Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Jeugd

Nieuws

Zoektocht naar Théo Hayez voorlopig niet hervat

Nieuws

Speelbos in Wemmel klaar voor gebruik

Nieuws

Leerlingen vormen omgevallen boom om tot zitbank

Nieuws

WhatsApp werkt mee aan zoektocht naar vermiste Théo

WhatsApp verleent z’n medewerking in de zoektocht naar Théo Hayez uit Overijse, de 18-jarige jongen die verdween op reis in Australië. Het bedrijf achter de bekende app doet dat na een oproep van Théo’s vader.

Nieuws

9-jarige jongen uit Dilbeek vermist

Child Focus en de politie zijn op zoek naar een 9-jarige jongen uit Dilbeek. Sinds zaterdag is er van hem geen spoor meer.

Nieuws

Grootse plannen voor Zellikse Horincksite

De gemeente wil de komende jaren werk maken van nieuwe plannen voor de omgeving van het cultuurcentrum Den Horinck. Ook de site van de oude sporthal Molenbos wordt aangepakt.

Nieuws

Vilvoorde ontvouwt zomerplannen Asiatsite

Een speelbos om te ravotten, klimrekken, zandbak, voetbalveld, basketringen, een moestuin met aquaduct, een picknickruimte, zomerbar, optredens en meer dan 100 activiteiten. De Asiatsite in Vilvoorde wordt deze zomer de place to be in de Zennestad.

Nieuws

Noodplan voor capaciteitstekort secundair onderwijs

Vilvoords onderwijsschepen en Vlaams parlementslid Jo De Ro (Open VLD) lanceert vandaag een noodplan voor het secundair onderwijs. ‘Zonder extra maatregelen of middelen gaan we het niet redden”, meent De Ro.

Nieuws

Blokspots barsten uit hun voegen

Samen studeren is populairder dan ooit. Dat blijkt uit de interesse in blokspots in onze regio. Steenokkerzeel opent een eerste bloksport, Gooik een tweede. Ook de stad Halle overweegt een tweede blokspot omdat die in JC De Kazerne voortdurend volzet is.