Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Jeugd

Nieuws

Extra kus en knuffel voor Dilbeekse leerlingen

Nieuws

Helft Dilbeekse jongeren wil nieuwe slogan voor de gemeente

Nieuws

Brugfiguren als schakel tussen ouders en school in Vilvoorde

Nieuws

Groen licht voor nieuwe lokalen scouts Zaventem

In Zaventem krijgen de Europascouts van Nossegem nieuwe scoutslokalen. Het schepencollege keurde de omgevingsvergunning voor de bouw goed.

Nieuws

Onze schooltuin is een klaslokaal

De kinderen van basisschool Jan Ruusbroec in Ruisbroek, deelgemeente van Sint-Pieters-Leeuw, kunnen voortaan ook in openlucht les volgen. De school beschikt al enkele jaren over een schooltuin, die inmiddels werd omgevormd tot een volwaardige lesruimte met alles erop en eraan.

Nieuws

Chiro en scouts Dilbeek krijgen meer zekerheid

Verschillende Dilbeekse jeugdverenigingen hebben slechts een tijdelijke overeenkomst voor het gebruik van hun lokalen en terreinen. Dankzij twee nieuwe erfpachten en een aankoop krijgen Chiro Iris, Chiro Itterbeek en Scouts Paloke nu voor zeer lange tijd zekerheid over het gebruik.

Nieuws

Wie wint 'Op Kamp in de Rand'-reeks?

De voorbije weken trok RINGtv naar verschillende kampen in de regio. De jongeren die er vertoefden, mochten punten geven over hun verblijf. In de laatste aflevering van de reeks vanavond zie je wie gewonnen heeft.

Nieuws
Cocktail

Park De Vis-feesten opnieuw tot leven gewekt

Het Waalborrepark in Asse was afgelopen weekend het decor van de Park De Vis-feesten. Die werden lang geleden al georganiseerd door de familie De Vis, de oorspronkelijke bewoners van het kasteel, maar de feesten verdwenen in de loop der jaren samen met de familie. Tot nu dus.

Nieuws

28.000 deelnemers voor Gordelfestival

De zesde editie van het Gordelfestival lokte vandaag zowat 28.000 mensen naar de Vlaamse Rand.