Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Jeugd

Nieuws

Jeugdhuis Rafiki in Grimbergen zoekt ‘overnemers’

Nieuws

Pluk de Toekomst zet duurzaamheid in de kijker bij Merchtemse jeugd

Nieuws

Kinderdagverblijf Kadeeke trekt aan alarmbel: “Eén dag per week leefgroep dicht door personeelstekort”

Nieuws

Fanny en Ewoud openen zorgboerderij in Vlezenbeek: “Droom om werk en passie te kunnen combineren”

Begin deze maan opende in Vlezenbeek zorgboerderij ’t Snoezelhof de deuren. Op de boerderij komen kinderen met autisme een licht verstandelijke beperking tot rust. Voor het jonge enthousiaste koppel Fanny Marechal en Ewoud Adams is de zorgboerderij een droom die in vervulling gaat.

Sport

Sport Vlaanderen trapt nieuw schaatsseizoen op gang in Liedekerke

In Liedekerke is het nieuwe schaatsseizoen van Sport Vlaanderen afgetrapt. Geïnteresseerden konden uitzonderlijk proeven van vier verschillende schaatsdisciplines, waaronder ijshockey en extreme ice skating.

 

Nieuws

Agoria Solar Team mag als tweede starten in Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika is het studententeam van de KU Leuven, met daarbij ook studenten uit onze regio, klaar voor de Sasol Solar Challenge. Die wedstrijd start morgen en gaat van Johannesburg naar Kaapstad. Tijdens de kwalificaties zette het team de tweede tijd neer. En het rekent nu ook voor de...

Nieuws

Gemeenschapsonderwijs opent nieuwe tienerschool VONK! In Hoeilaart

Vanochtend opende in Hoeilaart de nieuwe GO! tienerschool VONK! voor het eerst de deuren. Nog niet in de voorziene nieuwbouw, want die is nog niet klaar, maar wel in gemeenschapscentrum Felix Sohie.

Nieuws

Schoolpoorten zwaaien weer open

Een spannende dag vandaag voor heel wat kinderen en ouders want het nieuwe schooljaar gaat van start. In GBS De Triangel in Onze-Lieve-Vrouw Lombeek in Roosdaal schoten ze meteen uit de startblokken met het nieuwe jaarthema: media. En dus mocht ook onze reporter niet ontbreken op de speelplaats....

Nieuws

Skaters verzamelen in Opwijk

Opwijk is een skatevriendelijke gemeente. Dat werd dit weekend nog maar eens duidelijk tijdens een groot Skate Event dat de gemeente organiseerde. Tientallen skaters uit Opwijk en omstreken toonden hun vaardigheden.