Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Jeugd

Nieuws

Proclamatie met drive-in in IMI Roosdaal

Nieuws

Meer dan 15.000 hygiënische pakketten voor jeugdorganisaties

Nieuws

Kwart moeders in Vlaamse Rand spreekt Nederlands met baby

Sport

Vilvoorde zoekt tijdelijke invulling Focquet-site om jonge voetbaltalentjes kansen te bieden

De stad Vilvoorde is op zoek naar een tijdelijke invulling van de site Focquet in de wijk Broek, een markant overblijfsel uit de oude industriële geschiedenis van Vilvoorde. Het terrein met de iconische blauwe loods, is onderdeel van een reconversieproject waarbij naar een mix van wonen en...

Nieuws

Politie Dilbeek treedt op tegen hangjongeren

In Dilbeek treedt de politie harder op tegen hangjongeren. Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen drie weken geleden, vinden opvallend veel jongeren uit het Brusselse de weg naar de Dilbeekse parken en pleintjes. Omdat het er vaak grimmig aan toe gaat, verscherpt de politie het toezicht.

Nieuws

Landbouwers ontvangen jeugdbewegingen met open armen

De Boerenbond, KLJ en Vlaams minister van Jeugd Benjamin Dalle (CD&V) gaan samenwerken om jeugdbewegingen een leuke zomer te bezorgen. Land- en tuinbouwers worden opgeroepen om gastheer te worden van een zomerkamp. "Jeugdbewegingen kunnen bijvoorbeeld kamperen op hun weides, maar ook leegstaande...

Nieuws

2,7 miljoen euro voor taalstimulerende activiteiten

Vlaams minister van de Vlaamse Rand Ben Weyts (N-VA) investeert 2,7 miljoen euro in taalstimulerende activiteiten voor kinderen en jongeren. “Nederlands is de sleutel tot alle andere kennis en is dus essentieel om te verhinderen dat kinderen of jongeren leerachterstand oplopen”, aldus Weyts.

Nieuws

Speeltuinen provinciedomeinen openen vandaag

Vandaag gaan de speeltuinen van het provinciaal domein in Huizingen opnieuw open. Spelen is opnieuw toegelaten mits het respecteren van de coronaveiligheidsmaatregelen.

Nieuws

Voorlopig geen heropeningsfeestje voor jeugdhuis Basement

Op 1 juli mogen de jeugdhuizen weer open, al zal dat wellicht niet het geval zijn voor jeugdhuis Basement in Zaventem.