vr_herne_vanderlinden_vandiesel_vermaercke_boek.jpeg

Jubileumjaar voor de Vandiesel Company in nieuw boek

woe 28 dec 2022

Auteur Dirk Vanderlinden uit Herne viert een jubileum: hij heeft zijn tiende thriller rond de Vandiesel Company uit. Een jaar nadat hij de negende thriller voor het eerst samen met Beatrijs Vermaercke schreef, is nu ook ‘Het verborgen decennium’ een samenwerking tussen de twee auteurs.

 

De Vandiesel Company opereert nu al tien jaar vanuit de Brusselse Marollen om de misdaad te bestrijden. In ‘Het verborgen decennium’ wordt dat jubileum gevierd, alleen moet het team nog beslissen hoe dat zal gebeuren, want de voorstellen liggen mijlenver uit elkaar en zorgen voor de nodige spanning binnen het team. Intussen hebben de misdaadbestrijders ook een nieuwe klus voor de boeg en worden ze meegesleurd in een web van intriges in de academische wereld.

De auteurs werkten de voorbije jaren samen met een virtual reality-bedrijf uit Mechelen om hun personage tot leven te brengen in virtual reality. Tijdens de kerstvakantie kunnen inwoners van Herne een paar VR games spelen. Een voorsmaakje krijg je in ons nieuws.