kvwzaventem.png

Sportoverzicht 29 & 30/11

zon 30 nov 2014

In de 2de klasse van het voetbal heeft KVW Zaventem met 1-0 verloren op het veld van Eendracht Aalst.

VOETBAL

Zaventem staat na de nederlaag op de laatste plaats in de rangschikking, op 1 punt van Geel en Dessel Sport. Van deze wedstrijd krijg je beelden te zien maandag in RINGtv-Sport.

In 3de klasse A heeft Londerzeel met 2-0 gewonnen van Izegem. Londerzeel blijft daarmee derde in de competitie op 4 punten van Deinze. Van deze wedstrijd krijg je maandag een uitgebreid verslag in RINGtv-Sport.

In 3de klasse B verloor Grimbergen met 0-1 van Walhain. Grimbergen blijft op de 15e plaats staan. Diegem, dat met 7-0 verloor op het veld van Bocholter, volgt op de 16e plaats.

In 4de klasse B won Tempo Overijse van Ganshoren met 1-0. Concurrent Franc Borains verloor z’n wedstrijd . met 2-0 tegen Rebecq. Daardoor komt Overijse gedeeld aan de leiding met Franc Borains. Sterrebeek speelde 1-1 gelijk tegen Wolvertem. Sterrebeek is nu 8ste, Wolvertem zakt naar de 13e plaats. Schaarbeek en Pepingen deelden na een 2-2 gelijkspel de punten. Pepingen staat nu 10e.

BASKETBAL

In  de tweede klasse van het basketbal heeft BAVI Vilvoorde thuis een zware nederlaag geleden tegen Fleurus. Fleurus overtroefde BAVI met 47-72. Vilvoorde blijft voorlaatste in de stand op 5 punten van Alsavin Belgrade.

RINGtv-Sport

In RINGtv-Sport krijg je maandag een verslag van Londerzeel-Izegem in derde klasse A van het voetbal en Eendracht Aalst – KVW Zaventem in tweede klasse.  We volgen ook BAVI Vilvoorde tegen Fleurus in het basketbal. Jens De Smet brengt tot slot verslag uit van het thaiboksgala in Merchtem.