kvw_zaventem.png

Sportoverzicht 13 en 14 december

zon 14 dec 2014

In de tweede klasse van het voetbal verloor KVW Zaventem van Racing Mechelen met 0-1. Zaventem staat op de laatste plaats, op drie punten van Dessel.

Voetbal

In derde klasse A heeft Londerzeel 1-1 gelijk gespeeld bij Hamme. Londerzeel staat nu op de vierde plaats.

In derde klasse B speelde Grimbergen 1-1 gelijk op het veld van Sprimont. Bij Grimbergen staat sinds deze week opnieuw Stef Van Winckel aan het sportieve roer. Grimbergen behoudt na het gelijkspel van zaterdag voorlopig de 15e plaats.

In vierde klasse B deed Pepingen een erg goede zaak. Het won op eigen veld met 1-0 van Rebecq en klimt zo naar de zevende plaats. Tempo Overijse won met 2-4 bij Schaarbeek. Ook concurrent Francs Borains won en dus blijft Overijse op de tweede plaats staan. Wolvertem won met 0-1 op het veld van Chatelet en staat op de 11e stek. Sterrebeek speelde op het veld van Assesse 1-1 gelijk en staat 7e.

Diegem verloor op eigen veld met 1-3 van Union St-Gilloise. Diegem staat op de voorlaatste plaats, op 5 punten van rode lantaarn Turnhout.

Volleybal

Asse-Lennik won met 3-0. De setstanden waren 25/21, 25/20 en 25/13.  Ook de andere clubs uit de top vier wonnen hun wedstrijd. Asse-Lennik blijft dus staan op de derde plaats, op vijf punten van leider Roeselaere.