Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Jeugd

Nieuws

Nieuwe crèche voor 100 kinderen opent in Zaventem

Nieuws

“Mentaliteit van ouders moet dringend veranderen”

Nieuws

Burgemeester Londerzeel roept jonge vandalen op het matje

Nieuws

#LikeMe laat Affligem rocken

De Bellekouter in Affligem heeft vandaag een van de populairste bands van het moment bij de Vlaamse kinderen te gast. Rock Affligem Kids wist namelijk #LikeMe te strikken.

Nieuws

Daar is Halle Schaatst weer!

De feestperiode nadert nu echt met rasse schreden. In Halle is één van de recente tradities, overdekt schaatsen op het Stationsplein, ook weer van de partij. Vanaf vandaag nog wel!

Nieuws

Taalmaatjes verlengd wegens succes

In Zaventem krijgt 'Taalmaatjes', het project waarbij jongeren anderstalige kinderen Nederlands leren, een verlengstuk vanaf februari. Kleine taalteams leerden en speelden in de eerste sessie van het project 10 woensdagnamiddagen lang om vertrouwd te raken met onze taal. Met goed gevolg!

Nieuws

Grimbergse jeugd krijgt plek aan Charleroyhoeve

Jarenlang is er heel veel inkt gevloeid over nieuwe jeugdlokalen in Grimbergen, maar ze kwamen er niet. Tot nu, want de meerderheid besliste nu om achter de site van de Charleroyhoeve jeugdlokalen te bouwen.

Nieuws

Responsible Young Drivers trappen Nieuwjaarsactie af in Meise

Vanochtend hebben de vrijwilligers van Responsible Young Drivers in Meise hun voorbereidende rijtest afgelegd. Ze zijn zo weer helemaal klaar om op oudejaarsnacht mensen veilig naar huis te brengen.

Nieuws

Boekenstoet trekt zich op gang in Liedekerke

In Liedekerke is het project Boekenstoet dit weekend gestart. Het gaat om een voorlees-aan-huisproject dat anderstalige kinderen in hun vertrouwde omgeving wil laten genieten van verhalen.