Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Jeugd

Nieuws

Hans Bonte wil 21 Vilvoordse kinderen terughalen uit Syrië

Nieuws

"Diefstallen, drugs en intimidaties kotsbeu"

Nieuws

Zaventem verlaagt leeftijd voor GAS-boetes naar 14 jaar

Sport

Kinderen ontdekken sporten op gloednieuw sportkamp Tuureluur

In Groot-Bijgaarden konden 35 kinderen van 3 tot 11 jaar voor het eerst naar Tuureluur, een gloednieuw sportkamp op de site van de Don Bosco-school.

Nieuws

'Den Hospice' wordt afgebroken voor nieuwbouw kinderdagverblijf

Over een maand beginnen in Hoeilaart de afbraakwerkzaamheden van het oude rusthuis. ‘Den hospice’, zoals het pand in de volksmond wordt genoemd, moet plaats ruimen voor een nieuw kinderdagverblijf.

Sport

Dance Waves Competition strijkt neer in Beersel

Cultuurcentrum de Meent in de Beerselse deelgemeente Alsemberg was gisteren the place to be voor dansgroepen uit de lage landen, want de Dance Waves Competition streek er neer. Ook drie groepen uit onze regio stonden op het podium.

 
Nieuws

Heilig Hart&College komt met eigen klimaatactieplan

Het Heilig Hart&College neemt een aantal concrete maatregelen om z’n steentje bij te dragen aan een beter klimaat. De school laat zich daarvoor inspireren door de klimaatspijbelaars

Nieuws

Geen kinderen meer in 127bis wegens…geluidshinder

De regering mag in het gesloten terugkeercentrum 127bis in Steenokkerzeel geen illegale gezinnen met kinderen meer opsluiten in afwachting van hun uitzetting. Dat heeft de Raad van State geoordeeld.

Nieuws

Modderkoken en muurtjes metsen tijdens HUTopia

In Ternat vond dit weekend de eerste editie van HUTopia plaats. Het evenement waarop kinderen ongeremd speelvogel, kunstenaar, knutselaar of uitvinder konden zijn, was een schot in de roos.