Chef Louis Coysman (Finesse Kitchen, chef van de Rode Duivels en winnaar Beste Jonge Kok 2012) serveert in deze nieuwjaarsaflevering van Koken met Cachet een verfijnd feestmenu. Op het menu: zalmtartaar met rammenas, komkommer en kaviaar, gevolgd door gegrilde zeeduivel – vis van het jaar – met spitskoolcanneloni en een saus van groene curry en kreeft.
Koken met cachet: de recepten voor nieuwjaar van Louis Coysman
- Breng gezouten water aan de kook – kook de verse lasagnevellen – koel de vellen af eens de kooktijd bereikt is – Leg de vellen open op een plateau – vul de vellen met de spitskool en rol ze toe tot een cannelloni – rasp verse pecorino over de cannelloni en besprenkel met olijfolie
- Grill de Lotte in de grillpan – maak boter met curry, tijm, limoen en peper – arroseer de Lotte en de kreeft met de boter
- Zeef de saus – bind de saus tot de gewenste dikte
- Gaar de Lotte, de kreeft alsook de cannelloni in de oven
- Dresseer het gerecht