Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Net gemist

Nieuwsuitzendingen RINGtv

Nieuwsuitzendingen RINGtv

Nieuws

NIEUWS 10/05/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 10 mei.

NIEUWS 07/05/2021

Bekijk hier het nieuws van vrijdag 7 mei.

NIEUWS 06/05/2021

Bekijk hier het nieuws van donderdag 6 mei.

NIEUWS 05/05/2021

Bekijk hier het nieuws van woensdag 5 mei.

NET GEMIST: Telers met ballen

Alles bekijken
 • Telers Met Ballen Afl. 2: Pasal uit Hekelgem

  In Hekelgem maken we kennis met IT'er en amateur-teler Pasal Decock. In zijn state-of-the-artmoestuin, verklapt hij ons zijn geheimen van de aspergeteelt. Benieuwd? Zeker kijken!
 • Telers Met Ballen Afl. 1: Vera uit Bever

  In de eerste aflevering trekken we naar Bever. Daar teelt Vera Heymans al jarenlang groenten in haar moestuinbak volgens het “no-dig principe”. Haar specialiteit is de aardappel.

NET GEMIST: Dansvloer

NET GEMIST: Dansvloer

Nieuws

De dansvloer - Tango - toonmoment

Lara Droessaert en Kris Vander Gracht wagen zich deze week aan een tango. Vanavond zorgen ze ook voor een passende tango-outfit en geven ze een demonstratie op het podium van CC Westrand in Dilbeek.

De dansvloer - Tango - repetitie

Lara Droessaert en Kris Vander Gracht wagen zich deze week aan een tango. Tango is meer dan alleen maar dans. Tango is ook muziek, poëzie, liefde en passie. Met de hulp van een coach proberen ze zich deze Argentijnse danspassen eigen te maken. Als dat maar goed afloopt!

De dansvloer - Hedendaagse dans - toonmoment

Lara Droessaert en Kris Vander Gracht waagden zich maandag een eerste maal aan een hedendaagse das. Maar met de hulp van hun coach ging het verbazend goed vooruit. Donderdag tonen ze hun kunnen in een passende outfit op het podium van cultuurcentrum Westrand.

De dansvloer - Hedendaagse dans - repetitie

Deze week wagen Lara Droessaert en Kris Vander Gracht zich aan de ‘hedendaagse dans’. Hierbij fungeert het lichaam als expressie- en uitdrukkingsmiddel van emoties.

NET GEMIST: Over de Rand

Alles bekijken
 • Over de Rand: Artiestentour Tervuren

  Tijdens het Hemelvaartsweekend kun je in Tervuren tijdens de Artiestentour al wandelend of fietsend kennismaken met de meest uiteenlopende kunstvormen: aquarel, beeldhouwwerk, acryl, keramiek, juweelkunst,.... Een voorsmaakje woensdag in Over de Rand.
 • Over de Rand: Erfgoeddag Volkssterrenwacht MIRA

  We trekken naar de Volkssterrenwacht MIRA in Grimbergen en kijken naar de sterrenhemel. Door de toenemende lichthinder wordt dit eeuwenoude erfgoed echter meer en meer bedreigd.
 • Over de Rand: het Taaljournaal

  In Over de Rand blikken we terug op het Taaljournaal. Daarin zetten we de vele initiatieven in de kijker die kinderen tijdens schoolvakanties helpen om Nederlands te leren.
 • Over de Rand: het Taaljournaal

  In Over de Rand blikken we vooruit naar het Taaljournaal. Daarin zetten we de vele initiatieven in de kijker die kinderen tijdens schoolvakanties helpen om Nederlands te leren.
 • Over de Rand: containerklap

  In Over de Rand zoomen we in op ‘Containerklap’, een nieuw initiatief van vzw de Rand dat mensen via de digitale weg dichter bij elkaar wil brengen.

NET GEMIST: VIVA! Achter de Schermen

NET GEMIST: VIVA! Achter de Schermen

viva

VIVA! Achter de Schermen: Moens Vakhandel

We bezoeken Moens Vakhandel in Zaventem. Vroeger was dit enkel een houthandel, vandaag een 'totale vakhandel' met materialen voor elke fase van de bouw. Zowel voor particulieren als professionelen. Grote bouwplannen of bescheiden klusser? Zeker kijken!

VIVA! Achter de Schermen Puur Passie Tollembeek

Puur Passie, zo heet de bloemenzaak in Tollembeek waar Davy en z’n team met veel liefde een huis en een thuis gecreëerd hebben voor bloemen, planten en zoveel meer.

VIVA! Achter de Schermen Ideeco Dilbeek

Luc van Ideeco in Dilbeek heeft heel wat ideeën voor een trendy en stijlvolle zomer. Ook outdoor living komt ruimschoots aan bod.

VIVA! Achter de Schermen COOVI Afdeling Tuinbouw

Dit weekend zijn we te gast bij COOVI Afdeling Tuinbouw. Hier leren kandidaat-tuinbouwers alles over de diverse technieken die in de hedendaagse tuinbouw en groenvoorziening onontbeerlijk zijn.

NET GEMIST: VIVA! Hotspot!

NET GEMIST: VIVA! Hotspot!

viva

VIVA! Hotspot Art Center Horus Thierry Van Vreckem

In Viva! Hotspot trekken we naar het atelier van kunstenaar Thierry Van Vreckem. “Zijn werken ademen vooral rust uit”, aldus Niña van Art Center Horus die zich helemaal onderdompelt in het werk van deze Beverse kunstenaar.

VIVA! Hotspot Art Center Horus

In Viva! Hotspot nodigt Niña Van den Bosch van Art Center Horus ons uit om een kijkje te nemen in het atelier van de Chinese kunstenares Luo Li Rong, een heel bijzondere artieste met ook een heel eigen stijl. Ze maakt zeer elegante beelden die bijna tot leven komen door de vele bewegingen en...

Viva Hotspot - Floxy

In VIVA! Hotspot maken we kennis met de de floxy, een uitvinding van Sandra Hupez uit Tollembeek om het dragen van een mondmasker aangenamer te maken. Ook praten en ademen wordt een stuk eenvoudiger.

Viva Hotspot - IBEX-collection

In Viva! Hotspot maken we bij Art Center Horus kennis met de IBEX-collection, een leidinggevende kunstcollectie van het hoogste niveau in superrealisme en realistische hedendaagse figuratieve kunst.

NET GEMIST: 'In Asse Gekruid'

Alles bekijken
 • In Asse Gekruid (afl. 4): Mathilde uit Oostenrijk (kärtner käsenudel) en Maria uit Moldavië (pannenkoeken)

  Mathilde Köchl (Oostenrijk) verrast ons met een een kärtner käsenudel en Maria Bichir (Moldavië) creëert een culinaire toren van pannenkoeken met kersen.
 • In Asse Gekruid (afl.3): Gwen uit Viëtnam (noedelsoep) en Satenik uit Armenië (pikant gerecht)

  Gwen Hoang verrast ons met een Vietnamese noedelsoep en Satenik Vardanyan uit Armenië pakt uit met het pikante gerecht 'niet praten, maar eten'
 • In Asse Gekruid (Afl.2): Fineas uit Roemenië (ovenschotel) en Ruoshan uit Syrië (appeltaart)

  Fineas is amper 11 maar hij maakt een schitterend Roemeense ovenschotel uit zijn vroegere thuisland. En Ruoshan uit Syrië verwent ons met lekkere Syrische appeltaart.
 • In Asse Gekruid (Afl.1): Eirini uit Griekenland (moussaka) Sonja uit Congo (kip met pindakaas)

  Kijk, ruik, proef en geniet van hoe Assenaars heerlijke gerechten uit hun land van herkomst klaarmaken in de hotelschool van Campus Wemmel . Sonja Ntwa Wamo (Congo) maakt kip met pindakaas en Eirini Dimitrakopoulou (Griekenland) bereidt een heerlijke moussaka.
 • In Asse Gekruid (afl.8 - Eirini Dimitrakopoulou uit Griekenland)

Vlaanderen Regionaal

Alles bekijken
 • Vlaanderen Regionaal 09/05/2021

  In Vlaanderen Regionaal kijk je met Felice Dekens naar de leukste of meest spraakmakende reportages van de andere regionale zenders.
 • Vlaanderen Regionaal 02/05/2021

  In Vlaanderen Regionaal kijk je met Felice Dekens naar de leukste of meest spraakmakende reportages van de andere regionale zenders.
 • VLAANDEREN REGIONAAL 25/04/21

  In Vlaanderen Regionaal kijk je met Felice Dekens naar de leukste of meest spraakmakende reportages van de andere regionale zenders.
 • VLAANDEREN REGIONAAL 18/04/21

  In Vlaanderen Regionaal kijk je met Liesbeth Bernolet naar de leukste of meest spraakmakende reportages van de andere regionale zenders.
 • Vlaanderen Regionaal 11/04/2021

  In Vlaanderen Regionaal kijk je met Liesbeth Bernolet naar de leukste of meest spraakmakende reportages van de andere regionale zenders.