belgocontrol_ob2.jpg

14 ondernemingen in onze regio nemen deel aan Open Bedrijvendag

zon 4 okt 2015

Tussen 10u en 17u openen vandaag 350 ondernemingen hun deuren voor het grote publiek n.a.v. de VOKA Open Bedrijvendag. Het thema dit jaar is ‘Goed gevonden’. 

Met het thema ‘Goed gevonden’ willen de initiatiefnemers benadrukken dat onze bedrijven steeds op zoek gaan naar andere of betere formules om onze economie te laten bloeien. Voorts richt de VOKA Open Bedrijvendag een spot op de bedrijven die actief zijn in de bio-economie.  

Blikvanger in onze regio is luchtverkeersleider Belgocontrol waar je een bezoek kan brengen aan de controletoren en het luchtverkeersleidingcentrum (zie foto). Maar wie zich niet heeft ingeschreven is eraan voor de moeite.

Voorts kan je terecht bij BMA Ergonomics in Roosdaal, Cras Woodshop in Relegem, DS Decor in Londerzeel, Etugest Accountancy in Vlezenbeek, Forme & Style in Drogenbos, KBC Autolease Remarketing in Londerzeel, Luxor Spas in Kapelle-op-den-Bos, Residentie Orpea in Buizingen, Suncomfort in Zellik, Truck Center Mercedes-Benz in Sint-Pieters-Leeuw, Uitvaartcentrum Forrier-Vangrunderbeek in Vilvoorde, Valentino Chocolatier in Schepdaal en VZW Brussels Grondwitloof in Asse. Ook een aanrader is het provinciehuis in Leuven. Voor meer details kan je terecht op de website van Open Bedrijvendag. 

Bekijk hieronder de beelden van de Open Bedrijvendag bij de VZW Brussels Grondwitloof in Asse.