaf vandaag tot aan de krokusvakantie loopt de actie 'Helm op, fluo top'-actie in alle Vlaamse kleuter- en lagere scholen. Daarmee wil de Vlaamse Stichting Verkeerskunde kinderen op een leuke manier stimuleren om met fluokledij en met fietshelm naar school te fietsen.

Nieuws

Griezelen in Halle

31 oktober, Halloween nadert. Overal in de regio worde de laatste voorbereidingen getroffen voor Halloweentochten. RINGtv trok naar Essenbeek, waar carnavalsgroep De Froesjeleirs druk in de weer waren om hun parcours een allerlaatste keer uit te testen.

Nieuws

Ongerustheid over mogelijke sluiting van crèche in Liedekerke

In Liedekerke leidt een mogelijke sluiting van kinderdagverblijf De Bijtjes tot flink wat ongerustheid bij de ouders. De crèche moet wellicht uit het gebouw dat het huurt van het Gemeenschapsonderwijs.

 

Nieuws

Sint-Pieters-Leeuw zint op nieuwe sporthal

In Sint-Pieters-Leeuw worden vanavond op de gemeenteraad de plannen besproken voor de bouw van de nieuwe sporthal van het Wildersportcomplex. RINGtv legde zijn oor al eens te luister bij Gunther Coppens, schepen voor Gemeentelijke gebouwen in de gemeente (N-VA).

Nieuws

Dilbeek weigert vergunning shishabar

In Groot-Bijgaarden, deelgemeente van Dilbeek, komt er geen shishabar. Het gemeentebestuur wil geen dergelijk etablissement vlakbij een school. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Nieuws

Politiezone AMOW wil lachgas verbieden en beboeten

Ook de politiezone AMOW zal een verbod op het inhaleren van lachgas invoeren. De gemeenten Asse, Merchtem, Opwijk, Wemmel werken aan eenzelfde reglement voor de hele zone. Behalve in Opwijk werden er al sporen gevonden die duiden op het gebruik van lachgas.