141008_combo_bpost.jpg

Bpost levert in Halle-Vilvoorde boodschappen aan huis

woe 8 okt 2014

Vanaf eind deze maand zal Bpost in Halle-Vilvoorde boodschappen aan huis leveren. Dat gebeurt dankzij  Combo, een online boodschappendienst waarbij de bestellingen één dag later al worden bezorgd. Gemakkelijk voor de klant en een manier om Bpost meer rendabel te maken.

De post biedt alsmaar meer diensten aan. Zo meten postbodes tegenwoordig de waterstand op en worden ook de nummerplaten aan huis gebracht.  En nu zullen dus ook boodschappen thuis worden afgeleverd.   Dat kan via combo.be, de online boodschappendienst van Bpost die eind deze maand in Halle-Vilvoorde van start gaat. “Wie voor middernacht bestelt, krijgt de boodschappen de dag nadien al geleverd. En dat zal net geen 10 euro kosten”, zegt Ann Van Dessel, projectverantwoordelijke bij Combo.

De boodschappendienst werd eerder al getest in onder meer Turnhout en Sint-Niklaas en door het succes daar wordt het aanbod nu uitgebreid. In onze regio doen al zo’n tienwinkels mee.  Met het initiatief wil Bpost het bedrijf meer rendabel maken.