Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Kort & Goed

Elke vrijdagavond serveert RINGtv een pittig, eenvoudig maar bijzonder smaakvol gerecht van een top-chef uit de regio. Tijdens de zomermaanden staat bovendien een hoeveproduct centraal uit de korte keten. Onze top-chef van dienst geeft niet alleen tekst en uitleg maar ook enkele handige tips. Wedden dat je bij je volgend diner thuis zal scoren bij de je gasten? Mis de afspraak niet! Kort & Goed, elke vrijdag na het nieuws.

Korte Keten 1400

Kijk vrijdag naarKort & Goed

KORT & GOED: de recepten

Nieuws

KORT & GOED: Pladijs op bedje van rabarber en dragon en een sausje met rode shisho

Deze keer staat Daniel Antuna van restaurant 't Stoveke in Strombeek-Bever achter het fornuis van Kort en Goed. Hij maakt vis met rabarbercompote en champagnesaus. Om duimen en vingers bij af te likken én heel eenvoudig!

KORT & GOED: Verse americain met een zomers slaatje en frietjes

Deze week staat Leo Eeckhaut van Restaurant Leo’s en Ben’s uit Wambeek achter het fornuis. Voor de RINGtv-kijkers maakt hij een verse americain met een zomers slaatje en frietjes. Om duimen en vingers bij af te likken!

KORT & GOED: Feestelijke mosterdsoep met Machelse mosterd en witte wijn

Sophie Detremmerie is amateur-keukenprinses. In Machelen-aan-de-Leie maakt ze haar eigen artisanale mosterd. Daarmee bereidt ze voor RINGtv een feestelijke mosterdsoep.

KORT & GOED: Tiramisu 'a modo mio' (Tiramisu op mijn manier)

In de derde aflevering van Kort & Goed staat Franco Salvaggio van restaurant Da Lino in Zaventem achter het fornuis. Hij is een gediplomeerd 'pizzaiolo' of pizzamaker die al verschillende keren bekroond werd voor zijn lekkere pizza’s. Maar voor de RINGtv-kijkers maakt hij dé klassieker van de...

 

 

KIJK OPNIEUW: Zomer van de Korte Keten

Alles bekijken
  • Aflevering 1 Den Diepen Boomgaard