Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Jeugd

Nieuws

Kamp van Steenokkerzeelse scouts ontruimd in Saint-Aubain

Nieuws

Organisatie stelt gerust: “Paradise City gaat door”

Nieuws

159 kinderen van speelplein De Spin in Meise in quarantaine

Nieuws

Wemmel stopt met gemeentelijke schoolbussen

Het gemeentebestuur van Wemmel gaat geen busdiensten meer organiseren om kinderen van en naar school te brengen. De busdiensten voor verenigingen, schoolzwemmen, uitstappen en het dienstencentrum worden uitbesteed.

Nieuws

Leden Chiro Tijl vertrekken opnieuw op kamp

De leden van Chiro Tijl uit Zemst vertrekken morgen opnieuw op kamp. Door het noodweer werd hun kamp woensdag na amper één dag stilgelegd. Hun kampterrein in de Luxemburgse gemeente Beth is ondertussen voldoende droog.

Nieuws

Tekort aan onthaalouders neemt toe in zorgregio Asse

Het tekort aan onthaalouders wordt steeds nijpender in de zorgregio Asse. “Het aantal onthaalouders neemt alsmaar verder af, terwijl de vraag naar opvangplaatsen heel groot blijft”, stelt Infano vzw vast.

Nieuws
Update

Jeugdbewegingen uit Asse geëvacueerd door hevige regenval

De hevige regenval in het zuiden van ons land heeft ook gevolgen voor enkele jeugdbewegingen uit Asse. De scouts van Zellik braken hun kamp af en keerden gisteren al terug, de scouts van Asse werden geëvacueerd van hun kampterrein en brachten de nacht door in sportloodsen in Philippeville.

Nieuws

Chiro Tijl uit Zemst breekt bivak af door overvloedige regen

Chiro Tijl uit Zemst heeft haar bivak in het Luxemburgse Beth moeten afbreken. Het bevak ging gisteren pas van start, maar sindsdien is het  er onophoudelijk aan het regenen. De kinderen komen deze namiddag al terug naar huis.

Nieuws

Te weinig plaatsen voor baby’s en peuters uit Lembeek: stad bouwt eigen opvang

De stad Halle heeft plannen om een kinderopvang te bouwen in de Beneluxlaan in Lembeek.  “Momenteel is er voor meer dan de helft van de baby’s en peuters uit Lembeek geen opvangplaats in de eigen buurt”, duidt schepen van Jeugd Dieuwertje Poté. Ten laatste in het najaar van 2022 zou de bouw...