kk8.jpg

Nieuw in KrisKras: de creatieve RING

vrij 17 apr 2015
KrisKras heeft ook oog voor cultuur, en stelt daarom de nieuwe rubriek 'de creative RING' voor. In de eerste aflevering stelt thrillerauteur Luc Deflo zijn boek 'Teek' voor. het verhaal speelt zich af in het BLOSOdomein van Hofstade.
 
 

In een uithoek van het BLOSOdomein in Hofstade werd onlangs het lijk van een jonge vrouw gevonden, begraven in een plastic zak. Een negenjarig meisje was in de buurt op wandel met haar hond toen die plots als een pijl het bos in schoot en daar begon te graven als een bezetene. Toen ze haar losgeslagen labrador eindelijk weer kon aanlijnen, deed ze de vreselijke ontdekking...
 
 Dit zou natuurlijk allemaal echt gebeurd kunnen zijn, maar het is fictie. Het is het begin van 'Teek', de jongste, bloedstollende thriler van Deflo. Ook na 25 boeken mijdt Deflo platgewandelde paadjes. Hij houdt nooit vast aan één succesvol gebleken verhaalstructuur, hij wil zijn lezers bljven verassen. En dat schijnt aardig te lukken, want tot nu toe gingen er al ruim 550.000 Deflo's over de toonbank bij de boekenboer.