Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Jeugd

Nieuws

Zaventemse basisschool grotendeels dicht na coronabesmettingen

Nieuws

Na protest kinderopvang zal busvervoer toch volledig heropstarten

Nieuws

15 scoutsleiders testen eerste keer negatief

Sport

Agoria Solar Team kroont zich tot Europees kampioen

Het Belgische Solar Team is dit weekend Europees kampioen geworden op het circuit van Zolder. Vorig jaar won het team van de KU Leuven ook al het wereldkampioenschap voor zonnewagens in Australië. Ruben Van Acker uit Lennik is één van de bestuurders van de zonnewagen.

Nieuws

15 scoutsleiders in quarantaine in parochiezaal

15 leiders van de scouts van Nederokkerzeel, deelgemeente van Kampenhout, zitten in quarantaine in de parochiezaal. Ze moeten er zeker al tot maandag blijven.

 

Nieuws

Wemmel schort samenscholingsverbod hangjongeren op

De Wemmelse gemeenteraad heeft de politieverordening voor ‘kwaadwillige samenscholing’ opgeschort. Het samenscholingsverbod ging vorige lente in.

Nieuws

Kinderen plukken zelf hop in Affligem

In Affligem trokken vandaag een aantal klassen op hoppluk. Ze kregen te zien hoe het er vroeger aan toe ging en mochten zelf het hopveld in om naar hartelust te plukken. Na 3 maanden afstandsonderwijs en 2 maanden zomervakantie was het enthousiasme om naar buiten te kunnen bijzonder groot!
 
Nieuws

Paradise City organiseert tweede festival in Drogenbos

Paradise City trekt naar Drogenbos. Het festival organiseert van 10 tot en met 20 september op het domein van burgemeester Alexis Calmeyn Paradise Down by The Lake. Acht keer zullen maximaal 300 mensen in bubbelbootjes van muziek kunnen genieten.

Nieuws

Schoolpoorten zwaaien opnieuw open

Vandaag zwaaien de schoolpoorten opnieuw open. Heel wat leerlingen keren voor het eerst terug naar school sinds het coronavirus midden maart in ons land uitbrak. Dat virus maakt de eerste schooldag anders dan andere jaren.