Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Jeugd

Nieuws

Politiezone AMOW wil lachgas verbieden en beboeten

Nieuws

Actiedag Youca: dagje werken, loon voor het zuiden

Sport

Agoria Solar Team pakt wereldtitel

Nieuws

Liedekerkse scholieren ruimen zwerfvuil

In Liedekerke trokken leerlingen van GO! Basisschool De Bij en leerlingen van de eerste graad middenschool Liedekerke de straat op voor de zwerfvuilactie van Mooimakers. 

Nieuws

Brouwerij 3 Fonteinen gaat fors uitbreiden

In de Beerselse deelgemeente Lot gaat brouwerij 3 Fonteinen de komende jaren fors uitbreiden. Er komt een tweede brouwerij, naast die van Beersel, in Lot en daar zal ook plaats zijn voor een lambik-o-droom, waar bezoekers van over de hele wereld zullen terechtkunnen. In totaal investeert de...

Nieuws

Nieuw sport- en jeugdcentrum Koldam opent de deuren

In Hoeilaart opent het vernieuwde sport- en jeugdcentrum Koldam vandaag de deuren. Het gaat om de eeste fase van een omvangrijk project.

Nieuws

Afbraak voormalig jeugdhuis Mamoet gestart

Heel wat Grimbergenaren nemen vandaag afscheid van een stukje jeugdsentiment. Op de hoek van de Vilvoordsesteenweg en de Rijkenhoekstraat is de afbraak gestart van het gebouw waar jarenlang café De Grimlach gevestigd was. Nadien vond ook jeugdhuis Mamoet er onderdak.

Nieuws

Merchtem krijgt eerste fietsbieb in Vlaams-Brabant

In Merchtem wordt vandaag de eerste fietsbieb in Vlaams-Brabant opgestart. De fietsbieb is een ‘bibliotheek’ waar kinderen van 2 tot 12 jaar fietsen kunnen ontlenen. Beweging.net opent, met de steun van de provincie Vlaams-Brabant,  zeven Fietsbiebs in onze provincie.

Nieuws

Inkendaal opent speeltuin voor kinderen met beperking

In Vlezenbeek is vanmiddag een unieke speeltuin geopend in revalidatieziekenhuis Inkendaal. De plek is speciaal ontworpen voor kinderen die in een rolstoel zitten of een beperking hebben. Ze kunnen er zich uitleven én tegelijkertijd revalideren. Want ook al voelt het misschien niet als therapie,...