blokken_grimbergen.jpg

Studenten blokken in Grimbergs jeugdhuis

zon 25 jan 2015

In het nieuwe Grimbergse jeugdhuis Rafki kunnen studneten al drie zondagen op rij terecht om samen te blokken. Met dat initiatief speelt Rafki in op een echt trend bij studerende jongeren. Die doen dat tegenwoordig liever in groep dan alleen in hun kamertje.

 

Vandaag vindt de laatste van drie 'Rafki Blok'-zondagen plaats. Het gaat om een initiatief van het jeugdhuis in samenwerking met de jeugddienst van de gemeente Grimbergen waarbij studenten een volledige dag in absolute stilte en rust kunnen komen studeren in het jeugdhuis. Het jeugdhuis voorziet een studiezaal zonder WIFI en biedt ook maaltijden aan tegen democratische jeugdhuisprijzen.

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"25194","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"813","width":"610"}}]]

Onze collega Kris Vander Gracht ging met zijn eigen ogen en oren checken of er van studeren veel in huis komt tijdens de 'Raiki Blok'. Zijn versag zie je deze week in ZINA.

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"25195","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"813","width":"610"}}]]