Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Jeugd

Nieuws

Studenten verwarmen met Valentijnsgedichten

Nieuws

Niet ‘blind’, maar jong getrouwd!

Nieuws

Zaventem ongerust over gaspatronen

Nieuws

Foto van Galmaardse klimaatbrosser gaat de wereld rond

 
Sterre De Taeye, een meisje van 15 uit Galmaarden, moest wellicht even met haar ogen knipperen toen ze door haar Instragram scrolde. De Amerikaanse wereldster Leonardo DiCaprio deelde een foto van haar tijdens een klimaatbetoging.
Nieuws

Tijdelijke halte voor bivakbus aan Hanenbos

Tijdens de zomermaanden krijgt het jeugdverblijfcentrum Hanenbos in Dworp een tijdelijke halte voor de bivakbus van De Lijn. De halte maakt deel uit van een project dat het voor jeugdverenigingen goedkoper moet maken om met de bus op bivak te gaan.

Nieuws

Centrale aanmelding in Affligemse scholen

In Affligem zullen ouders voortaan hun kind kunnen inschrijven via een centraal aanmeldingssysteem voor alle basisscholen. Het systeem treedt nog dit schooljaar in voege.

Nieuws

Kinderdagverblijf Hekelgem sluit onverwacht de deuren

Aan de Fosselstraat in Hekelgem (Affligem) sluit kinderdagverblijf Mieke Muis onverwacht de deuren. Er verbleven 38 kindjes en de ouders moeten nu op zoek naar een nieuw onderkomen. 

Nieuws
Update

't Zeepaardje minstens tien weken dicht

Het stedelijk zwembad 't Zeepaardje in Vilvoorde blijft nog minstens tien weken dicht. Vorige week werd schade toegebracht aan de vernieuwde elektrische verlichtingskringen. Die schade is veel groter dan verwacht. 

Sport

Knuffelturnen: actieve quality time met je kind

Al gehoord van knuffelturnen? Daarbij bewegen ouders en grootouders op een speelse manier met hun peuter of kleuter. Het is voor de kinderen een eerste kennismaking met sport, maar tegelijk stimuleert het ook het zelfvertrouwen. RINGtv Sport ging gisteren een kijkje nemen in Vilvoorde.